Dodaj do ulubionych

Jak nowogliwicke sie szrogynsiom

11.01.04, 12:16
"Ballest, masz pierwsze powazne ostrzezenie na tym forum. Prosilam o
nieuogolnianie - jezeli nadal masz zamiar wciskac takie gadki jak dotychczas
to bardzo prosze ale nie na tym forum.

P.S. Nie wiem kogo masz na mysli mowiac "czmychniecie" - ja w Iraku nie
siedze.
    • meg_s Re: Jak nowogliwicke sie szrogynsiom 11.01.04, 12:59
      a nie uważasz, że po tylu GRZECZNYCH prośbach i przekonywaniach - Ballest
      naprawdę prowokuje poruszając z uporem maniaka swoje ukochane tematy, choć wie
      doskonale jakiej reakcji się może spodziewać????

i nie mów mi że nie rozumiem słowa "forum"
      • laband Re: Jak nowogliwicke sie szrogynsiom 11.01.04, 13:11
        Margotko Tys je do mie zouwizo wzorym tolerancji - chyla guowa.

Dobrze wiysz ize delikatnie godajonc nasyj(waszyj) "Heksie" (tyn przidomek
        dostaua odymie blank na poczontku zartobliwie) brakuje - to je moje zdanie -
        wychowania. Jak niychce Ballesta tam widziec to niych szkryfnie "Ballestowi
        wstymp wzbroniony" na titelzajcie i bydzie wszysko ok.

Jesli uwazosz ize Ballest tam szkryfnou cos niyprzizwoitego, to powiydz mi co
        myslisz o tym wpisie od "Heksy".

ps

chyba zech sie snerwowou dzisio bez ta dzioucha
        • meg_s Re: 11.01.04, 18:54
          laband napisał:

> Jesli uwazosz ize Ballest tam szkryfnou cos niyprzizwoitego, to powiydz mi co
          > myslisz o tym wpisie od "Heksy".

nie broniłam formy - zwracałam uwagę na okoliczności powstania

tu nie chodzi o "coś nieprzyzwoitego" - gdybym na Waszym forum "Glywickie
          Slonzoki" zaczęła zakładać ni z gruszki ni z pietruszki np takie tematy jak
          np "co oznaczają dla Europy wybory parlamentarne w Serbii", albo "działania
          francuskiego Frontu Wyzwolenia Krasnali Ogrodowych" - też byście mnie raz dwa
          przywołali do porządku - tylko że ja tego nie zrobię, bo wiem co to jest forum
          tematyczne na prywatnej stronie

jeszcze jedno - pochwały cieszą, ale z ust osób konkretnych - natomiast
          wygłaszane przez tajemnicze byty wirtualne - nie
          • laband to smutne 11.01.04, 20:52
            Jo osobiscie, i chyba kozdy inkszy tysz, wolou by wyciepnonc taki wpis jak tyn
            kerych sam od "Heksy" zacytowou. Ballest zauozou se wontek na temat kery go
            interesowou - jak wos to niy interesowauo, to czamu escie tam szkryflali -
            dopiyro jak sie z czyms ktos zgodzic niy poradziou to zaczon straszyc. Dyc to
            juz wiyncyj jednoznaczne byc niy poradzi. Prziznom sie ize mie to pieronym
            snerwowauo. Niy zauja mojyj reakcji ani za fynik.

Nojwiyncyj ale mie smuci ize Ty prawie musisz jom bronic.

• Gość: pyrsk Re: Jak nowogliwicke sie szrogynsiom IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.04, 13:43

Pamietaj prosze ze piszesz do osobnika ktory czesto uzywa zwrotu;
        " my ze Ballestem" to tlumaczy wiele.

Wysmienite forum Gliwiczan www.gliwiczanie.pl

www.gliwiczanie.pl/
        jest moim ulubionym , wlasnie dla tego ze administrator(ka) bierze swoje
        obowiazki powaznie i nie dopuszcza aby zmienilo sie w taka kloake jak
        forum Gliwic GW. Ilosc forumowiczow i ciekawosc tematow forum gliwiczan
        www.gliwiczanie.pl/
        jest najleprzym dowodem ze kultura forumowa jeszcze nie zanikla i ze
        wielu interesuje sie sprawami miasta i regionu.Co by nie powiedziec
        wasze (gliwiczan) forum kritnie , a sama witryna jest przesliczna wizytowka
        Gliwic i jego mieszkancow. Czego prawdopodobnie zazdroszcza Wam
        "brunatni" przyjaciele gliwiczan tacy jak ballest ,laband czy hanys
        ...............
        jak to jusz Ballest pedziol - w czynie spolecznym. A bez tusz mocie wy
        mozliwosc powonianio wielkigo swiata. Mozliwosc lodhamienio sie - mozliwosc
        wypelniynio waszych pustych mozgow. Tak co - cieszcie sie - co nos tukej
        mocie !!!!
        ...............

Bo jak juz Kobuszewski kiedys powiedzial
        "Chamstwu w życiu trzeba się przeciwstawiać siłą i godnością osobistą..."

Klakierzy ballesta nie przyjma do wiadomosci ze zawiniete przez
        Ballesta "g.wno" w papierek cukiereczka ,nie zmieni faktu ze to dalej "G"
        Na chamski harakter nie pomoze zadna "elitarna" szkola ani bywanie w teatrze

wiec nasze "brunatne" korniki skutecznie zrujnowaly forum Gliwic GW
        Ale z przyjemnosciá stwierdzam ze na forum Gliwiczan polamaly sobie zeby.

Tym wiekszy jest placz i lament tu na forum bo bezradnosc w niemocy niszczenia
        boli , oj boli.

Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow profesjonalnej witrynie Gliwiczan

www.gliwiczanie.pl/
        Pyrsk

• laband Re: Jak nowogliwicke sie szrogynsiom 11.01.04, 13:47
          Ty sie lepi zdecyduj jak sie nazywosz a sie niy podszywej durch pod inkszych.
          • Gość: gryps Re: Jak nowogliwicke sie szrogynsiom IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.04, 18:41
            laband napisał:

> Ty sie lepi zdecyduj jak sie nazywosz a sie niy podszywej durch pod inkszych.

Przeciez i tak wszyscy wiedza ze to ja - gryps
        • hanys_hans Re: Jak nowogliwicke sie szrogynsiom 11.01.04, 14:04
          Gość portalu: pyrsk napisał(a):

>
          > Pamietaj prosze ze piszesz do osobnika ktory czesto uzywa zwrotu;
          > " my ze Ballestem" to tlumaczy wiele.
          >
          > Wysmienite forum Gliwiczan www.gliwiczanie.pl
          >
          > www.gliwiczanie.pl/
          > jest moim ulubionym , wlasnie dla tego ze administrator(ka) bierze swoje
          > obowiazki powaznie i nie dopuszcza aby zmienilo sie w taka kloake jak
          > forum Gliwic GW. Ilosc forumowiczow i ciekawosc tematow forum gliwiczan
          > www.gliwiczanie.pl/
          > jest najleprzym dowodem ze kultura forumowa jeszcze nie zanikla i ze
          > wielu interesuje sie sprawami miasta i regionu.Co by nie powiedziec
          > wasze (gliwiczan) forum kritnie , a sama witryna jest przesliczna wizytowka
          > Gliwic i jego mieszkancow. Czego prawdopodobnie zazdroszcza Wam
          > "brunatni" przyjaciele gliwiczan tacy jak ballest ,laband czy hanys
          > ...............
          > jak to jusz Ballest pedziol - w czynie spolecznym. A bez tusz mocie wy
          > mozliwosc powonianio wielkigo swiata. Mozliwosc lodhamienio sie - mozliwosc
          > wypelniynio waszych pustych mozgow. Tak co - cieszcie sie - co nos tukej
          > mocie !!!!
          > ...............
          >
          > Bo jak juz Kobuszewski kiedys powiedzial
          > "Chamstwu w życiu trzeba się przeciwstawiać siłą i godnością osobistą..."
          >
          > Klakierzy ballesta nie przyjma do wiadomosci ze zawiniete przez
          > Ballesta "g.wno" w papierek cukiereczka ,nie zmieni faktu ze to dalej "G"
          > Na chamski harakter nie pomoze zadna "elitarna" szkola ani bywanie w teatrze
          >
          > wiec nasze "brunatne" korniki skutecznie zrujnowaly forum Gliwic GW
          > Ale z przyjemnosciá stwierdzam ze na forum Gliwiczan polamaly sobie zeby.
          >
          > Tym wiekszy jest placz i lament tu na forum bo bezradnosc w niemocy
          niszczenia
          > boli , oj boli.
          >
          > Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow profesjonalnej witrynie Gliwiczan
          >
          > www.gliwiczanie.pl/
          > Pyrsk
          >
          >

A niygodouech co sciebie te pieroony magiwyrfel chcoom
          nasztynglowac´!!!! {"Ballesta "g.wno" w papierek cukiereczka"}

• hanys_hans Re: Jak nowogliwicke sie szrogynsiom 11.01.04, 13:10
      laband napisał:

> "Ballest, masz pierwsze powazne ostrzezenie na tym forum. Prosilam o
      > nieuogolnianie - jezeli nadal masz zamiar wciskac takie gadki jak dotychczas
      > to bardzo prosze ale nie na tym forum.
      >
      > P.S. Nie wiem kogo masz na mysli mowiac "czmychniecie" - ja w Iraku nie
      > siedze.
      > _________________
      > Pozdrawiam,
      > Magi"

Widza ze sie sam piykny nowoglywicki bigos szykuje!
      Ballest dej se ino pozoor bo zrobiom sciebie magiwyrfel i wklupnoom go rajn!
      • ballest Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! 11.01.04, 20:20
        Cieszy mnie jak jakas "smarkula" kontroluje Forum Gliwiczan, to swiadczy o
        dojrzalosci tego FORUM !
        - dla mnie to nic innego tylko oznaka slabosci i intolerancja wszystkich co
        na takim forum pisza! Meg nie wylaczam!
        Ja juz zawsze pisalem, ze POLACY do Europy nie dorosli, oni dalej skwarza sie
        we wlasnym sosie zawsze podkreslajac, ze sa wpierw POLAKAMI a pozniej
        Europejczykami.
        Musicie tylko posluchac jak sie wita na jakis przyjeciach w Telewizji, dzisiaj
        to znowu uslyszalem.

"Witam wszystkich Polakow, naszych rodakow !!!!!;-))))))'"

To tak samo jak by ktos na powitanie powiedzial WITAM WSZYSTKICH NIEMCOW ...!!!

a co z innymi ???????

To odpisalem Gliwiczanom na wpis Meg i Magi:
        "[quote="Meg"]prosiłam, przekonywałam - IGNOROWAĆ (nie Ballesta jako takiego,
        tylko ten zestaw tematów)

i nadal - PROSZĘ !!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Za pozno Meg !
        To Forum nie doroslo do swej nazwy.
        Wiem, ze tu przyjaciol nie mam, ale dla mnie to nic nowego, z tym faktem zyc
        potrafie.
        Magi powinna mnie znac i powinna wiedziec, ze ja sie szantazowac nie dam.
        Zauwazylas, czy jakikolwiek wpis ode mnie zostal wyrzucony przez Admina na
        Forum Gliwickim czy Katowickim????
        Ja nic nie nazbroilem, a jak sie posluzylem slowem "czmychnac" to wlasnie tym
        slowem posluzyli sie poslowie POLSKIEGO SEJMU w dyskusji na temat wizyty
        Kwasniewskiego w USA i oczekiwanych rezultatow tej wizyty.
        Konkretnie chodzi o fakt, ze mnoza sie glosy wsrod poslow, ze jak USA nie
        zniosa wizy dla Polakow, nie zatwierdza 46 mln pomocy militarnej dla Polski
        (Turcja dostanie dwa miliardy) i Polska bedzie dalej wykluczyna ze zlecen na
        odbudowe Iraku , to proponuja "CZMYCHNAC Z IRAKU"
        (w jezyku polskim zawsze slaby bylem i jestem , - tego slowa nigdy nie
        uzywalem, ale teraz jest moim ulubionym slowkiem)
        Ja Wam juz dzisiaj napisze jak sie wizyta Kwasnego skonczy, Polska dostanie
        jalmuzne w wysokosci 46 mln dolcow, Kwasny wroci jako zwyciezca a Polacy ???
        hm, - beda dalej narodem III Klasy dla USA, bo Wizy nie zostana zniesione!
        Lepiej by bylo, jakby Kwasniewski powiedzial, jesli Wy nie z nami, to my z
        EUROPA.
        Tylko dzis zdrajcom nikt nie wierzy !

pozdrawia byc moze
        ostani raz na tym FORUM
        ballest "
        • Gość: Pyrsk Re: Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.04, 22:06

wieczne klamstwa ballesta , albo on nie czyta prasy?

Nikt nie bedzie czmychal z Iraku. To nie Polacy decyduja jak dlugo tam maja
          zostac .Polacy sa tam kontyngentem wojsk sprzymierzonych z USA i jako partner
          NATO. Od poczatku bylo wiadomo ze zostana tam do okolo polowy roku 2004
          a nastepnie zostana "zluzowani" przez oddzialy Amerykanskie.

"NATO - jak zapowiedział Colin Powell, sekretarz stanu USA - przejmie latem
          ciężar odpowiedzialności za polską strefę stabilizacyjną w Iraku. "

To starsza wiadomosc . Wydrukowana zanim ballest wyskoczyl z tym "czmychaniem"
          Ale nasz zawodowy prowokator albo nie doczytal , albo zrozumial znowu piate
          przez dziesiate albo co najprawdopodobniejsze przerobil wiadomosc na swoj
          uzytek i jak latem Polacy opuszcza strefe to bedzie znowu trabil od Wroclawia
          po Katowice " A NIE MOWILEM !! "

www.wprost.pl/ar/?O=53383&C=57
          Ciekawostka ,czy wiedzieliscie ze;

Sama Flota Atlantycka USA ma budżet większy niż armie wszystkich państw Europy.

tss tss tss :-)
          • ballest Re: Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! 11.01.04, 22:31
            Czy ja ze slepymi pisze :
            "czmychnac" to wlasnie tym slowem posluzyli sie poslowie POLSKIEGO SEJMU w
            dyskusji na temat wizyty Kwasniewskiego w USA i oczekiwanych rezultatow tej
            wizyty.
            Ta dyskusje nadawal MONITOR !
            • Gość: Pyrsk Re: Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.04, 22:56

Dziwne ze jak na forum cytowano "Monitor" to Slonzoki podwazaly autorytet
              tego programu i jego redaktorow.
              O dziwo ,przy pierwszym antypolskim felietonie powrocili do lask?

A powaznie, co by sobie polscy poslowie nie naopowiadali ,
              terminarz pobytu w Iraku jest dokladnie zaplanowany ,
              Polacy wracaja w polowie 2004. Ponadto transportuja ich tam do Iraku
              i spowrotem Amerykanie , hehe wiec jak ? wroca wczesniej na piechote .

Co do Turcji. Jesli sie choc troche powaznie polityka i sytuacja miedzynarodowa
              interesujesz to powinienes wiedziec ze Turcja jest pograzona w najwiekszym
              kryzysie od czasu jak Attaturk zalozyl Republike na wzor demokratyczny.
              Geopolitycznie jest Turcja bardzo waznym krajem ,zagrozonym wplywami
              aktywistow z pod znaku Machometa. Jak mi opowiadal dobry znajomy
              sytuacja jest tak powazna ze sam sie dziwi ze jeszcze nie doszlo do powstania.
              i zamiany swieckiej republiki na kraj podobny Iranowi.
              Wiec chyba jasne ze potezne zastrzyki finansowe maja na celu stabilizacje
              tego waznego rejonu swiata i zatrzymanie Turcji jako partnera NATO.
              To co USA robia pompujac tyle forsy w Turcje to ratowanie swiata i EUROPY
              przed zmiana Turcji w republike islamska. Niemozliwe?
              Iran byl kiedys bardzo " cywilizowanym" krajem , a co z niego zrobiono?
              Srodki finansowe dzieli sie tak aby mialo to najwiekszy sens dla stabilizacji
              pokoju .
        • hanys_hans Re: Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! 11.01.04, 22:18
          ballest napisała:

> pozdrawia byc moze
          > ostani raz na tym FORUM
          > ballest "

Ballest pierniku jedyn! Jak zes´ jusz tam wloz to noom pszinajmi niyroob gan´by
          i doprowodz´ ta misjo do koon´ca! "czmychniecie" to chyba niy w twojim stylu?

fun.from.hell.pl/00-ROCZNIK-2001/2001-12-21/motto.jpg
          • ballest Re: Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! 11.01.04, 22:34
            Hanys, jou przeca in uodpisou albo niy?
            • hanys_hans Re: Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! 11.01.04, 22:56
              ballest napisała:

> Hanys, jou przeca in uodpisou albo niy?

Niywidza cobys´ im odpoisou, zresztoom meg_s zamknyua tyn woontek swojim wpisym!

Meg

Wysłany: Nie Sty 11, 2004 22:15 Temat postu: ...

--------------------------------------------------------------------------------

(a widzisz Matti - radziłam żeby założyć podforum "Ballest a świat" )

skoro każdy już powiedział co wiedział - to ja też powiem:

"cisza na morzu - zaraz odezwie się pierwszy bałwan"
              • ballest Re: Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! 11.01.04, 22:59
                No to moze Magi moj wpis wyciepua, ale Hanys jeszcze roz do Ciebie co uech tam
                szkryfnou:
                Za pozno Meg !
                To Forum nie doroslo do swej nazwy.
                Wiem, ze tu przyjaciol nie mam, ale dla mnie to nic nowego, z tym faktem zyc
                potrafie.
                Magi powinna mnie znac i powinna wiedziec, ze ja sie szantazowac nie dam.
                Zauwazylas, czy jakikolwiek wpis ode mnie zostal wyrzucony przez Admina na
                Forum Gliwickim czy Katowickim????
                Ja nic nie nazbroilem, a jak sie posluzylem slowem "czmychnac" to wlasnie tym
                slowem posluzyli sie poslowie POLSKIEGO SEJMU w dyskusji na temat wizyty
                Kwasniewskiego w USA i oczekiwanych rezultatow tej wizyty.
                (w jezyku polskim zawsze slaby bylem i jestem , - tego slowa nigdy nie
                uzywalem, ale teraz jest moim ulubionym slowkiem)
                Ja Wam juz dzisiaj napisze jak sie wizyta Kwasnego skonczy, Polska dostanie
                jalmuzne w wysokosci 46 mln dolcow, Kwasny wroci jako zwyciezca a Polacy ???
                hm, - beda dalej narodem III Klasy dla USA, bo Wizy nie zostana zniesione!
                Lepiej by bylo, jakby Kwasniewski powiedzial, jesli Wy nie z nami, to my z
                EUROPA.
                Tylko dzis zdrajcom nikt nie wierzy !

pozdrawia byc moze
                ostani raz na tym FORUM
                ballest "
                • ballest Re: Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! 11.01.04, 23:01
                  Tyn wpis moj tam je, zodyn go nie wyciep !!!
                • meg_s Re: Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! 11.01.04, 23:02
                  ballest napisała:

> No to moze Magi moj wpis wyciepua.....

a może by tak patrzyć uważniej ????
                  • ballest Re: Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! 11.01.04, 23:08
                    Nikt mnie nie zmusi, zebym tam zagladal, a jak sie Hanys przejrzou, to jou za
                    nie umiam.
                    • Gość: Pyrsk Re: Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.04, 23:11

Z Bogiem ! I choc raz dotrzymaj slowa.
                    • hanys_hans Re: Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! 11.01.04, 23:12
                      ballest napisała:

> Nikt mnie nie zmusi, zebym tam zagladal, a jak sie Hanys przejrzou, to jou za
                      > nie umiam.

sam mosz dwa ostatnie wpisy uod Mirka i uod Meg

www.gliwiczanie.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=13&postdays=0&postorder=asc&start=15
                      • ballest Re: Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! 11.01.04, 23:21
                        Wiesz o tym, ze jou nie godom z Mirkiem, bo o czym mom z "nacjonalistom" pisac,
                        uo tym, ze Polska dla USA krajem III klasy jest?
                        On mi bedzie chcial udowadniac, ze tak nie jest!
                        A jak meg chce na cos odpisac, to moge to inaczej zrobic !
                        Moj komentarz na temat tego Forum oddalem i koniec!
                        • hanys_hans Re: Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! 11.01.04, 23:30
                          ballest napisała:

> Wiesz o tym, ze jou nie godom z Mirkiem, bo o czym mom z "nacjonalistom"
                          pisac,
                          >
                          > uo tym, ze Polska dla USA krajem III klasy jest?
                          > On mi bedzie chcial udowadniac, ze tak nie jest!
                          > A jak meg chce na cos odpisac, to moge to inaczej zrobic !
                          > Moj komentarz na temat tego Forum oddalem i koniec!
                          >

Jusz i tak po ptokach! Cynzura zamkua woontek!
                          Jo tam sie chciou za tego "bauwana" wpisac´, i psinco! Zablokowane!

"Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania
                          odpowiedzi"

• ballest Re: Oznaka slabosci Forum GLIWICZAN ! 11.01.04, 23:34
                            No to tak jak w Iraku lub za Komuny, jak widzisz Hanys duzo se w polsce nie
                            zmieniouo!
                            Dziennikarzom w Iraku nie wolno fotografowac zabitych zolnierzy USA, to sie
                            nazywou demokracja made in USA!
    • stasiek17 Re: Kłódka na wątku ballesta 11.01.04, 23:41
      Kłódka wisi na na wątku ballesta-babtysty, nie będzie korespondencji wojennych
      z Iraku. :(
      • ballest Re: Kłódka na wątku ballesta 12.01.04, 06:02
        Tak naprawde, to nie wiem dlaczego to "Ostrzezenie" dostalem.
        Chybam ze posluzenie sie slownictwem polskich poslow do Sejmu (czmychnac - z
        Iraku )przestepstwem jest ?
        - jeden z nich to byly Minister Obrony.
        • laband Re: Kłódka na wątku ballesta 12.01.04, 06:51
          Niywiysz czamus dostou ostrzezynie? Dziwia sie Ballest, obejz se tzyn wpis,
          kery zostou baz ostrzezynia, to wszysko zrozumisz.

I tak masz cierpliwosc. Poza tym nie bardzo rozumiem - na stronie podstawowej
          tego forum jest cos takiego;

"Gliwiczanie
          Wszystko o Gliwicach i ich mieszkańcach.
          Moderatorzy Matti, Magi"

Sprawa dla mnie jest prosta; o Gliwicach i ich mieszkach, forum prywatne....
          co w tym jest trudnego do zrozumienia? Czyzby Gliwice lezaly w Iraku? Ujscie
          chorej zazdrosci o utracona szanse podreperowania bankrutujacej gospodarki
          Niemiec kontraktami w Iraku powinno miec miejsce na gremium do tego
          przeznaczonym a nie tu.

Zycze konsekwencji administratorom - Mirek

Jak bys szkryflou jako Polok ze Kanady to bys jeszcze dostou nagroda, a
          tak ....
          • meg_s Re: Kłódka na wątku ballesta 12.01.04, 07:07
            laband napisał:

> Dziwia sie Ballest, obejz se tzyn wpis, kery zostou baz ostrzezynia, to
            wszysko zrozumisz.

> "Gliwiczanie
            > Wszystko o Gliwicach i ich mieszkańcach.

no właśnie - czy to nie było dość wyraźne - O CO CHODZI na naszym forum??

> Jak bys szkryflou jako Polok ze Kanady to bys jeszcze dostou nagroda, a
            > tak ....

jaka nagroda? wiesz coś o czym ja nie wiem ? - płytę dostałeś identyczną
            o innych wyróżnieniach nic mi nie wiadomo - możliwe że mam sklerozę
            • laband forum-humorum 12.01.04, 07:28
              A to dopiyro smiyszne forum - wontek o Iraku abo Hameryce wolno zakuodac, ale
              szkryflac o tym niy wolno, a przinajmiyj niy tak coby krytykowac to na co je
              wrazliwo naszo Heksa. Mozno Ballest miou sie spytac o czym moge we tym wontku
              szkryflac a o czym niy. Proponuja zaro na titelzajcie dac indeks we kerym
              bydzie stoc o czym szkryflac sie niypowinno a co je wskazane jako temat
              rozwinonc.

Jak juz tysz potym sie szkryfnie prawie to z czym sie naszo maszkytno Heksa
              prawie zgodzo to bydzie to super nagrodom i sie ostonie dalyj mile widzianym.
              Dyc to take ajnfachowe je, ze sie ino dziwic musza ze Ballest tego niy kapnou.

ps

zapomniouech cos jeszcze - nojlepiyj sie jeszcze cza przemyslec eli sie by
              bouo zaproszonym na tym forum abo niy.

bo przeca to je forum ino prywatne.
              • Gość: ballest Betonköpfe! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 12.01.04, 12:57
                Zaproszony zem zostal, dlatego tez zaczalem tam pisac, bo przeciez juz od dawna
                tam nie skreslalem.
                ---
                Zaczalem naturalnie od stosunkow USA - Polska i myslalem, ze zaraz watek
                wyrzuca, ale o dziwo nawet ze mna skreslano.
                Oczywiscie, ja zawsze prawde pisze, bo po to jest to Forum, ale PRAWDY na ich
                forum dalej pisac nie wolno !
                Jak stwierdzilem, przez kilka lat FORUM nic sie nie zmienilo w glowkach(ce)
                niektorych osob, dalej mysla nacjonalistycznie, obojetnie czy sie
                poslugujuesz slownictwem Poslow do Sejmu, czuy nie, - to im jest egal.

Margotka, je prowda, probuje mnie co jakis czas ustawic, ale jak czytosz z
                chopami przidzie zu recht , tylko z babami nie !
                --
                Mirek, mnie nie interesuje od czasu jak sie zaczal wyslawiac slowami z
                rynsztoka to Wiem z kim do czynienia mam i jaka kulture on reprezentuje, a
                jego wypowiedzi o SLONZAKACH byly pozalowania godne, ale to juz jego sprawa.
                W prawie kazdej wypowiedzi jest osobisty i tylko obraza.

pyrsk
                ballest
                • laband ajerkopfy czyli forum-humorum 12.01.04, 13:03
                  Moj kolega "Szpaniol" uzywo wyrazu ajerkopf i sie przi tym lacho jak to godo -
                  mo recht czasami aze sie usmioc idzie z tego jake ajerkopfy niykere byc
                  poradzom.
                  Ballest od dzisiej proponuja sie ze ajerkopfow podsmiywac - przeca szpasu nom
                  sie tysz konsek nolezy, pra?
          • meg_s PS 12.01.04, 07:09
            "...Ujscie chorej zazdrosci..."

to BYŁO niestosowne - bez dwóch zdań
            • laband Re: PS 12.01.04, 07:14
              To znaczy "Kanada" bydzie musiaua sie nastawic na upomnienie?

• meg_s Re: PS 12.01.04, 07:19
                tylko widzisz - ja mam inne metody działania w stosunku do osób które znam
                bliżej
                - "Kanada" dostała prywatne pisemne upomnienie wczoraj o 23.39 ;-) - nie poraz
                pierwszy zresztą
                Ballest też Ci potwierdzi, jak często dostaje ode mnie korespondencję
                z "połajankami"

ja tylko bab się boję
                • meg_s Re: PS 12.01.04, 07:27
                  a to że nikt mnie nie słucha - to już zupełnie inna sprawa
                  • laband Re: PS 12.01.04, 07:29
                    jo Cie suchom, ale ino Ciebie
                    • meg_s Re: PS 12.01.04, 09:01
                      laband napisał:

> jo Cie suchom, ale ino Ciebie

no to posłuchaj : :-)

do wybudowania domu (oprócz oczywiście pieniędzy) - potrzeba projektu na który
                      składa się wiele branż - ci "branżowcy" wcale nie muszą się lubić, jeśli mają
                      na celu zrobienie porządnego projektu i są w swoich dziedzinach fachowcami ich
                      wzajemne sympatie czy też animozje nie mają istotnego znaczenia

chcemy coś dobrego zrobić dla swojego miasta - bo to leży w zakresie naszych
                      możliwości - i do tego szukamy sojuszników

do naprawiania sytuacji międzynarodowej jesteśmy "za cieńcy" i w związku z tym
                      ta cała wysokopolityczna paplanina na forum jest stratą czasu i marnowaniem
                      energii
                      (typowa sytuacja - facet rozwalony w fotelu kombinuje jakby tu uszczęśliwić
                      świat [czyt. co by tu jeszcze spieprzyć panowie, co by tu jeszcze] - a baby
                      za...suwają z robotą)
                      • stasiek17 Re: Oberszefowa meg_s 12.01.04, 10:21
                        Na stronie głównej forum gliwiczanie jest tylko o moderatorach Matti i Magi, a
                        o oberszefowej meg_s ani słowa. To koniecznie trzeba uzupełnić, ludzie muszą
                        wiedzieć kogo należy słuchać.

Co jest niestosownego w cytacie: "...Ujscie chorej zazdrosci..." - to, że
                        dotyczy Niemców? :)
                        • meg_s Re: Oberszefowa meg_s 12.01.04, 10:34
                          była taka piosenka:

"ja szara mysz - pi pi
                          ja szara gęś - gę gę
                          ja - szara eminencja"

i to się stosuje w życiu

> Co jest niestosownego w cytacie: "...Ujscie chorej zazdrosci..." - to, że
                          > dotyczy Niemców? :)

niezależnie kogo dotyczy - jest po prostu niegrzeczny
                      • laband na ryczce przi puterze 12.01.04, 12:52
                        Chopcy (dziouchow to niy dotyczy), od dzisiej wszyske siedzymy przi puterach
                        na ryczkach.

Fajnies to sam obsztalowaua tyn tekst, ale ...

... ale mie sie zdo ize dowosz mi recht ino niychcesz tego na guos pedziec.
                        OK tego niy komyntuj. Zastanawia mie ino jak to je na "forum-humorum" ze
                        szpasym - niyma tam na niego blank placu? Ballest ani zodyn inkszy z nos
                        sytuacji miyndzynarodowyj niy naprawi, ale forum je wuasciwym miejscym
                        na "paplanie" - no mozno ino jedyne forum-humorum niy, hehe!

Moja mi tysz ino pado "dzwignij ta rzic i wez sie do roboty" a jak juz jom
                        dzwigna to ino suysza izech cos spieprzou. Jedno zech sie juz nauczou - swiata
                        sam niy uszczynsliwia. Ale jedna satsfakcja mom tera. Zgodnij jako?

Pozdrowiom

ze ryczki!

• ballest Re: na ryczce przi puterze 12.01.04, 18:43
                          Ale jedna satsfakcja mom tera. Zgodnij jako?

Ze se idziesz legnonc po nocce !
                          • hanys_hans Re: na ryczce przi puterze 12.01.04, 19:03
                            Ballest, niywiysz czasym kery to naszkryflou tyn post na forum "gliwiczanie"
                            bo mi sie nichce couke forum bletrowac´, a chcioubych wiedziec´ kerego to tak
                            moonrosc´ rospiyro!

===============================================================================

"www.gliwiczanie.pl/
                            jest najleprzym dowodem ze kultura forumowa jeszcze nie zanikla i ze
                            wielu interesuje sie sprawami miasta i regionu.Co by nie powiedziec
                            wasze (gliwiczan) forum kritnie , a sama witryna jest przesliczna wizytowka
                            Gliwic i jego mieszkancow. Czego prawdopodobnie zazdroszcza Wam
                            "brunatni" przyjaciele gliwiczan tacy jak ballest ,laband czy hanys"

==============================================================================
                            • Gość: gryps Re: na ryczce przi puterze IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.04, 19:15
                              To ja
                              • Gość: bolo Re: na ryczce przi puterze IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.04, 19:21
                                To ja
                                • ballest Re: na ryczce przi puterze 12.01.04, 19:28
                                  Widzisz hanys, jeden w dwoch klonach, poczekej zdziebeczko, znejdzie sie trzeci!
                                  -------
                                  Jesli ktos cos takiego pisze , to tylko czuje sie winny i dlatego pokazuje
                                  paluszkiem na innych!
                                  Tak bylo jest i bedzie w Polsce przez nastepnych pare lat, my mozemy liczcyc
                                  tylko na najmlodsza generacje, oni moze nie urodza sie z nienawiscia do NIemiec
                                  i Europy!
                                  Byc moze za pare lat poznaja ich matki USA i sytuacja sie zmieni!
                            • meg_s Re: na ryczce przi puterze 12.01.04, 21:56
                              hanys_hans napisał:

> Ballest, niywiysz czasym kery to naszkryflou tyn post na forum "gliwiczanie"

błąd - to nie jest cytat z forum "gliwiczanie" - to było napisane tyllko tu
                              • laband Re: na ryczce przi puterze 13.01.04, 06:44
                                Hanysowi szuo chyba o to, co tyn co to szkryfnou to je od wos ze forum-humorum
                                gosc - kozdy wiy dobrze kto.

ps

ino niy godej ize Ty niywiysz, bo w to to juz niy uwierza za pierona, hehe!
                                • meg_s Re: na ryczce przi puterze 13.01.04, 08:41
                                  laband napisał:

> Hanysowi szuo chyba o to, co tyn co to szkryfnou to je od wos ze forum-humorum
                                  > gosc - kozdy wiy dobrze kto.
                                  >
                                  > ps
                                  >
                                  > ino niy godej ize Ty niywiysz, bo w to to juz niy uwierza za pierona, hehe!

kawa na ławę - KTO ????????????
                                  NIENAWIDZĘ takich podchodów - ktoś gdzieś komuś kiedyś - on ukradł jemu ukradli

nie wiem - a jak mi nie wierzysz to jest to Twój problem a nie mój -
                                  ja śpię dobrze jak każdy kto ma czyste sumienie
                                  • Gość: Ramon Re: na ryczce przi puterze IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 13.01.04, 10:19
                                    Co?, Jako?, czamu?
                                    dejcie sie pokoj, dzisiej je 13-ty

m.s.m

Ramon
                                  • hans111 forum na gliwiczanach 13.01.04, 11:44
                                    odwiedziłem właśnie rzeczone forum... rewelacja - tak trzymać - o to chodziło!
                                    Brawo!

pozdr.

Hans
                                    • hanys_hans Re: forum na gliwiczanach 13.01.04, 12:23
                                      hans111 napisał:

> odwiedziłem właśnie rzeczone forum... rewelacja - tak trzymać - o to
                                      chodziło!
                                      > Brawo!
                                      >
                                      >
                                      > pozdr.
                                      >
                                      > Hans

Suchej Hansi, odwiedziu bys´ tysz te swoje forum "Nowe Gliwice (1)" i odpisou
                                      bys´chociosz na moje "zgłoszenie na to forum" Je to eintlich echte forum abo
                                      ino atrapa?

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15053

pyrsk_hanys_hans

• meg_s Re: Nowe Gliwice 13.01.04, 12:50
                                        hanys_hans napisał:

> Suchej Hansi, odwiedziu bys´ tysz te swoje forum "Nowe Gliwice (1)" i odpisou
                                        > bys´chociosz na moje "zgłoszenie na to forum" Je to eintlich echte forum
                                        > abo ino atrapa?

chyba atrapa - ja też się zgłaszałam i ani "witamy" ani "pocałujcie nas w ..."
                                  • laband Re: na ryczce przi puterze 13.01.04, 12:47
                                    Margotko jo nigdy na Ciebie zuego suowa niy padou. Problym je inom w tym ize
                                    ufosz niykerym za fest.

Juz siedza na ryczce. Jeszcze mi kawy sie kozesz szluknonc. Niy, co za duza to
                                    niyzdrowo, hehe!

• laband Re: na ryczce przi puterze 13.01.04, 12:58
                                      Przepraszom zlech sie wyraziou, to niy Ty coniykerym za fest ufosz, to
                                      coniykere wykozystywujom Twoja uczciwosc.

• meg_s Re: na ryczce przi puterze 13.01.04, 14:04
                                      tamten wpis o który H_H chodziło - był tego autorstwa:

• Re: Jak nowogliwicke sie szrogynsiom IP: *.dip.t-dialin.net
                                      Gość: pyrsk 11.01.2004 13:43 odpowiedz na list odpowiedz cytując

jak na razie Gliwice nie są jeszcze przyłączone do tej sieci............

zajrzyj do skrzynki

• laband Re: na ryczce przi puterze 13.01.04, 14:23
                                        Z tom sieciom to je ino trick.

Ty tysz tara kuknij do krzinki.
                                        • Gość: Pyrsk Re: na ryczce przi puterze IP: 193.111.198.* 13.01.04, 19:11
                                          laband napisał:

> Z tom sieciom to je ino trick.
                                          Gynau, du mußt es wissen . Wszystkiemu winni sa masoni !
                                          • ballest Re: na ryczce przi puterze 13.01.04, 22:28
                                            "pyrsk" wpierw sie prziznej kim ues je, a potym pisz, bo to co ty robisz je
                                            jak zwykle polskou partyzantka, a jak wiesz partyzantka je podzywka mafii!
                                            • meg_s na marginesie 13.01.04, 23:16
                                              ballest napisała:

> "pyrsk" wpierw sie prziznej kim ues je, a potym pisz, bo to co ty robisz je
                                              > jak zwykle polskou partyzantka, a jak wiesz partyzantka je podzywka mafii!

jeszcze słowo ...................
                                              nie wiedziałam że jestem córką mafiosa
                                              • ballest Re: na marginesie 14.01.04, 00:12
                                                Nie wiedzialas ??? -
                                                - przeciez zawsze pisalem , ze nie ma niemieckiej, holenderskiej, dunskiej czy
                                                szwedzkiej MAFII tylko w krajach ktore slyna z Partyzantki , moze sie i
                                                niestety rozwinely sie mafialne struktury!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka