Dodaj do ulubionych

2005-WRACAM NA STALE DO POLSKI

IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.05, 10:52
Na wiosne wracam na stale do kraju
Obserwuj wątek
    • carrramba Re: 2005-WRACAM NA STALE DO POLSKI 02.01.05, 10:56
      Gość portalu: rodak napisał(a):

> Na wiosne wracam na stale do kraju

Wracaj Rodaku :)))
      • Gość: Wojtek Re: 2005-WRACAM NA STALE DO POLSKI IP: *.proxy.aol.com 02.01.05, 11:08
        abys byl przykladem dla wszystkich rodakow zamieszkalych w Niemczech!
        • Gość: Janko Muzykant Re: 2005-WRACAM NA STALE DO POLSKI IP: 195.175.37.* 02.01.05, 14:07
          Geiger?
          • Gość: gogo Re: 2005-WRACAM NA STALE DO POLSKI IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.05, 15:07
            Hey Rodak,co socjalki juz nie placa?Gdzie mieszkasz?
    • Gość: Patryota Come back! - As our Carrra ... She never dies ;-) IP: *.adsl.green.ch 02.01.05, 18:06
      Wracaj, wracaj - oby jak najszybciej, bo z ballestem nie dajemy juz rady! ;)

IP: *.dip.t-dialin.net - to "Aj Pi" ma ktos jeszcze?

Czy ot tak sam ze soba gadasz???
      :)))

PS. Carrra, and You? What are You fuckin' doin' here? He?
      - Ya used to vanished once and never once more, didn't You???
      Ooooh, that's no good... Ya promised us:)

--
      Bye,
      from Switzerland, Zürich!

• carrramba Re: Come back! - As our Carrra ... She never dies 02.01.05, 19:53
        O ile sobie przypominam, nie pozegnałam sie z tym forum. Nie znaczy to
        oczywiście, ze będę tu aktywnym internautą :) Może raz na jakiś czas coś tu
        skrobnę, zobaczę jak sie virus ballestis rozwija, i tyle. Na moją aktywność
        raczej nie licz. Twój wpis oczywiście utwierdza mnie w przekonaniu, ze i tu
        należy zrobić" by, by ". Jeszcze chwila i zrobię, nie denerwuj się tak.
    • Gość: RODAK Re: 2005-WRACAM NA STALE DO POLSKI IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.05, 19:48
      Masz na mysli ziemie za Bugiem?
      • Gość: gogo Re: 2005-WRACAM NA STALE DO POLSKI IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.05, 09:43
        Rodak,dlaczego nie odpowiadasz?Wracasz bo socjalke urwali?Mnie dalej placa.
        • Gość: rodak-adolf Re: 2005-WRACAM NA STALE DO POLSKI IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.05, 11:21
          Pisalem juz jestem programista i konczy mi sie umowa , chca mi ja przedluzyc
          ale mnie to nie interesuje - koniec z NIEMCAMI - mam dosc rajchu raz na zawsze.

RODAK-ADOLF
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka