ballest 09.01.05, 12:34 Zaczniemy od Sejmu! - czy jest tam choc jedna partia demokratyczna, bez nacjonalistycznych kontur, jesli tak, to jaka i kto jest jej przedstawicielem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Athanazyja Zmij Re: DEMOKRACJA W Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 12:47 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=17007 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28 A tu pros o pomoc: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=210 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=176 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ori Re: DEMOKRACJA W Polsce? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 09.01.05, 17:44 Ja wiem ze jest jedna nacjonalistyczna co nie ma pojecia o zradzeniu i dziala na szkode Polski. To przedstawiciele Mniejszosci niemieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 17:50 Zaczniemy od tego : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=18744624&a=18752142 Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 18:41 Jak czytam, nikt nie potrafi mi choc jedna demokratyczna partie wymienic, a wiecie dlaczego, bo takiej w Polsce nie ma! Wszystkie sa bardziej nacjonalistyczne ja NPD! TAAAAAAAAKA jest PRAAAAAAAWDA! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 19:04 no i co teraz wiecie w jakim spoleczenstwie mieszkacie, Kraj w ktorym nie ma demokratycznej partii, ale jaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 19:56 wiadomosci.wp.pl/kat,32754,wid,6436879,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolcero Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! IP: *.broker.com.pl 09.01.05, 21:24 Nie myl pojecia : NIE POTRAFI z NIE CHEce. Moze by i kto chcial, ale sam wiesz... Zeby Ci odpowiedziec trzeba niezle wypic Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 21:40 Masz racje, tylko dlaczego nie ma w Polsce demokratycznych partii? Wszystkie bazuja na nacjonalizmie, ale one musza to robic, bo inaczej nikt nie bedzie na nich glosowal, a to jest wlasnie to co pozalowania godne jest! Borrell racje ma, trzeba Polske odwiedzic, zeby zrozumiec szowinizm ich obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 21:42 Nie wciskal znow fauszystw- Borrel powiedzial, ze sie SPOTKAL w niektorych kregach z szowiniznem. To tak jakby Niemcow oceniac wg Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 22:09 kolcero napisał: > To tak jakby Niemcow oceniac wg Ciebie biedni Niemcy - zapłakaliby się Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 22:16 Zapili, ale spozycie w DDR spada :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Athanazyja Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:26 Jak to mowi moj filozof, najbardziej demokratycznym czlowiekiem swiata jest Michael Jackson- nie wiadomo czy to baba, czy facet, mlody, czy stary, homo czy hetero, pedofil , czy nie... Skoro jestes takim zwolennikiem demokracji Balciu, tobie tez to sugeruje, zrob sie na prawdziwego demokrate z krwi i kosci jak Michael Jackson :> A moze ty juz tkai jestes?... O Boze... <idzie sie zachlac> Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 22:29 Gość portalu: Athanazyja napisał(a): > Jak to mowi moj filozof, najbardziej demokratycznym czlowiekiem swiata jest > Michael Jackson- nie wiadomo czy to baba, czy facet, mlody, czy stary, homo czy hetero, pedofil , czy nie... a w dodatku niby czarny a biały :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 22:33 A jaki seksowny glos.... Sam wiem bo skorzystalem z linka z JEGo zaproszeniem do posluchania Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 10.01.05, 06:46 "kolcero napisał: > To tak jakby Niemcow oceniac wg Ciebie biedni Niemcy - zapłakaliby się" -- Wlasnie o to mi chodzi, Wy tylko dalej Niemcy, Polska !!!!!!!!1 my myslimy po Europejsku, dzis ponad 50% Niemcow czuje sie Europejczykami. Poprzez Was nacjonalizm nie potraficie zrozumiec, co jest celem UE. Wydaje mi sie, ze Polska bedzie musiala wystapic z UE jesli sie temu nie podporzadkuje a czytajac Wasze wpisy, tak sie stanac musi! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Dla niezorientowanych 10.01.05, 07:36 To bylo drugie, proeuropejskie wcielenie B. To inne to sami juz wiecie... czestsze Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 10.01.05, 07:45 > "kolcero napisał: > > To tak jakby Niemcow oceniac wg Ciebie > biedni Niemcy - zapłakaliby się" > ballest napisała: > Wlasnie o to mi chodzi, Wy tylko dalej Niemcy, Polska i to kolejny dowód na to że ballest nie czyta tego co inni piszą tylko trąbi swoje - tam nic nie ma o zestawieniu Niemcy/Polska - tam jest zestawienie Niemcy/Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysl Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.01.05, 07:50 LOL! Nie myslalem, ze doczekam ballesta udajacego zwolennika UE. W ogole jakos wsrod polakozercow Europa nie jest popularna... Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 10.01.05, 07:54 W zasadzie to B. jest jak najbardziej slowianski.... Jak Swiatowid..... Czworstronny.... Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Skad ten slepy nacjonalizm 10.01.05, 09:22 Czy Wam historia tak dokuczyla, ze Wy tylko Slowianski, Polski itd. Czy naprawde musicie sie dzisiaj w Europie tak wyglupiac. W calej Europie nie znajdziecie bardziej szowinistycznego panstwa jak Polska, Borrell to Wam tez powiedzial, zreszta ja juz tak od paru lat o Polsce mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diego Re: Skad ten slepy nacjonalizm IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.05, 09:43 Ballest, daj se z tym spokoj.Na co ty liczsz ze sie jutro cos zmieni? Ty tego nie dozyjesz.A Racji Ci Zaden Polak tez nie przyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Skad ten slepy nacjonalizm 10.01.05, 11:09 No slicznie, mowisz juz jak prezydent Francji. I to jest Europejczyk???? Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 10.01.05, 11:11 Sorki, Ballest jak bozek pierwotnych europejczykow- czwortwarzy Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Przestancie juz z tymi Slowianami! 10.01.05, 12:42 Kolcero, jak bym nie znal Polakow, moze bym Tobie racje przyznal, ale w miedzyczasie znam ich nie tylko z forum, ale tez prywatnie, sa nawet moimi bardzo dobrymi kolegami, ale politycznie " wiekszosc z nich niedorozwinieta" Oni widza tylko Polske ! Niemcy dla nich to synonim wroga, a przeciez wiadomo, ze wszystkich krajow, wlasnie Niemcy Polsce najwiecej pomogly. Ja wiem, kiedy przestanie Polak Niemca nienawidziec, jak Niemiec beda na lopatkach lezal a Polak bedzie mu w Twarz plul, wtedy bedzie dobrze miedzy nimi. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Przestancie juz z tymi Slowianami! 10.01.05, 12:51 no nie wiem... albo zmien kalendarz ( wreszcie - od 200 lat ) albo zmien znajomych z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Persefona Re: Przestancie juz z tymi Slowianami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 13:34 >Kolcero, jak bym nie znal Polakow, moze bym Tobie racje przyznal, ale w >miedzyczasie znam ich nie tylko z forum, ale tez prywatnie, sa nawet moimi >bardzo dobrymi kolegami, ale politycznie " wiekszosc z nich niedorozwinieta" >Oni widza tylko Polske ! Debil do debila ciagnie... Macie wiele wspolnego, zaprade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socer Re: Przestancie juz z tymi Slowianami! IP: 80.50.20.* 10.01.05, 22:14 Ballest czemu Ty się dziwisz że Polacy Niemców nie nawidzą?? Wiesz chyba że Polska jak długo istnieje jeszcze nigdy z Niemcami w piłkę nie wygrali. Porównaj mercedesa z maluchem to wszystko zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr O qurcze, chyba krewny Teosia 10.01.05, 22:25 Gość portalu: socer napisał(a): > Ballest czemu Ty się dziwisz że Polacy Niemców nie nawidzą?? Wiesz chyba że > Polska jak długo istnieje jeszcze nigdy z Niemcami w piłkę nie wygrali. > Porównaj mercedesa z maluchem to wszystko zrozumiesz. Gość portalu: socer napisał(a): > Ballest czemu Ty się dziwisz że Polacy Niemców nie nawidzą?? Wiesz chyba że > Polska jak długo istnieje jeszcze nigdy z Niemcami w piłkę nie wygrali. > Porównaj mercedesa z maluchem to wszystko zrozumiesz. Jak zwykle socerku rozstrzeliwujesz całe forum swoją yntelygenciją. Socerowski obraz świata widziany przez pryzmat mercola, malucha i piłki ... no to brakuje już tylko sześciopaka ... Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. PS Socer, czy jesteś szczęśliwym posiadaczem skóry i komóry ? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Wiem , ze nie wygrali! 10.01.05, 22:50 Stad ta nienawisc! a jak maja cos troche fajnego, to sie okazuje, ze nie polskie! STAD ta nienawisc! Nawet Krakow Denkmal UNESCO, nie zbudowali Polacy, a to ich boli! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Wiem , ze nie wygrali! 11.01.05, 07:28 Jak sobie tak czytam Wasze wypowiedzi to coraz powazniej zaczynam podejrzewac, ze to czy Polacy nienawidza Niemcow czy tez nie- nie jest zadnym problemem. problemem jest chyba to, ze sa ludzie zawieszeni gdzies w swoich malych nierealnych dzis swiatkach, ktorzy nie potrafia zyc bez nienawisci, a latwiej sie nienawidzi bedac nienawidzonym, wiec na sile szukaja sobie wrogow- choc wiekszosc z nich to dawno zwietrzale duchy. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Wiem , ze nie wygrali! 11.01.05, 09:15 Kolcero, faktem jest, ze Sredniowieczny Krakow to bylo niemieckie miasto, ale niektorzy Polacy w swej bucie tego slyszec nie chca. Nie bylo by problemu, jak by tak reagowali jak, ale oni zaraz wyzywaja, choc to dzisiaj nawet historycy z U.J. twierdza. Zreszta nie tylko Krakow, inne miasta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Athanazyja Re: Wiem , ze nie wygrali! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Athanazyja Re: Wiem , ze nie wygrali! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:24 <dobule post grrrr> >Nie bylo by problemu, jak by tak reagowali jak, ale oni zaraz wyzywaja, choc >to dzisiaj nawet historycy z U.J. twierdza. Ty sie Ballest krwiopijco nie powoluj na pracownikow naukowych UJ, bo jak ci wkleilam wypowiedz prof Kazimierza Wyki, to mi powiedziales "nie cytuj mi tych bzdur!!" , obludniku. Acha, pisze sie UJ, a nie "U.J." Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Wiem , ze nie wygrali! 11.01.05, 09:53 W wlasnie.... profesor bodajze Konieczny, tez byl dla Ciebie autorytetem, nie? Odpowiedz Link Zgłoś