Dodaj do ulubionych

DEMOKRACJA W Polsce?

09.01.05, 12:34
Zaczniemy od Sejmu!
- czy jest tam choc jedna partia demokratyczna, bez nacjonalistycznych
kontur, jesli tak, to jaka i kto jest jej przedstawicielem!
Obserwuj wątek
    • Gość: Athanazyja Zmij Re: DEMOKRACJA W Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 12:47
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=17007
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28
      A tu pros o pomoc:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=210
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=176
      • Gość: Ori Re: DEMOKRACJA W Polsce? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 09.01.05, 17:44
        Ja wiem ze jest jedna nacjonalistyczna co nie ma pojecia o zradzeniu i dziala
        na szkode Polski. To przedstawiciele Mniejszosci niemieckiej.
    • henry.morgenthau_jr.jr ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 17:50
      Zaczniemy od tego :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=18744624&a=18752142

Bye !
      Against fascism !
      HENRY MORGENTHAU jr. jr.
      • ballest Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 18:41
        Jak czytam, nikt nie potrafi mi choc jedna demokratyczna partie wymienic, a
        wiecie dlaczego, bo takiej w Polsce nie ma! Wszystkie sa bardziej
        nacjonalistyczne ja NPD!
        TAAAAAAAAKA jest PRAAAAAAAWDA!
        • ballest Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 19:04
          no i co teraz wiecie w jakim spoleczenstwie mieszkacie, Kraj w ktorym nie ma
          demokratycznej partii, ale jaja !
          • ballest Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 19:56
            wiadomosci.wp.pl/kat,32754,wid,6436879,wiadomosc.html
        • Gość: kolcero Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! IP: *.broker.com.pl 09.01.05, 21:24
          Nie myl pojecia : NIE POTRAFI z NIE CHEce. Moze by i kto chcial, ale sam
          wiesz...
          Zeby Ci odpowiedziec trzeba niezle wypic
          • ballest Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 21:40
            Masz racje, tylko dlaczego nie ma w Polsce demokratycznych partii?
            Wszystkie bazuja na nacjonalizmie, ale one musza to robic, bo inaczej nikt nie
            bedzie na nich glosowal, a to jest wlasnie to co pozalowania godne jest!
            Borrell racje ma, trzeba Polske odwiedzic, zeby zrozumiec szowinizm ich
            obywateli.
            • kolcero Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 21:42
              Nie wciskal znow fauszystw- Borrel powiedzial, ze sie SPOTKAL w niektorych
              kregach z szowiniznem.
              To tak jakby Niemcow oceniac wg Ciebie
              • meg_s Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 22:09
                kolcero napisał:

> To tak jakby Niemcow oceniac wg Ciebie

biedni Niemcy - zapłakaliby się
                • kolcero Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 22:16
                  Zapili, ale spozycie w DDR spada :>
                  • Gość: Athanazyja Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:26
                    Jak to mowi moj filozof, najbardziej demokratycznym czlowiekiem swiata jest
                    Michael Jackson- nie wiadomo czy to baba, czy facet, mlody, czy stary, homo czy
                    hetero, pedofil , czy nie...
                    Skoro jestes takim zwolennikiem demokracji Balciu, tobie tez to sugeruje, zrob
                    sie na prawdziwego demokrate z krwi i kosci jak Michael Jackson :>
                    A moze ty juz tkai jestes?... O Boze...
                    <idzie sie zachlac>
                    • meg_s Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 22:29
                      Gość portalu: Athanazyja napisał(a):

> Jak to mowi moj filozof, najbardziej demokratycznym czlowiekiem swiata jest
                      > Michael Jackson- nie wiadomo czy to baba, czy facet, mlody, czy stary, homo
                      czy hetero, pedofil , czy nie...

a w dodatku niby czarny a biały :)))
                      • kolcero Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 09.01.05, 22:33
                        A jaki seksowny glos....
                        Sam wiem bo skorzystalem z linka z JEGo zaproszeniem do posluchania
                        • ballest Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 10.01.05, 06:46

"kolcero napisał:

> To tak jakby Niemcow oceniac wg Ciebie

biedni Niemcy - zapłakaliby się"
                          --

Wlasnie o to mi chodzi, Wy tylko dalej Niemcy, Polska !!!!!!!!1
                          my myslimy po Europejsku, dzis ponad 50% Niemcow czuje sie Europejczykami.
                          Poprzez Was nacjonalizm nie potraficie zrozumiec, co jest celem UE.
                          Wydaje mi sie, ze Polska bedzie musiala wystapic z UE jesli sie temu nie
                          podporzadkuje a czytajac Wasze wpisy, tak sie stanac musi!
                          • kolcero Dla niezorientowanych 10.01.05, 07:36
                            To bylo drugie, proeuropejskie wcielenie B.
                            To inne to sami juz wiecie... czestsze
                          • meg_s Re: 10.01.05, 07:45
                            > "kolcero napisał:
                            > > To tak jakby Niemcow oceniac wg Ciebie
                            > biedni Niemcy - zapłakaliby się"

> ballest napisała:
                            > Wlasnie o to mi chodzi, Wy tylko dalej Niemcy, Polska

i to kolejny dowód na to że ballest nie czyta tego co inni piszą tylko trąbi
                            swoje - tam nic nie ma o zestawieniu Niemcy/Polska - tam jest zestawienie
                            Niemcy/Ballest
                          • Gość: mysl Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.01.05, 07:50
                            LOL! Nie myslalem, ze doczekam ballesta udajacego zwolennika UE. W ogole
                            jakos wsrod polakozercow Europa nie jest popularna...
                            • kolcero Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 10.01.05, 07:54
                              W zasadzie to B. jest jak najbardziej slowianski....

Jak Swiatowid.....

Czworstronny....
                              • meg_s Re: 10.01.05, 08:20
                                :)))
                                dobre :)
                                • ballest Skad ten slepy nacjonalizm 10.01.05, 09:22
                                  Czy Wam historia tak dokuczyla, ze Wy tylko Slowianski, Polski itd.
                                  Czy naprawde musicie sie dzisiaj w Europie tak wyglupiac.
                                  W calej Europie nie znajdziecie bardziej szowinistycznego panstwa jak Polska,
                                  Borrell to Wam tez powiedzial, zreszta ja juz tak od paru lat o Polsce mysle.
                                  • Gość: Diego Re: Skad ten slepy nacjonalizm IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.05, 09:43
                                    Ballest, daj se z tym spokoj.Na co ty liczsz ze sie jutro cos zmieni? Ty tego
                                    nie dozyjesz.A Racji Ci Zaden Polak tez nie przyzna.

• kolcero Re: Skad ten slepy nacjonalizm 10.01.05, 11:09
                                    No slicznie, mowisz juz jak prezydent Francji. I to jest Europejczyk????
                              • kolcero Re: ballest i jego PRAWDY, czekamy !!! 10.01.05, 11:11
                                Sorki,
                                Ballest jak bozek pierwotnych europejczykow- czwortwarzy
                                • ballest Przestancie juz z tymi Slowianami! 10.01.05, 12:42
                                  Kolcero, jak bym nie znal Polakow, moze bym Tobie racje przyznal, ale w
                                  miedzyczasie znam ich nie tylko z forum, ale tez prywatnie, sa nawet moimi
                                  bardzo dobrymi kolegami, ale politycznie " wiekszosc z nich niedorozwinieta"
                                  Oni widza tylko Polske !
                                  Niemcy dla nich to synonim wroga, a przeciez wiadomo, ze wszystkich krajow,
                                  wlasnie Niemcy Polsce najwiecej pomogly.
                                  Ja wiem, kiedy przestanie Polak Niemca nienawidziec, jak Niemiec beda na
                                  lopatkach lezal a Polak bedzie mu w Twarz plul, wtedy bedzie dobrze miedzy nimi.

Prawda?
                                  • kolcero Re: Przestancie juz z tymi Slowianami! 10.01.05, 12:51
                                    no nie wiem... albo zmien kalendarz ( wreszcie - od 200 lat ) albo zmien
                                    znajomych z Polski
                                  • Gość: Persefona Re: Przestancie juz z tymi Slowianami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 13:34
                                    >Kolcero, jak bym nie znal Polakow, moze bym Tobie racje przyznal, ale w
                                    >miedzyczasie znam ich nie tylko z forum, ale tez prywatnie, sa nawet moimi
                                    >bardzo dobrymi kolegami, ale politycznie " wiekszosc z nich niedorozwinieta"
                                    >Oni widza tylko Polske !

Debil do debila ciagnie... Macie wiele wspolnego, zaprade.
                                    • Gość: socer Re: Przestancie juz z tymi Slowianami! IP: 80.50.20.* 10.01.05, 22:14
                                      Ballest czemu Ty się dziwisz że Polacy Niemców nie nawidzą?? Wiesz chyba że
                                      Polska jak długo istnieje jeszcze nigdy z Niemcami w piłkę nie wygrali.
                                      Porównaj mercedesa z maluchem to wszystko zrozumiesz.
                                      • henry.morgenthau_jr.jr O qurcze, chyba krewny Teosia 10.01.05, 22:25
                                        Gość portalu: socer napisał(a):

> Ballest czemu Ty się dziwisz że Polacy Niemców nie nawidzą?? Wiesz chyba że
                                        > Polska jak długo istnieje jeszcze nigdy z Niemcami w piłkę nie wygrali.
                                        > Porównaj mercedesa z maluchem to wszystko zrozumiesz.

Gość portalu: socer napisał(a):

> Ballest czemu Ty się dziwisz że Polacy Niemców nie nawidzą?? Wiesz chyba że
                                        > Polska jak długo istnieje jeszcze nigdy z Niemcami w piłkę nie wygrali.
                                        > Porównaj mercedesa z maluchem to wszystko zrozumiesz.

Jak zwykle socerku rozstrzeliwujesz całe forum swoją yntelygenciją. Socerowski
                                        obraz świata widziany przez pryzmat mercola, malucha i piłki ... no to brakuje
                                        już tylko sześciopaka ...

Bye !
                                        Against fascism !
                                        HENRY MORGENTHAU jr. jr.

PS
                                        Socer, czy jesteś szczęśliwym posiadaczem skóry i komóry ?
                                        • ballest Wiem , ze nie wygrali! 10.01.05, 22:50
                                          Stad ta nienawisc! a jak maja cos troche fajnego, to sie okazuje, ze nie
                                          polskie!
                                          STAD ta nienawisc!
                                          Nawet Krakow Denkmal UNESCO, nie zbudowali Polacy, a to ich boli!
                                          • kolcero Re: Wiem , ze nie wygrali! 11.01.05, 07:28
                                            Jak sobie tak czytam Wasze wypowiedzi to coraz powazniej zaczynam podejrzewac,
                                            ze to czy Polacy nienawidza Niemcow czy tez nie- nie jest zadnym problemem.
                                            problemem jest chyba to, ze sa ludzie zawieszeni gdzies w swoich malych
                                            nierealnych dzis swiatkach, ktorzy nie potrafia zyc bez nienawisci, a latwiej
                                            sie nienawidzi bedac nienawidzonym, wiec na sile szukaja sobie wrogow- choc
                                            wiekszosc z nich to dawno zwietrzale duchy.
                                            • ballest Re: Wiem , ze nie wygrali! 11.01.05, 09:15
                                              Kolcero, faktem jest, ze Sredniowieczny Krakow to bylo niemieckie miasto, ale
                                              niektorzy Polacy w swej bucie tego slyszec nie chca.
                                              Nie bylo by problemu, jak by tak reagowali jak, ale oni zaraz wyzywaja, choc to
                                              dzisiaj nawet historycy z U.J. twierdza.
                                              Zreszta nie tylko Krakow, inne miasta tez.
                                              • Gość: Athanazyja Re: Wiem , ze nie wygrali! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:22
                                                • Gość: Athanazyja Re: Wiem , ze nie wygrali! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:24
                                                  <dobule post grrrr>

>Nie bylo by problemu, jak by tak reagowali jak, ale oni zaraz wyzywaja, choc
                                                  >to dzisiaj nawet historycy z U.J. twierdza.

Ty sie Ballest krwiopijco nie powoluj na pracownikow naukowych UJ, bo jak ci
                                                  wkleilam wypowiedz prof Kazimierza Wyki, to mi powiedziales "nie cytuj mi tych
                                                  bzdur!!" , obludniku.
                                                  Acha, pisze sie UJ, a nie "U.J."
                                                  • kolcero Re: Wiem , ze nie wygrali! 11.01.05, 09:53
                                                    W wlasnie.... profesor bodajze Konieczny, tez byl dla Ciebie autorytetem, nie?
                                              • kolcero Re: Wiem , ze nie wygrali! 11.01.05, 09:52
                                                Ja o wozie, baba o kozie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka