IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.02, 12:37
Pyrsk !

U mie za oknym juz je wiosna. Kwiotki zaczynajom kwitnonc i trowa sie robi
fajnie zielono. Klara tysz juz fajnie swiyci i ino paczec jak dziouszki z
synkami bydom juzas se kusiki dowac. Ciample tysz jakos fajnie zaczynajom
cwiyrkac i kozdy je konsek inkszy. Prawie pacza na termometer kery pokozuje
osiymnoscie stopni. no toc sme sie wciskajom juz mysli o lacie i o urlopie. Kaj
to sie wybrac w tym roku? Jo biera couko familia i jadymy na francusko riwiera.

PS
Tam se aby slimokow pojym!
(chyba)

Pyrsk!
Obserwuj wątek
    • Gość: meg Re: Wiosna IP: 192.168.0.* 11.03.02, 17:24
      Gość portalu: Pieron napisał(a):

> Jo biera couko familia i jadymy na francusko riwiera.

"pieniążki kto ma - ten jedzie do Wieliczki, a kto pieniążków nie ma - palcem do
      solniczki"
      • Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.02, 17:26
        Niyma zas az tak drogo. Z politechniki w Gliwicach idzie dosc tanio pojechac.
        • meg_s Re: Wiosna 11.03.02, 17:47
          a co to jest niedrogo?

w tym roku nawet wymarzony weekend w Pradze przekracza moje możliwości
          • Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.02, 17:56
            w Pradze zech jeszcze niybou. Moj fater bou tam niydowno i bou zachwycony.
            Planuja juz pieronym dugo Praga i tak samo Rzym. Mozno kedys klapnie.
            No ja cyny to je jedne pieronstwo kerego tysz niynawidza przi planowaniu
            urlopu. Smolic piyniondze.
            Bouech kedys na pojezierzu lubuskim - bouo super i mysla co tam sie kedys
            jeszcze byda musiou wybrac. Mojom keedys ulubionom miejscowosciom bouy
            Miyndzyzdroje, bouech tam bez przesady juz ze 20 razy. Niywiym jak terozki ale
            kedys bouo tam richtik przijymnie.

Pyrsk!
            • meg_s Re: Wiosna 11.03.02, 17:59
              Pragę uwielbiam - i ja i mój mąż, byliśmy tam wiele razy, ale nigdy razem - no
              i młodemu pora pokazać
              a na Pojezierzu Lubuskim byłeś może w Łagowie?
              • Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.02, 18:01
                Trafiouas GYNAU!
                • meg_s Re: Wiosna 11.03.02, 18:13
                  Gość portalu: Pieron napisał(a):

> Trafiouas GYNAU!

no to nie dziwię się, że Ci się podobało - spędziłam tam kiedyś całe dwa miesiące

• ballest Re: Wiosna 11.03.02, 20:21
                    Ja bylem na pojezierzu lubuskim, to bylo przed 30 latami, nawet nie pamietam
                    gdzie, ale bylo wspaniale.
                    • Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.02, 21:30
                      W tych okolicach warto se pozwiedzac miyndzyrzecki systym obronny. Chyba tak to
                      sie jakos nazywauo. Je to ciong bunkrow kere sie ciongnom kilometrami i kere
                      som udostympnione do turystow. Wykozystywane som tysz jako rezerwat niytoperzy.
                      Zamek w miyndzyrzeczu tysz polecom. Jo coukimi dniami bou na kajaku abo chytou
                      ryby.

A mozno mocie jeszcze jakes inksze ciekawe okolice kaj zescie juz urlop
                      robiyli. Niy musi to byc zarozki w Polsce. Czasami jakes maue "dziury" som tak
                      fajne i chocioz zodyn ich niyzno to idzie tam nojlepszy urlop spyndzic.
    • Gość: Pieron Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.02, 18:05
      www.kabaretpotem.iq.pl/Wiosna.mp3
      • Gość: @losza Re: Wiosna IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.02, 18:19
        Coś mi gardło nawala, nie mogę mówić. Pierun, Czarnobyl jakiś, czy ta wiosna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka