IP: 213.30.159.* 13.04.04, 21:09
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=7575949&a=7575949
Feee...

Dalej tu śmierdzi :((
Obserwuj wątek
    • meg_s Re: Szambo 13.04.04, 21:17
      do wiadomości - cytuję:
      "... niedopuszczalne jest używanie w dokumentacji wyrażeń <szambo> i <śmietnik>,
      należy stosować zwroty: <zbiornik bezodpływowy na nieczystości ciekłe> i
      <miejsce gromadzenia nieczystości stałych>..."
      • Gość: feniks Re: Szambo IP: 213.30.159.* 13.04.04, 21:31
        meg_s napisała:

> do wiadomości - cytuję:
        > "... niedopuszczalne jest używanie w dokumentacji wyrażeń <szambo> i <
        > śmietnik>,
        > należy stosować zwroty: <zbiornik bezodpływowy na nieczystości ciekłe> i
        > <miejsce gromadzenia nieczystości stałych>..."

Ponieważ:

* Cytat ujęłaś w cudzysłów",
        * Brak odpowiedniej emotikonki [ ;-) ],

- napomienie muszę brać poważnie. :)

Prośba o źródło cytata ;)
        • meg_s Re: źródełko ;-) 13.04.04, 22:25
          pismo urzędowe ze starostwa .... (nie napiszę którego - bo wymóg jest ogólny :-)
          • hanys_hans Re: źródełko ;-) 13.04.04, 22:59
            meg_s napisała:

> pismo urzędowe ze starostwa .... (nie napiszę którego - bo wymóg jest
            ogólny :-
            > )

www.forum-wodociagi.pl/akty/02-188-1576.htm
            • meg_s Re: źródełko ;-) 13.04.04, 23:08
              :-) - tyz pikne

a zamiast ogólnie znanej "szlichty cementowej" należy stosować "warstwę
              wyrównawczą z zaprawy cementowej"
          • Gość: feniks Podziękowania... IP: 213.30.159.* 13.04.04, 23:13
            ...za źródełka - Tobie i H-H :)

A tak się bałem, że mi Pan Admin (hołubiący robale na TYM forum) wytnie post
            pod pretekstem używania nieprzyzwoitych wyrazów.

Ponieważ w cyt. dekrecie nie ma sankcji za nieprzestrzeganie go, więc czuję się
            względnie bezpieczny ;)))

Pozdrowienia,
            feniks
            • Gość: feniks "jak owsik z popiolu" IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.04, 08:36
              A moze by tak wzorem krajow cywilizowanych pojsc i skozystac z WC?
              • Gość: gRegor [...] IP: *.neonet.gliwice.pl 14.04.04, 08:39
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: feniks podszywacz :/ IP: 213.30.159.* 14.04.04, 13:27

Widzę, że jakiś folksdojcz z Niemiec podszywa się pod mój nick.
                (post data: 14.04.2004 08:36, wysłany z IP.*.dip.t-dialin.net)

Wspomaga mu młodzierzowy działacz V.kolumny, Herr gGregor, piszący z
                IP.*.neonet.gliwice.pl.
                Coś tym razem przeholował, gdyż nawet Admin nie zdzierżył i wykasował go.
                • Gość: feniks Re: podszywacz :/ IP: *.neonet.gliwice.pl 14.04.04, 13:41
                  Herr GREGOR to mój Pan i czyszczę mu buty ,sprzątam garaż i robię za-KUPY!
                  Bardzo jestem do niego przywiązany bo mnie nie bije tak jak to robił mój
                  poprzedni Pan.Moja buda jest czysta bo sprząta mi ją moja stara jak już
                  przyjdzie z ulicy.
                  Pozdrawiam wszystkich z wakacji w Gliwicach!!!!
                  feniks
                  • Gość: feniks Re: podszywacz :/ IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.04, 21:05
                    ja tez
                    • Gość: ballest Re: podszywacz :/ IP: *.domain.com / 206.49.94.* 15.04.04, 13:25
                      Bravo!

Prysk!
                      • Gość: gRegor [....] IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 15.04.04, 21:03
    • Gość: gRegor [...] IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 15.04.04, 21:01
      • Gość: gRegor prawdziwy IP: *.neonet.gliwice.pl 16.04.04, 08:30
        O ! ktoś się natrudził i go skasowano.Bo mnie nie wolno klonować:)
        • Gość: gRegor Re: prawdziwek? IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 16.04.04, 11:46
          Kto pot kim kołki dopie ten smam w nie wpada :-/
          • Gość: gRegor Nie wpod żech do rzodnygo dołka IP: *.neonet.gliwice.pl 16.04.04, 12:42
            I mom cie w życi GOROLU :)
            A to dlo Ciebie:
            www.republika.pl/maugola/12.jpg
            • Gość: lipiec gRegor ganc we dołku ale IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 16.04.04, 14:57
              To pewnikiem mosz folksdojczu blank pierońskom rzyć, abo?
              • Gość: kermit Re: gRegor ganc we dołku ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 15:05
                gregorek jest glanc piźnięty w kalfas, leży na psychuszce w Tworkach
                • Gość: gRegor Re: gRegor ganc we dołku ale IP: *.neonet.gliwice.pl 16.04.04, 15:21
                  Skoczcie mi do życi GOROLE!!!!!!
                  www.republika.pl/maugola/15.jpg
                  • Gość: tylco Re: gRegor ganc we dołku ale IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 16.04.04, 15:48
                    Masz jeszcze za małą tą swoją "żyć" byśmy tam mogli wskoczyć :-(

Jak podrośniesz pętaku i staniesz się richtig uebermenszem to może ci ona na
                    tyle urośnie.

Tymczasem odrób lekcje, umyj rączęta i pod kołderkę, pospać trochę ;-)
                    • Gość: kermit Re: gRegor ganc we dołku ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 15:52
                      zapomniałeś mu powiedzieć, żeby kompot i trawke odstawił, bo go pan profesor po
                      pustym łbie wystrzela.
                      • Gość: tylco Re: gRegor ganc we dołku ale IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 16.04.04, 17:06
                        Gość portalu: kermit napisał(a):

> zapomniałeś mu powiedzieć, żeby kompot i trawke odstawił, bo go pan profesor
                        po
                        >
                        > pustym łbie wystrzela.

O, masz rację! :-D
                        • Gość: gRegor Re: gRegor ganc we dołku ale IP: *.neonet.gliwice.pl 16.04.04, 18:30
                          piszcie dalij polaczki !!!!
                          Nawet nie zdajecie se sprawy jaką nam Ślązakom przyslugę wyrządzacie!!!!!!
                          • Gość: gRegor Re: gRegor ganc we dołku ale IP: *.neonet.gliwice.pl 16.04.04, 18:35
                            www.republika.pl/maugola/1.jpg
                            • Gość: laband [...] IP: 192.168.1.* / *.adsl-fixip.axelero.hu 21.04.04, 14:53

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka