Dodaj do ulubionych

Makabryczne morderstwo w Gliwicach

• Gość: pik Re: zwykły kumpel bandziorów IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 21:58
      Naoglądałeś się filmów szumowino i myślisz że tu zaistniejesz bo tylko w sbosób
      pokazany przez tych bandytów który podziwiasz możesz zaistnieć
      • Gość: zwykly Re: zwykły kumpel bandziorów IP: *.no.powertech.net 17.02.04, 22:36
        ano! naogladalem sie co nieco, i nie koniecznie tylko filmow!
        dlaczego piszesz ze ja podziwiam bandytow, czy gdzies to napisalem,?
        jezeli nawet bym podziwial, no to co?, a ty ze swoja rodzina ze znajomymi to
        nie podziwiacie!? Robicie to dzien w dzien.
        udowodnie ci to i ci ta szumowine spowrotem w twoj glupi rozdziawiony dziub
        wepcham, ty maly smrodzie i wy wszyscy dyskutancy - osrancy.
        masz odwage to odpowiedz! maly nieopierzony ojszczyplocie.
        niemniej pozdrawiam
        • Gość: rob Re: zwykły kumpel bandziorów IP: *.necik.pl 18.02.04, 02:24
          zwykly z twoich prymitywnych komentarzy i debilnie prostego jezyka wynika ze
          siedziales... tylko ciekawe za co? pewnie ukradles dziecku cukierka. jestes tak
          ciota ze boisz sie powiedziec kim jestes, przyjedz do gliwic, spotkajmy sie i
          pogadajmy jak mezczyzni, mysle ze jestes malym zwyklym szarym smrodem, ktorego
          nikt nie zauwaza i dlatego wypisujesz takie debilne komentarze. ciekawe co bys
          zrobil jakbym cie zwiazal i na twoich oczach zaczalbym powoli zabijac twoja
          matke, a potem zaczal zblizac sie do ciebie... zesral bys sie w spodnie, bo
          taka ciota jestes i nic wiecej!!!
    • Gość: zerotolerancji Smierc za smierc - nawet w formie samosadu !!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 22:05
      ...dla bandytow nie ma litosci, a my nie mamy zamiaru utrzymywac ich z naszych
      podatkow !!!
      • Gość: zwyky Re: Smierc za smierc - nawet w formie samosadu !! IP: *.no.powertech.net 17.02.04, 22:56
        ty masz, ale zero rozumu, bo w rzeczywistosci to jestes smierdzaco tolerancyjny
        a do tego tak beznadziejnie glupi, ze nie wiesz o tym.
        w tym ciasnym mozgu, tylko podatki, czyli koryto widzisz, tepa palo!
        • Gość: zerotolerancji Smierc za smierc - nawet w formie samosadu !!!!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 00:25
          ...ja natomiast zauwazam u adwersarza tego watku objawy prymitywnego chamstwa,
          brak kultury i kompleksy zwiazane z poziomem wlasnej inteligencji - coz, jezeli
          Bozia nie dala rozumu trzeba nadrabiac wulgaryzmami...
        • Gość: zerotolerancji Smierc za smierc - nawet w formie samosadu !!!!!!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 00:25
          ...ja natomiast zauwazam u adwersarza tego watku objawy prymitywnego chamstwa,
          brak kultury i kompleksy zwiazane z poziomem wlasnej inteligencji - coz, jezeli
          Bozia nie dala rozumu trzeba nadrabiac wulgaryzmami...
    • Gość: semm tak naprawdę nic się nie stało IP: *.zwnet.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 17.02.04, 22:31
      Uważam że powinni pójść wszyscy którzy mogą na pogrzeb żeby zaprotestować bo
      będą tacy w tym naszym polskim sądownictwie którzy powiedzą że byli pod wpływem
      narkotyków i tak naprawdę nic się nie stało, podobno grozi im 12 lat to jest
      okrutne szaleństwo dać taki wyrok, mam taką nadzieje że w pierdlu recydywy nimi
      się zajmą zrobią im z d... jesień średniowiecza
      • Gość: zwykly Re: tak naprawdę nic się nie stało IP: *.no.powertech.net 17.02.04, 22:43
        wlasnie tak powiedza i prawidlowo, juz w tytule tego artykulu, redaktor Marcin
        Pietraszewski to powiedzial, a na co wy chocholy liczycie ze moze ich beda
        karac.
        za co karac? wam od lez tak we kublach pozalewalo, ze nie wiecie co belkoczecie.
    • Gość: andrzej Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.proxy.aol.com 17.02.04, 22:43
      Powinno sie wskrzesic "Zlego" Trymanda, a kto nim byl sami sobie odpowiedzmy
      • Gość: zwykly Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.no.powertech.net 17.02.04, 22:48
        co taka tajemnica okrywasz, powiedz nam co masz przez to do powiedzenia.
        andrzejku!
    • Gość: Gliwiczanin Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.gliwice.net.pl 17.02.04, 23:00
      Jebani wąchacze kleju!!!!!!!!!! ;/
      • Gość: zwykly Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.no.powertech.net 17.02.04, 23:03
        ty o sobie napisales!, wyraznie widac, ze wlasnie odstawiles flache z
        butapremem, nie wiesz o co chodzi, ale jestes za!
        • Gość: raz Re:zwykly -twoje powtarzanie nie przekona nikogo IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 17.02.04, 23:18
          z przekonanych jestes zwolennikiem przemocy tak jak wiekszosc zadajacyc smierci
          za smierc
          wiec twojej szyderczej propagandy wystarczy
          • Gość: semm zwykły siedzi i s.. i nic innego nie potrafi IP: *.zwnet.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 17.02.04, 23:23
            Zwykły jesteś tak jak się przedstawiasz ale ja dodam złamas w całości zwykły
            złamas
            • kinkycd zwykly....troll 17.02.04, 23:29
              czemu go karmicie? przeciez ten psychol ma pozywke za kazdym razem jak ktos mu
              odpowiada.
              i zwykly....ze szczerego serca zycze Tobie, zebys skonczyl z lewarkiem w glowie.
        • Gość: rob zwykly jestes CIOTA!!! IP: *.necik.pl 18.02.04, 11:27
          co jest zwykly, kutasie nie masz argumentow zeby mi odpisac???

zwykly z twoich prymitywnych komentarzy i debilnie prostego jezyka wynika ze
          siedziales... tylko ciekawe za co? pewnie ukradles dziecku cukierka. jestes
          taka ciota ze boisz sie powiedziec kim jestes, przyjedz do gliwic, spotkajmy
          sie i pogadajmy jak mezczyzni! mysle ze jestes malym zwyklym szarym smrodem,
          ktorego nikt nie zauwaza i dlatego wypisujesz takie debilne komentarze. ciekawe
          co bys zrobil jakbym cie zwiazal i na twoich oczach zaczalbym powoli zabijac
          twoja matke, a potem zaczal zblizac sie do ciebie... zesral bys sie w spodnie,
          bo taka ciota jestes i nic wiecej!!!
      • Gość: LLL Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.zwnet.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 17.02.04, 23:21
        jasne najlepiej zwalić na narkotyki
        jakoś misie koala nie zabikaką. Piszą że byli pod wpływem narkotyków jak ich
        złapali a nie jak mordowali
        • Gość: zwykly bajeczka o swinkach IP: *.no.powertech.net 18.02.04, 00:03
          pora robi sie pozna, szkoda, trzeba do lozeczka, wiec opowiem doroslym dziatkom
          bajeczke o swinkach na dobranoc!
          bajeczka jest taka bardziej prawdziwa, niz zmyslona, ale moral jak kto chce i
          bez urazy do piszacego, to sobie wyciagnie.

bylo to sobie dawno temu, moge powiedziec ze za gorami, za lasami i za morzami.
          zupelnie przypadkowo, bedac mlodym czlowiekiem, znalazlem sie w duzej fabryce,
          w ktorej robiono smaczne kielbasy i inne wyroby miesne.
          oczywistem wiec, ubijalo sie swinki metoda przemyslowa.
          Swinki, po okolo 40 sztuk wpedzano do salki, gdzie je po koleji ogluszano
          pradem elektrycznym, nastepnie wyciagano taka ogluszona do gory, gdzie rzeznik
          sztyletem dokanczal dziela.
          Swinki, bedac przed ubojem wyglodzone,zajmowaly sie szukaniem jedzenia.
          Na podloge w salce splywala z podwyzszenia krew z ubitych swinek, a te na
          dole, walczyly gryzac sie pomiedzy soba o kazdy liz, nie martwiac sie tymi, o
          trzy metry dalej. Tak byly zajete ekonomia, czyli zarciem, czyli micha, ze nic
          po zatym nie widzialy.
          Dopiero jak sluchawki oprawcy opadaly na uszy, wydawaly rozpaczliwy kwik
          przedsmiertelny, ktory co oczywiste nie znajdowal responsu u reszty.
          Bylo to bolesne w pierwszym odruchu patrzec na to i brak solidarnosci
          swinskiej, ale to przeciez swinie, nie to co my ludzie.
          Mijaly lata i wiele wody w Wisle uplynelo, wiele w kraju nad "modra" Wisla sie
          zdarzylo, mozna powiedziec bardzo wiele, "uboju" rowniez, ale nie tylko swinek!
          A pozniej dorosle dzieci zabraly sie za "lizanie", a co im tam inni ubici, a co
          nas to obchodzi.
          No i co z tego ze On byl , czy Inny Rzeznikiem, zajety jestem teraz ekonomia.
          Dopiero jak podeszlo sie pod sluchawki - to wyja z bolu i nawet go wytlumaczyc
          nie potrafia.
          Taka to wam bajke, moi drodzy forumowicze opowiedzial na dobranoc, przeklety
          zwykly!
          Spijcie dobrze, snem sprawiedliwych.

Dobranoc!
          • Gość: hacker bój sie bój!!! IP: *.necik.pl 18.02.04, 02:10
            zwykly skurwysynu jeden, czy ty wiesz kto to jest hacker? wiec ci wytlumacze
            wlasnie cie namierzamy, lepiej bierz dupe w troki i spierdalaj z tego kraju, bo
            jak tylko cie namierzymy, gorzko tego pozalujesz!!!
    • Gość: Fabian Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 00:54
      To był mój kolega z pracy.Brak mi słów.Właśnie się dowiedziałem
    • Gość: meloman Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 22:10
      wsadzić do pierdla z wyrokiem za pedofilię, to wystarczy
    • Gość: pogrążeni w bólu POŻEGNANIE GOSI I PAWŁA IP: *.demo.pl 19.02.04, 14:02
      Kochani,
      gdyby ktoś chciał pożegnać Gosię i Pawła...
      pogrzeb odbędzie się w sobotę, 21 lutego.
      Rozpocznie się Mszą Św. w Kościele Świętego Krzyża w Gliwicach o godz. 11.00
      (ul. Daszyńskiego 2).
      Następnie kondukt ruszy w kierunku Cmentarza Centralnego..

['] [']
    • Gość: gandzik ZABIĆ SQRWIELI!!!! IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 19.02.04, 14:35
      To tyle-:(((
    • Gość: Wojtek Pogrzeb w sobotę 21 lutego w Gliwicach IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 15:41
      Uroczystości pogrzebowe rozpoczną się Mszą Świętą żałobną
      w kościele pw. Podwyższenia Krzyża Świętego w Gliwicach,
      ulica Daszyńskiego 1, w dniu 21 lutego 2004 roku o godzinie 11.00.
      Odprowadzenie na wieczny spoczynek od bramy Cmentarza Centralnego
      przy ulicy Kozielskiej w Gliwicach.
    • Gość: flet_z_mandragory Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: 213.241.46.* 19.02.04, 17:31
      Ja chętnie zapłacę jeszcze wyższe podatki ale tylko w przypadku wprowadzenia
      tortur jako elementu resocjalizacji takich "stwortzeń"
    • Gość: zofia Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 19.02.04, 17:56
      za jaja powiesić na drzewie i czekać na śmirć bandytów
    • Gość: XxXx Zmusmy politykow by przywrocono kare smierci!!! IP: 198.69.0.* 19.02.04, 19:33
      Czy ktos tutaj jest prawnikiem badz zna sie dobrze na procedurach
      ustawodawczych? Skoro mieszkamy w panstwie demokratycznym (bynajmniej tak to
      nazywaja) to spoleczenstwo powinno miec glos w tym co sie dzieje w ktaju.
      Gdybysmy zrobili list na ktorym podpisaly by sie wszytkie osoby popierajace
      kare smierci, pewien numer podpisow musialby zmusic prezydenta albo parlament
      (nie wiem, nie znam sie kto jest za to odpowiedzialny) do przywrocenia kary
      smierci.
      Co prawda braciom Wrona juz by ta kara nie grozila (NIESTETY) bo potrzebaby
      czasu zeby to wprowadzic w zycie, ale moze nastepne zwierzeta dostaly by
      odpowiedni wymiar kary.
      Czy ktos wie jak to dziela.
      Ja widzialem taki list rozsylane droga emailowa w USA I dosc czest mialo to
      duzy wplyw na process ustawodawczy.
      Skoro nikt nas nie slucha wezmy sprawy w nasze rece.

Gosiu, Pawle spoczywajcie w pokoju. Nigdy was nie zapone.
      • Gość: raz Re:ibardzo dobrze ze nie wiesz jak wprowadzac usta IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 20.02.04, 16:19
        ustawy
        moze zaczniesz od posprzatania swego pokoju
        i odrobienia lekcji i przeczytania lektur obowiazkowych
        oraz wygospodarowanie sobie czasu na ich zrozumienie
    • Gość: essentia Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.nest.gliwice.pl / *.nest.gliwice.pl 22.02.04, 22:04
      Zwierzęta zabijają tylko po to by życ - jeść, gdy sa najedzone nigdy nie
      atakują... na mord nie ma słów, nie ma kary, nie ma przebaczenia.
    • Gość: obywatel Kane Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 23:16
      praca przymusowa do konca zycia i codzienna projekcja "Mechanicznej
      pomarańczy"... jako wróg kary śmierci, nie widzę dla nich szansy na spokojne
      życie... Wyjdą, a wtedy ktoś ich odnajdzie... Bóg. jestem załamany rozbity,
      kilka razy uniknąłem podobnego losu, zazwyczaj z głupoty, totalnego
      zdemoralizowania kretynow. Zginęli Ci Dobrzy Zakochani Ludzie, a mogłem być i
      ja i Ty, i my... Wieczne odpoczywanie racz im dać Panie... Rodzice, ogromnie
      Wam współczuję, podzielam rozpacz... [`]<`>[`]
    • Gość: aon bezprawie IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.15, 06:15
      Gdyby była kara śmierci, coś takiego by się nie stało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka