Dodaj do ulubionych

Ale ten SWIAT maly

29.03.05, 22:57
Bylem dzisiaj z kolega w Zabrzu rowerem i wweszlismy do piewrwszej lepszej
knajpy powiedzmy "u Erharda", Wirt przysiadl sie do nas i zaczal nas
wypytywac, nie przyznalem sie , ze jestem z Zachodu, ale po kartach
kredytowych poznal i w koncu przyznalem sie!
W koncu wyszlo . ze kiedys mieszkal w Niemczech a nawet na mej ulicy, to jest
przypadek co ! ??
i to tylko dwa domy dalej !!!
Obserwuj wątek
    • ballest Re: Ale ten SWIAT maly 29.03.05, 22:59
      Nie wiem, dlaczego system nie blokuje drugiego albo 3 klikniecia !!
      • Gość: Wilga Re: Ale ten SWIAT maly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 23:08
        Nie pij tyle balest, to reka nie bedzie zawodzic.
        • ballest Re: Ale ten SWIAT maly 29.03.05, 23:22
          :) nie staraj sie o ballesta, bo on wie co robi, faktem jest, ze tu inaczej
          komp dziala jak w domu ! u mnie ten sam wpis jak drugi raz klikniesz blokowany
          bedzie tu nie ??
          DLACZEGO NIE! ?
          • sloneczko1 Re: Ale ten SWIAT maly 29.03.05, 23:39
            musisz zapytać właściciela kompa
            • ballest Re: Ale ten SWIAT maly 30.03.05, 10:02
              Z tym gosciem to byl naprawde przypadek, widzialem plakat ze zdjeciem z
              Gornika Zabrze i zapytalem go czy zna pewna druzyne niemiecka, ktora gra pare w
              lidze regionalnej, a on mi odpowiada, ze chodzil na kazdy mecz tej druzyny, no
              i pozniej , ze mieszkal dwa domy dalej i corki swej siostry , ktora w
              miedzyczasie do Canady wyemigrowala (Toronto)
              Czasami nie chce sie wierzyc, ze sie takie Zufalle zdarzaja !

Opisze przypadek jaki wydarzyl sie w Niemczech, jedna pani znalazla kawalek
              muszli na Morzem Polnocnym.
              Poznala Australijczyka za ktorego za maz wyszla.
              Australijczyk zauwazyl w jej mieszkaniu ta muszle i powiedzial, ze on ma
              podobna czesc, jak sie okazalo, to byla ta czesc, ktora brakowala tej kobiecie,
              tylko, ze on ja znalazl nad Pacyfikiem ????
              • Gość: ola Re: Ale ten SWIAT maly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:53
                Ballest, widać pijesz prawdziwie po europejsku. W przeciwnym razie nie
                wyszedłbyś z tej knajpy "żywy" - a Ty, proszę, jeszcze miałeś głowę na tyle
                sprawna, aby wrócic tym rowerem i cos o tym napisac.
                No no, tylko podziwać!
                Miłych wycieczek po okolicy. Niech Ci służą. Wpadnij np. do Chudowa zobaczyc
                odrementowane ruizny zamku, wpadnij do Przyszowic - zobacz, jaki piekny pałac
                mamy, jak cudownie oświetlony. Przekonasz się na własne oczy, że naprawdę jest
                sie czym juz tu pochwalic.
                • ballest Re: Ale ten SWIAT maly 30.03.05, 21:32
                  Wpadne, ale nie rowerem tylko samochodem!
                  Nie pilem duzo, a jak jade samochdem to pije bezalkocholowe piwo.
                  Nie jestem ale piwoszem, lubie winko, dlatego przywiozlem pare butelek i
                  codziennie wieczorem sobie kosztujemy!
                  • Gość: gostek Re: Ale ten SWIAT maly IP: *.range81-154.btcentralplus.com 01.04.05, 01:10
                    Bylem w Slaskim ZOO. Juz wiecej nie pojade !!! Slazacy ! Nawet zwierzeta u was
                    sie inaczej zachowuja od innych,w krajowych ZOO. Dzizzzuss....
                    www.m90.org/view_image.php?image_id=4070
                    • ballest Re: Ale ten SWIAT maly 01.04.05, 16:09
                      Ola, tak bylem w Chudowie, ale jakos mnie Chudow nie zachwycil, zachwycony
                      jestem Przyszowicami, nie tylko miejscowoscia, ktora napewno nalezy do
                      najladniejszych miejscowosci na Slasku, (zadbane budynki i domki jednorodzinne)
                      ale tez tym palacem , ktory jest naprawde w swietnym stanie!!!
    • nelena Re: Ale ten SWIAT maly 01.04.05, 20:33
      Ballest,ten świat naprawde jest mały,co dzisiaj mi udowodniłeś.
      Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam
      • ballest Re: Ale ten SWIAT maly 01.04.05, 20:37
        Taak, szczegolnie jesli sie tereny tak doskonale zna !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka