Gość: Pieron IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.02, 21:45 Widza , co dupa maryna mo pieronowe wziyncie na roztomaitych wontkach. Skiz tego proponuja sam wszysko co o niyj wiycie godac. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pieron Re: DUPA MARYNA II IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.02, 21:53 Bravo Meg! Szua Maryna kole muyna i rozbolaua jom cytryna! Alech dupnou - choby gowom w mur! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: DUPA MARYNA II IP: 192.168.0.* 13.03.02, 22:20 "...widziałem Marynę raz we młynie, jak lazła do góry po drabinie..." Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: DUPA MARYNA II 04.08.02, 16:11 meg_s napisał(a): > nie mylić z "ultra-maryna" a jednak: www.ultramaryna.pl/miasto.php3?m=gliwice Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: DUPA MARYNA II 04.08.02, 17:21 meg_s napisała: > meg_s napisał(a): > > > nie mylić z "ultra-maryna" > > a jednak: <a href="www.ultramaryna.pl/miasto.php3? m=gliwice"target="_bla > nk">www.ultramaryna.pl/miasto.php3?m=gliwice</a> Meg, piykno stroona ino ze sie laduje bes koon´ca. Moze by joom tak skopiowac´ na jaki niymiecki serwer????? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: DUPA MARYNA II 04.08.02, 17:23 hanys_hans napisał: > Meg, piykno stroona ino ze sie laduje bes koon´ca. Moze by joom tak skopiowac´ > na jaki niymiecki serwer????? hłe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: DUPA MARYNA II IP: *.pppool.de 14.03.02, 08:51 niy wiym jako d... mo Maryna, boch niy widziol ale wiymjako jo mom ..boch widziol fajno!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryna Re: DUPA MARYNA II IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.02, 11:14 A o mie wszyske zapomnieli. Abo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizd Re: DUPA MARYNA II IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.02, 16:30 A widzieliscie, ize nom podfandzolyli na Biouymstoku Dupa Maryna. I jako je tam ta Dupa obrotno ! Odpowiedz Link Zgłoś
zelgoszcz Re: DUPA MARYNA II 11.04.02, 16:33 Slazaczki zawsze mialy wziecie u goroli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizd Re: DUPA MARYNA II IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.02, 16:36 No, no, ale Biouystok to juz prawie ze wiyncyj Hadziaje dowcipnisiu jedyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizd Re: DUPA MARYNA II IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.02, 16:48 niy, ino maua zart, kerego niy kapnous wpora. Odpowiedz Link Zgłoś
zelgoszcz Re: DUPA MARYNA II 11.04.02, 16:56 Gość portalu: Gizd napisał(a): > niy, ino maua zart, kerego niy kapnous wpora. Mam jeszcze problemy z Wasza gwara ale dzieki moim sasiadom Slazakom, ucze sie jej pilnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizd Re: DUPA MARYNA II IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.02, 17:00 Ucz sie bo podobno to mo prziszuosc i piyrszo lekcja dowom sam gratis - to tysz ino zart na kery sie niy cza obrazac. A tak na powaznie to sam konsek nizyj Maryna ze Biouegostoku szkryfua, co tyn co ryczou "Pomozecie" to bou Slonzok. Take cos to ino ktos ze Biouegostoku moze pedziec. To boua niy do smiychu ale tysz lekcja - numero duo. Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
zelgoszcz Re: DUPA MARYNA II 11.04.02, 17:09 Mnie tego nie musisz tlumaczyc, wiem ze Edzio I Wielki pochodzil z Zaglebia i pierwsze w co mnie moi slascy sasiedzi wtajemniczyli, to byla roznica miedzy Slaskiem i Zaglebiem. Co mnie na poczatku zaskoczylo, gdyz nawet sasiad pochodzacy z opolskiego (Kluczbork) niezmiennie mnie korygowal, gdy mowilem o Zaglebiu Sosnowiec jako o slaskiej druzynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizd Re: DUPA MARYNA II IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.02, 17:12 Lekcja nr drei NIY GODEJ NA GORNYM SLONSKU GUOSNO O SOSNOWCU. Odpowiedz Link Zgłoś
zelgoszcz Re: DUPA MARYNA II 11.04.02, 17:16 Dobra, bede trzymal pysk na klodke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizd Re: DUPA MARYNA II IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.02, 17:24 A Maryna sie stracioua. Odpowiedz Link Zgłoś
zelgoszcz Re: DUPA MARYNA II 11.04.02, 17:30 Ja tez sie zaraz strace. Czesc gizd tylko prosze zadnej klasowki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizd Re: DUPA MARYNA II IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.02, 17:31 No to czim sie luftu i pacz tam jako i Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynia Re: DUPA MARYNA II IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 11.04.02, 16:43 Hej Slazaki, Tu Marynia z Bialegostoku, wy nie gadajcie po proznicy, tylko sie wpisujcie na moj watek zebym ten kubek od redakcji szybciej dostala, bo mi sie uprzykszylo juz wodke pic z gwinta. Jak to wasz krajan mowil kiedys: Pomozecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizd Re: DUPA MARYNA II IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.02, 16:44 Pacz sie stracic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynia Re: DUPA MARYNA II IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 11.04.02, 17:05 Nie obrazajcie sie, zart to tylko byl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizd Re: DUPA MARYNA II IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.02, 17:08 No toc. PS Ale pretynsja mauo mom, czamu wontku pt "Prosba" niy dauas tysz sam na Gliwice? PS I co tyn kubek juz mosz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynia Re: DUPA MARYNA II IP: 203.55.45.* 12.04.02, 07:03 Juz chyba dosyc jest, teraz czekam az redakcja o "dupe Maryni" zauwazy i kubek da... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @losza Re: DUPA MARYNA II IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.02, 18:13 Gość portalu: Marynia napisał(a): > Juz chyba dosyc jest, teraz czekam az redakcja o "dupe Maryni" zauwazy i kubek > da... Widziołem Maryne raz we młynie Jak lazła do góry po drabinie I widać jej było kawał nogi Oj jakie grubaśne-Boże drogi I widać jej było kolaniska Oj jakie grubaśne jak sośniska I widać jej było kawał uda A potem to były same cuda Więc którejś niedzieli się jej pytam Czy chciałaby zostać mą kobitą A ona mi na to chuderloku Weź sznura i powieś się na haku Wybrała se chłopaka jak niedźwiedzia Po roku zrobiła z niego śledzia I wzieła se chłopa jak wilczura Po roku zrobiła z niego szczura Z piosenki wynika morał taki Nie bierzta se grubych bab chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś