Dodaj do ulubionych

kupię dobry sort

• ubrania1 Re: kupię dobry sort 06.09.13, 16:16
      Witam
      od niedawna prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii wyłącznie wysokiej jakości. Nie jest to typowy skup gdzie biorę wszystko jak leci. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą. Posiadam także buty, paski, torebki. Wiecej informacji na email:
      Zapraszam
    • bozenka06 Re: kupię dobry sort 11.09.13, 11:45
      Witam! mam do zaoferowania cream damski, mix jesień- zima. Odzież na czasie,bez plam i dziur.Zero odrzutu. Odzież skupuję sama z Anglii i sama ją segreguję. Promocyjna cena 30zł/kg. Możliwość wysłania zdjęć. Kontakt tel: 504892183 , 516050266 lub meil ciuszki@onet.pl
    • ewelina82odziez Re: kupię dobry sort 18.09.13, 15:37
      mam super odziez dziecieca sama ja sortuje od 30 do 45 zl za kg odziez nie posiada zadnych plam zabrudzen jest gotowa do powieszenia na wieszak wiecej informacji pod emailem ewellinaa82@wp.pl
    • ubrania1 Re: kupię dobry sort 24.09.13, 15:10
      Witam od niedawna prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii wyłącznie wysokiej jakości. Nie jest to typowy skup gdzie biorę wszystko jak leci. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą. Posiadam także buty, paski, torebki. Wiecej informacji na email: ubrania.irlandia@gmail.com
      Zapraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka