Gość: Flyjtuch IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.02, 21:04 jedna osoba ze Metamorfozow , kero jeszcze poradzi bronic honoru je Meg. A co je z resztom. PS Chocioz juz jyj tysz roz nerwy pusciouy. Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ballest Re: Honor Metamorfozow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.07.02, 21:42 Ja , ale uona jest skrzetnou i jak jest przepracowanou, to sie to kazdymu zdarzyc moze nawet Magi!!!! ;_)))' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flyjtuch Re: Honor Metamorfozow IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.02, 21:44 tukej dowom ci recht. PS a Magii to mi we zupie zawsze brakuje, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Honor Metamorfozow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.07.02, 21:48 Jou jeszcze zupy nie przemagowou, jak jest tak daleko to przestanam magowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flyjtuch Re: Honor Metamorfozow IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.02, 21:53 no tosz "smacznego" - ino sie niysmiyj przi jedzyniu(tak godaua moja nojlepszo oumiczka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nu!! Re: Honor Metamorfozow IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.02, 19:52 Chciałbym się dowiedzieć jak mają się wpisy Jimi'ego czy Magicznej na forum "Gazety Wyborczej" do ich wcześniejszej deklaracji o bojkocie tego forum ? Poproszę o zwięzłą i rzeczową odpowiedź ! Pozdrawiam :-). Magi Użytkownik napisanych postow: 84 ostatni post: 2002-07-16 19:33 GG: 612149 2. RE: konsekwencja Odpowiedz 2002-07-16 19:33 Nie przesadzaj, bardzo Cie prosze. Ile ja tam pisze? Posta na dwa tygodnie i to tylko wtedy jak mnie cos wybitnie wkurzy. -------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam, Magi sebush Użytkownik napisanych postow: 99 ostatni post: 2002-07-16 10:41 3. RE: konsekwencja Odpowiedz 2002-07-16 10:38 Nie wiem czy te deklaracje rzeczywiscie byly dekleracjami, raczej zabraniem stanowiska w kwestii tego co dzialo sie na FGW... Ja natomiast dostrzegam cos innego, ze na Forum Gliwiczanie pisze niewiele osob z zewnatrz, czy to nie zaweza pola dyskusji i wieloglosowosci wypowiedzi? Pzdr. :-) -------------------------------------------------------------------------------- Sebush Jimi Użytkownik napisanych postow: 139 ostatni post: 2002-07-16 10:47 4. RE: konsekwencja Odpowiedz 2002-07-16 10:47 sebush napisał/a: > Nie wiem czy te deklaracje rzeczywiscie byly > dekleracjami, raczej zabraniem stanowiska w > kwestii tego co dzialo sie na FGW... Ja > natomiast dostrzegam cos innego, ze na Forum > Gliwiczanie pisze niewiele osob z zewnatrz, czy > to nie zaweza pola dyskusji i wieloglosowosci > wypowiedzi? > > Pzdr. :-) Myślę, że ta strona jest jednak mimo wszystko jeszcze mało znana (bez porównania z Forum GW znanym w całej Polsce - sam już nie wiem czy "na szczęście" czy "niestety") Rzeczywiście przydałoby się jeszcze parę głosów z zewnątrz, ale... na wszystko przyjdzie czas ;-) Ja ze swojej strony reklamuję "Metamorfozy" gdzie tylko się da. Cieszę się że zaglądają do nas goście z zagranicy, co widać w księdze gości - przecież chodziło o to, żeby właśnie im przypominać Gliwice. Myślę, ze wszystko idzie w dobrym kierunku, strona rozwija się tak jak chcemy i służy założonym celom. Oby tak zawsze ;-))) Pozdrówka piotlik Użytkownik napisanych postow: 49 ostatni post: 2002-07-16 16:35 5. RE: konsekwencja Odpowiedz 2002-07-16 16:00 Jimi napisał: "...PS 1 Gratuluję!!!!! (wiesz czego)..." Dziękuję :-)!!! "...PS 2 Jak tam się czuje przewodnik po knajpkach??? Poproszę o zwięzłą i rzeczową odpowiedź ! Pozdrawiam..." Z pewnych względów nie mogłem wcześniej poświęcić się pracy nad przewodnikiem w takim stopniu w jakim sam bym chciał. Teraz na szczęście mam więcej wolnego czasu (uf...co za wspaniałe uczucie) i zintensyfikowałem swoje kulinarno- konsumpcyjno-knajpiane działania. Mam nadzieję, że poczęte już dziecko narodzi się jeszcze w okresie wakacyjnym. Tak więc trzymajcie kciuki za "konsumpcyjnego nasciturusa" :-). Pozdrawiam. Jimi Użytkownik napisanych postow: 139 ostatni post: 2002-07-16 10:47 6. RE: konsekwencja Odpowiedz 2002-07-16 08:03 A jakie grożą za to konsekwencje? prosiłbym o podanie wymiaru kary odpowiem w obecności mojego adwokata ;-) ?? PS 1 Gratuluję!!!!! (wiesz czego) PS 2 Jak tam się czuje przewodnik po knajpkach??? Poproszę o zwięzłą i rzeczową odpowiedź ! Pozdrawiam Meg Użytkownik napisanych postow: 214 ostatni post: 2002-07-16 19:02 7. RE: konsekwencja Odpowiedz 2002-07-16 06:12 znowu odpowiadam niepytana - ale ja też składałam coś w rodzaju jakby deklaracji - jeśli o mnie chodzi, to jednak nałóg - palenie też rzucałam wieeele razy (ale po siedemnastu latach się udało) -------------------------------------------------------------------------------- meg ~Nu! Gość IP: Użytkownik jest niezarejestrowany i nie posiadamy o nim więcej informacji. 8. RE: konsekwencja Odpowiedz 2002-07-16 18:35 Cholerka, to Cię pewnie denerwuje jak każdorazowo papieroski sobie zapodaję :/ Meg Użytkownik napisanych postow: 214 ostatni post: 2002-07-16 19:02 9. RE: konsekwencja Odpowiedz 2002-07-16 19:02 "Cholerka, to Cię pewnie denerwuje jak każdorazowo papieroski sobie zapodaję :/" jeśli to do mnie - to odpowiadam: już nie :-))) bo od tego rzucenia minęło wiele lat (nie powiem ile, bo będę miała wybór: przyznać się do palenia w niemowlęctwie, abo..) Odpowiedz Link Zgłoś