Dodaj do ulubionych

Odziez uzywana

14.07.13, 13:31
Witam mam do sprzedania dobrej jakosci odziez uzywana ze szwecji w cenie 6zł /kg . Towaru jest ok 700kg , do odbioru w swidnicy na dolnymslasku . minimalny zakup to 100kg . zainteresowane osoby prosze o kontakt po nr tel 883488601

Obserwuj wątek
    • anidoris Re: Odziez uzywana 19.02.15, 09:32
      witam mam do sprzedania około 120 kg odziezy damsko dzieciecej. cream +1 gat. cena 16zł/kg. ja za to płaciłam 24zł/kg a sprzedaję ponieważ otwieram sklep z nową odzieżą.
      jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt email fuziamia@wp.pl podeślę zdjęcia które wczoraj robiłam,zdjecia są realnymi zdjeciami rzeczy ktore sprzedaje. sukienki spodnie koszulki bluzki spódnice nic więcej żadnych zapychaczy towar na wiosne lato
      • piotrek0271 Re: Odziez uzywana 04.03.15, 16:47
        Witam . Posiadam sort niemiecki ( odzież , zabawki , posciel , buty, czapki , szaliki , apaszki ) czyli wszystko co można znalezc w niesorcie .Rzeczy są w db i bdb stanie . Zainteresowanym prześlę ponad 400 zdjęc odzieży . Cena za kg 4 zł . kontakt izakow22@wp.pl
    • herefordzamowienia Re: Odziez uzywana 19.03.15, 15:51
      Witam
      Nowy ,otwierany od 1 kwietnia skup poszukuje stałych odbiorców na używaną odzież,obuwie i galanterię.
      Poszukuję odbiorców zarówno hurtowych jak i mniejszych.
      Skup jest kontynuacją pracy prozpoczętej przez mojego znajomego Anglika,który prowadził go od 9 lat,współpracowałem z nim przez ostatnie 2 lata i teraz gdy się wyscofał na zasłużoną emeryturę postanowiłem kontynuować działalność dalej.
      Wszystkie ubrania które skupowane były do tej pory sortowane były przy samym skupie,więc nie było tam rzeczy brudnych,dziurawych,starych itd.
      Tak też będzie robione w dalszym ciągu,dzięki temu każdy klient dostanie towar naprawdę wysokiej jakości,często trafiają się również rzeczy nowe z metkami i bez metek.
      Odzież mogę sprzedawać jako niesort,czyli wszystkie sezony w workach tak jak to jest pakowane po sorcie od klienta,bądź też posortowaną według życzenia klienta.
      Jedyny sort jaki będzie robiony w trakcie skupu to podział na odzież ,obuwie i galanterię.
      Odzież pakowana w przezroczyste worki po około 8-10 kg.
      Zapraszam wszyskich chętnych do współpracy.
      zamowieniahereford@gmail.com
      Pozdrawiam
    • hurtownia-cream Re: Odziez uzywana 09.10.15, 12:48
      Nasza firma zajmuje się sprzedażą sortownej odzieży używanej oraz odzieży typu CREAM pochodzącej z bogatych rejonów Europy jakimi są kraje skandynawskie takie jak Norwegia, Dania i Szwecja. Zarówno odzież sortowana jak i cream (dużo odzieży nowej z metkami!) to odzież, ktorą możecie Państwo od razu po rozpakowaniu eksponować na wieszakach w swoich sklepach. Aby zapewnić Państwu zakup towaru najwyższej jakości współpracujemy tylko ze sprawdzonymi przez nas osobiście dostawcami.W towarze oferowanym przez naszą hurtownię znajduje się odzież znanych i cenionych marek takich jak ZARA, H&M, Cubus, Bik Bok, Tara, Ginatricot, Desigual, Elisa Cavaletti, Napapijri, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren oraz szeroki wachlarz odzieży sportowej (w tym także polarowej) takich firm jak: Nike, Adidas, Converse, Helly Hansen, Stormberg. Znajdą też Państwo sporo ubrań wykonanych ze szlachetnych materiałów jak jedwab, len, wełna merinosów, alpaka, a firmy te są znanymi w Europie zachodniej skandynawskimi markami i tu wymienić można między innymi Chillnorway, Noa Noa, Gudrun Sjoden, Ilse Jacobsen, Day Birger et Mikkelsen, Uno Danmark, Masai. Skandynawowie lubią nosić dobre ubrania więc nie brakuje też marek z domów mody Missoni, Prada, Armani, Dolce & Gabbana, Christian Lacroix, Marc Jacobs i wielu innych! Zapraszamy serdecznie do współpracy z naszą Hurtownią Odzieży Używanej CREAM zarówno tych z Państwa, którzy znają i cenią sobie najwyższej jakości odzież sknadynawską jak i osoby pragnące urozmaicić swój asortyment wyselekcjonowaną odzieżą. Istnieje możliwość przesłania ubrań kurierem w atrakcyjnej cenie.

Cream damski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 40 zł / kg
      Cream męski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 35 zł / kg
      Sort obuwie jesień/zima mix pakowane po 10 kg cena 25 zł / kg
      Sort damski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 22 zł/ kg
      Sort męski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 22 zł/ kg

*cenna kg brutto
      Oferujemy wysyłkę towaru za pośrednictwem firmy kurierskiej w cenie 18,50 brutto za paczkę do 30 kg

W celu poznania aktualnych cen oraz dostępności interesującego Państwa towaru, prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy.
      Zadzwoń , napisz , chętnie odpowiemy na każde z Twoich pytań
      Iwona: + 48 502-862-555
      info@hurtownia-cream.pl
      hurtownia-cream.pl/
      hurtownia-cream.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka