meg_s 08.05.02, 00:57 były kiedyś noce pełne poezji i wizyt przyjaciół to było tak niedawno w wymyślonej rzeczywistości a teraz każdy szuka swojej skorupy - zginęły słowa pachnące bzem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nu! Re: były kiedyś noce IP: *.polsl.gliwice.pl / *.bmj.net.pl 08.05.02, 02:45 Nie ma co rozpaczać. Forum to mimo wszystko nie jest najlepsze miejsce na serdeczności, sympatyczności, itp. Bardzo tu sucho i zimno. Ja bym proponował (wiem, że to głupio zabrzmi) - założenie bloga. Może jeszcze niedawno to było trochę ekscentryczne, ale dzisiaj na blog.pl jest już 30000 blogów, tak więc bedzie raczej raźno. Jak na razie to nie kosztuje nic, a możliwości daje nisamowite. Zarówno treść jak i forma zależą wyłącznie od właściciela bloga: na poczatek wybierasz jakiś blogowy szablon, i ... start. Sprawdziłem nawet, czy przypadkiem nie ma już takiego bloga: megs, i wyszło, że nie, chociaż są: megusia megus megassj megus-dzastus megasulima megumi-sama megggy megacz megalolity pshemeg megi mego-muzgu-masasz meggie megnes megan megusia omega mega megiloo megus megi01 magiczna-megge meggy megassj meggan meganka megan-ka meg megara supermega megus-dzastus megasulima megigirl megi87 aloszmegatyp amega mega-champion omega17 meggi amegi megamisio megik megawatt megirty yumegari meganet yumegarija megi17 megg megi15 mala-meg meggi17 megapilka Nie ma także blogów o nazwie pieron.blog.pl, ballest.blog.pl a nawet wykrzyknik.blog.pl, chociaż bezokolicznik.blog.pl jest i jest to blog przebojowy. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: były kiedyś noce 08.05.02, 07:34 Gość portalu: Nu! napisał(a): > Nie ma co rozpaczać. Forum to mimo wszystko nie jest najlepsze miejsce na serde > czności, sympatyczności, itp. Bardzo tu sucho i zimno. o to chodzi że było inaczej > Ja bym proponował (wiem,że to głupio zabrzmi) - założenie bloga. nie brzmi głupio - ale co to daje? Może jeszcze niedawno to było trochę > Sprawdziłem nawet, czy przypadkiem nie ma już takiego bloga: megs hoho - dzięki za starania :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: były kiedyś noce IP: *.pik / *.pik.gliwice.pl 08.05.02, 09:10 Co to jest blog? po wizycie na stronie blog.pl dalej nie wiem otsochozi :-)) pomożecie blogowej blondynce? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: były kiedyś noce 08.05.02, 09:27 Gość portalu: J. napisał(a): > Co to jest blog? > > po wizycie na stronie blog.pl dalej nie wiem otsochozi :-)) > pomożecie blogowej blondynce? poczułeś się lepiej? pytanie brzmiało "co to daje", a nie "o co chodzi" - a to różnica - jak nie rozumiesz poproś kogoś mądrzejszego o wytłumaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
nuzwykrzyknikiem Re: były kiedyś noce 08.05.02, 13:14 "otsochozi" ? wietrzę podstęp... :) Ale co konkretnie nie kumasz - mówiąc popularnie? Masz jakieś szczególne problemy z blogiem? Bo chyba nie z wejściem na same blogi: klikasz na jednen z adresów działu "40 ostatni dodanych notek" i już jesteś na blogowisku... Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: były kiedyś noce 08.05.02, 19:39 nuzwykrzyknikiem napisał(a): > "otsochozi" ? wietrzę podstęp... :) ależ skąd :-)) > Ale co konkretnie nie kumasz - mówiąc popularnie? Masz jakieś szczególne proble > my z blogiem? Bo chyba nie z wejściem na same blogi: klikasz na jednen z adresó > w działu "40 ostatni dodanych notek" i już jesteś na blogowisku... no właśnie - klikam na jeden - satanista, klikam na drugi - infantylna nastolatka, klikam na trzeci - "qrde znowu mam problemy z powodu takiej gosciuwy qtura mnie wkurza ale ją kocham ;P qrde takie problemy!!!!!!!!!!!!! w 6 kl. to jest niedopuszczalne!!!!;)" na czwarty nie klikam - bo straciłam ochotę - nie kumam w czym tkwi piękno blogowiska??? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s ps 08.05.02, 19:40 własna stronka może korci, ale na razie wystarcza mi wspólna :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nu! Blogi IP: 212.106.134.* 08.05.02, 20:08 wyślę Ci wieczorem meilem kilka adresów niedziecięcych, nieskejtowych, niehiphopowych, itd. Oczywiście to nie jest tak, że od razu znajduje sie od blogowisku coś dla siebie... Póki co, zobacz sobie na przykład cyberia.blog.pl: to taki wielki tom wierszy, które na blogu tym pojawiają się (czasami) z wielką częstotliwoscią -już go chyba tu kiedyś reklamowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: były kiedyś noce IP: *.pik / *.pik.gliwice.pl 09.05.02, 07:44 Nie było zadnych problemów z wejściem na blog.pl Jak chodzi o resztę - Meg mi już dużo wyjaśniła ;-))))) Dzięki Nadal tylko intryguje mnie pochodzenie slowa "blog" Z niczym mi się nie kojarzy i dlatego to pytanie "otsochozi". Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nu! Re: były kiedyś noce IP: *.polsl.gliwice.pl / *.bmj.net.pl 09.05.02, 13:57 Tradycyjnie w takim wypadku kopiuje się tylko ten tekst ze strony głównej blog.pl: "Nazwa blog pochodzi od angielskojęzycznej zbitki "weblog" co oznacza dosłownie rejestr sieciowy, czy też dziennik sieciowy. Blog jest więc rodzajem ekshibicjonistycznego wynurzania się na oczach całego świata. Prowadząc bloga musisz liczyć się z tym, że może przeczytać cię każdy, nawet mama i tata :-). W najbardziej trywialnej wersji bloga zawierać się mogą zapisane wydarzenia bieżącego dnia, ale może to być też coś więcej: światowe forum wymiany myśli, środek artystycznej ekspresji, czy też po prostu metoda na codziennego doła." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: były kiedyś noce IP: *.pik / *.pik.gliwice.pl 09.05.02, 14:02 dzięki ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! chorzy ludzie IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 09.05.02, 16:05 Co twoj ekshibicjonizm praktykulowany w gliwickich parkach ci nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś