Gość: rodak IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.05, 10:52 Na wiosne wracam na stale do kraju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: 2005-WRACAM NA STALE DO POLSKI 02.01.05, 10:56 Gość portalu: rodak napisał(a): > Na wiosne wracam na stale do kraju Wracaj Rodaku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: 2005-WRACAM NA STALE DO POLSKI IP: *.proxy.aol.com 02.01.05, 11:08 abys byl przykladem dla wszystkich rodakow zamieszkalych w Niemczech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Muzykant Re: 2005-WRACAM NA STALE DO POLSKI IP: 195.175.37.* 02.01.05, 14:07 Geiger? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: 2005-WRACAM NA STALE DO POLSKI IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.05, 15:07 Hey Rodak,co socjalki juz nie placa?Gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryota Come back! - As our Carrra ... She never dies ;-) IP: *.adsl.green.ch 02.01.05, 18:06 Wracaj, wracaj - oby jak najszybciej, bo z ballestem nie dajemy juz rady! ;) IP: *.dip.t-dialin.net - to "Aj Pi" ma ktos jeszcze? Czy ot tak sam ze soba gadasz??? :))) ********************** PS. Carrra, and You? What are You fuckin' doin' here? He? - Ya used to vanished once and never once more, didn't You??? Ooooh, that's no good... Ya promised us:) -- Bye, from Switzerland, Zürich! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Come back! - As our Carrra ... She never dies 02.01.05, 19:53 O ile sobie przypominam, nie pozegnałam sie z tym forum. Nie znaczy to oczywiście, ze będę tu aktywnym internautą :) Może raz na jakiś czas coś tu skrobnę, zobaczę jak sie virus ballestis rozwija, i tyle. Na moją aktywność raczej nie licz. Twój wpis oczywiście utwierdza mnie w przekonaniu, ze i tu należy zrobić" by, by ". Jeszcze chwila i zrobię, nie denerwuj się tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODAK Re: 2005-WRACAM NA STALE DO POLSKI IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.05, 19:48 Masz na mysli ziemie za Bugiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: 2005-WRACAM NA STALE DO POLSKI IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.05, 09:43 Rodak,dlaczego nie odpowiadasz?Wracasz bo socjalke urwali?Mnie dalej placa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak-adolf Re: 2005-WRACAM NA STALE DO POLSKI IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.05, 11:21 Pisalem juz jestem programista i konczy mi sie umowa , chca mi ja przedluzyc ale mnie to nie interesuje - koniec z NIEMCAMI - mam dosc rajchu raz na zawsze. RODAK-ADOLF Odpowiedz Link Zgłoś