laband 24.11.04, 23:25 jak komus sam co wyciepli to niych sie ale niy przejmuje i dali robi swoje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze Re: achtung 25.11.04, 00:16 chociaż lepiej żeby nie pisał tych samych głupot, które wyciepli, bo nie zrobili tego bez powodu, tylko za naruszenie regulaminu forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha Re: achtung IP: *.proxy.aol.com 25.11.04, 00:23 Ty czlowieku ciagle opowiadasz o regulaminie ...w tym co mnie wyciales nie bylo nic przeciw regulaminowi tylko przeciw tobie...ty jestes tym regulaminem? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: achtung 25.11.04, 00:30 Masz na myśli Forum Katowice? Gdybym wycinał przeciwko sobie, to znikłaby cała twórczośc ballesta.. a ty zdaje się zwyczajnie spamowałeś.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha Re: achtung IP: *.proxy.aol.com 25.11.04, 00:34 Nie stwierdzilem ze ty oczyszczasz pewnemu panu pole,pana tego rozpoznalem juz wczesniej bo publikowal pod swoim imieniem i nazwiskiem na forum NTOpolskiej,a ze pewne sprawy mozna polaczyc to wyszedl nam pan x.....czy to powod do wyciecia? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: achtung 25.11.04, 00:38 nie staram się uczyć na pamięć szczegółów wszystkich interwencji:) pan x wyraził jasne stanowisko, że jego nazwisko pojawia się na tym forum bez jego zgody (na forum występuje tylko pod okreslonym nickiem), w związku z czym podawanie jego nazwiska jest nielegalne każdy administrator zareagowałby tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha Re: achtung IP: *.proxy.aol.com 25.11.04, 00:49 Pan x nie jest osoba prywatna,juz nie........choc jest mu to moze teraz niezrecznie zostal rozpoznany i ma pecha.Gdyby to byl sam Kwasniewski byloby tak samo. A nie jest to przypadkiem nieuczciwie w stosunku do uczestnikow forum ze ten pan sie nie ujawni,nie popelnia on przypadkiem malej manipulacji? Ten pan mial tu zostac moderatorem....czy napewno bedzie umial przelknac kawalki niesmaczne dla swojej organizacji?I czy gdyby sie ujawnil napwmno byloby dla niego takie poparcie jako przyszlego moderatora jak w przeszlosci? Duzo pytan.Gdyby sie ten pan ujawnil to moze byloby to Reklama dla tej organizacji? I zaraz odpowiem nie ,nie byloby! Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: achtung 25.11.04, 00:55 Gość portalu: Ha napisał(a): > Pan x nie jest osoba prywatna,juz nie........choc jest mu to moze teraz > niezrecznie zostal rozpoznany i ma pecha.Gdyby to byl sam Kwasniewski byloby > tak samo. Jest. Gdyby prezydent Kwasniewski występował tutaj pod nickiem np. olek1995 i nie ujawniał, jaką funkcję pełni na co dzień, to ujawnienie jego nazwiska też byłoby nielegalne. A pan x nie powołuje się na forum na jakąkolwiek swoją funkcję publiczną czy inną.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha Re: achtung IP: *.proxy.aol.com 25.11.04, 00:59 Ale jest czescia rzeczywistosci i mozajki powiedzmy narodowosciowej w ktorej gra nie posrednia role a to wszystko dotyczy ludzi ktorzy tu pisza i maja prawo wiedziec czy nie sa manipulowanie a jak tak to przez kogo..... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: achtung 25.11.04, 01:22 I dlatego ujawnijmy nazwisko pana x, a innych nie? A skąd mam np. wiedzieć, że ty nadając ze Stanów, nie reprezentujesz tamtejszej przybudówki RAŚ,albo Kongresu Polonii Amerykańskiej, albo al-Kaidy? Jak ktoś chce ujawniać swoje dane, to to robi, a jak nie - to tę decyzję należy uszanować. Taka jest zasada. Aha, bo możesz nie wiedzieć: dane niejakiego F.Ballestrema ujawnione na tym forum zostały skasowane na mój wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha Re: achtung IP: *.proxy.aol.com 25.11.04, 01:34 Ja dalej bede sie upieral ze jako osoba z funkcja w danej organizacji bawila sie w te klocki i wyszlo na wierzch i to jest jego pech.Gdybym ja byl na jego miejscu to tez mialbym pecha. Szczegolnie ze tu nie bylo pisane o wychowywaniu dzieci a o opcjach narodowosciowych co jest rzecza nieslychanie wazna(wychowywanie dzieci tez.haha) i zapalna na tym forum. Szanujac twoje zdanie powiem na zakonczenie ze z uczciwoscia w stosunku do innych uczestnikow forum, dzialanie tego pana x nie ma nic wspolnego....... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: achtung 25.11.04, 00:57 Gość portalu: Ha napisał(a): > Ten pan mial tu zostac moderatorem....czy napewno bedzie umial przelknac > kawalki niesmaczne dla swojej organizacji?I czy gdyby sie ujawnil napwmno > byloby dla niego takie poparcie jako przyszlego moderatora jak w przeszlosci? Jeżeli nie będzie umiał, to najwyżej zrezygnuje.. A jak będzie je wycinał wbrew regulaminowi, to jest to naruszenie uprawnień moderatora, za które administracja Forum może odebrać tę funkcję. Ale przyjęcie "w ciemno", że będzie się zachowywał tak albo inaczej tylko dlatego, że podobno pełni funkcję y w organizacji Z, jest nieuzasadnione.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha Re: achtung IP: *.proxy.aol.com 25.11.04, 01:05 Jak powiem ze ulubionym zajeciem tego pana x bylo atakowanie pana Krolla,a przeciez organizacja pana x starala sie o tych samych wyborcow co pan Kroll..........jest to ok ze uprawia sie swoje poletko pod pozorem prywatnych opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: achtung 25.11.04, 01:16 To użytkownicy Forum wiedzą, że pan x nałogowo atakuje p. Krolla (przyczyny tego mogą być dowolne: polityczne, osobiste, światopoglądowe). Nie przeszkodziło im to w zaakceptowaniu go jako moderatora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha Re: achtung IP: *.proxy.aol.com 25.11.04, 01:21 Jako mlody czlowiek o ponadprzecietnych ambicjach takze politycznych niestety bylby nie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Ha, ha, Pan X 25.11.04, 07:04 Wilym, dobrze wie, ze od dawna wiem, kim jest, wlasciwie od czasu jak dyskutowal z slazakozerca Mirkiem. Nie wiem, wiec, dlaczego zawsze ten sam blad robi. Juz mu wtedy napisalem , ze dla mnie jego wypowiedzi na Forum sa oficjalnymi wypowiedziami RASu, to on zacznie tu z gloryfikacja mordu! On nie wie co pisze, daje sie latwo prowokowac a tym samym manipulowac. Jesli ktos cwany jest to bawi sie z nim jak kot z myszka. Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: Ha, ha, Pan X 25.11.04, 09:55 A mnie sprawia nieopisana radosc kiedy widze, jak ostatnio wijesz sie tu niczym piskorz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Ha, ha, Pan XXX !!! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 25.11.04, 13:09 Wilym, od kedy bydziesz tu moderatorem, bo muszam sie przigotowac na to? he, he ! -- Pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś