Dodaj do ulubionych

bandyci na śląskich stadionach

12.06.05, 23:27
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2762629.html
jak długo jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.05, 23:30
      za niemca na slaskich stadionach tego nie bylo! najwyzszy czas zrobic porzadek
      z tym motlochem!!!
    • Gość: Braid Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.net-htp.de 12.06.05, 23:32

na slazackie bandyctwo tylko policyjne paly

Niemiecka Policja pokazala juz nie raz jak sie z takim elementem obchodzic nalezy
      ...nawet byli proszeni o pomoc gdy w Belgi doszlo do rozruchow na stadionach
      na slazacko bandyckich bandytow tylko paly i policyjne psy
      • Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.05, 23:34
        przciez to byli twoi rodacy!
        • Gość: Braid Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.net-htp.de 12.06.05, 23:39

takie gRegory ;)))
        • aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 12.06.05, 23:39
          Bandyci którzy chodzą na mecze dla rozróby, dla pokazania swojej stadnej siły, nie sa niczyimi rodakami. Są zwykłymi bandytami. Jak widać nalezy do nich nawet strzelać. Smutne to jest, niestety.
          • Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.05, 23:42
            no to zrob porzadek z twoimi rodakami. Jak Slask nie byl jeszcze pod okupacja,
            to tego nie bylo!
            • aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 12.06.05, 23:45
              Ty trzy wykrzykniki nie umiesz czytać, wróć do szkoły powszechnej, najlepiej, chociaż nie jestem pewien czy to pomoże.
            • Gość: Braid Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.net-htp.de 12.06.05, 23:49

Masz manie przesladowcza z tymi gorolami i okupacja ...ale to nie boli.

Przed wojna caly sport byl inny. Jak sie widzi kroniki ..to i w pilke graja tak
              "normalnie" bez bojek i "starc"
              Chuliganskie wybryki przykladowo kibicow Angielskich
              to tez nowa..powojenna "tradycja"
              Ale wiem ze niektorym proste odpowiedzi i slogany wystarcza
              • Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.05, 23:55
                mania przesladowcza? :)))))))
                czyzbys nie znal podstawowych faktow historycznych? a moze ich po prostu znac
                nie chcesz?
                • Gość: Braid Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.net-htp.de 12.06.05, 23:57

moze przedstawisz te fakty ?
                  • Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:03
                    Kto 271775432
                    BLZ 70070010 (Deutsche Bank)

po przelaniu EUR 680,00 otrzymasz ode mnie odpowiednie materialy, jezeli nie
                    sam byles w stanie uwazac na lekcjacj lub czytac ksiazki.
                    • aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:11
                      No rzeczywiście dowcipny jesteś, twoimi faktami można tylko w klozecie sie podcierać, jak nie stać na papier toaletowy.
                      • Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:12
                        to ty jestes braid?!!!! juz dawno mialem takie podejrzenie :)
                        • aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:17
                          Chłopie, za dużo myślisz, to szkodzi na twoje parszywe życie:)
                          • Gość: !!!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:22
                            "szkodzic na zycie"?!!!! czlowieku, gdzies ty sie polskiego uczyl? w
                            zawodowce?!!!!
                            • Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:24
                              a moze pijesz za duzo w tym twoim znienawidzonym rajchu wsrod gebeslow?
                              • aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:27
                                Myślę że ty wśród przyjaznych gebelsów zyjesz, ale dla mnie to wszystko jedno, ty i tak tego nie zrozumiesz.
                                • Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:28
                                  aqua napisał:
                                  > ty i tak tego nie zrozumiesz.

jak juz napisalem na szczescie nie musze! wybralem inny zawod.
                                  • aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:32
                                    Tak też myślałem, bywaj chłopie, po naszemu trzym się:)
                                    • Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:36
                                      i znowu zla odpowiedz. synek zadzwon do mnie, na pewno bede mogl tobie pomoc.
          • Gość: Braid Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.net-htp.de 12.06.05, 23:43

Osobiscie nienawidze kiboli wszelkiej masci ...
            Policja moze ich "traktowac" jak najdotkliwiej ..jesli o mnie chodzi..
            (niewazne jakimi szalikami powiewaja)
            • aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 12.06.05, 23:47
              W Anglii poradzono sobie ze swołoczą solidnymi represjami. Z zazdrością patrzę na mecze ligi angielskiej.
              • Gość: Braid Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.net-htp.de 12.06.05, 23:55

;))) no ale w tekscie pisalo ...policja zatrzymala 4 ( cztery) osoby ;))

smiechu warte
                • aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 12.06.05, 23:58
                  Chyba policja też się boi. to jedyne wytłumaczenie.
                  • Gość: Braid Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.net-htp.de 13.06.05, 00:00

ZOMO nalezalo przekwalifikowac ...a nie rozwiazac ;))
                    sie ..chlopcy znali na rzeczy
                    • aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:09
                      zomo to byli zwykli chłopacy, prości, ale normalni. Teraz robi się z nich przestępców. A przestepcami byli ich dowódcy, SB i te różne świńswa i ich przybudówki.
                      • Gość: !! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:14
                        aqua napisał:
                        > zomo to byli zwykli chłopacy, prości, ale normalni. Teraz robi się z nich
                        przes
                        > tępców. A przestepcami byli ich dowódcy, SB i te różne świńswa i ich
                        przybudówk
                        > i.

polacy w wiekszosci tez sa normalini- ale maja zlych przywodcow: rydzyk, lpr,
                        wszechpolacy itp
                        :))))
                        • aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:15
                          Już ci powiedziałem, głupi jesteś i do trzech zliczyć nie potrafisz:)
                          • Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:21
                            jezeli mowisz "glupi", bo niewygodny dla ciebie - mozna zrozumiec, jezeli masz
                            jednak cos innego na mysli, to biorac pod uwage dostepny tobie material, ma sie
                            bardzo wesola rozrywke na koniec weekendu :))))))
                            • aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:24
                              Jesteś mi obojętny, inaczej mówiąc jesteś dla mnie letni, ale ty i tak tego nie zrozumiesz:)
                              • Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:27
                                a musze to rozumiec?!
                                :))))))))))

ps.
                                letni?!!! a jak ty reagujesz, jezeli ktos ciebie tak naprawde wk...i?
                                przelej kase za korepetycje, dostaniesz materialy i namiary, a jako bonus
                                polece tobie naprawde dobrego fachowca.
                                • aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:30
                                  Wiem chłopie, że chciałbyś jakieś znajomości załapać, jakiegoś kolesia przyuważyć, a tu zły adres:) tak bywa
                                  • Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:38
                                    na pytania (wiesz, to takie zdanie z takim smiesznym znaczkiem "?" na koncu)
                                    tez nie potrafisz odpowiadac. mowie tobie, zadzwon, moze (myslalem minute
                                    wczesniej, ze na pewno) bede mogl tobie jakos pomoc.
    • sss9 Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 09:07
      w Anglii pięknie to działa. nawet kiedy nie od razu złapią takich palantów ,
      tropią ich do skutku. i łapią ! a wtedy nie ma zmiłuj , baaardzo wysokie grzywny
      i kary więzienia.
      ale tam futbol , to potężny przemysł i wszystkim zależy by byli chętni do
      płacenia za bilety. nie tanie zresztą.
      u nas wystarczy popatrzyć jak wyglądają stadiony...
      koszty jakie trzeba ponieść na inwestycje związanie z monitoringiem i
      unowocześnieniem obiektów jakoś nie zajmują działaczy. cholera wie co właściwie
      ta bardzo liczna grupa robi ?
      kiedy widzę demolki na stadionach , zawsze mam jedną chęć - policja niech otoczy
      naparzających się kiboli szczelnym kordonem , a ci niech się pozabijają. i
      spokój. ; )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka