Dodaj do ulubionych

Po czym poznac FARYZEUSZY?

15.06.05, 09:49
ze spowiadaja sie z grzechow innych, tylko nie ze swoich!

"• Samobiczowanie pokutne FG
sss9 15.06.2005 09:08 + odpowiedz

tu można dokonywać samokrytyki , spowiadać się z grzechów i grzeszków , a
także wyznaczać sobie pokuty.

• Re: Samobiczowanie pokutne FG
braid 15.06.2005 09:10 + odpowiedz

mozna tez rznac glupa do konca jak ballest ;)))

sss9 15.06.2005 09:12 + odpowiedz

braid napisał:

>
> mozna tez rznac glupa do konca jak ballest ;)))

do końca i jeden dzień dłużej... : )))))

stasiek17 15.06.2005 09:12 + odpowiedz

ten akurat nie musi udawać :))

braid 15.06.2005 09:14 + odpowiedz

;))) jak znam zycie ..skrzynka mailowa Meg_s jest wlasnie bombardowana
pokretnymi wyjasnieniami ballesta ;))) "

.................
itd

;)
Obserwuj wątek
    • braid Re: Po czym poznac FARYZEUSZY? 15.06.05, 09:51
      Po czym poznac FARYZEUSZY?
      Autor: ballest
      Data: 15.06.2005 09:49

ze spowiadaja sie z grzechow innych, tylko nie ze swoich!
      • ballest Re: Po czym poznac FARYZEUSZY? 15.06.05, 09:55
        taak po tym, spowiadaj sie jak celnik!
        To jest wlasnie polska bolaczka.
        Niemcy to, Niemcy tam to, tylko wlasnych grzechy sie zapomina!
        • braid Re: Po czym poznac FARYZEUSZY? 15.06.05, 09:57

taak pokazuj palcami na innych ..zwlaszcza jak ci Meg po palcach dala ;))
          to taka slazacka bolaczka
          Polacy to Polacy tamto..tylko wlasnych grzechow sie zapomnialo
          • ballest Nie tylko hadziaje to jeszcze faryzeusze! 15.06.05, 10:26
            Co ty sie innymi zaslaniasz ! ja tego robic nie musze, bo ja sie nikogo nie
            boje, nie mam tych nacjonalistycznych nalogow co hadziaje tu na tym forum!
            Wstyd wam, ze sie z grzechow innych spowiadacie, prawda !

To jest naprawde prymitywizm do potegi³, ale tego sie pozbyc nie idzie, a ja
            wiem dlaczego !
            • braid co sie pieklisz hadziaju 15.06.05, 10:31

prymitywie do potegi , najpierw patrz po sobie potem pokazuj na innych
              Dostales po lapach za twoje chamstwo i teraz panika i obsrywanie innych dookola

ja wiem dlaczego to robisz
              • olab1 Re: co sie pieklisz hadziaju 15.06.05, 10:33
                Braid, ciekawambardzo iiedy Tobie da ktoś po łapskach. I kto prócz Twojego
                Przyjaciela Ballesta, zwyzywa Cię tak, jak ty to robisz.
            • braid a tak wogole hadziaju 15.06.05, 10:32
              a tak wogole hadziaju to ja cie olewam

kis sie sam
          • meg_s Re: Po czym poznac FARYZEUSZY? 15.06.05, 11:25
            braid napisał:
            > taak pokazuj palcami na innych ..zwlaszcza jak ci Meg po palcach dala ;))

a mnie się zdawało że "przyłożyłam" wszystkim po równo :(
            • braid Re: Po czym poznac FARYZEUSZY? 15.06.05, 11:33

to napisalem tylko poto zeby ten co rece umywa zrozumial ze to tez do niego.

ale skoro piszesz ze "przyłożyłam" wszystkim po równo "
              to powinno teraz powinno bylo dojsc ;)))

• olab1 Re: Po czym poznac FARYZEUSZY? 15.06.05, 10:31
      Ballest, a daj Ty im IGNORA! Niech Ci naskoczą, niech Ci to z pukla zjadą.
      Oszczędź sobie ballest, kolejny raz Cię pytam: CO TO DA?
      Wiesz perzecież, że takie wątki jak ten ze spowiedzią to lekki żart, ja tak to
      traktuję, jako chwila, przerywnik w pracy, takie lekkie oderwanie się
      obowiązków. Spojrzyj w okno, pewnie tam u as zielono, fajnie, nie spoglądaj za
      to do takich dla Ciebie "zapalnych" wątków. Wiesz, zaczynam się bać o twoje
      serce. Szlachetnie serce:-)))
      Miłego.
      • aqua Re: Po czym poznac FARYZEUSZY? 15.06.05, 11:00
        Ach, jakie piękne wyznanie wiary, haziajko:)
      • Gość: ballest Re: Po czym poznac FARYZEUSZY? IP: *.lbo.de.add / 62.154.133.* 15.06.05, 11:59
        Dzieki Alexandro !

Wlasciwie cesarzowa Alexandro:) ( Alexandra Fjodorowa, byla ale Pruska
        Ksiazniczka, i ostatnia Cesarzowa Rosji! :)

Wiem, ze widzisz wiecej jak inni, zreszta bedac tak dlugo na forum wiesz skad
        tu zlo zawitalo!

Olu, takze wiem, ze wiekszosc tutaj slepych jest i owijaja w bawelne, zamiast
        prawde napisac!
        Meg sie nigdy nie odwazy to zrobic, jedynie Ty ta odwage masz!
        Racje masz, ze nie powinien zem pisac z psychopatami, ktorzy nigdy na temat
        pisac nie potrafia tylko na temat labanda lub ballesta.
        Tu widac jak daleko ich etykieta i kultura osobista siega!
        Olu ja ale nie oddam tego Forum w rece paru chorych, ktorzy swoj brak
        inteligencji dobra i wyrafinowana retoryka zaslaniaja !
        --

pyrsk

ballest
        • meg_s Re: 15.06.05, 15:48
          hehe - oczywiście Oli należą się wyrazy uznania za bezkompromisowość,
          ale żebyś ty ballest wiedział ile odwagi wymaga konstruktywne zwracanie ci
          uwagi - to byś nigdy mnie o brak odwagi nie oskarżał :P
          • Gość: ballest Konstruktywne zwracanie mnie uwagi?! IP: *.lbo.de.add / 62.154.133.* 15.06.05, 16:13
            Nie wiem jak Tobie, ale ja juz tutaj wlasnie to samo robie moze ostatnie 3 lata
            i tez konstruktywnie zwracam pewnym osobnikom uwage, zeby pisali na temat watku
            a nie jego autora, ale jak groch osciana, oni zawsze to samo!
            Wlasnie tych uwag u ciebie nie zauwazylem.
            Zreszta ty tez zwracasz osobom uwage , ktore "konstruktywnie" sie na temat
            Gliwic udzielaja, lub udzialac, chca i to tylko z tego powodu, zw masz alergie
            do nich !
            Wiesz do ilu osb ja alergie mam, a jakos no prawie zawsze potrafie trzymac moj
            jezyk za zebami i staram sie na temat watku pisac.

--

pyrsk

ballest
            • meg_s Re: Konstruktywne zwracanie mnie uwagi?! 15.06.05, 16:29
              a może to się bierze stąd że w ich poprawę nie wierzę, a na ciebie ciągle
              liczę ? ;)

co do drugiej sprawy - to się nie wzięło z niczego, nikt nie lubi kiedy ktoś
              sobie z niego zakpi, więc nie dziw się reakcji - RAZ nie wytrzymałam, a żebyś
              wiedział ileż razy gryzłam się w język
              • ballest Re: Konstruktywne zwracanie mnie uwagi?! 15.06.05, 17:21
                No w moja "poprawe" mozesz wierzyc, co to ale przyniesie, jak moi kontrachenci
                sie nie poprawia !
                Co do zakpienia, to nie wierze, ze nasz gosc sie z kogos zakpic potrafi, moze
                to robi potomek tego goscia?
                • ballest Re: Konstruktywne zwracanie mnie uwagi?! 15.06.05, 17:23
                  Bola "kontrahenci" ;)
                • meg_s Re: Konstruktywne zwracanie mnie uwagi?! 15.06.05, 18:58
                  ballest napisała:

> Co do zakpienia, to nie wierze, ze nasz gosc sie z kogos zakpic potrafi, moze
                  > to robi potomek tego goscia?

rozróżniam obie
                  Szwager świadkiem, że to Twoja ulubienica zrobiła kiedyś ze mnie idiotkę - a ja
                  dziwnie tego jakoś nie lubię
              • myha1 Re: Konstruktywne zwracanie mnie uwagi?! 15.06.05, 17:26
                A ja sie zastanawiam , jacy Ci wszyscy Panowie obrzucający sie najgorszymi
                słowami i obelgami są w realu?
                No bo czy można stworzyc sobie taki wizerunek na potrzeby forum , a w realu być
                normalnym , honorowym , ciepłym ....i jakim tam jeszcze człowiekiem ?
                Wydaje sie to małoprawdopodobne...,
                a skoro nie ,to.. brrrrr...współczuć tylko ich bliskim.
                • ballest Re: Konstruktywne zwracanie mnie uwagi?! 15.06.05, 17:34
                  MyHa nie wiem, co to za ludzie, ale Braid sie sam opisal, i napisal, ze nikt z
                  nim nie chce rozmawiac, a to mnie zastanawia, do tego przyczepil sie do ich zon
                  i ich poprzez kwiaty oberazil !
                  • myha1 Re: Konstruktywne zwracanie mnie uwagi?! 15.06.05, 17:38
                    tylko , że Ja nie mam na mysli jednego Braida...
                    • ballest Re: Konstruktywne zwracanie mnie uwagi?! 15.06.05, 17:42
                      Wiem, ale tylko on siebie opisal a nikt inny, a jesli to ktos sam od siebie
                      zrobi, to trzeba temu wierzyc!
                      Inni moga byc tylko gorsi ;)
                      • myha1 Re: Konstruktywne zwracanie mnie uwagi?! 15.06.05, 17:47
                        A tą myśl dedykuję Wam Panowie

Co to jest tolerancja? Tolerancja jest udziałem ludzkości. Jesteśmy wszyscy
                        ulepieni ze
                        słabości i bledów ; wybaczajmy sobie wzajemnie naszą głupote" - Wolter

Nie umieszczam tego w stosownym wątku , bo tam raczej nie zaglądacie ( czasem
                        zdarzy sie to Agua :))
                        Tu jest nadzieja , że to przeczytacie :))

• krwawa_wilczyca Re: Konstruktywne zwracanie mnie uwagi?! 15.06.05, 18:18
                          "Tolerancja to brak uzywania przemocy."-J. Locke, Listy o tolerancji.

Alez ja jestem bardzo tolerancyjna osoba... w lockowskim znaczeniu, nikogo w
                          zyciu nie pobilam, nawet muszki, bo jak to Blake pisal:
                          "Little Fly
                          Thy summers play,
                          My thoughtless hand
                          Has brush'd away.

An I not
                          A fly like thee?
                          Or art not thou
                          A man like me?"

A to ze teraz nastapila zmiana semantyczna slowa "tolerancja" na :kochac,
                          lubic, szanowac, to paranoja naszych czasow. Ja jestem zwolennikiem Karolka
                          Irzykowskiego i jego teorii, ze swiat to walka miedzy ludzmi (bo kazy jest
                          indywidualnoscia i ma prawo do swojego zdania) i ta walka napedza swiat.
                          Oczywiscie ma na mysli walke intelektualna, a nie przemoc.

A chowanie sie za plaszczykiem "kiłdęsztupy" to jakis sztuczny twor, ktory
                          sobie wymyslamy, bo nie jestesmy w stanie odeprzec ataku. A why sie tak boisz
                          balciu atakow osobistych, masz cos do ukryca? Oj masz, masz. Co chiwle swoje
                          bolaczki wylewasz na forum , a pozniej sie czepiasz, ze ktos ci to wypomnie.
                          Dziecko drogie,Ballescie, to forum, kazdy moze pisac co chce, nie jestem az
                          tak nawiedzona, by swiat wirtualny brac za prawdziwy. A co, przejmujesz sie,
                          jak ci ktos dogryzue slownie? To znaczy, ze trafil w sedno? hehe. Grales kiedys
                          w gry RPG? No widzisz, postac zalozona w swiecie wirtualnym niekoniecznie ma
                          odpowiedniki w swiecie realnym. Troche luzu. Forum to nie zycie.

Jakbys nie mial nic na koncie, to bys sie nie bal, hehe. I nie zaslaniaj sie
                          Kiłdęsztupa, bo kulture tworza tacy ludzie jak Irzykowski (tworzyli, bo zginal
                          w postaniu w-waskim) i polecam lekture "Beniaminka" - pamflet genialny na Boya,
                          Slonimskiego i innych.
                          Oczywiscie, to nie znaczy, ze nie lubie Boya i Slonimskiego. Wrecz przeciwnie.
                          Ha, a co do nalewania sie z zycia innych- to polecam tez "Brązowników" Boya. I
                          co Balciu, zarzucales mi, ze sie fascynuje Mickiewiczem i Polacy stawiaja go na
                          piedestale? No widzisz, zielonego pojecia nie masz o kulturze polskiej. Boy juz
                          dawno napisal "Brązowników".Zreszta, co ja bede mowic, pewnie nie wiesz kto to
                          Boy i "Brazownicy" , hehe. Jak sie skoczylo interesowac literatura na poziomie
                          gimnazjum, to nic dziwnego,ze zyles mitem Mickiewicza i naiwnie myslisz, ze
                          wszyscy nim zyja. Jak dziecko, zakryje oczy, to mysli, ze go nie widza.
                  • Gość: Braid a co to za klamstwa??? IP: *.net-htp.de 15.06.05, 18:20
                    ballest napisała:

> MyHa nie wiem, co to za ludzie, ale Braid sie sam opisal, i napisal, ze nikt z
                    > nim nie chce rozmawiac, a to mnie zastanawia, do tego przyczepil sie do ich zon
                    >
                    > i ich poprzez kwiaty oberazil !

?????? odbilo ci juz kompletnie ballest???

a gdzie to ja takie farmazony napisalemo sobie???

Prawda jest ze jesli zdazylo mi sie w zyciu byc na party
                    u Slazakow to widac miale pecha byc gosciem takich
                    kilofow jak ty i laband ... cale party to bylo fanzolenie
                    i biadolenie o gorolach ..nudy ..poprostu tragedia.

Wiec napisalem ze z przyjemnoscia wdalem sie w rozmowe
                    z ich towarzyszkami ...(siedzacymi przy tym samym stole stary pie..)
                    Bo zauwazylem ze nie sa tak nudne jak flaki z olejem jak ich mezowie.

A tak nawiasem mowiac ... spojrz ballest do twojej skrzynki adresowej
                    maila ...i zobacz ile adresow to polskie nastki i dziewczeta
                    stary ramolu . Wiem ze to zostanie miedzy nami bo nie bedziesz mial odwagi sie
                    officialnie przyznac ;))) ale ja wiem co mowie ..ty tez ;)).

Jestes ballest wrzodem na dupie . To forum sie dzieki tobie nigdy nie zmieni.
                    Zamieniasz w burdel KAZDE forum gdzie sie pojawisz.
                    Wrzody sie albo usowa ...albo z nimi umiera ..niestety.
                    Czy nasze nawiedzone bialoglowy tego nie zauwazyly ??? ze gdzie sie pojawi
                    ballest jest odrazu burdel ????? Hmmm ciekawe
                    Troche konsekwencji zycze .Na gliwickim zrobil burdel na dlugo zanim ja sie
                    pojawilem ..i to jest fakt. Aha ... w rozumieniu Meg sie to nazywa
                    ballest przyczynil sie do powstania forum gliwiczenie.pl
                    Nie ma to jak naiwna poprawnosc polityczna. Ladnie sie wami zabawia
                    kijem i marchewka ;))) poglaskac ...dac po dupie ..poglaskac ...dac po dupie

A szanownej Meg powiem tylko ze sama sobie ballesto -Mr Hyda wyhodowala.
                    Cierpliwie i od lat ...

• meg_s Re: a co to za klamstwa??? 15.06.05, 19:12
                      Gość portalu: Braid napisał(a):

> A szanownej Meg powiem tylko ze sama sobie ballesto -Mr Hyda wyhodowala.
                      > Cierpliwie i od lat ...

Dobre !! :))
                      na to nie wpadłam :)
                      • sloneczko1 Re: do meg_s 15.06.05, 19:18
                        nie przejmuj się tymi chłopami meg_s,może mają klimakterium akurat?he,he
                        • meg_s Re: do meg_s 15.06.05, 19:35
                          sloneczko1 napisała:
                          > nie przejmuj się tymi chłopami meg_s,może mają klimakterium akurat?he,he

coś w każdym razie mają - i to coś ich gryzie :)
                          nie przejmuję się - nie tym razem
                    • ballest Re: a co to za klamstwa??? 15.06.05, 20:04
                      "A tak nawiasem mowiac ... spojrz ballest do twojej skrzynki adresowej
                      maila ...i zobacz ile adresow to polskie nastki i dziewczeta
                      stary ramolu . Wiem ze to zostanie miedzy nami bo nie bedziesz mial odwagi sie
                      officialnie przyznac ;))) ale ja wiem co mowie ..ty tez ;))."

Wiedzialem ze ten caly spam, ktory dziennie dostaje tom od Ciebie, nie obraz
                      sie ale teraz bedziesz ty go dostawal!

;)
                • annak12 Re: Konstruktywne zwracanie mnie uwagi?! 15.06.05, 17:59
                  myha1 napisała:

> A ja sie zastanawiam , jacy Ci wszyscy Panowie obrzucający sie najgorszymi
                  > słowami i obelgami są w realu?

Pewno siedzą pod pantofelkiem żony, szefa:)
                  Gdzieś trzeba odreagować,chroni ich przecież anonimowość !
                  • olab1 A ja nie bardzo rozumiem Meg 15.06.05, 18:21
                    O co chodzi z tą moją bezkompromisowością? Napisałam to, co napisałam bo
                    zwyczajnie zrobiło mi żal Ballesta - wciąż na niego siadają, bluzgają,
                    poniewierają. Nie wiem, może On to po prostu lubi? Skoro tak czasem zaciekle z
                    nimi dyskutuje, choć z góry wie, że jest w tym przypadku Don Kichotem...
                    • krwawa_wilczyca Re: A ja nie bardzo rozumiem Meg 15.06.05, 18:24
                      > choć z góry wie, że jest w tym przypadku Don Kichotem...
                      Nie obrazlabym az tak bardzo Don Kichota :-)
                      • sss9 Re: A ja nie bardzo rozumiem Meg 15.06.05, 18:35
                        Szwajcario , Cesarzowo Aleksandro czy jak ci tam olab1 , ty to jesteś figlara !
                        najpierw wiernopoddańczy manifest , a teraz nie wiesz o co chodzi i jeszcze Don
                        Kichot ?! pamiętaj , że on był postacią śmieszną , tragiczną ale przede
                        wszystkim pozytywną. ja w balleście tej ostatniej nie widzę.
                        i drogie panie , jeśli już nie stać was na śmiałe opowiedzenie się przeciw
                        burdelowi jaki swoją postawą czyni ballest na FG , to przynajmniej nie wijcie
                        się jak durne flądry u jego stóp. co to , panny co chcą Niemca jesteście ?
                        wszystkie na wydaniu ?
                        bez urazy , oczywiście. buzi-dupci. ; )
                        • myha1 Re: A ja nie bardzo rozumiem Meg 15.06.05, 20:00
                          sss9 napisał:

i drogie panie , jeśli już nie stać was na śmiałe opowiedzenie się przeciw
                          > burdelowi jaki swoją postawą czyni ballest na FG , to przynajmniej nie wijcie
                          > się jak durne flądry u jego stóp. co to , panny co chcą Niemca jesteście ?
                          > wszystkie na wydaniu ?
                          > bez urazy , oczywiście. buzi-dupci. ; )

no teraz to już naprawdę przesadziłeś !!
                          A cóz to ma znaczyć?? wypraszam sobie!!
                          Aż tak sie identyfikujesz z tym co napisałam o Was??

• piotlik Re: A ja nie bardzo rozumiem Meg 15.06.05, 20:41
                          sss9 napisał:

> Szwajcario , Cesarzowo Aleksandro czy jak ci tam olab1 , ty to jesteś figlara !
                          > najpierw wiernopoddańczy manifest , a teraz nie wiesz o co chodzi i jeszcze Don
                          > Kichot ?! pamiętaj , że on był postacią śmieszną , tragiczną ale przede
                          > wszystkim pozytywną. ja w balleście tej ostatniej nie widzę.
                          > i drogie panie , jeśli już nie stać was na śmiałe opowiedzenie się przeciw
                          > burdelowi jaki swoją postawą czyni ballest na FG , to przynajmniej nie wijcie
                          > się jak durne flądry u jego stóp. co to , panny co chcą Niemca jesteście ?
                          > wszystkie na wydaniu ?
                          > bez urazy , oczywiście. buzi-dupci. ; )

sss9 po Twoim wpisie wnioskuje ze masz 12 lat.. Zreszta odzywki oraz pisownia
                          (bledy ortograficzne) no comments.. A Wy wszyscy sie zachowujecie jak matoly..
                          Awanturujecie sie z takim dzieciakiem.. Zamiast olac go.. Znizacie sie do jego
                          poziomu.. Zostawcie go.. Koles ma swoj własny swiat...Ja poprostu takich olewam..
                    • Gość: Braid Re: A ja nie bardzo rozumiem Meg IP: *.net-htp.de 15.06.05, 18:26

No wiedzisz jak to jest ... bo ja jakos nie rozumie Twoich postow...

> nimi dyskutuje, choć z góry wie, że jest w tym przypadku Don Kichotem...

a to ciekawe ....
                      moze mi wytlumaczysz co mial twoj idol na mysli w poscie piszac
                      "Polacy pija wszystko oprocz smoly i aswaltu" ???

bielmo na oczkach?????

• krwawa_wilczyca Re: A ja nie bardzo rozumiem Meg 15.06.05, 18:35
                        Nie wiem, czy Panie i Ballest (chociaz do jego plci miewam watpliwosci)
                        zauwazyly, ale krytykujac Panow (i mnie) za ataki osobisite na poszkodowanego
                        Ballesta, same wpadly w potrzebe dogryzienia Panom co do ich wizerunku w
                        realnym zyciu ( a wiec atak osobisty) I kolko sie zamyka :)
    • sloneczko1 Re: Po czym poznac FARYZEUSZY? 15.06.05, 18:55
      i znowu wojna a mnie nie było,czy Wy nie możecie w dzień pracować uczciwie
      tylko siedzieć na Forum? a dopiero o zmierzchu zabrać sie do wojenki???to kogo
      mam wyzwać na ubite pole??no kto jeszcze ma siły???kto jeszcze widzi źdźbło w
      oku innego a w swoim belki nie widzi???ha- aż ciekawość mnie zżera
      • aqua Re: Po czym poznac FARYZEUSZY? 15.06.05, 19:07
        Jaka tam wojna, zwykła potyczka.

Chcesz kogoś wyzwać na ubite pole? OOOOO, ja bym raczej nie wyzywał na Twoim miejscu, bo trafisz na samobiczowanie pokutne:)
        • sloneczko1 Re: do Aquy 15.06.05, 19:09
          biczujesz się już? mogę popatrzeć?
          • ballest To od ciebie braid? 15.06.05, 20:22
            Przenie? listy do folderu: Twoja skrzynkaJowita
            Nadawca Temat Data Rozm.
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-06-15 01:37
            1.34KB
            Sabrina <sabrina@funmod.tv> Sechs mal Sex zum Hammerpreis 2005-06-14 19:08
            2.20KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-06-14 01:37
            1.34KB
            URBAN Webteam <newsletter@urban.de> urban.de newsletter #59: 50 Cent Single,
            Snoop Tour-Edition 2005-06-13 21:49 35.9KB
            Vera <vera@adultmail.tv> Dreckig, hart und pervers, eben unter aller Sau
            2005-06-13 17:11 1.93KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-06-13 01:37
            1.34KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-06-12 01:37
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-06-11 01:36
            1.34KB
            Mira <mira@perfectm.tv> Über 14.000 Kontaktanzeigen 2005-06-10 20:25
            1.97KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-06-10 01:36
            1.34KB
            Sabrina <sabrina@funmod.tv> Extrem hart, extrem geil, extrem vielfältig
            2005-06-09 19:10 2.08KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-06-09 01:36
            1.34KB
            Petra <petra@webfun.tv> 24 Stunden Sex - Ungeschnitten und immer live 2005-
            06-08 19:57 2.07KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-06-08 01:37
            1.34KB
            Daniela <daniela@extremepics.org> Sexgeile Männer und Frauen - Amateure pur
            2005-06-07 19:45 2.24KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-06-07 01:36
            1.34KB
            Larissa <larissa@itronic.cc> Präzise gefickt, lange gefickt, hart gefickt
            2005-06-06 20:11 1.86KB
            "Gazeta.pl" <mailing@gazeta.pl> Szukasz kredytu? Myślisz o oszczędzaniu?
            2005-06-06 16:32 8.09KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-06-06 01:37
            1.34KB
            hilton eledge <H2l2n@co.uk> Lets drill for Oil in America. Smaller Co's doing
            just that 2005-06-05 17:34 10.1KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-06-05 01:37
            1.34KB
            Emilia <beatitudes@dunlap.net> We focus on OEM and Retail Box for Microsoft,
            Adobe, Macromedia, Corel, Symantec and more. 2005-06-04 15:48 1.16KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-06-04 01:38
            1.34KB
            URBAN Webteam <newsletter@urban.de> urban.de newsletter #58 Special: Nelly
            Live + BEP Desktop 2005-06-04 00:02 19.0KB
            Nancy <nancy@webscan.cc> Knallhart hinten rein 2005-06-03 19:23 1.82KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-06-03 01:36
            1.34KB
            Tessa <tessa@naughtynews.info> Sechs mal Sex zum Hammerpreis 2005-06-02
            19:04 2.23KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-06-02 01:36
            1.34KB
            Petra <petra@webfun.tv> Geile Handarbeit ohne Tabus 2005-06-01 20:22
            1.90KB
            "Gazeta.pl" <mailing@gazeta.pl> Twoje dane w koncie pocztowym Gazeta.pl
            2005-06-01 16:49 8.21KB
            pui77cheung <cheung232pui@yahoo.com.hk> YOUR RESPONSE 2005-06-01 03:15
            4.36KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-06-01 01:36
            1.34KB
            "Richard K. Lee" <40allah@absolutemotion.com> Viagra - $1.99/dose 2005-05-
            31 21:56 2.62KB
            Sabrina <sabrina@funmod.tv> Realer Sex - vielleicht noch heute Nacht
            erleben 2005-05-31 17:17 1.82KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-05-31 01:37
            1.34KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-05-30 01:37
            1.34KB
            michelle higgins <J1nic2@mchsi.com> Tomorrow keep your eye on this oil
            company 2005-05-29 13:24 6.65KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-05-29 01:37
            1.34KB
            broneknotgeld@gazeta.pl Rajza po Ślonsku 2005-05-28 21:52 1.12KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-05-28 01:36
            1.34KB
            URBAN Webteam <newsletter@urban.de> urban.de newsletter #57: BEP, Akon, Common
            mit Alben + Join The Streetteam 2005-05-28 00:56 32.9KB
            Christiane <christiane@webfun.tv> Angequatscht, abgeschleppt und
            durchgefickt 2005-05-27 21:00 2.04KB
            jonharry <jonharry@web-mail.com.ar> REPRESENTATIVE NEEDED 2005-05-27 12:51
            2.81KB
            odessa gruninger <R2b2cc1@verizon.net> Ever Have a Small Stock Take Off?
            2005-05-27 04:00 7.12KB
            Subliminal Vision Pro <support@qam01.net> Brainwash Yourself for Ultimate
            Success wd 2005-05-27 02:26 3.06KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-05-27 01:36
            1.34KB
            Nancy <nancy@webscan.cc> Heiße Babes unter sich - Lesbenpornos pur 2005-05-
            26 19:59 2.04KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-05-26 01:38
            1.34KB
            Vera <vera@adultmail.tv> Arschfickorgien zum Hammerpreis 2005-05-25 17:31
            2.44KB
            Kodak <kodak_digital_europe@email3.kodak.com> Aus Ofoto wird Kodak EasyShare
            Gallery 2005-05-25 13:30 10.9KB
            pui01cheung <cheung_p100@yahoo.com.hk> CONFIDENTIAL MUTUAL BUSINESS
            PROPOSAL. 2005-05-25 02:52 4.33KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-05-25 01:37
            1.34KB
            Tessa <tessa@naughtynews.info> Riesenschwänze - hart und dauergeil 2005-05-
            24 21:30 1.87KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-05-24 01:37
            1.34KB
            Petra <petra@webfun.tv> Spritzig-feuchte Sabberfotzen 2005-05-23 21:06
            1.85KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach 2005-05-23 01:36
            1.34KB
            Forum <forum@gazeta.pl> Nowe posty na wybranych forach
            ----

Tylko ja tego nawet nie otwieram!;)

Mozesz mnie dalej spamem zasypywac, ale ja tego nawet nie otwieram!
            Moge, ale dac sprawdzic moja skrzynke , bo Twoj post to przyznanie sie do
            wlamania, a w Niemczech to jest karalne wiezieniem!
            Oj Braid coraz bardziej sie pograzasz!
            Jestes naprawde psychopata i ciezko chory!
            • Gość: PRAWDZIWY SLAZAK [...] IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.05, 20:38
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • ballest Re: To od ciebie braid? 15.06.05, 20:49
                Ja cie tak nie wyzwie, ale ciesze sie ze Ty tez mnie dosc masz!
                Po to tu jestem!
            • Gość: Braid Nie nie odemnie. IP: *.net-htp.de 15.06.05, 21:21

Nie stary zberezniku ...chodzi mi o nastki i mlode dziewczyny z ktorymi
              prowadzisz ozywiona korespondencje .

Acha .... chodzilo mi o domene tiscali a nie gazeta ;))))

I przestan grozic hehehe bo robisz tylko z siebie idiote .
              Sa inne sposoby zeby przegladnac twoje zbiory z podbojow
              internetowych ;)))) Napisales tym dziewczynom ze masz 55 lat?
              czy korzystasz z anonimowosci internetu??
              Piszesz do nich jak do Oli .... moja Cysarzowou ??? A moze Caryca Katarina??
              Ze starymi zbokami nigdy nie wiadomo.
              Jeszcze raz stary zboku .....nie chodzilo mi o spam tylko o mlode dziewczyny
              z ktorymi prowadzisz korespondencje ;)))) Ty juz wiesz o jakie adresy chodzi pra?

A spamem nikogo nie zasypuje

• ballest Re: Nie nie odemnie. 15.06.05, 22:26
                Opoublikuj je jak zaczales, inaczej dostaniesz trudnosci!
              • ballest Re: Nie nie odemnie. 15.06.05, 22:26
                Opoublikuj je jak zaczales, inaczej dostaniesz trudnosci!
                • aqua Re: Nie nie odemnie. 15.06.05, 22:29
                  ballest napisała:

> Opoublikuj je jak zaczales, inaczej dostaniesz trudnosci!

balest, jak można dostac trudności. spie..j stąd i to gibko!
                  • ballest Re: Nie nie odemnie. 15.06.05, 22:34
                    Aqua jak mi pokazesz jeden wontek, ktory naprawde fantastyczny jest i ponad 100
                    wpisow ma, zaraz odchodze, inaczej musze o Tobie myslec, ze Tu zbedny jestes !
                  • sloneczko1 Re: 15.06.05, 22:38
                    przestań Aquo--jestem też ciekawa tych nastek i młodych dziewczyn--w końcu muszę
                    wiedzieć czy wizerunek Mojego Brata jest kryształowy--nie wtrącaj sie teraz do
                    rozmowy moich krewniaków
                    • sloneczko1 Re: 15.06.05, 22:44
                      no i gdzie ten Braid?spasował czy co?
                      • aqua Re: 15.06.05, 22:55
                        ech, sloneczko, jam tyz jest twoim bratem, ale pewno tym niechcianym:)
                        • sloneczko1 Re: 15.06.05, 23:01
                          Aquo --jestyś moim Bratem ale Braid jak nie ma dowodów to nie może kogos tak
                          szkalować,to jest oszczerstwo i Ty wiesz o co chodzi w tym wszystkim albo nie
                          wiesz i mam otwarcie napisać?
                          • aqua Re: 15.06.05, 23:06
                            ballest wielokrotnie w dzisiejszej, he, he, rozmowie, bardzo mnie odraził. To jest chory człowiek, nic jednak do niego nie mam, byle tylko zachowywał się przyzwoicie.
                • ballest Najbredniejsze chwyty! 15.06.05, 22:30
                  Braid, wiem ze nie opublikujesz, BO KLAMCA JESTES!

PRAWDA, WREDNYM KLAMCA!
                  POGRAZAJ SIE DALEJ!!

Nie mysl, ze Cie ktos teraz powaza, jestes DNEM TEGO FORUM!
                  Kazdy o tym wie, takie osobiste wycieczki sie udowadnie a nie tylko pisze !
                  • aqua Re: Najbredniejsze chwyty! 15.06.05, 22:37
                    hazajina ballesta, uważaj na swoje uwagi, bo jeszcze nie wytłumaczyłeś się ze swoich dawnych kłamstw.
    • ballest Hadziaje, robicie sie naprawde wulgarni! 15.06.05, 22:50
      Jak juz nic nie umiecie zarzucic, to zaczynacie na sposob Michaela Jacksona,
      tak! ?
      Wy wiecie, ze to karalne jest nawet w internecie, zobaczymy, co GW na to
      powie !
      • sloneczko1 Re: 15.06.05, 22:59
        Ballest---oszczerstwo jest karalne,wiesz o tym ,więc jak Braid nie poda
        konkretów to możesz go podać do sądu o zniesławienie a po IP to mozna każdego
        znaleź i każdy chyba o tym wie,utarczki słowne to utarczki ale zniesławienie i
        to jeszcze pod takim kątem...........to niezbyt dobrze świadczy o tym człowieku
        • ballest Re: 15.06.05, 23:02
          wiem o tym i on tez, ale takie sa hadziaje, to ich rozni od innych goroli!
          a Ty mi nie slodz, bo ich bracmi nazywasz
          • aqua Re: 15.06.05, 23:08
            ha, ha, ha, ha. Właśnie o tym niedawno mówiłem, słoneczko. taki jest ballest, on musi stąd odejść!
            • sloneczko1 Re: do Aquy 15.06.05, 23:11
              nie chcę żeby odszedł i już
              • aqua Re: do Aquy 15.06.05, 23:15
                Ja mu tylko postawiłem warunki, musi je spełnić, żeby mógł być przyjęty do grona uzytkowników forum gliwickiego. Nie są to wygórowane warunki słoneczko. To sa normalne warunki obowiązujace w cywilizowanych krajach.
                • sloneczko1 Re: do Aquy 15.06.05, 23:18
                  jakie warunki?o czym Ty mówisz?czy jest tu już jakiś moderator na forum?nie
                  można sobie pisać co sie chce?a insynuacje Braida? czy jemu też dałes jakieś
                  warunki?a mnie?
                  • aqua Re: do Aquy 15.06.05, 23:24
                    nie słoneczko, nigdy nie będę modratorem bo też nigdy nie chcałem nikogo oceniać. Warunki dla balesta przedstawiłem w wątku: dlaczego forum gliwickie jest najlepsze, zaraz na początku. Nie są to wygórowane wymagania, sama to oceń.
                • Gość: :) Re: do Aquy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.05, 23:42
                  polska i cywilizacja?
                  • aqua Re: do Aquy 15.06.05, 23:44
                    do rajchu marsz, do rajchu:)
                    • Gość: :)) Re: do Aquy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.05, 23:44
                      no i znowu potwierzdzenie tezy
                    • Gość: :))) za odre, za odre!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.05, 23:46
                      masz racje, wyjade za odre i zrobie tam porzadek
          • sloneczko1 Re: 15.06.05, 23:09
            Ballest--nie mam zamiaru ci słodzić,a co to, cukru nie mosz?źle Ci ,że Cie
            Bratym nazywom? mom inaczy????chcesz tego???powiydz yno jedno słowo--czekom
            • betoniarz-zbrodniarz i co suoneczko opłacało sie? 15.06.05, 23:10
              twój milusi balcio dał ci prztyczka w nos. Sama się o to prosiłaś.
              • sloneczko1 Re: do betoniarza-zbrodniarza 15.06.05, 23:11
                myślisz czy wiesz?
                • ballest do sloneczka 15.06.05, 23:33
                  Jak nazywasz Hadziajow, typu, aqua, SSs, braid alias morgenthau czy neostrada
                  twoimi bracmi, to ja nim nie jestem!
                  • aqua Re: do sloneczka 15.06.05, 23:37
                    ballest, twoja bezradność juz wystkim się uwidoczniła. Nie musisz jusz nic szkryftoć.
                  • rupel Re: do sloneczka 15.06.05, 23:38
                    i co powiesz słoneczko, zawiedzina ?
                  • sloneczko1 Re: do sloneczka 15.06.05, 23:46
                    ida sie utopić,byda topielicom a niy słoneczkiem
                    • rupel Re: do sloneczka 15.06.05, 23:48
                      nie rób tego, balest rano cie przeprosi on juz taki jest, wieczorem obraża, a
                      rano przeprasza. Te świry tak mają :)))
                      • ballest Re: do sloneczka 16.06.05, 14:01
                        Moze byscie sie zajeli Waszymi grzechami, Faryzeusze !
                        • braid IGNOR 16.06.05, 14:04
                        • Gość: PRAWDZIWY SLAZAK Re: PANIE BALLEST IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.05, 14:09
                          ILE PAN DOSTANIE RENTY W B.R.D. I JAK DLUGO JESZCZE PAN MUSI PRACOWAC :

POZDRAWIAM
                          • ballest Re: PANIE BALLEST 16.06.05, 17:37
                            ;) Tyle ile Wszechpolak szarach komorek w glowiczce ma !
                            • sss9 Re: PANIE BALLEST już wiem ! 16.06.05, 17:43
                              po czym poznać faryzeuszy ! po tym , że fary ze uszu im zwisają !!!
                            • Gość: PRAWDZIWY SLAZAK Re: PANIE BALLEST IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.05, 18:30
                              CZYLI BARDZO MALO
                              • Gość: Rodak PANIE PRAWDZIWY SLAZAK IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.05, 18:44
                                Masz racje, polonizacja Wielkopolski nastapila w okresie bismarckowskim.
                                Wtedy to nawet przybysze z Frankonii onanizowali sie!
                            • rodak3 Re: PANIE BALLEST 16.06.05, 18:52
                              ballest napisała:

> ;) Tyle ile Wszechpolak szarach komorek w glowiczce ma !

Die durschnittliche Rente in Deutschland beträgt ca. 800 Euro
                              • ballest Re: PANIE BALLEST 16.06.05, 19:06
                                "Gość: PRAWDZIWY SLAZAK 16.06.2005 18:30 + odpowiedz

CZYLI BARDZO MALO"

Nie trudno bylo odgadnac, ale troche przesadziles, NIC !

Bo tam szarej komoreczki nie znajdziesz!
                                • sss9 Re: PANIE BALLEST już pan też wie ? 16.06.05, 19:08
                                  po czym poznać faryzeuszy ? po tym , że fary ze uszu im zwisają !!!
                                  • ballest Ja wiem po czym faryzeuszy poznac, 20.06.05, 13:30
                                    Po Tym, ze sie z moich grzechow spowiadaja !
                                    • Gość: Nu! Re: Ja wiem po czym faryzeuszy poznac, IP: *.gce.gliwice.pl 20.06.05, 15:24
                                      ballest napisała:

> Po Tym, ze sie z moich grzechow spowiadaja !

Zacznij więc spowiadać się sam, albo po prostu nie grzesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka