Gość: MyHa IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 06.03.05, 21:55 piekny, wzruszający film... Płakałam jak dziecko MyHa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laband Re: Miasto Aniołów 07.03.05, 06:38 film je faktycznie niyzuy - ale coby zaroski slimtac wiym, wiym, kobiyty som wrazliwsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 07:17 to może powinieneś zacząć zamiast godzinami siedzieć przy kompie! pozdrowienia dla wszystkich którzy umią sie wzruszać na filmie MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Miasto Aniołów 07.03.05, 07:19 dziękuję za pozdrowienia :) przegapiłam wczoraj ten film :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 07:25 oglądałam go ze 4 razy i ciągle to samo... a syn przynosi zapas chusteczek MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Miasto Aniołów IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 07.03.05, 07:27 Nie madruj MyHa ! A wiesz dlaczego nie chodze na takie filmy, bo jestem mieki a na chlopa nie pasuje jak slimce ! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 08:07 wzruszanie sie wcale nie jest oznaką słabości tylko wrażliwości.. a tak jak mi się wydaje nie jest cechą wstydliwą , czy zarezerwowaną wyłącznie dla kobiet a może się mylę i co to ma byc > Nie madruj MyHa ! MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Miasto Aniołów IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 07.03.05, 08:16 "to może powinieneś zacząć zamiast godzinami siedzieć przy kompie!" To za to bylo !! ;))))' -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:22 to nie mądrowanie tylko zwykła rada, a Ty jednak jesteś wrażliwy ..... ale na swoim punkcie . Zgadłam??? MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Miasto Aniołów 07.03.05, 11:04 Ballest niy dej sie bo my sam juz som we mynszosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 11:11 laband Ty to sie nie musisz obawiać , Tobie nikt rady nie da nawet jak jesteś w mniejszośći( wg jakiego kryterium ?), ale ballest sam chyba potrafi sie bronić,???? he he MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Miasto Aniołów 07.03.05, 11:13 jo w przeciwiynstwie do Margotki je za emancypacjom chopow niy merkuas ize wos "Frelkow" sam sie zrobiouo wiyncyj jak nos synkow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 11:22 tak to racja , kobiet coraz więcej ale one jakieś emancypantki bo tylko ja i Meg_s potrafimy płakac na filmie jak "baby"(myślę Meg ze sie nie obrazisz ale tak zromuialam Twoja odpowiedź na moje pozdrowienie) niefeministka MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Miasto Aniołów 07.03.05, 11:23 niy, wy ino mocie odwaga sie do tego mozno prziznac Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Miasto Aniołów 07.03.05, 11:25 niywiym czi escie merkuy, ale we tym filmie aniouy to byli same chopy! he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 11:35 rzeczywiście ...hahahah ale za to jacy!!!!! a szczególnie ten jeden pozdrawiam anioły i nie tylko MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
verdun Re: Miasto Aniołów 07.03.05, 11:44 No trudno,zeby były baby kiedy watek miłosny dotyczył ziemskiej kobiety,no chyba,ze inna orientacja,ale to przecież mniejsosć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 11:46 ale powiedział verdun!! bez komentarza myHa Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Miasto Aniołów 07.03.05, 11:47 aniouy normalnie to niy som ani chopy ani "baby"(przepraszom ize to tak gupio brzmi!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verdun Re: Miasto Aniołów IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:02 MyHa,cos nie tak? Myslałem,że to własnie na ziemi była kobieta a w niej zakochał sie anioł,chcialabys aby ten anioł był kobietą czy jak mam to rozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Miasto Aniołów 07.03.05, 11:47 mosz na mysli tego strego i rubego, he,he? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Miasto Aniołów 07.03.05, 11:56 laband napisał: > niywiym czi escie merkuy, ale we tym filmie aniouy to byli same chopy! jak sama nazwa wskazuje - Miasto Aniołów --> ten anioł --> on ona --> anielica :)) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Miasto Aniołów 07.03.05, 11:56 anielic niyma, to ino demagogia emancypantek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verdun Re: Miasto Aniołów IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:07 Ten film to odgrzewany kotlet,nie warto sie az tak roztkliwiać,w TV leciał conajmnie 3 razy Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Miasto Aniołów 07.03.05, 12:11 to ty frelkow niyznosz, coniykere slimtajom prawie przi kozdym filmie - no ja przi dokumyntalynm chyba niy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:17 no i co ztego ze juz był??// do niektórych filmów i książek wraca się po kilka razy , bo po prostu zapadły w pamięć i duszę ale trzeba miec duszę nieanielica ha ha MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Miasto Aniołów 07.03.05, 12:19 dusza tysz zawdziynczocie rodzajowi mynskymu! ha,ha,ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:22 ?????????????/ dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Miasto Aniołów 07.03.05, 12:25 bo ciauo mocie od Adama a dusza wom szynknou Ponboczek, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verdun Re: Miasto Aniołów IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:34 MyHa,jak zapadły w pamieć,to po co jeszcze raz ogladac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:21 nie zrozumiesz tego trzeba mieć duszę romantyka , a widze ze Ty raczej jej nie masz ale to nie Twoja wina nie przejmuj się i nie oglądaj MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Teraz sobie przypomniałam 07.03.05, 12:34 To film z Meg Ryan i Nickiem Jakmutam - taki wysoki - acha, Cage. Chyba tak sie pisze. Pamiętam, pamiętam, widziałam go już kiedyś. Teraz nie jestem na bieżąco z tv, ale pamiętam. Przepiękny. Bardzo lubię Meg, niby już nie dziewczynka, ale taka ładna, sympatyczna, ma delikantą urodę. dziewczyny - ja też kiedyś ryczałam na tym filmie. Podobnie zresztą jak na "Pretty women" - wiem, wiem, niby szmira, kicz, ale wzruszający kicz. Jak on podjeżdzał po Julię tym samochodem z bukietem róż w dłoniach, jak szedł po drabinie... Na tym fragmencie zawsze były i są łezki. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Teraz sobie przypomniałam 07.03.05, 12:36 Oooo! no to polecom cos do smiychu ze "anielskyj tematyki" - jak sie nazywou tyn film kaj Travolta grou anioua? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Teraz sobie przypomniałam 07.03.05, 12:45 juz wiym - "Michael" czyli Michau sam link, ale po niymiecku: www.cineclub.de/filmarchiv/michael.html ps acha je take powiedzynie "Michau wszyske baby wykichau" - jakos mi to sam przipasowouo - niywia czamu, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verdun Re: Teraz sobie przypomniałam IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:36 Dziewczyny,a wy w zyciu nie macie takich wzruszajacych chwil,tylko TV? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Teraz sobie przypomniałam 07.03.05, 12:41 realne życie nie pozwala na chwile słabości - słaby to przegrany Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Teraz sobie przypomniałam 07.03.05, 12:42 kobiyty podobno som z natury silniejsze od chopow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Teraz sobie przypomniałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:24 też uwielbiam "Pretty women" MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Teraz sobie przypomniałam 07.03.05, 13:27 sam do tematu lepi jadnak pasuje juz "Ghost" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Teraz sobie przypomniałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:36 to kolejny przepiękny wyciskacz łez.. tez kilka razy ogladałam a do verdun ... jedno nie przeszkadz drugiemu nie uwazasz a wiele sie mozesz nauczyc MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Teraz sobie przypomniałam IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 07.03.05, 13:48 No muszam tym frelkom recht dac, kazdy czlowiek potrzebuje trocha wzruszajacych chwil w zyciu, a choc tylko na filmie sa! Laband wtedy poznosz romatycznou dusza! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Teraz sobie przypomniałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:52 Ja nie mówilam ze tylko na filmach ale kto nie umie sie wzruszac na filmie to i w zyciu moze być różnie i odwrotnie.. MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
laband niy s'limtej ino sie lachej! 07.03.05, 13:54 mie prawie puaczki lecom le skisz tego ize mom ryma - poczebuja tysz przeca tera wspouczucia, abo? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: niy s'limtej ino sie lachej! 07.03.05, 16:39 to idz na tych aniolow, moze ci ryma przyndzie ! ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: niy s'limtej ino sie lachej! IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 07.03.05, 17:25 laband wiesz jak to jest z katarem.. leczony trwa 7 dni a nieleczony tydzien... ale oczywiście baaaaardzo Ci współczujemy! a może ballest ma racje,obejrzyj jakiś wyciskacz łez i przejdzie szybciej duzo zdrówka zyczymy, trzymaj sie cieplutko MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: niy s'limtej ino sie lachej! 07.03.05, 17:31 No wiysz MyHa to se tak suchalo, jak bys go uogrzoc chciaua, ale jo myslam, ze uon juz mou uoklady z cieplych pie luch !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LABAND Re: Niemcy znowu Mistrzem Swiata w sraniu IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.05, 17:33 ballest ty gebelsie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Niemcy znowu Mistrzem Swiata w sraniu IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 07.03.05, 17:40 nic na to nie poradze , że ballestowi sie kojarzy z jednym to juz nawet wspóczuc nie można bez podtekstów???????? MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Niemcy znowu Mistrzem Swiata w sraniu IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 07.03.05, 17:44 co sie dzieje z tym forum - klachy w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Niemcy znowu Mistrzem Swiata w sraniu IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 07.03.05, 17:49 wejdż na wątek na którym nie klachają pozdrawiam Cię MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
ballest laband, gute besserung 07.03.05, 19:56 myha tys juzas jezes frech, nie miarkujesz tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: laband, gute besserung IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 07.03.05, 21:08 ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: laband, gute besserung 07.03.05, 21:13 MyHa, co to maja znaczyc takie podteksty, moze mi wytlumaczysz! "nic na to nie poradze , że ballestowi sie kojarzy z jednym to juz nawet wspóczuc nie można bez podtekstów????????" Nalezalo by sie przeprosic, PRAWDA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: laband, gute besserung IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 07.03.05, 21:22 nieprawda, to nie ja zaczęłam Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: laband, gute besserung 07.03.05, 21:39 No popatrz nie ma kotaw domu to myhy na stole tancujom! Typowe polskie podejscie do sprawy, to nie my zaczelismy to oni byli;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: laband, gute besserung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 07:39 baaaaaaaardzo śmieszne MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:48 MyHa , też lubię takie wzruszajace filmy oglądać ale nie za często,to mnie nastraja pesymistycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 07:40 jak może nastawiać pesymistycznie piękny film o miłości MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Miasto Aniołów IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 08.03.05, 09:50 Byc moze sloneczko jeszcze Aniola nie spotkalo a prawda jest, ze Anieli wszyscy chlopami sa, przeciez maja meskie imiona! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:36 i całe szcęście , bo wolę żeby moim Aniołem Strużem był facet , czuję się bezpieczniej...hehehe MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Miasto Aniołów 09.03.05, 23:06 MyHa, ale uwazej, bo anieli maja skrzydla, jak nie bedziesz grzeczna to se kajendzi zafurgnom! :)b Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Miasto Aniołów 09.03.05, 23:24 niewidziałam jeszcze mężczyznę który byłby aniołem,może za krótko żyję? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Miasto Aniołów 10.03.05, 06:31 a widziauas chopa kery je dziobuym? ps bo dziobuy to podobno upadue aniouy ... Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Miasto Aniołów 10.03.05, 07:47 Laband niy widzialach,mom rózowe okulary i tak świat oglondom ,widza wszystko na różowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Miasto Aniołów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:07 o kurcze,a ja myślałam,że będe dzis pierwsza,ale widze,ze sa lepsi... milego dnia wszystkim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Miasto Aniołów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:27 Dzięki sloneczko,bywajcie do wieczora!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 07:42 to dostanę innego z przydziału ....hahahaha MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Miasto Aniołów IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 10.03.05, 08:28 Lucyfer tez jest Aniolem, , MyHa moze go dostaniesz ? Myslam, ze sie Tobie nalezy taki ! -- Pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:50 Lucyfer to Anioł upadły ,hmm może być ciekawie... MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:51 p.s Ciekawe za co upadł....???????????? MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praszka Re: Miasto Aniołów IP: *.kopnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:43 co za dyskusja , jakby coś znajome ? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Miasto Aniołów 10.03.05, 15:48 Niektore kobiety wola pieklo jak niebo, bo im niebo nudne jest jak flaki w oleju. Uwazaja, ze w piekle jest wiecej los i dlatego Lucypera wybierajom, no i se go chwolom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 10.03.05, 18:44 a cóż to ma znaczyć????????? Uważaj, żebyś się sam w piekle nie znalazł!!! MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Miasto Aniołów 10.03.05, 20:20 no w piekle nie jest najgorzej, mozna zawsze cos "nazgobic" a jako chlopy mamy ogromny wybor, bo jaka kobieta sie do nieba dostanie, no jaka>>>?? - nawet kobiecego aniola tam nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Miasto Aniołów IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 10.03.05, 20:32 no to szkoda , że sie tam nie spotkamy bo ja prosto do nieba sie wybieram. Taki Anioł na ziemi jestem..hahaha Ty ballest bedziesz w tych kotłach palił MyHa Odpowiedz Link Zgłoś