braid Re: Odrazu ladniej ;))) 24.06.05, 13:31 A teraz pytam powaznie ... Jest w Gliwicach lub bezposredniej okolicy Camping lub pole namiotowe ( z zapleczem WC Dusze itd) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Odrazu ladniej ;))) 24.06.05, 13:33 Cześć! nie ma to jak otwarcie okna i przewietrzenie... Kemping jest na Czechowicach, warunki powinny byc całkiem znosne. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Odrazu ladniej ;))) 24.06.05, 13:33 może i lepiej że wyrzucony na osła.. ..właśnie miałem byłem wkleić link dot. hitlerowskich koneksji wiadomego tatusia, a tak - spokój. PS. Co do kempingu to niestety nie wiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Odrazu ladniej ;))) 24.06.05, 13:40 Znajomi z "zachodu" ( niepolskojezyczni) prosili o jakies "polecenie" bo chca zwiedzic Polske ... na wlasna reke. A chcialbym zeby Gliwice ladnie wypadly :))) wiec przyzwoity Camping to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Odrazu ladniej ;))) 24.06.05, 13:42 tu jest link do kempingu w Katowicach www.infolinia.pl/campingidb/obiekt.asp?o=215 Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: camping 24.06.05, 13:50 meg_s napisała: > a Niewiesze ? a wiecej o tym??? ;))) prosze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: camping 24.06.05, 13:53 na "Jeziorem" Pławniowickim - wjazd od strony wsi Niewiesze jest conajmniej jeden camping - moi rodzice z moim dzieckiem jeździli tam rok w rok z przyczepą campingową na nieomal całe wakacje i bardzo sobie chwalili (a mama była bardzo wybredna jeśli chodzi o warunki higieniczne) - było to dobrych parę lat temu, ale na szczęście w tej dziedzinie raczej się poprawia niż pogarsza :) camping prosperował jeszcze w maju tego roku - przejeżdżałam obok :) kiedyś był to camping Auto-Moto-Clubu - teraz nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: camping 24.06.05, 13:54 proszę tu masz link do tego kempingu www.infolinia.pl/campingidb/obiekt.asp?o=225 Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: camping 24.06.05, 13:55 wielkie dzieki Wszystkim ( piszacym na temat;) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: camping - ogólnie 24.06.05, 13:57 Kampingi w Polsce www.infolinia.pl/campingidb/main.htm Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: camping 24.06.05, 13:57 W Niewieszu oprócz campingu i pola namiotowego jest osrodek z pokojami 3 osobowymi. Warunki nie sa rewelacyjne , zależy jaki standard ktos preferuje . Organizowałam tam imprezę na ktorej rownież byli goście z Niemiec ( ale dwujęzyczni:)), przeżyli i nie zgłaszali reklamacji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: camping 24.06.05, 14:00 myha1 napisała: > W Niewieszu oprócz campingu i pola namiotowego jest osrodek z pokojami 3 > osobowymi. Oooooooo wlasnie > Warunki nie sa rewelacyjne , zależy jaki standard ktos preferuje . > Organizowałam tam imprezę na ktorej rownież byli goście z Niemiec ( ale > dwujęzyczni:)), przeżyli i nie zgłaszali reklamacji :)) "moi" maja do kogo sie o pomoc zwrocic w Gliwicach ... tylko lepiej zeby nie musieli ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: camping 24.06.05, 14:02 braid napisał: > myha1 napisała: > > > W Niewieszu oprócz campingu i pola namiotowego jest osrodek z pokojami 3 > > osobowymi. > > Oooooooo wlasnie > > Warunki nie sa rewelacyjne , zależy jaki standard ktos preferuje . > > Organizowałam tam imprezę na ktorej rownież byli goście z Niemiec ( ale > > dwujęzyczni:)), przeżyli i nie zgłaszali reklamacji :)) > > > "moi" maja do kogo sie o pomoc zwrocic w Gliwicach ... tylko > lepiej zeby nie musieli ;))) poszukam numeru telefonu i dam Ci do poczty, jezeli chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: camping 24.06.05, 14:05 braid napisał: > > nooooo ;))) chce ! > > 1000Dank ale to chwile potrwa ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: camping 24.06.05, 14:07 tez oni nie jada jutro ... spokojnie ..zaczekam nawet pare dni. Ale i tak Wam dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: camping 24.06.05, 14:15 myha1 napisała: > braid napisał: > > > > > nooooo ;))) chce ! > > > > 1000Dank > > > > ale to chwile potrwa ..:)) poszło, sprawdz poczte Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: camping 24.06.05, 14:27 braid napisał: > sprawdzilem :)) > Doszlo ..dzieki ok:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: camping 24.06.05, 13:50 Tak, w Puawniowicach brakuje damskiego boksera! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: camping 24.06.05, 13:55 o ile umiem czytać - braid pytał o camping dla znajomych a nie dla siebie ale to taka luźna uwaga nie związana z tematem Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: camping 24.06.05, 13:56 drobna uwaga nie związana z wątkiem o tych "co czytac nie potrafiom" Odpowiedz Link Zgłoś
ballest DO ADWOKATA BRAIDA 24.06.05, 16:45 Wiemm, ze zostalas wyrozniona, bo Cie tak nie wyzwal jak inne z tego forum, ale nie potrzebujesz mu sie gdzies pchac ! Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: camping 24.06.05, 13:58 ballest napisała: > Tak, w Puawniowicach brakuje damskiego boksera forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=25227535&a=25247514 Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: camping 24.06.05, 19:32 Bredziu nauczyles mnie hadzaijskiej kultury, a na nauke nigdy nie jest za pozno! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: braid 24.06.05, 14:51 a czy ci twoi znajomi mają już jakiegoś przewodnika po Polsce ? bo tu (i nie tylko tu) jeden się "marnuje". ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: braid 24.06.05, 15:43 ??? no co Ty ...zeby uwiarygodnic stereotyp Polaka pijaka??? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: braid 24.06.05, 15:56 ;))) Dla Niemcow ( jak i wszelkich zachodniakow) bez korzeni na Slasku czy Prusach od Odry zaczyna sie wylacznie narodowosc Polska a konczy na granicy z Ukraina. Dla nich wszyscy "czerwonopaszportowcy "zbierajacy truskawki czy szpargel to Polacy . U nas na osiedlu budowala dom firma zatrudniajaca wylacznie "tych z mniejszosci" ... ktos zadzwonil po Policje .... Kontrola wpadla 5 radiowozami ze wszystkich stron. A tu pudlo ..wszyscy legalnie zatrudnieni byli. Sasiedzi do dzis nie rozumieja jak to sie stalo ze ich nie zwineli ..przeciez mowia po Polsku . Na nic moje tlumaczenia ze to tez Niemcy i ze wyglupil sie ten co zadzwonil. (ja bylem w pracy) ale podobno sasiedzi stali z usmiechem i czekali az ich zwina ...a tu taki zawod;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: braid 24.06.05, 16:23 braid napisał: > > ;))) Dla Niemcow ( jak i wszelkich zachodniakow) bez korzeni na Slasku czy > Prusach od Odry zaczyna sie wylacznie narodowosc Polska a konczy na granicy z > Ukraina. > Dla nich wszyscy "czerwonopaszportowcy "zbierajacy truskawki czy szpargel > to Polacy . U nas na osiedlu budowala dom firma zatrudniajaca wylacznie > "tych z mniejszosci" ... ktos zadzwonil po Policje .... > Kontrola wpadla 5 radiowozami ze wszystkich stron. A tu pudlo ..wszyscy > legalnie zatrudnieni byli. Sasiedzi do dzis nie rozumieja jak to sie stalo ze > ich nie zwineli ..przeciez mowia po Polsku . Na nic moje tlumaczenia ze to tez > Niemcy i ze wyglupil sie ten co zadzwonil. (ja bylem w pracy) ale podobno > sasiedzi stali z usmiechem i czekali az ich zwina ...a tu taki zawod;))) Jaki jest ten tel.numer tej policji?,Panie Braid. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: camping IP: *.arcor-ip.net 24.06.05, 13:57 W Niewieszy nie wiedzom jak w Chechle sie chechlajom Odpowiedz Link Zgłoś