Dodaj do ulubionych

Nie bedzie rasistowskich moderatorow Na GL !!!

18.11.04, 17:30
Obojetnie jak sie starac bedziecie, ZAPEWNIAM WAS, ze na Forum Gliwice nie
bedzie rasistowskich moderatorow, nie bedzie WILYMA, co popiera oficjalnie
mord na bezbronnym Irakijczyku w Iraku i nie bedzie Hansa 111 , ktory
naprawde pracowitych Gorali hitlerowskim "GORALENVOLK" wyzwal !
MOZECIE BYC WSZEDZIE MODERATORAMI, ale nie na GLIWICACH, my nie potrzebujemy
w XXI wieku hitlerowskich rasistow !
Obserwuj wątek
    • ballest Re: Nie bedzie rasistowskich moderatorow Na GL !! 18.11.04, 19:23
      "Jeśli bedzie wasze forum z moderatorem to to będzie najgłupszy pomysl. Forum
      powinno byc wolne dla wszystkich, i rozmowy nie powinny być tylko o Gliwicach,
      bo niestety malo kto tam wejdzie - ilu tych gliwaczanów jest ? Przecież mają
      swoje forum gliwiczanie - czy im sie znudziło już ?
      Ballest - jeśli ich zostawisz na parę dni - daję glowę , ze nie będzie tam
      wpisów, sami się ugotują, bo o czym będą pisać ?
      Oni sami nie wiedza co robią . Skończy im się temat moderatora i co potem ?
      Co z labandem ?
      Ramon dobrze pisze, bardzo dobrze - popieram go"

To sa posty , ktore dostaje , co Wy na to?
      A co z Hanysem-Hansem?
      • ballest Re: Nie bedzie rasistowskich moderatorow Na GL !! 18.11.04, 19:35
        A tu na temat polskich poslow.
        polityka.onet.pl/artykul.html?DB=162&ITEM=1203046
        • Gość: Wehrwolf Re: Nie bedzie rasistowskich moderatorow Na GL !! IP: *.j.pppool.de 18.11.04, 19:49
          Hei Ballest!! mir gefallen wider graben kämpfe mit Polacken!
          Das entspannt mich total und bin ich gute laune!!
          • ballest Re: Nie bedzie rasistowskich moderatorow Na GL !! 18.11.04, 19:55
            Gruss Wehrwolf, inzwischen bist Du mir VIEL lieber als MEG ! und das soll WAS
            bedeuten !
            So ändern sich die Zeiten, wer hättte das gedacht?
      • Gość: Nu! Re: Nie bedzie rasistowskich moderatorow Na GL !! IP: *.gce.gliwice.pl 18.11.04, 19:43
        Jeżeli tematem dominującym ma być ciągle "Ballest i spam na forum", to lepsza
        jest nawet cisza forumowa.

A laband się już wypowiedział w temacie. Hanys-Hans też może.
        • ballest Re: Nie bedzie rasistowskich moderatorow Na GL !! 18.11.04, 19:50
          To nie moj temat, MODERATORZY, bo ja ich nie chce, ja jestem zawsze otwrty i
          demokratyczny, nie widze moich postow jako spam, jak jaki zauwazyles podaj
          link !moze porozmawiamy na ten temat.
          Nu, wiesz co slowo FORUM znaczy?
          • Gość: Nu! Re: Nie bedzie rasistowskich moderatorow Na GL !! IP: *.gce.gliwice.pl 18.11.04, 19:53
            Proszę bardzo:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=17776545&a=17776545
            • ballest Re: Nie bedzie rasistowskich moderatorow Na GL !! 18.11.04, 19:59
              JESZCE RAZ !!!
              Obojetnie jak sie starac bedziecie, ZAPEWNIAM WAS, ze na Forum Gliwice nie
              bedzie rasistowskich moderatorow, nie bedzie WILYMA, co popiera oficjalnie
              mord na bezbronnym Irakijczyku w Iraku i nie bedzie Hansa 111 , ktory
              naprawde pracowitych Gorali hitlerowskim "GORALENVOLK" wyzwal !
              MOZECIE BYC WSZEDZIE MODERATORAMI, ale nie na GLIWICACH, my nie potrzebujemy
              w XXI wieku hitlerowskich rasistow !

Uwierzysz teraz !!!
      • meg_s Re: 18.11.04, 20:03
        > Przecież mają swoje forum gliwiczanie - czy im sie znudziło już ?

możesz sprecyzować konkretnie kogo masz na myśli i o co chodzi?
        bo z uczestników forum "gliwiczanie" pisujemy tu Emerson, Nu i ja - więc
        chciałabym wiedzieć komu to i dlaczego przeszkadza
    • meg_s Re: ciekawe pojmowanie demokracji 18.11.04, 20:09
      ballest napisała:

> Obojetnie jak sie starac bedziecie, ZAPEWNIAM WAS, ze na Forum Gliwice nie
      > bedzie ...

czy dobrze zrozumiałam ?
      choćby nie wiem ile osób głosowało "za" - demokracja to jest wtedy jak jest tak
      jak chce ballest ?
      • ballest MEG, nie bedzie Wilyma wierz mi ! 18.11.04, 20:20
        "Nie bylo sprzeciwu, czytaj co tu pisza!!!
        nikt oprocz paru nic nie znaczacych na Forum ich poparlo, wiec nie pisz GLUPOT!
        Wy mozecie ich wybrac ! PROSZE ZROBCIE TO, ja ale opublikuje ich nazwiska i
        ich wypowiedzi oraz funkcje, bedziemy widziec jak sie bedzie Wilym w Brukseli
        czul reprezentujac RAS , jego wypowiedzi sa przeciez EUROPEJSKIE, albo, za nie
        wstydzic sie RAS nie musi, ALBO ?? nie napisze ze to Wilym, - tylko ze to
        przedstawiciel RAS ! zobaczymy kto wygra, a kazdy z Was wie, ze mam bardzo
        dobry kontakt do BRUKSELI, albo zapomnieliscie !

Nie tylko to, kazdy posel dostanie ode mnie email z jego wypowiedziami(Wilyma)
        w jezyku niemieckim, angielskim i francuski, na POLSKI zrezygnuje i polskim
        poslom tego nie przesle, wierzmi MEG, mam czlowieka ktory jest szefem
        kancelarii w Brukseli, Wilym o tym wie !!!
        Nie bedzie Wilyma jako MODERATORA, albop niech pokaze sila, ja jestem gotowy do
        walki z CALYM RASem, jesli sie RAS do tego podlego czlowieka przyznac potrafi !
        Mnie nikt nie powstrzyma !
        Hans moze sobie juz odpoczac i marzyc o jakims MODERATORZE !
        • ballest Re: MEG, nie bedzie Wilyma wierz mi ! 18.11.04, 20:24
          Meg, nie wierzysz, zaklad !!!
        • hans111 diagnoza 18.11.04, 23:26
          To jest przypadek psychozy maniakalno-depresyjnej.

A nie słyszysz czasem jakichs głosów, które każą ci coś robić? może otrzymujesz
          przekazy z jakiejs planety poprzez plombe w zębie? Nie porwali cię i nie robili
          na tobie eksperymentów? Może opisz to i wyslij wszystkim przedstawicielom w ONZ?
          Nie zapomnij o tłumaczeniach!!

aaaa jeszcze miales nam powiedziec co wiesz na temat uczestników tego forum.
          Przeciez znasz nasze adresy, nazwiska, telefony... zacznijmy się trochę bać!

Weź na noc TOGAL! Działa na wszystko!
          • wilym Re: diagnoza 18.11.04, 23:53
            hans111 napisał:

> To jest przypadek psychozy maniakalno-depresyjnej.
            >
            > A nie słyszysz czasem jakichs głosów, które każą ci coś robić? może
            otrzymujesz
            > przekazy z jakiejs planety poprzez plombe w zębie? Nie porwali cię i nie
            robili
            > na tobie eksperymentów? Może opisz to i wyslij wszystkim przedstawicielom w
            ONZ
            > ?
            > Nie zapomnij o tłumaczeniach!!
            >
            > aaaa jeszcze miales nam powiedziec co wiesz na temat uczestników tego forum.
            > Przeciez znasz nasze adresy, nazwiska, telefony... zacznijmy się trochę bać!
            >
            > Weź na noc TOGAL! Działa na wszystko!

Zaczynam sie coraz lepiej bawic czytajac fantastyke a la ballest. Najlepsze sa
            te zapewnienia jakie to on ma znajomosci i jaki jest mocny - te fragmenty sa
            najlepsze :-)))
      • hans111 Re: ciekawe pojmowanie demokracji 18.11.04, 20:37
        Przepraszam, Meg, że podpinam się pod Twój post. Rzuć okiem na te dwa nastepne
        posty: uważam ,że "mania grandiosa" weszła już w stadium z którego nie ma odwrotu.
        Jakieś groźby?? Jakie nazwiska??? Opublikuje??? Skąd? Jak? O co tu chodzi?
        Weszliśmy w zasięg działania BND?? (Bundesnachrichtendiest)??

W Szwejku stosowali w takich przypadkach zawijanie w mokre prześcieradła. :-)

pozdrawiam i szacuneczek

H111
        • hans111 Re: ciekawe pojmowanie demokracji 18.11.04, 20:39
          Dwa następne posty po Twoim oczywiście

H111
          • ballest Re: ciekawe pojmowanie demokracji 18.11.04, 20:44
            Nie tylko obnazenie winnych , nie znam skrupol !
            Wy ballesta nie znacie , NAPRAWDE !
            Zawsze jestem w zywiole jak walczyc moge, a na to sie zapowiada, ciekaw jestem
            ktos sie podda, ja sie jeszcze nigdy nie poddalem i tego nie zrobie !
            • tigletpilesar Re: ciekawe pojmowanie demokracji 18.11.04, 22:30
              Ballest, dość spamu !
              Czas najwyższy się udać tutaj:
              www.psychiatria.com/--
              Tiglet

--
              Hans111 i Wilym na moderatorów !!!
        • meg_s Re: ciekawe pojmowanie demokracji 18.11.04, 23:10
          nie za ma co ;)

ciekawa jestem reakcji tych biednych ludzi którzy te pisma we wszystkich
          językach dostaną ;) oczywiście mam nadzieję (przypomnijcie mi czyja to matka?)
          że ballest przetłumaczy wiernie i nie przekręci cytowanych wypowiedzi oraz że
          nie wyrwie ich z kontekstu

• wilym Re: ciekawe pojmowanie demokracji 18.11.04, 23:56
            meg_s napisała:

> nie za ma co ;)
            >
            > ciekawa jestem reakcji tych biednych ludzi którzy te pisma we wszystkich
            > językach dostaną ;) oczywiście mam nadzieję (przypomnijcie mi czyja to
            matka?)
            > że ballest przetłumaczy wiernie i nie przekręci cytowanych wypowiedzi oraz że
            > nie wyrwie ich z kontekstu

Ja nawet bym sugerowal, zeby opatrzyl te swoje listy wielkimi napsiami we
            wszystkich jezykach:
            DOWOD ZBRODNICZEJ DZIALALNOSCI RASISTOWSKIEJ PANA TAKIEGO A TAKIEGO NA FORUM
            DYSKUSYJNYM GAZETY WYBORCZEJ :-))))
            Jarsolav Haszek gdyby zyl, ozloscilby naszego oropejczyka za material na
            niejedna powiesc :-)))
    • bartoszcze Dowcip mi się przypomniał.. 18.11.04, 22:38
      Ballest Wielki lepiej niech nie czyta, bo dowcip jest morderczy:

Ludożercy złapali szczerbatego i łysego i mówią do nich:
      - Teraz was zabijemy i zjemy, a wasze resztki wykorzystamy w naszych
      domostwach. Macie jakieś ostatnie życzenia?
      Szczerbaty pyta:
      - A co zrobicie z moimi resztkami.
      - Z twoich zębów zrobimy grzechotkę.
      - To ja chciałbym się najeść przed śmiercią, po raz ostatni użyć tych moich
      biednych zębów..
      - Załatwione. A ty łysy masz życzenia?
      - A moje resztki jak wykorzystacie?
      - Zedrzemy ci skalp i zrobimy z niego bębenek.
      - To ja poproszę o nóż.
      Dostał nóż, wbił sobie w głowę i mówi:
      - NIE BĘDZIE BĘBENKA!!!!

Oczywiście dowcip jest taaak stary, że nawet go dokładnie nie pamiętam:)
      • psie.pole Re: Dowcip mi się przypomniał.. 19.11.04, 10:32
        Ballest myśle że taki konflikt to tylko by RAŚ pomógł. Może ktoś by w końcu o
        nich usłyszał :)
        • Gość: ballest RASistom musi ktos pomoc ! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 19.11.04, 11:03
          Ja to chetnie robie,
          Szczegolnie, jesli to wilym i Hans sa !

--

pyrsk
          ballest
    • Gość: Tell Re: Nie bedzie rasistowskich moderatorow Na GL !! IP: *.210.static-adsl.customer.ch.easynet.net 19.11.04, 12:49
      A juz myslalem, ze ballast sie z forum pozegnal!
      • tigletpilesar Re: Nie bedzie rasistowskich moderatorow Na GL !! 19.11.04, 12:57
        Już niedługo.
        Dni Pana G. na tym forum zostały policzone.
        • tigletpilesar Pana B. oczywiście 19.11.04, 12:58
          tigletpilesar napisał:

> Już niedługo.
          > Dni Pana G. na tym forum zostały policzone.

Pana B. oczywiście (a nie Pana G.) - "przejęzyczyłem" się
          • wilym Re: Pana B. oczywiście 19.11.04, 13:03
            No raczej nie tigletpilesar. Nikt nie ma zamiaru nikogo stad wyrzucac, porzadek
            nie oznacza eliminacji uczestnikow forum, a tylko nadanie wlasciwego kszaltu
            dyskusjom. Niech sie ludzie nawet kloca, ale na temat i z zachowaniem pewnych
            norm :-)
            pzdr
            • tigletpilesar Re: Pana B. oczywiście 19.11.04, 13:11
              Dni jego są policzone w sensie spamu, którym zalewa forum (czyli posty o Iraku,
              Falludza, prostytucja, Sienkiewicz jako kłamca itd.). To musi zniknąć.
              • wilym Re: Pana B. oczywiście 19.11.04, 13:14
                tigletpilesar napisał:

> Dni jego są policzone w sensie spamu, którym zalewa forum (czyli posty o
                Iraku,
                >
                > Falludza, prostytucja, Sienkiewicz jako kłamca itd.). To musi zniknąć.

Na to alurat chyba jest zgoda wiekszosci "tubylcow" ;-)
                • Gość: ballest He, he , Ciupazka wie co pisze ! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 19.11.04, 13:40
                  ", po kiego
                  grzyba Ci moderatorzy, tak z przyzwycajynio do PRL-u . Za morde? He? Jee,
                  fajne z Wos chłopy , a telo be! Hehe..."
                  --

pyrsk
                  ballest
                  • tigletpilesar Re: He, he , Ciupazka wie co pisze ! 19.11.04, 13:43
                    Kretyn kretyna przyciąga.
                    Ten Ciupazka to też kawał niezłego wieśniaka.
                    • tedy65 Re: He, he , Ciupazka wie co pisze ! 19.11.04, 14:04
                      tigletpilesar napisał:

> Kretyn kretyna przyciąga.
                      > Ten Ciupazka to też kawał niezłego wieśniaka.

Za naruszenie Regulaminu proponuje wykluczyc ww.osobnika z naszego Forum.
                      Meg,Wilym Co Wy na to???????????????
                      • wilym Re: He, he , Ciupazka wie co pisze ! 19.11.04, 14:08
                        tedy65 napisała:

> tigletpilesar napisał:
                        >
                        > > Kretyn kretyna przyciąga.
                        > > Ten Ciupazka to też kawał niezłego wieśniaka.
                        >
                        > Za naruszenie Regulaminu proponuje wykluczyc ww.osobnika z naszego Forum.
                        > Meg,Wilym Co Wy na to???????????????

Nie mam mowy o wykluczaniu kogokolwiek z forum.
                        Z moderacja wiaze sie antomiast mozliwosc usuwanai tego rodzjau wpiswo.
                        pyrsk
                    • Gość: ballest Tyglik, widzisz kim jestes IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 19.11.04, 14:04
                      Prosze z kultura do kobiety !

--

pyrsk
                      ballest
    • bartoszcze Ballest, ty się tu marnujesz! 20.11.04, 23:38
      Powinieneś stanowczo napisać do Dablju, że ma natychmiast ukarać swoich
      moderców oraz wilyma, wycofać wojsko z Iraku oraz podać się do dymisji.
      Przecież Dablju na pewno nie będze próbował zadzierać z Wielkim Ballestem, Tym-
      Którego-Boi-Się-Całe-Biuro...
      A potem możesz się zabrać za zrobienie porządku z producentami narkotyków itp.
      Marnujesz się, poświęcając swój czas na takie małe forum!!
      • hans111 Re: Ballest, ty się tu marnujesz! 20.11.04, 23:50
        > A potem możesz się zabrać za zrobienie porządku z producentami narkotyków itp.
        > Marnujesz się, poświęcając swój czas na takie małe forum!!
        >

Może na początek parę maili (wy mnie poznacie! balest rację ma!) pośle do Kolumbii?

• ballest Re: Ballest, ty się tu marnujesz! 21.11.04, 08:39
          Fajnie, jak sie Moderator i möchte gerne Moderator kompromituja !
          • henry.morgenthau_jr.jr Ballest, jak to było z tym księżycem ? 21.11.04, 08:43
            No .... jak ??? Albo .... ???

Bye !
            Against fascism !
            HENRY MORGENTHAU jr. jr.

• ballest Re: Ballest, jak to było z tym księżycem ? 21.11.04, 08:49
              He, he slyszalem ze spadles z niego!
              • ballest Re: Ballest, jak to było z tym księżycem ? 21.11.04, 08:55
                Tam sie mozesz z tymi chopcami pogodac:
                www.nationalgeographic.de/php/entdecken/wettbewerb2/forum.php3?command=show&id=1472&root=0
                • ballest Re: Ballest, jak to było z tym księżycem ? 21.11.04, 11:58
                  "Um das Ganze einmal kurz zusammenzufassen: Die Mondlandung im Juli 1969 hat
                  nie stattgefunden. Jedenfalls nicht auf dem Mond. Denn es gibt einfach zu viele
                  Details, die das ganze unglaubwürdig erscheinen lassen; selbst wenn man z.B.
                  die Fahne mit diesen komischen Metallstreifen abtut, so kann man sich immer
                  noch fragen, warum auf einigen Bildern die abgebildeten Ausrüstungsgegenstände
                  die Fadenkreuze überlagern! Oder warum zufällig a) kein einziger Stern am
                  Himmel zu sehen ist oder b) alle Filme, in doppelter Geschwindigkeit
                  abgespielt, den Eindruck erwecken, sie wären im Einfluss des Gravitation der
                  Erde gedreht. Oder wie kommt es, dass auf zwei Filmen, deren Motive angeblich
                  hundert Kilometer entfernt sind, exakt derselbe Hintergrund zu sehen ist? Sogar
                  die Kamera ist an der selben Stelle platziert! Außerdem frage ich mich, wieso
                  auf dem Mond Schatten in zwei verschiedene Richtungen fallen können, wenn es
                  nur eine Lichtquelle gibt - die Sonne!

Und wem das alles immer noch nicht genug ist, den kann ich darauf verweisen,
                  dass, sofern die Amerikaner keinen neuen Werkstoff erfunden haben, der in der
                  Lage gewesen wäre, Tschernobyl abzuschotten, eigentlich keiner der Astronauten
                  hätte lebend zurückkehren dürfen, denn die Außenwand der Mondkapsel hätte aus
                  drei Meter dickem Blei bestehen müssen, um zu verhindern, dass die Raumfahrer -
                  bedingt durch den furchtbaren Sonnensturm, der genau zu diesem Zeitpunkt tobte -
                  nach ihrer Rückkehr einem verbrannten Toast ähnlicher sehen als ihrem
                  Passbild. Dass Radioaktivität furchtbare Auswirkungen auf den Menschen hat, ist
                  ja gemeinhin bekannt; dass sie Amerikaner davon ausnimmt, ist zumindest mir neu.

Insidern wird aufgefallen sein, dass ich mich hier zum Großteil auf eben jene
                  Spiegel-TV- Sendung beziehe, aber ich persönlich halte den Spiegel nicht für
                  eine unglaubwürdige oder gar "dubiose" Quelle."
                  • henry.morgenthau_jr.jr Prawda ... ale nie fałszystowska o księżycu 21.11.04, 21:09
                    Mit er Wiederlegung der angeblichen Beweise für die angebliche Fälschung der
                    Mondlandung befasst sich (recht brauchbar IMHO) diese Seite:

www.mondlandung.pcdl.de/
                    Als Einstieg jedoch schlage ich folgenden Text vor:

Die Gesteine, welche im Rahmen der Apollo-Missionen sowie der unbemannten
                    sovietischen Luna-Missionen auf die Erde gebracht wurden, unterscheiden sich
                    signifiant von terrestrischen Gesteinen.
                    Sie zeigen deutliche Anzeichen einer lange anhaltenden Bestrahlung durch
                    hochenergetische kosmische Strahlung, was Gitterdefekte in den Kristallen
                    verursacht. Unter anderem ist die unmittelbare Oberfläche der Proben reich an
                    Helium3...
                    Die Oberfläche der Proben zeigt daneben charakteristische Einschlagspuren von
                    Mikrometeoriten.
                    Diese Erscheinungen sind nicht im Labor herstellbar.

Die Mineralogie der Proben, insbesondere der Basalte, zeigt an, dass sie in
                    einer praktisch wasserfreien Umgebung entstanden sind. Charakteristisch ist
                    auch das Auftreten von Basaltvarietäten, die auf der Erde unbekannt sind,
                    insbesondere eine Kalium-, Phosphor- und Seltenerdelementreiche Variante (KREEP-
                    Basalt)

Des weiteren sind die Gesteine, bestimmt anhand verschiedener
                    Datierungsmethoden, z.T. über 4 Milliarden Jahre alt, und in keiner Weise
                    metamorph überprägt ... Derartig alte , nichtmetamorphe Gesteine sind auf der
                    Erde bislang nicht nachgewiesen. Es ist auch aufgrund der aktiven
                    Plattentektonischen Prozesse auf der Erde extrem unwahrscheinlich, dass
                    derartige Gesteine erhalten blieben.

Bei den Proben handelt es sich nicht um Meteoriten, denn diese zeigen immer
                    deutliche Anzeichen von Hitze, die beim Eintritt in die Erdatmosphäre auf sie
                    eingewirkt hat, wie Schmelzbildung an der Oberfläche. Diese fehlt bei den
                    Lunaren Proben vollständig. Die starke Erwärmung der Meteorite führt auch dazu,
                    dass die für die exponierte Oberfläche der Mondgesteine charakteristischen
                    Strahlungsschäden wieder verschwinden würden.

Die These, dass es sich bei den Mondgesteinen um künstlich hergestellte
                    Gesteinsproben handelt, entbehrt jeder Grundlage. Derartige Gesteine haben eine
                    sehr lange Abkühlungsgeschichte, die sich bei Basalten mindestens über mehrere
                    Tausend Jahre hinzieht, bei anderen Gesteinen über weitaus längere Zeiträume.
                    Bei einer Herstellung von Gesteinen im Labor aus einer Schmelze würden sich
                    eindeutige Spuren von Schmelzresten und Fliessgefügen nachweisen lassen.
                    Gleichfalls ist es mit einem enormen Aufwand verbunden, die isotopische
                    Zusammensetzung der Proben soweit zu verändern, dass sich die entsprechenden
                    Alter aus dem Probenmaterial ermitteln lassen. von besonderer Bedeutung ist
                    hierbei der Zerfall von Kalium zu Argon (K-Ar Methode) denn es ist keine
                    Methode bekannt, um das Edelgas Argon in das Gitter der entsprechenden Minerale
                    einzufügen.
                    Des weiteren zeigte ein Vergleich von lunaren Proben der Apollo-Missionen mit
                    dem Material der sovietischen Luna-Missionen eine weitgehende Übereinstimmung
                    insbesondere der Oberflächentexturen. Dies wurde sowohl von sovietischen und
                    amerikanischen Forschern festgestellt, sowie durch zahlreiche Wissenschaftler
                    anderer Nationen.

Kurz gesagt:
                    Die Proben stammen von einem planetaren Körper, der vor 4,4 bis 4,2 Milliarden
                    Jahren eine feste Kruste bildete. Diese Kruste wurde nachfolgend intensiv durch
                    Großmeteorite bombardiert, und es drangen basaltische Magmen auf. Seit dieser
                    Zeit unterliegt dieser planetare Körper einer intesiven Bestrahlung durch den
                    Sonnenwind.

Der nächstgelegene Körper dieser Art ist der Mond.

Und morgen werden wir uns über das Nichtableben von Elvis Presley unterhalten.

(copyright by "crannmer")

Bye !
                    Against fascism !
                    HENRY MORGENTHAU jr. jr.

PS
                    Jest takie przysłowie po niemiecku uosiołkowaty fałszysto
                    "Luegen haben kurze Beine"
                    "Kłamstwa mają krótkie nogi" ... ale za to tłustą dupę.
                    • hans111 Re: 21.11.04, 21:19
                      Dobry wieczór. Dopiero teraz dzisiaj zaglądam, ale jak widzę - dzień jak
                      codzień, tak?

pozdr.

H111
                      • ballest Elvis 21.11.04, 21:39
                        "Und morgen werden wir uns über das Nichtableben von Elvis Presley unterhalten."

Ja unterhaltet euch morgen !
                        • Gość: ballest Re: Elvis IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 23.11.04, 06:59
                          "wilym 23.11.2004 00:28 + odpowiedz

Jeden :-)))
                          Ale jakos z reszta ni potrafia dac sobie rady.
                          Jakby co mam wszystko zarchiwizowane, w prokuraturze uznali, ze sa znamiona
                          przestepstwa, wiec teraz tylko ode mnie zalezy czy po wstepnym rozponaniu zloze
                          wniosek o sicganie czy nie. A wtedy nasz Jasio Fasola bedzie mial problem.
                          Ale jak na czlowieka pelnego kultury i etykiety na pewno przyjmie to z wlasiwa
                          sobie godnoscia ;-)"

Wilym straszy

--

Pyrsk
                          ballest

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka