Dodaj do ulubionych

Ballestremom Auto bodli !!!:-(((

24.07.04, 22:52
Fajny uobrouzek uot Goroli, Ballestremom juz Auto porwali, no ja z tego
suynom !
Nie wiym, kaj se z takim drogim autem pokouzac mogom, chyba na Ukraina
pujdzie !
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.07.04, 23:22
      kedy to bolo? i jaky auto?
    • meg_s Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 24.07.04, 23:35
      kurcze, a ja co i rusz zapominam zamknąć auto i nic....
      pewnie jakbym przestała płacić ubezpieczenie to zaraz by ukradli
      koleżance spalili samochód dwa tygodnie po tym jak zrezygnowała z AC
      • ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 24.07.04, 23:49
        To bylo w Plawniowicach, w Hotelu, dziwie sie, ze tam GARAZY NIE MAJA !
        Meg, Twoje auto boja sie porwac, bo Ty masz wszedzie znajomosci !
        • Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.proxy.aol.com 25.07.04, 07:11
          To nie byla kradziesz, to bylo wywlaszczenie posiadlosci poniemieckiej.
        • Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.proxy.aol.com 25.07.04, 07:13
          Ballest w jakym hotelu w plawniowicach oni mieszkali - dyc tam nyma nikaj
          pozondnego hotelu?
          • ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 08:27
            Jou tysz tak myslou, ale tam musi byc, bo czesc spala w zamku a czesc w jakims
            nowym hotelu nad jeziorem.Napewno uot Niewiesiou ze strony!
            Jou richtig nie wiym, bo se hotelami nie interesujam.
            • Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.proxy.aol.com 25.07.04, 09:11
              Ballest tam je jedyn - Laguna sie nazywou.
              Okropne cyny i podobno siedziba mafii.
              • ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 09:47
                Genau, uon se Laguna nazywou !!!
                - siedziba Mafii, to ich napewno jeszcze okradli???
                Szkoda, ze taki nachgeszmak zostanie, ale to je Polska i my za to nie poradzymy.
                --

pyrsk
                ballest
                • Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.proxy.aol.com 25.07.04, 10:24
                  Co mie nojbarzi nerwuje, to je ze ludze na swoji posiadlosci z takom bandom sie
                  muszom spotkac.
                  Takou sytuacja to sobie przed 60 lot to ani we snie zodyn nie poradziou
                  wyobrazic.
                  Nie - tego nie mozna akceptowac
                  • ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 11:03
                    ramon, uoni bylei u siebie w doma, a widzisz auto im bodli, to jest niemozliwy
                    wstyd do Polski a choc to mafia zrobila, to trocha uo wizerunek polski tysz by
                    dbac musiaua.
                    To tylko mozna porownac z tym , jak Komisarzowi UE Bangemannowi w Gdansku auto
                    bodli !
                    • hanys_hans Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 11:31
                      Niy byli to czasym te szpece uod zygarkoow???

Napewno pszemalujoom dajoom taki pjykny sztympel drauf:

polskaludowa.com/dziwolagi/jpg/unitra.jpg
        • Gość: Tell Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.210.static-adsl.customer.ch.easynet.net 26.07.04, 12:23
          Jak to bylo w Plawnowitz to ukradli miejscowi Sloonzacy
    • Gość: Bolo Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.04, 12:02

Ballestremom Auto bodli !!!:-(((
      Autor: ballest
      Data: 24.07.2004 22:52
      Ballest a ciebie baran w gowa bodna
      • ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 12:24
        Gość portalu: Bolo napisał(a):

>
        > Ballestremom Auto bodli !!!:-(((
        > Autor: ballest
        > Data: 24.07.2004 22:52
        > Ballest a ciebie baran w gowa bodna

Jak uwazosz klonie bola, napewno je sprzedali a teraz w Niymcach jeszcze roz
        skasujom z Versicherungu, przeca w Polsce aut nie kradnom, Prouwda ?
        • Gość: Adolf Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.04, 12:47
          Polsce aut nie kradnom tylko samochody
          • ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 12:49
            Mosz racja u nos auta jezdza a w Polsce chodzom ( z rynki do rynki)
            • Gość: Alojz Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.g.pppool.de 25.07.04, 18:28
              ło pieruna gwizdli wom kargule "Grofsko-Karozza"!! ja Ballest mieli scie
              wypozycyc z Bundeswery Leo-2 jako ochrona to dali by wom spokoj!!
              • ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 20:44
                Tak richtig pedziec, to mosz Alojz recht, najlepi z Leo przikarowac, to moze by
                go nie ruszyli.
                • Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.proxy.aol.com 25.07.04, 21:56
                  Balest, do Plawniowic to byjs ani niy dojechou, bo po drodze byjs sie tak a tak
                  kola pozbou.
                  • ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 21:58
                    Godosz takie dziury tam som, ale jou tam zawsze zajadam i jakos mi kolo nie
                    ulecialy
                    :-))))'
                    • Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.proxy.aol.com 25.07.04, 22:03
                      Niy Ballest, te kola som bardzo wertvoll bestosz jusz ci je na granicy
                      uodkryncom.
                      Dostaniesz potym jeszcze strafa zejs zle parkowol;-)
                      • ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 25.07.04, 22:30
                        A Ciebie juz kedys cos tam bodli ?
                        • Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.proxy.aol.com 26.07.04, 06:04
                          Morgen Ballest,
                          Do teraska jakojs mie sie to niy stalo.
                          Moje auta to som przewaznie take stare kary, co sie zoudyn niy chce s tym
                          marajsic.
                          Ach ja, ale to bolo jeszcze za kommuny, we Krakowie w akadymiku.
                          Byli my wtedy na exkursji z TH w Polsce i straciou mi sie caly moj zapas
                          cigaret, ale jou chciou taka tak skonczyc z tym kuzyniym, bestosz to sie nie
                          liczy;-) - bouo mie jeno pieronowo ganiba przed mojymi kolegami z Aachen.
                          • ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 26.07.04, 07:07
                            Mnie Auto kilka razy bodnonc probowali, przez to cylinder ze zamku zawsze z
                            Lackstiftem, takim jaskrawym malujam, zebych z daleka widziou, czy mi brakuje.
                            Uoni wyciongajom cylinder jak parkujesz kajs na Parkplatzu albo w nocy,
                            (przewaznie ze strony Beifahrera) , Wrazom zastympczy cylinder rein a potem
                            dorobiom klucz i jezdza za Tobom asz Ci auto bodnom.
                            Jou mom tysz dobre wspomnienia, wtedy mnie to calkowicie zaskoczouo.
                            • Gość: Ramon Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 26.07.04, 07:47
                              Ballest, smutne jest to, ze jak sie jedzie do rodzinnych okolic, czlowiek couki
                              czas podswiadomie z tymi zlodziejami liczy.
                          • hanys_hans Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( 26.07.04, 08:08
                            Gość portalu: Ramon napisał(a):

> Morgen Ballest,
                            > Do teraska jakojs mie sie to niy stalo.
                            > Moje auta to som przewaznie take stare kary, co sie zoudyn niy chce s tym
                            > marajsic.

Mie bodli niydowno 13 lot staro kryka, czekali ino na nowy TÜV i az zauoza nowe
                            opoony.
                            • Gość: ballest Re: Ballestremom Auto bodli !!!:-((( IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 26.07.04, 09:33
                              No nie zawsze jest tak strasznie, kiedys jak uech bou we Breslau, to uech
                              zapomniou u znajomej na biurku aparat cyfrowy, wtedy byl bardzo drogi.
                              Jou godom do ni, tego mogam zapomniec, ona do mnie, nie martw sie , u nas w
                              Firmie nikt nie kradnie i jeszcze nic nie zginelo.
                              - i richtog, my przijechali nazod i aparat bou!

Ta sama osoba zadzwonila pora miesiyncy pozni do mnie i ze ji w robocie z
                              taszki chyba ponad 1000 zloty bodli , to bouy piyniondze na weinachtsgyschynki.
                              :-(('

--

pyrsk
                              ballest

• Gość: ach Polak potrafi !! IP: *.cymes.net / 213.20.123.* 26.07.04, 10:09
                  Ballest znosz ta parola?
                  do tego leo2 to joby niy bol tak sicher, patrz sam na tyn link:

wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5361331&ticket=91986691499343195xvz%2FLFTAyepXGJT%
                  • Gość: ballest Re: Polak potrafi !! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 26.07.04, 13:15
                    "W Piszu 23-tonowy czołg T-34 był atrakcją turystyczną. Dwa dni temu zniknął. W
                    policja znalazła go w Pruszkowie."

Ty mosz recht, :-)))#
                    a jou myslou ze Pruszkow to najbogatsze polskie miasto:-)))'

--
                    Ze Polak potrafi to wiem, bo bylem przed trzema latami kumpla odwiedzic,
                    mieszkal na Kosciuszki, jechalem do niego winda w windzie jedzie jakis
                    nieznajomy i pyta mnie sie czy ja strachu nie mam, tak zostawiac auto tu na
                    kopernika, powiedzalem, ze nie, bo jest przez satelite strzezony, powiedzial,
                    ze wie, widzial, ze jest strzezony, ale tego tez ukradniemy jak chcemy, bo go
                    do samochodu chlodziarki wlozymy i go zaden satelita nie zobaczy !

POLAK NAPRAWDE POTRAFI !

--

pyrsk
                    ballest
                  • Gość: ballest Re: Polak potrafi !! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 26.07.04, 13:15
                    "W Piszu 23-tonowy czołg T-34 był atrakcją turystyczną. Dwa dni temu zniknął. W
                    policja znalazła go w Pruszkowie."

Ty mosz recht, :-)))#
                    a jou myslou ze Pruszkow to najbogatsze polskie miasto:-)))'

--
                    Ze Polak potrafi to wiem, bo bylem przed trzema latami kumpla odwiedzic,
                    mieszkal na Kosciuszki, jechalem do niego winda w windzie jedzie jakis
                    nieznajomy i pyta mnie sie czy ja strachu nie mam, tak zostawiac auto tu na
                    kopernika, powiedzalem, ze nie, bo jest przez satelite strzezony, powiedzial,
                    ze wie, widzial, ze jest strzezony, ale tego tez ukradniemy jak chcemy, bo go
                    do samochodu chlodziarki wlozymy i go zaden satelita nie zobaczy !

POLAK NAPRAWDE POTRAFI !

--

pyrsk
                    ballest
                    • woytas Re: Polak potrafi !! 26.07.04, 16:58
                      cisniesz kit jakich malo- samochod chlodnia ma zagluszac monitoring satelitarny?
                      chyba zas wam jakies badziewie na rtlu puszczali....
                      • Gość: ballest Re: Polak potrafi !! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 27.07.04, 07:13
                        Poprzez mury bez problemu, ale jak ma przejsc sygnal radiowy poprzez blache,
                        chlodziarka to jest tak jak ekran w przewodach elektrycznych, ale jesli nie
                        wierzysz skontaktuj sie z Tele Atlasem i zapytaj czy jak auto do chlodziarki
                        wloza, sygnal GPSu go osiagnie i odwrotnie.

--

pyrsk
                        ballest
                        • Gość: ballest Re: Polak potrafi !! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 27.07.04, 07:24
                          Woytas !

TAK NAPRAWDE, jak smiesz podwazac KOMPETENCJE POLAKOW w kradzeniu
                          samochodow !!!!

--

pyrsk
                          ballest
                        • woytas Re: Polak potrafi !! 27.07.04, 08:06
                          Gość portalu: ballest napisał(a):

> Poprzez mury bez problemu, ale jak ma przejsc sygnal radiowy poprzez blache,
                          > chlodziarka to jest tak jak ekran w przewodach elektrycznych, ale jesli nie
                          > wierzysz skontaktuj sie z Tele Atlasem i zapytaj czy jak auto do chlodziarki
                          > wloza, sygnal GPSu go osiagnie i odwrotnie.
                          >
                          > --
                          >
                          > pyrsk
                          > ballest

i nadal takie gowno sprzedaja? a ty kupiles
                          oj naiwniak....
                          • Gość: ballest Re: Polak potrafi !! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 27.07.04, 09:04
                            To sie mylisz, z auta bardzo zadowolony jestem, za jego wyposazenie nie
                            potrafie, bo to samochod testowy Phaetona.

--

pyrsk
                            ballest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka