Dodaj do ulubionych

Radny Mieszko Adamkiewicz inicjatorem Dni Gliwic ?

IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.10, 00:13
Czy to możliwe, że Radny Mieszko Adamkiewicz jest inicjatorem imprez, które
odbędą się w najbliższą sobotę i niedzielę? W jednej z gazet przeczytałem taką
informację?

"...tym roku po raz pierwszy odbędzie się impreza pod nazwą „Dni Gliwic”. ...
Dni Gliwic zorganizowane zostaną z inicjatywy radnego Mieszka Adamkiewicza.
Jego zdaniem, tradycyjna coroczna impreza świętojańska, wzbogacona o inne
imprezy towarzyszące może być znakomitą okazją do fetowania dni miasta i dumy
z tego, że jesteśmy gliwiczanami. Swoje „dni” mają dziesiątki innych miast.
Gliwice jak dotąd nie miały."
Obserwuj wątek
    • Gość: pewny Re: Radny Mieszko Adamkiewicz inicjatorem Dni Gli IP: 178.56.6.* 24.06.10, 06:40
      mieszko nawet kupy bez pomocy nie może zrobić! jak zwykle podpina
      sie pod prace ludzi mówiąc że to on. Takie inf.w roku wyborczym będą
      częstrze. JEDNO ZROBIŁ NAPEWNO! ZDRADZIŁ ! najpierw czerwonych potem
      grupę 3mającą władze..(dzieląc gliwickie PO)
    • Gość: I? Re: Radny Mieszko Adamkiewicz inicjatorem Dni Gli IP: *.gl.digi.pl 24.06.10, 22:01
      Radny Mieszko podpina się pod wszystko. Sam nie potrafi sklecić zdania, plącze się, jąka, stęka. Słuchająć go trzeba się nieźle umęczyć. Nasjgorsze jest to, że rośnie w nim tylko samozadowolenie, z wiedzą gorzej.
      • Gość: B52 Re: Radny Mieszko Adamkiewicz inicjatorem Dni Gli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 23:00
        Skoro Urząd zapewnia stosowne atrakcje - to myślę że warto tam pójść - w końcu
        to noc Kupały - młode i piękne panny najpierw idą się rytualnie umyć /u nas w
        Kłodnicy - blisko pl.Krakowskiego/ a później "oddają się miłości" do samego rana.
        Więc P.Mieszko po raz pierwszy wstrzelił się w potrzeby społeczne - nawet i mnie
        się podoba ten pomysł. Chyba nie przeoczę takiej okazji...
        A czy Urzędnicy np: P.Frankiewicz czy P.Wieczorek też będą brali udział w
        starosłowiańskim rytuale?
    • Gość: niepewny-juz pewny Re: Radny Mieszko Adamkiewicz inicjatorem Dni Gli IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 00:55
      Już jestem pewny i muszę przyznać, że te Dni Gliwic to strzał w 10. Tylko
      szkoda, ... ale nie narzekajmy. Bawmy sie na pierwszych Dniach Gliwic.
      • Gość: radna Mieszko Adamkiewicz się ośmiesza IP: 74.118.192.* 25.06.10, 14:41
        panie adamkiewicz weź się pan nie kompromituj. każdy wie że to pan podpisujesz
        się niepewny i piszesz pan o sobie. jest to żenujące po prostu. tacy ludzie nie
        mogą byc radnymi. no chyba że radnym osiedlowym, chociaż z tego co wiem to pana
        nie wybrali do rady osiedlowej hahaha. więc jakim fuksem dostales sie pan do
        rady miasta? aaa no tak, niska pozycja na liscie PO i dzięki temu że andrzej
        karasiński został sekretarzem miasta i zwolnił mandat dla członka PO.
        • Gość: pewny Re: Mieszko Adamkiewicz się ośmiesza IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 01:38
          Niestety pomyłka, ale jakbyś uważnie czytała inne posty to bez trudu znajdziesz
          wypowiedzi radnego, z którym mnie pomyliłaś.
          • Gość: Motyl Re: Mieszko Adamkiewicz się ośmiesza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 12:15
            Dni Gliwic to fajny pomysł Adamkiewicza. Miejmy nadzieje, że za rok będzie
            jeszcze lepiej.
            • Gość: Gała Re: Mieszko Adamkiewicz się ośmiesza IP: *.cdma.centertel.pl 29.06.10, 13:33
              Za rok nie bedzie adamkiewicza :D ( wspomnicie moj wpisz )masz rację
              nie tylko bezradny z adhd pisze, jego żona też i kochanka z sosnicy
              również...i jest mała ilość takich co mu loda robią... pewnie z
              litości...hahah
            • pr51 Re: Mieszko Adamkiewicz się ośmiesza 29.06.10, 14:03
              > Dni Gliwic to fajny pomysł

Mawiają, że na bezrybiu i rak ryba.
    • pr51 Re: Radny Mieszko Adamkiewicz inicjatorem Dni Gli 29.06.10, 14:03
      > Swoje „dni” mają dziesiątki innych miast.
      > Gliwice jak dotąd nie miały."

Masz zeza dureńku, czy cóś? A Wiosna Gliwicka, to pies jej mordę
      lizał, czy jak? Najpierw magistrat rozpieprzył towarzystwa
      miłosników Gliwic, które robiły te WIosny, a teraz buce muszą sami
      tyrać, rozkoszniaczki jedne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka