Dodaj do ulubionych

purpurowa milosc

IP: *.3web.net 06.04.02, 19:21
Cicho wszedzie, ciemno wszedzie...

Co myslicie, ile dobra zagarnal (ups, pomylka, zrobil i dal mialo byc!) kosciol
przez ostatnie dwa tysiace lat, sprzedajac, przy "prawde" swiecacej
gromnicy, "dobre" nowiny i "nadzieje" t(l)umo(an?)wi
Obserwuj wątek
    • do_gory Re: purpurowa milosc 06.04.02, 20:00
      Nudny jestes , misiu. Zapuszczasz ten sam watek gdzie sie da...
      Masz jakies kompleksy seksualne, czy co? Terapia poprzez samouwielbienie,
      czytanie wlasnych postow i sprawdzanie -ile osob sie na to nabralo ? A moze cie
      to podnieca?
      Ciekawy medyczny przypadek...Z Forum mozna sie jednak czegos nauczyc...

• Gość: sutannik Re: purpurowa milosc IP: *.3web.net 07.04.02, 03:04
        "do_nieba", swietnie walczysz, pewnie za nich wszystkich; jestes na ich
        kubeczku?
        • zygmunt43 Re: purpurowa milosc 08.04.02, 12:29
          Ach jak ja twoja odwage podziwiam! Jestes prawdziwym bohaterem!
          Oczekujemy twoich dalszych meznych czynow!!!
          Na pewno znajdzie sie kilka staruszek, wracajacych wieczorowa pora z kosciola,
          ktorym mozesz bohatersko dac w zeby. A o kalekach nie zapomnij! Wspaniale pole
          do popisu dla prawych sierpowych takich niezlomnych zuchow jak ty. Napewno cala
          ludzkosc bedzia ci wdzieczna za twoja odwazna i niezlomna walke.

• Gość: sutannik Re: purpurowa milosc IP: *.3web.net 08.04.02, 16:05
            o zygmus,
            co jest zlego z toba, wspol-sutanniku? wiec:
            problem polega na tym "twoi" bracia ciepli
            • zygmunt43 Re: purpurowa milosc 08.04.02, 16:38
              Jeszcze bardziej jak czarnych, obawiam sie wierzacych w europejskie zbawienie i
              placzycych przymusowy haracz za perspektywe zycia (po smierci) w europejskim
              raju! Obawiam sie wiecej manipulatorow, ktorzy za pomoca massmediow hoduja
              czlekopodobne spoleczenstwo bezwolnych baranow, spozywajacych potrawy
              najbardziej kolorowo zareklamowane, nienawidzacych na komende "wrogow"
              wskazanych palcem przez prezentatorow telewizyjnych, myslacych na rozkaz i
              poprawnie oraz tych ktorzy zamiast milosci, zadawalaja sie podgladaniem na
              ekranie telewizyjnym, kopulujacych w jakims baraku Big Brotherow. Dowodem na
              to, ze zamiary te zwienczone zostaly sukcesem i pierwsze egzemplarze
              zamieszkaly wsrod nas, jest twoja radosna tworczosc na wszystkich forach tej
              Gazety.
              • Gość: sutannik Re: purpurowa milosc IP: *.3web.net 09.04.02, 16:49
                ta, zygmus,
                milosci nam brakuje, i pewnie ty ja nam sprzedasz w kosciele? bo nas kochasz,
                a nie?
                • zygmunt43 Re: ktoz Ciebie zrozumie? 09.04.02, 17:12
                  Czy Twoje kompleksy sa tak patologiczne, ze marnujesz ogrom czasu i pracy, by
                  pod roznymi nickami: mesco, hanysek, emma, miglanc, Magdzia, windhund, sutannik
                  i jeszcze pare innych, wyzyc swoja frustracje "kochajacego inaczej"?
                  Bardzo mi przykro, ale (mimo mojej calej sympatii do ludzi pokrzywdzonych przez
                  los) nie widze sensu w tej twoje radosnej tworczosci, sprowadzajacej sie do
                  slepego walenia ciosow i prowokowania na lewo i prawo. Profesor Bilikiewicz sie
                  klania!!! Zegnam i zycze skutecznej terapii!
                  • zygmunt43 Re: PS. ktoz Ciebie zrozumie? 09.04.02, 17:21
                    Byc moze, ze twoj IQ rzeczywiscie (jak to sugerujesz) jest wyzszy niz 150, ale
                    inni tez nie sa w ciemie bici.
                    • zygmunt43 Re: PS. ktoz Ciebie zrozumie? 09.04.02, 17:29
                      Nastepnym razem nie zaloguj sie:
                      16 49 - sutannik- Gliwice
                      16 50 - mesco- Zabrze
                      17 09 - hanysek- Gliwice

Przypadek?
                      • Gość: sutannik Re: PS. ktoz Ciebie zrozumie? IP: *.3web.net 10.04.02, 15:40
                        zygmunt43 napisał(a):

> Nastepnym razem nie zaloguj sie:
                        > 16 49 - sutannik- Gliwice
                        > 16 50 - mesco- Zabrze
                        > 17 09 - hanysek- Gliwice
                        >
                        > Przypadek?

znalazles tylko te trzy posty ktore byly wyslane w przeciagu dwudziestu minut w
                        kraju liczacym 50 milionow ludzi? gratuluje, zygmus... ;)

(i, o jezu!)
                    • Gość: sutannik Re: PS. ktoz Ciebie zrozumie? IP: *.3web.net 10.04.02, 15:37
                      zygmunt43 napisał(a):

> Byc moze, ze twoj IQ rzeczywiscie (jak to sugerujesz) jest wyzszy niz 150, ale
                      > inni tez nie sa w ciemie bici.

zygus,
                      ja nic nie sugeruje o twoim czy moim IQ: ja nic nie wiem, tyle wiem; a ty?
                  • Gość: sutannik Re: ktoz Ciebie zrozumie? IP: *.3web.net 10.04.02, 15:35
                    zygmunt43 napisał(a):

> Czy Twoje kompleksy sa tak patologiczne, ze marnujesz ogrom czasu i pracy, by
                    > pod roznymi nickami: mesco, hanysek, emma, miglanc, Magdzia, windhund, sutannik
                    >
                    > i jeszcze pare innych, wyzyc swoja frustracje "kochajacego inaczej"?
                    > Bardzo mi przykro, ale (mimo mojej calej sympatii do ludzi pokrzywdzonych przez
                    >
                    > los) nie widze sensu w tej twoje radosnej tworczosci, sprowadzajacej sie do
                    > slepego walenia ciosow i prowokowania na lewo i prawo. Profesor Bilikiewicz sie
                    >
                    > klania!!! Zegnam i zycze skutecznej terapii!

gy-nialny jestes, zygus:
                    o jezu, a ty to jestes strasznie domyslny! skad wiedziales za "ja" to te
                    wszystkie osoby - ktore ty wyliczasz - naraz, i pol polski, ha? gratuluje
                    swietnej intuicji (o jezu, jeszcze raz).. ;)

ta, tylko
                    ja" (w stu osobach, jak ty mowisz) wiem ze "wy" jestescie slimaczymi oszustami ;).
                    • kujawiak3 Re: ktoz Ciebie zrozumie? 12.04.02, 14:17
                      Nudny jestes , misiu. Zapuszczasz ten sam watek gdzie sie da...
                      Masz jakies kompleksy seksualne, czy co? Terapia poprzez samouwielbienie,
                      czytanie wlasnych postow i sprawdzanie -ile osob sie na to nabralo ? A moze cie
                      to podnieca?
                      Ciekawy medyczny przypadek...Z Forum mozna sie jednak czegos nauczyc...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka