ballest 24.07.04, 22:52 Fajny uobrouzek uot Goroli, Ballestremom juz Auto porwali, no ja z tego suynom ! Nie wiym, kaj se z takim drogim autem pokouzac mogom, chyba na Ukraina pujdzie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.07.04, 23:22 kedy to bolo? i jaky auto? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 24.07.04, 23:35 kurcze, a ja co i rusz zapominam zamknąć auto i nic.... pewnie jakbym przestała płacić ubezpieczenie to zaraz by ukradli koleżance spalili samochód dwa tygodnie po tym jak zrezygnowała z AC Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 24.07.04, 23:49 To bylo w Plawniowicach, w Hotelu, dziwie sie, ze tam GARAZY NIE MAJA ! Meg, Twoje auto boja sie porwac, bo Ty masz wszedzie znajomosci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.proxy.aol.com 25.07.04, 07:11 To nie byla kradziesz, to bylo wywlaszczenie posiadlosci poniemieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.proxy.aol.com 25.07.04, 07:13 Ballest w jakym hotelu w plawniowicach oni mieszkali - dyc tam nyma nikaj pozondnego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 08:27 Jou tysz tak myslou, ale tam musi byc, bo czesc spala w zamku a czesc w jakims nowym hotelu nad jeziorem.Napewno uot Niewiesiou ze strony! Jou richtig nie wiym, bo se hotelami nie interesujam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.proxy.aol.com 25.07.04, 09:11 Ballest tam je jedyn - Laguna sie nazywou. Okropne cyny i podobno siedziba mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 09:47 Genau, uon se Laguna nazywou !!! - siedziba Mafii, to ich napewno jeszcze okradli??? Szkoda, ze taki nachgeszmak zostanie, ale to je Polska i my za to nie poradzymy. -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.proxy.aol.com 25.07.04, 10:24 Co mie nojbarzi nerwuje, to je ze ludze na swoji posiadlosci z takom bandom sie muszom spotkac. Takou sytuacja to sobie przed 60 lot to ani we snie zodyn nie poradziou wyobrazic. Nie - tego nie mozna akceptowac Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 11:03 ramon, uoni bylei u siebie w doma, a widzisz auto im bodli, to jest niemozliwy wstyd do Polski a choc to mafia zrobila, to trocha uo wizerunek polski tysz by dbac musiaua. To tylko mozna porownac z tym , jak Komisarzowi UE Bangemannowi w Gdansku auto bodli ! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 11:31 Niy byli to czasym te szpece uod zygarkoow??? Napewno pszemalujoom dajoom taki pjykny sztympel drauf: polskaludowa.com/dziwolagi/jpg/unitra.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tell Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.210.static-adsl.customer.ch.easynet.net 26.07.04, 12:23 Jak to bylo w Plawnowitz to ukradli miejscowi Sloonzacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.04, 12:02 Ballestremom Auto bodli !!!:-((( Autor: ballest Data: 24.07.2004 22:52 Ballest a ciebie baran w gowa bodna Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 12:24 Gość portalu: Bolo napisał(a): > > Ballestremom Auto bodli !!!:-((( > Autor: ballest > Data: 24.07.2004 22:52 > Ballest a ciebie baran w gowa bodna Jak uwazosz klonie bola, napewno je sprzedali a teraz w Niymcach jeszcze roz skasujom z Versicherungu, przeca w Polsce aut nie kradnom, Prouwda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adolf Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.04, 12:47 Polsce aut nie kradnom tylko samochody Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 12:49 Mosz racja u nos auta jezdza a w Polsce chodzom ( z rynki do rynki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.g.pppool.de 25.07.04, 18:28 ło pieruna gwizdli wom kargule "Grofsko-Karozza"!! ja Ballest mieli scie wypozycyc z Bundeswery Leo-2 jako ochrona to dali by wom spokoj!! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 20:44 Tak richtig pedziec, to mosz Alojz recht, najlepi z Leo przikarowac, to moze by go nie ruszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.proxy.aol.com 25.07.04, 21:56 Balest, do Plawniowic to byjs ani niy dojechou, bo po drodze byjs sie tak a tak kola pozbou. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 21:58 Godosz takie dziury tam som, ale jou tam zawsze zajadam i jakos mi kolo nie ulecialy :-))))' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.proxy.aol.com 25.07.04, 22:03 Niy Ballest, te kola som bardzo wertvoll bestosz jusz ci je na granicy uodkryncom. Dostaniesz potym jeszcze strafa zejs zle parkowol;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 22:30 A Ciebie juz kedys cos tam bodli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.proxy.aol.com 26.07.04, 06:04 Morgen Ballest, Do teraska jakojs mie sie to niy stalo. Moje auta to som przewaznie take stare kary, co sie zoudyn niy chce s tym marajsic. Ach ja, ale to bolo jeszcze za kommuny, we Krakowie w akadymiku. Byli my wtedy na exkursji z TH w Polsce i straciou mi sie caly moj zapas cigaret, ale jou chciou taka tak skonczyc z tym kuzyniym, bestosz to sie nie liczy;-) - bouo mie jeno pieronowo ganiba przed mojymi kolegami z Aachen. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 26.07.04, 07:07 Mnie Auto kilka razy bodnonc probowali, przez to cylinder ze zamku zawsze z Lackstiftem, takim jaskrawym malujam, zebych z daleka widziou, czy mi brakuje. Uoni wyciongajom cylinder jak parkujesz kajs na Parkplatzu albo w nocy, (przewaznie ze strony Beifahrera) , Wrazom zastympczy cylinder rein a potem dorobiom klucz i jezdza za Tobom asz Ci auto bodnom. Jou mom tysz dobre wspomnienia, wtedy mnie to calkowicie zaskoczouo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 26.07.04, 07:47 Ballest, smutne jest to, ze jak sie jedzie do rodzinnych okolic, czlowiek couki czas podswiadomie z tymi zlodziejami liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 26.07.04, 08:08 Gość portalu: Ramon napisał(a): > Morgen Ballest, > Do teraska jakojs mie sie to niy stalo. > Moje auta to som przewaznie take stare kary, co sie zoudyn niy chce s tym > marajsic. Mie bodli niydowno 13 lot staro kryka, czekali ino na nowy TÜV i az zauoza nowe opoony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 26.07.04, 09:33 No nie zawsze jest tak strasznie, kiedys jak uech bou we Breslau, to uech zapomniou u znajomej na biurku aparat cyfrowy, wtedy byl bardzo drogi. Jou godom do ni, tego mogam zapomniec, ona do mnie, nie martw sie , u nas w Firmie nikt nie kradnie i jeszcze nic nie zginelo. - i richtog, my przijechali nazod i aparat bou! Ta sama osoba zadzwonila pora miesiyncy pozni do mnie i ze ji w robocie z taszki chyba ponad 1000 zloty bodli , to bouy piyniondze na weinachtsgyschynki. :-((' -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Polak potrafi !! IP: *.cymes.net / 213.20.123.* 26.07.04, 10:09 Ballest znosz ta parola? do tego leo2 to joby niy bol tak sicher, patrz sam na tyn link: wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5361331&ticket=91986691499343195xvz%2FLFTAyepXGJT% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Polak potrafi !! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 26.07.04, 13:15 "W Piszu 23-tonowy czołg T-34 był atrakcją turystyczną. Dwa dni temu zniknął. W policja znalazła go w Pruszkowie." Ty mosz recht, :-)))# a jou myslou ze Pruszkow to najbogatsze polskie miasto:-)))' -- Ze Polak potrafi to wiem, bo bylem przed trzema latami kumpla odwiedzic, mieszkal na Kosciuszki, jechalem do niego winda w windzie jedzie jakis nieznajomy i pyta mnie sie czy ja strachu nie mam, tak zostawiac auto tu na kopernika, powiedzalem, ze nie, bo jest przez satelite strzezony, powiedzial, ze wie, widzial, ze jest strzezony, ale tego tez ukradniemy jak chcemy, bo go do samochodu chlodziarki wlozymy i go zaden satelita nie zobaczy ! POLAK NAPRAWDE POTRAFI ! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Polak potrafi !! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 26.07.04, 13:15 "W Piszu 23-tonowy czołg T-34 był atrakcją turystyczną. Dwa dni temu zniknął. W policja znalazła go w Pruszkowie." Ty mosz recht, :-)))# a jou myslou ze Pruszkow to najbogatsze polskie miasto:-)))' -- Ze Polak potrafi to wiem, bo bylem przed trzema latami kumpla odwiedzic, mieszkal na Kosciuszki, jechalem do niego winda w windzie jedzie jakis nieznajomy i pyta mnie sie czy ja strachu nie mam, tak zostawiac auto tu na kopernika, powiedzalem, ze nie, bo jest przez satelite strzezony, powiedzial, ze wie, widzial, ze jest strzezony, ale tego tez ukradniemy jak chcemy, bo go do samochodu chlodziarki wlozymy i go zaden satelita nie zobaczy ! POLAK NAPRAWDE POTRAFI ! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
woytas Re: Polak potrafi !! 26.07.04, 16:58 cisniesz kit jakich malo- samochod chlodnia ma zagluszac monitoring satelitarny? chyba zas wam jakies badziewie na rtlu puszczali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Polak potrafi !! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 27.07.04, 07:13 Poprzez mury bez problemu, ale jak ma przejsc sygnal radiowy poprzez blache, chlodziarka to jest tak jak ekran w przewodach elektrycznych, ale jesli nie wierzysz skontaktuj sie z Tele Atlasem i zapytaj czy jak auto do chlodziarki wloza, sygnal GPSu go osiagnie i odwrotnie. -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Polak potrafi !! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 27.07.04, 07:24 Woytas ! TAK NAPRAWDE, jak smiesz podwazac KOMPETENCJE POLAKOW w kradzeniu samochodow !!!! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
woytas Re: Polak potrafi !! 27.07.04, 08:06 Gość portalu: ballest napisał(a): > Poprzez mury bez problemu, ale jak ma przejsc sygnal radiowy poprzez blache, > chlodziarka to jest tak jak ekran w przewodach elektrycznych, ale jesli nie > wierzysz skontaktuj sie z Tele Atlasem i zapytaj czy jak auto do chlodziarki > wloza, sygnal GPSu go osiagnie i odwrotnie. > > -- > > pyrsk > ballest i nadal takie gowno sprzedaja? a ty kupiles oj naiwniak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Polak potrafi !! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 27.07.04, 09:04 To sie mylisz, z auta bardzo zadowolony jestem, za jego wyposazenie nie potrafie, bo to samochod testowy Phaetona. -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś