Dodaj do ulubionych

blokada konta

28.01.10, 17:01
Już wiem i powiem to z pełną premedytacją oraz przekonaniem, blokady kont w serwisie allegro nie są nakładane bez powodu. W moim przypadku też tak było złamałem regulamin allegro i nałożono mi blokadę. Powiem wam coś drodzy forumowicze (piszę do was ponieważ jeszcze mam zablokowane konto, ale już przesłałem wyjaśnienia do allegro, aktualnie oczekuje i mam sporo czasu, co prawda popadłem w małą depresję przez to wszystko ponieważ postawiłem wszytko na jedną kartę na allegro, a po blokadzie sprzedaż spadła) nic nie dzieje się bez powodu, jeśli łamiesz regulamin licz się, iż tobie również nałożą blokadę. Piszę tutaj i teraz, ponieważ jak moje konto zostało zablokowane, w internecie znalazłem pełno osób narzekających jak to allegro jest bezlitosne i bezpowodu blokuje konta. A nigdzie nieznalazłem informacji na temat jak to dobrze się współpracuje z allegro. Dlatego też postanowiłem przełamać to i napisać że WCALE TAK NIEJEST JAK WIĘKSZOŚĆ PISZE!!!! Cytuje: "Bóg wybacza, Allegro nigdy" Wierutna bzdura. Allegro dba właśnie o sprzedających, a wiecie dlaczego? Powiedzcie mi co by było gdyby po naszym cudnym kraju chodziła fama, że strach kupować na Allegro bo tam pełno jest cwaniaczków, ano właśnie nikt by tu niezaglądał, a sprzedający niemieliby pracy. A tak w zarodku są duszeni nieuczciwi sprzedawcy. Mam nadzieje.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich Allegrowiczów
oczekujący
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka