ballest 20.11.04, 22:02 Edith Koj z Zyndowic kouo Uopoula zostaua slozoczkom roku ! Edith uopedziaua po slonsku swoj dienst jako sprzontaczka w szkole i wygraua ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ramon Re: Slonzoczka roku 2004 IP: *.proxy.aol.com 20.11.04, 22:32 Dobrze ze je spszontaczkom, bo jako profesor by szansy niy miala;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Slonzoczka roku 2004 20.11.04, 22:48 Tu mosz RECHT Ramon, Jak se to spiywauo: "Na Slonsk przijechali na kole te pieronskie Gorole Najpierw pasali nom swinie a tera siedzom na gminie !" To je tylko spiywka, ale takou je prouwda, W Gliwicach w UM 90% to GOROLE ! Odpowiedz Link Zgłoś
tigletpilesar Re: Slonzoczka roku 2004 21.11.04, 16:43 Nikt Ci nie zabrania kandydować w wyborach samorządowych i zasiadać później w Radzie Miasta czy nawet starać się o fotel prezydenta. Jestem tylko ciekaw gdzie znajdziesz wyborców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk-myk Re: Slonzoczka roku 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 16:51 Nikt Ci nie zabrania kandydować w wyborach samorządowych i zasiadać później w R > adzie Miasta czy nawet starać się o fotel prezydenta. Jestem tylko ciekaw gdzie > znajdziesz wyborców? W Faludży zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Slonzoczka roku 2004 21.11.04, 17:01 U nas w Niemczech sa kwoty, wtedy musi byc procentualnie np. tyle kobiet, albo musi byc tyle obcokrajowcow w UM a nie mniej, zeby bylo wszystko warownane, ale to Wam jest OBCE ! Falludza, tam sie USA utopili ! co to ma ze tym tematem wspolnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
tigletpilesar Re: Slonzoczka roku 2004 21.11.04, 17:45 Uważasz, że stanowiska w UM Gliwice są źle rozdzielone? Uzasadnij to. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Slonzoczka roku 2004 21.11.04, 17:48 tigletpilesar napisał: > Jestem tylko ciekaw gdzie > znajdziesz wyborców? Jak to gdzie? Jego się w biurze wszyscy boją, to przecież specjalnie przyjadą na niego zagłosować:))) Odpowiedz Link Zgłoś