Dodaj do ulubionych

klub z Lwowa w polskiej lidze,co na to antyŚlązacy

14.05.04, 15:14
Jak wiadomo w polskiej lidze żużla występuje klub z Ukrainy SKA Lwów.Z
wypowiedzi Lwowiaków na stronach speedwaya tchnie narodowa duma ,że doszło do
takiej sytuacji.Na Ukrainie nie słychać szczególnych głosów sprzeciwu.
Jestem ciekaw jaka byłaby reakcja antyślązaków i antyniemców na tym forum w
osobach szowinistów typu fogga,aqua i im podobnych gdyby np. w lidze
niemieckiej chciał występować jakiś klub ze Śląska.Już widzę te komentarze:-))
Pozdrowienia z CK Krakowa!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • fogg Re: klub z Lwowa w polskiej lidze,co na to antyŚl 14.05.04, 15:19
      Nic bym nie powiedział, bo ma w d... żużel.
      • loram5 Re: klub z Lwowa w polskiej lidze,co na to antyŚl 14.05.04, 15:43
        oj, jechałbyś z Hanysami równo z trawą :-)) Szczerość nie należy do Twoich
        zalet.......
        Pozdrowienia CK Krakowa!!!!!!!
        • murcek Re: Polski klub w niemieckiej lidze. 14.05.04, 16:09
          Pragne Ci przypomniec, ze w Bundeslidze gra juz polski klub pilkarski
          (pod nazwa Schalke 04 Gelsenkirchen).
          Oto jego sklad z lat najwiekszej swietnosci!
          Kwiatkowski - Matzkowski, Szczepan, Sawitzki - Grzegorczyk, Kutzorra -
          Tibulski, Adamczyk
          • slezan Re: Polski klub w niemieckiej lidze. 14.05.04, 16:20
            W tym ani jednego POlaka. Sami Mazurzy, Warmiacy i Ślązacy o niemieckiej opcji.
            Polecam uwadze ich wypowiedzi z czasów NS.
            • grba Re: Polski klub w niemieckiej lidze. 14.05.04, 16:41
              slezan napisał:

> W tym ani jednego POlaka. Sami Mazurzy, Warmiacy i Ślązacy o niemieckiej
              opcji.
              >
              > Polecam uwadze ich wypowiedzi z czasów NS.

NS powiadasz?
              To chłopcy musieli być bardzo szczerzy.
              • aqua Re: Polski klub w niemieckiej lidze. 14.05.04, 17:05
                grba napisał:

> slezan napisał:
                >
                > > W tym ani jednego POlaka. Sami Mazurzy, Warmiacy i Ślązacy o niemieckiej
                > opcji.
                > >
                > > Polecam uwadze ich wypowiedzi z czasów NS.
                >
                >
                > NS powiadasz?
                > To chłopcy musieli być bardzo szczerzy.

slezan napisał Mazurzy opcji niemieckiej, znaczy to ci Mazurzy co mazurzą? o
                tych mówisz slezanie?
                • slezan Re: Polski klub w niemieckiej lidze. 14.05.04, 23:42
                  Mazurów opcji polskiej prawie nie było. A Schalke było ulubionym klubem
                  Fuehrera. Piłkarzy chetnie wykorzystywano w naizstowskiej propagandzie. Kiedy
                  jakiś czas temu proponowano nazwać ulice w Gelsenkirchen imieniem któregoś z
                  nich, wyciągnięto publiczne wypowiedzi kandydata.
    • aqua Re: klub z Lwowa w polskiej lidze,co na to antyŚl 14.05.04, 17:02
      Miarkuj się kolego loram, uważniej dobieraj słowa, jesteś tu świeży jak
      rzodkiewka na wiosnę, a już rzucasz epitetami.
      • Gość: bolo Re: klub z Lwowa w polskiej lidze,co na to antyŚl IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.04, 17:26
        Aqua juz grozisz palmusie?????
        Loram Jest tu swiezy na Forum a juz poznal twoj psi charakter.
        prawda boli Co??????
        barachlo
        • aqua Re: klub z Lwowa w polskiej lidze,co na to antyŚl 14.05.04, 17:32
          bolo, ty pierwiosknu wiosenny, ty też jesteś świezy, a już wiadomo, że jesteś
          dojczladem zakichanym.
          • loram5 A nie mówiłem 14.05.04, 17:44
            ile to czasu minęło? kilka godzin i już mamy popis tolerancji.
            W Krakowie na takich jak aqua i fogg mówi się"BUC".
            No dalej Panowie ulżyjcie sobie:-)
            Pozdrowienia z CK Krakowa.
            I zastanówcie się czym dla Was jest patriotyzm?
            Odpowiedzi nie oczekuję.
    • gorol7 Wszyscy Slazacy powinni wyjechac do Niemiec 14.05.04, 18:15
      loram5 napisał:

> Jak wiadomo w polskiej lidze żużla występuje klub z Ukrainy SKA Lwów.Z
      > wypowiedzi Lwowiaków na stronach speedwaya tchnie narodowa duma ,że doszło do
      > takiej sytuacji.Na Ukrainie nie słychać szczególnych głosów sprzeciwu.
      > Jestem ciekaw jaka byłaby reakcja antyślązaków i antyniemców na tym forum w
      > osobach szowinistów typu fogga,aqua i im podobnych gdyby np. w lidze
      > niemieckiej chciał występować jakiś klub ze Śląska.Już widzę te komentarze:-))
      > Pozdrowienia z CK Krakowa!!!!!!!

Moga tam kibicowac komu tylko chca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• fogg Re: Wszyscy Slazacy powinni wyjechac do Niemiec 14.05.04, 21:34
        "Na Ukrainie nie słychać szczególnych głosów sprzeciwu"
        Ha, ha, ha ... skąd to wytrzasnąłeś Loram !?!?! Chyba sam nie wierzysz w bzdury, które piszesz, albo nie znasz Ukraińców ze Lwowa (nie Polaków, tylko Ukraińców) i nie masz pojęcia o ich stosunku do tego typu akcji. Zaręczam Ci, że nie są oni tolerancyjnymi liberałami.
        • Gość: bolo Re: Wszyscy Slazacy powinni wyjechac do Niemiec IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.04, 22:30
          Loram to od poczatku gRegor zameldowany
          tego chama poznac po slownictwie i stylu myslenia (jesli o mysleniu mozna u
          gRegora mowic)
          • foggklon Re: Wszyscy Slazacy powinni wyjechac do Niemiec 15.05.04, 11:15
            no a ja bolo? kim ja jestem?Z twoim jasnowidztwem powinieneś zostać nadwornym
            magiem u nazistów:-) a jeszcze lepiej w jakiejś egipskiej świątyni:-)Brak wam
            widać partnera do bluzgania,hmmmmm
            Ty kryjąc się pod różnymi nickami koleżko należysz do wybitnych prostaków na
            tym forum ,doceń siebie ,nie badz taki skromny.
            • chicka6 Re: Wszyscy Slazacy powinni wyjechac do Niemiec 15.05.04, 12:39
              Jestem młodą osobą.Przeżywam rozczarowanie ,że po tylu latach po wojnie jest
              taka nienawiść do Ślaska.Jestem tu od niedawna i przykro mi ,że są tacy którzy
              ubliżają ludziom ze Śląska.Ślązakom,sama jestem Ślązaczką ,zdaję teraz
              maturę,mam w klasie kilku takich gostków ,którzy awanturują się z
              innymi ,którzy ciągle ubliżają mi ,że czasem w rozmowach z kumpelami używam
              gwary.Należą do ugrupowania"Młodzież wszechpolska " czy coś w tym rodzaju.Nigdy
              nie myślałam ,że będę o innych obywatelach moich ukochanych Gliwic( urodziłam
              się w Piekarach)myślała z niechęcią i obawą.Ja po prostu zaczynam się bać...W
              Piekarach to nie do pomyślenia,wiem dlaczego ale wnioski zachowam dla
              siebie.Przykro mi bardzo.
              • gorol7 Gorole uczcie sie slaskiego!!!!! 15.05.04, 13:57
                Kiedy slysze ten ich plugawy hanyski zargon to normalnie mi sie noz w kieszeni
                otwiera,ale zmuszam sie zeby ich sluchac,bo jezyk wroga nalezy znac ,nawet
                jezeli jest to to wyjatkowo obrzydliwy belkot.Klawisze w kryminalach znaja
                grypsere ,a Gorole powinni znac te ich slaska godke.
                • chicka6 Re: Gorole uczcie sie slaskiego!!!!! 15.05.04, 16:35
                  widać człowieku ,że jesteś prostakiem.Szkoda ,że takie mendy mieszkają w
                  Gliwicach.Przyjdż na Rynek i powiedz ,że masz coś do Ślązaków.Obiją Ci pyszczek
                  bo jest nas dużo i dogadujemy się między sobą.Gorole są też ok ale nas trzeba
                  szanować.Młodzi mają Was drewno w dupie!!!!!!!!!!!
                  Przepraszam ale wśród maturzystów mało było w moim (IV liceum)takich
                  debili .Mamy wśród nauczycieli na szczęście prawdziwych ludzi wśród kadry 18
                  stki teś propaguje się śląskość a w Knurowie to nie macie czego szukać.
                  Pozdrawiam debilków z "Wszechpolskiej głupoty"
                  • meg_s Re: 15.05.04, 18:23
                    chicka6 napisała:

> Przepraszam ale wśród maturzystów mało było w moim (IV liceum)takich

ja z innej beczki - jeśli to IV w dawnym konwikcie - możesz napisać coś więcej
                    o tej szkole - mój młody właśnie musi wybrać jakieś sensowne liceum - tj nie z
                    tych z najwyższej półki, ale przyzwoite
                    • foggklon Re: 15.05.04, 18:42
                      nie załamuj się! trzeba wysylać dzieci do renomowanych szkól.Polecam 1 dyneczkę
                      piąteczkę i dwójeczkę! ale weż pod uwagę ,że jetem świńką śląską itp.itd.
                      • chicka6 Re: 15.05.04, 19:25
                        jest super liceum społeczne w Gliwicach(musisz płacić) a jeśli chodzi o
                        państwowe to nie polecam nic:wszędzie nauczyciele tępią niezależność,są ludzie
                        w sumie fajni ale jeśli chodzi o "wolność" to frazesy i
                        zakłamanie.Antyniemieckość to reguła mimo nauki języka.....zastanawiam się czy
                        nie warto byloby coś na ten temat napisać dom MEN-u
                        • meg_s Re: 15.05.04, 19:33
                          chicka6 napisała:

> jest super liceum społeczne w Gliwicach(musisz płacić)

no właśnie - Ty się nie przejmujesz skąd rodzice biorą pieniądze ;-)
                          niestety - dla mnie odpada
                      • meg_s Re: 15.05.04, 19:32
                        foggklon napisał:

> Polecam 1 dyneczkę
                        > piąteczkę i dwójeczkę! ale weż pod uwagę ,że jetem świńką śląską itp.itd.

do tego tzrba mieć dziecko z piąteczkami
                        • chicka6 przykro mi choc moja matura to kicha 15.05.04, 19:52
                          niech próbują,niech walczą...... życzę im mnóstwo szczęścia ,na pewno sie
                          uda!!!!!!Pytałam o antyśląskość wśród "rynkowiczów",jest wśród nas wielu"
                          hanysów"i będę wśród nich propagować śląskosć.zasokczyla mnie chamskosć wśród
                          tzw."goroli"Pojedż do Zabrza czy Knurowa!!!Bosze ale to inny kraj:-)Uwielbiam
                          Gliwice ale gardzę ich mieszkańcami,czemu to takie zaćpane wołki???????
                          • chicka6 Re: przykro mi choc moja matura to kicha 16.05.04, 08:12
                            poza tym jest praca ,właśnie wróciłam z niej.poza tym tu jakaś fobia panuje.
                            • tedy65 Do chicka6 17.05.04, 12:14
                              Pozdrawim i nie przejmuj sie Typami Gorola.Ja mam dalej jeszcze cicha nadzieje
                              ze ta Holota kiedys zmadrzeje.
                              pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka