Dodaj do ulubionych

co sadzicie o 1 LO W Gliwicach?

• Gość: Nauczyciel Re: co sadzicie o 1 LO W Gliwicach? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 11:57
      A Co Ty myślałaś moja droga, że szkoła to miejsce lekkiej rozrywki i zabawy. To
      nie jest przedszkole, tu się pracuje !!! Jak Ci się terror nie podoba to fora
      ze dwora
    • Gość: Jan Matura 1972 IP: *.hispeed.ch 07.01.03, 00:24
      A ja skończyłem w 1972, potem politechnikę itd... i jakoś przeżyłem :-)
      Są inne dinozaury?
    • Gość: monka Re: co sadzicie o 1 LO W Gliwicach? IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.10.15, 23:28
      Ja skończyłam to liceum w 2010. Na szczescie! Najgorszy okres w moim zyciu. Człowiek byl traktowany jak szmata- nie przez wszystkich nauczycieli, ale np. przez panią Urgacz czy Kwitek, I nie, nieprawda, ze bylam zla uczennica, w kazdej klasie dostalam swiadectwa z wyroznieniem. Nie byłam jednak szczesliwa- chcialam sie rozwijać, uczeszczac na spotkania kola naukowego. Oczywiscie nauczycielki nie mialy na to czasu. Liczyly sie tylko Twoje wyniki, a nie Ty sam i Twoje zainteresowania. To jak traktowani byli uczniowie wola o pomste do nieba. " Pojdziesz na Harvard, chyba sprzatac"- tego typu teksty lecialy codziennie. Ja strojac przy tablicy nasluchalam sie jaka jestem glupia i leniwa. Przezylam zalamanie nerwowe i musialam uczesczac do psychiatry. Studia w porownaniu z liceum to byl dla mnie raj! Na pierwszych zajeciach na studiach, jak czegos nie umialam, to tylko czekalam az na mnie krzyknie. Bylam zdziwiona sie tak sie nie stalo.
      Więc, jesli macie okazji unikajcie tego liceum jak ognia! zmanujecie sobie tylko 3 lata zycia
    • Gość: mczcz Re: co sadzicie o 1 LO W Gliwicach? IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.20, 19:05
      cóż moi rodzice wspominają tę szkołę podobnie trzeba jednak dodać że ludzie opuszczający ją mają przynajmniej ukształtowany charakter, oraz wyższy poziom wiedzy na studiach . Więc mam nadzieję że i ja dostanę się do tej szkoły . Tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka