aqua 12.06.05, 23:27 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2762629.html jak długo jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.05, 23:30 za niemca na slaskich stadionach tego nie bylo! najwyzszy czas zrobic porzadek z tym motlochem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.net-htp.de 12.06.05, 23:32 na slazackie bandyctwo tylko policyjne paly Niemiecka Policja pokazala juz nie raz jak sie z takim elementem obchodzic nalezy ...nawet byli proszeni o pomoc gdy w Belgi doszlo do rozruchow na stadionach na slazacko bandyckich bandytow tylko paly i policyjne psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.05, 23:34 przciez to byli twoi rodacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.net-htp.de 12.06.05, 23:39 takie gRegory ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 12.06.05, 23:39 Bandyci którzy chodzą na mecze dla rozróby, dla pokazania swojej stadnej siły, nie sa niczyimi rodakami. Są zwykłymi bandytami. Jak widać nalezy do nich nawet strzelać. Smutne to jest, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.05, 23:42 no to zrob porzadek z twoimi rodakami. Jak Slask nie byl jeszcze pod okupacja, to tego nie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 12.06.05, 23:45 Ty trzy wykrzykniki nie umiesz czytać, wróć do szkoły powszechnej, najlepiej, chociaż nie jestem pewien czy to pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.net-htp.de 12.06.05, 23:49 Masz manie przesladowcza z tymi gorolami i okupacja ...ale to nie boli. Przed wojna caly sport byl inny. Jak sie widzi kroniki ..to i w pilke graja tak "normalnie" bez bojek i "starc" Chuliganskie wybryki przykladowo kibicow Angielskich to tez nowa..powojenna "tradycja" Ale wiem ze niektorym proste odpowiedzi i slogany wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.05, 23:55 mania przesladowcza? :))))))) czyzbys nie znal podstawowych faktow historycznych? a moze ich po prostu znac nie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.net-htp.de 12.06.05, 23:57 moze przedstawisz te fakty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:03 Kto 271775432 BLZ 70070010 (Deutsche Bank) po przelaniu EUR 680,00 otrzymasz ode mnie odpowiednie materialy, jezeli nie sam byles w stanie uwazac na lekcjacj lub czytac ksiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:11 No rzeczywiście dowcipny jesteś, twoimi faktami można tylko w klozecie sie podcierać, jak nie stać na papier toaletowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:12 to ty jestes braid?!!!! juz dawno mialem takie podejrzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:17 Chłopie, za dużo myślisz, to szkodzi na twoje parszywe życie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:22 "szkodzic na zycie"?!!!! czlowieku, gdzies ty sie polskiego uczyl? w zawodowce?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:24 a moze pijesz za duzo w tym twoim znienawidzonym rajchu wsrod gebeslow? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:27 Myślę że ty wśród przyjaznych gebelsów zyjesz, ale dla mnie to wszystko jedno, ty i tak tego nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:28 aqua napisał: > ty i tak tego nie zrozumiesz. jak juz napisalem na szczescie nie musze! wybralem inny zawod. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:32 Tak też myślałem, bywaj chłopie, po naszemu trzym się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:36 i znowu zla odpowiedz. synek zadzwon do mnie, na pewno bede mogl tobie pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.net-htp.de 12.06.05, 23:43 Osobiscie nienawidze kiboli wszelkiej masci ... Policja moze ich "traktowac" jak najdotkliwiej ..jesli o mnie chodzi.. (niewazne jakimi szalikami powiewaja) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 12.06.05, 23:47 W Anglii poradzono sobie ze swołoczą solidnymi represjami. Z zazdrością patrzę na mecze ligi angielskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.net-htp.de 12.06.05, 23:55 ;))) no ale w tekscie pisalo ...policja zatrzymala 4 ( cztery) osoby ;)) smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 12.06.05, 23:58 Chyba policja też się boi. to jedyne wytłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.net-htp.de 13.06.05, 00:00 ZOMO nalezalo przekwalifikowac ...a nie rozwiazac ;)) sie ..chlopcy znali na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:09 zomo to byli zwykli chłopacy, prości, ale normalni. Teraz robi się z nich przestępców. A przestepcami byli ich dowódcy, SB i te różne świńswa i ich przybudówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:14 aqua napisał: > zomo to byli zwykli chłopacy, prości, ale normalni. Teraz robi się z nich przes > tępców. A przestepcami byli ich dowódcy, SB i te różne świńswa i ich przybudówk > i. polacy w wiekszosci tez sa normalini- ale maja zlych przywodcow: rydzyk, lpr, wszechpolacy itp :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:15 Już ci powiedziałem, głupi jesteś i do trzech zliczyć nie potrafisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:21 jezeli mowisz "glupi", bo niewygodny dla ciebie - mozna zrozumiec, jezeli masz jednak cos innego na mysli, to biorac pod uwage dostepny tobie material, ma sie bardzo wesola rozrywke na koniec weekendu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:24 Jesteś mi obojętny, inaczej mówiąc jesteś dla mnie letni, ale ty i tak tego nie zrozumiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:27 a musze to rozumiec?! :)))))))))) ps. letni?!!! a jak ty reagujesz, jezeli ktos ciebie tak naprawde wk...i? przelej kase za korepetycje, dostaniesz materialy i namiary, a jako bonus polece tobie naprawde dobrego fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 00:30 Wiem chłopie, że chciałbyś jakieś znajomości załapać, jakiegoś kolesia przyuważyć, a tu zły adres:) tak bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: bandyci na śląskich stadionach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 00:38 na pytania (wiesz, to takie zdanie z takim smiesznym znaczkiem "?" na koncu) tez nie potrafisz odpowiadac. mowie tobie, zadzwon, moze (myslalem minute wczesniej, ze na pewno) bede mogl tobie jakos pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: bandyci na śląskich stadionach 13.06.05, 09:07 w Anglii pięknie to działa. nawet kiedy nie od razu złapią takich palantów , tropią ich do skutku. i łapią ! a wtedy nie ma zmiłuj , baaardzo wysokie grzywny i kary więzienia. ale tam futbol , to potężny przemysł i wszystkim zależy by byli chętni do płacenia za bilety. nie tanie zresztą. u nas wystarczy popatrzyć jak wyglądają stadiony... koszty jakie trzeba ponieść na inwestycje związanie z monitoringiem i unowocześnieniem obiektów jakoś nie zajmują działaczy. cholera wie co właściwie ta bardzo liczna grupa robi ? kiedy widzę demolki na stadionach , zawsze mam jedną chęć - policja niech otoczy naparzających się kiboli szczelnym kordonem , a ci niech się pozabijają. i spokój. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś