Dodaj do ulubionych

Podziwiam rodacka!

25.06.05, 23:35
Musze przyznac, ze jestem pod wrazeniem jak latwo sobie rodack poradzil z
tym faszystowskim frontem, - mam na mysli braida, sss i betoniarza , o aquie
nie wspomne , bo to dzieciak!
Dzieki Rodacku :))))`
Obserwuj wątek
    • aqua Re: Podziwiam rodacka! 25.06.05, 23:36
      ballest, jesteś kiepski!!!
    • aqua Re:czekałem na ciebie balciuiuu 25.06.05, 23:39
    • Gość: rodack Re: Podziwiam rodacka! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.06.05, 23:47
      dzieki za slowa uznania, balest! ale az tak skomplikowane zadanie to tez nie bylo!

z tymi dzieciakami to masz racje, jak nie podazyli, to zaczeli wzywac jakies
      duchy na pomoc!!! jakies abiwankenobi, albo cos takiego!widocznie naogladali sie
      za duzo filmow!!! szczegolnie jkakis aqua!!! ten modli sie juz od 2 tygodni do
      tego abiwankenobi...

auf jeden Fall!
      Gruß
      Rodack!!!
      • ballest Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 00:06
        Kaj se straciouy te naziole, jakos ich nie widac na Glywicach!
        Aqua, to synek co z przedszkola wyszou (mom inteligencja na mysli)
        a braid juzas dumi, bo take osobniki z tymi psychicznymi problemami takie fazy
        majom.
        Rodack! - a jak Braid dumi, to aliasa morgenthaua tysz niy ma a SSS-sowskie
        zbrodniarze sie sami nie trauujom!
        • aqua Re:jest problem ballest 26.06.05, 00:14
          ty już nie istniejsz, jesteś martwy, zrozumiałeś?
          • Gość: Rodack LusiSD IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.05, 00:18
            aqua, jak widze, twoj stof jest coraz lepszy!!!
            sory, ze ciebie niedocenilem. poczatek jest troche träge! ale jak widze po 40
            minutach twoj stof ist im stande die besten eigenschaften zu entfalten!!!!!!!!!!!

perfekte LusiSD!!!
            • aqua ballest 26.06.05, 00:21
              jesteś skończony, zostało ci tylko beznickowe hasanie.
              • Gość: rodak! Re: ballest IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.05, 00:22
                a moze wlasnie ty? jak na razie, to nic konkretnego nie napisales!
                • Gość: rodakc Re: ballest IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.05, 00:24
                  poza tym, moje kudschatf wlasnie stwierdzili, ze twoj super-stoff to se mozesz
                  do arscg stecken. tak wiec zadnych gescheftlichen becijungen miejr!!!

sorry!
                • aqua Re: ballest 26.06.05, 00:26
                  nie żal ci, miałeś szanszę, wiesz co proponowałem. Teraz już nic nie masz!
                  • Gość: R ty polak maly! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.05, 00:28
                    kim ty wlasciwie jestes, co?
                    • aqua ballest 26.06.05, 00:32
                      to są twoje ostatnie chwile, być może czas na twoje ostatnie zdanie.
                      • Gość: rodaxk Re: ballest IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.05, 00:36
                        straszysz!?
                        • aqua Re: ballest 26.06.05, 00:38
                          balciou, jest noc, taka sama noc jest w twoim umyśle, to koniec!
                      • Gość: rodack Re: ballest IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.05, 00:38
                        oj dzieciaku, dzieciaku!!!

PS:poza tym nie jestem zadnym balestem!
                        • aqua Re: ballest 26.06.05, 00:40
                          to czamu się wpierniczasz:)))))
                          • Gość: rodack Re: ballest IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.05, 00:43
                            czy ty nawet na twoim pogrzebie bedziesz operowal smailys????

poza tym, czy ty mi zabronisz tutaj pisac?
                            i co ma oznaczac twoje bardzo "inteligentne" pytanie o "wpierniczanie"`?

mozesz wytlumaczyc?
                            • aqua Re: ballest 26.06.05, 00:46
                              jesteś dosyć tępy, ale nie wydaje mi się że jest to twoją wadą.
                              • Gość: rodack Re: ballest IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.05, 00:48
                                1) nie odpowiedziales na pytanie!
                                2) masz racje! nie mam wad i takich jak ty bede tutaj jeszcze troche gnebil! :)
                                poza tym, czekam immer noch na pare twoich odpowiedzi....
                                • aqua Re: ballest 26.06.05, 00:51
                                  OK, moje pytanie było wpierw, miałeś test na inteligencję?-)
                                  • Gość: rodack Re: rodack IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.05, 00:58
                                    aqua napisał:
                                    > OK, moje pytanie było wpierw, miałeś test na inteligencję?-)jakie pytanie

jakei pytanie? moze za cytujesz?
                                    üoza tym wcale mi nie musisz przysklebiac jakimistam OK. die Lage in deinem Fall
                                    ist sehr eindeutig! sorry!

• aqua Re: rodack 26.06.05, 01:03
                                      Zacząłeś mnie nudzić, możeś jest nudystą, ale z opóźnionymi trudno się
                                      rozmawia...
                                      • Gość: rodack Re: rodack IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.05, 01:08
                                        czy ty przeczytales to co napIsales? wzglednie przemyslales zanim napisales?
                                        wiecej nie napisze, bo ciebie (dzisiaj9 lubie....

ps
                                        nie widzisz, ze pograzasz sie coraz bardziej?...

ps2
                                        a gdzie twou koledzy?
                                        • aqua ballest 26.06.05, 01:12
                                          graj w odkryte karty, wiem, że to trudno, bo jesteś bez szans:-)
                                          • Gość: rodack! dozaparedni!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.05, 01:16
                                            :))))))))))))))
                                            ty jako zasciankowiec, masz oczywiscie 10 asow w rekawie, albo?
                                            ale w sumie nie wazne!

za tydzien nastepna runda!
                                            ps.
                                            musze w koncu dac wam troche czasu na przeformowanie szeregow i zmiane straegii,
                                            albo?
                                            :))))))))))))))))))

tak wiec do za pare dni!!!!!!

• aqua do siego, rodac*ku 26.06.05, 01:19
                                              liczę na twoją lepszą formę:)
                                              • Gość: roadck Re: do siego, rodac*ku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.05, 01:25
                                                jedna ofiara jest mi jednak za malo,! jezeli chcesz MNIE miec w nastepnej
                                                rundzie, to potrzebuje wiecej ofiar!!!
                                                zapros prosze inne ofiary tzn. twoich wszechpolackich kumpli jak np. henry,
                                                stalin, braid, betoniarz, sss9, tomek1119, bebouk, carramba und so weiter!!!
                                                • aqua Re: do siego, rodac*ku 26.06.05, 01:30
                                                  Przerost ambicji nie jednego już zgubił, ni mówiąc o takim roda**cku jak ty.
                                                  • Gość: rodack :))))))))))))))) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.05, 01:34
                                                    ciekawe! bardzo ciekawe! lepszy atak na mnie, niz udowadnianie, ze nie jestescie
                                                    polskimi naziolami!
                                                    :))))))))))))))))))

ale w sumie masz racje, po co sie wstydzic, jezeli jestescie!!!

• Gość: neostrada Re::((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:18
                                                    Lubisz ptaszki? Na przyklad Schikorki?
      • rodak3 Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 06:07
        Gość portalu: rodack napisał(a):

> dzieki za slowa uznania, balest! ale az tak skomplikowane zadanie to tez nie
        by
        > lo!
        >
        > z tymi dzieciakami to masz racje, jak nie podazyli, to zaczeli wzywac jakies
        > duchy na pomoc!!! jakies abiwankenobi, albo cos takiego!widocznie naogladali
        si
        > e
        > za duzo filmow!!! szczegolnie jkakis aqua!!! ten modli sie juz od 2 tygodni do
        > tego abiwankenobi...
        >
        > auf jeden Fall!
        > Gruß
        > Rodack!!!

ballest juz w 2002r pisalem ze debil jestes
        • meg_s Re: 26.06.05, 07:03
          "...Świetnie ilustruje to klasyczna już praca Margo Wilson i Martina Daly'ego o
          zabójstwach. W latach 70. i 80. XX wieku, gdy w Chicago popełniano 900
          morderstw na milion mieszkańców, ten sam wskaźnik dla Anglii i Walii wynosił
          30, a dla Islandii - niewiele powyżej zera. Tymczasem pod względem genów i
          natury ludzkiej mieszkańcy owych miejsc niezbyt się różnią. Widać to wyraźnie,
          gdy przyjrzymy się suchym statystykom. Otóż jeśli sporządzimy odpowiedni wykres
          dla Chicago i nałożymy na analogiczny wykres dla Anglii i Walii, okaże się, że
          krzywe doskonale pasują do siebie. Za każdym razem i wśród zabójców, i wśród
          ofiar dominują młodzi mężczyźni - początek krzywej, jej wierzchołek i spadek
          wypadają dokładnie w tym samym miejscu. Natomiast za trzydziestokrotnie większą
          liczbę zabójstw odpowiada już środowisko.

...Wiemy już, co takiego w naszych ukształtowanych w toku ewolucji mózgach
          wywołuje określone zachowania - to UNIWERSALNA SKŁONNOŚĆ MĘŻCZYZN DO
          KONKURENCJI, KTÓRA W KRAŃCOWEJ SYTUACJI MOŻE PROWADZIĆ DO ZABÓJSTWA.
          Teraz możemy się zastanowić, jakie czynniki środowiskowe należałoby zmienić,
          aby obniżyć częstotliwość morderstw..."

fragment eseju Heleny Cronin - współdyrektora Centre for Philosophy of Natural
          and Social Sciences w London School of Economics, prowadzącej badania z obszaru
          teorii ewolucji w tłumaczeniu Piotra Szwajcera

to tłumaczy wiele z zachowań obecnych tu panów ;)
          • ballest Meg- pomylka! 26.06.05, 08:55
            "Świetnie ilustruje to klasyczna już praca Margo Wilson i Martina Daly'ego o
            zabójstwach. W latach 70. i 80. XX wieku, gdy w Chicago popełniano 900
            morderstw na milion mieszkańców, ten sam wskaźnik dla Anglii i Walii wynosił
            30, a dla Islandii - niewiele powyżej zera. Tymczasem pod względem genów i
            natury ludzkiej mieszkańcy owych miejsc niezbyt się różnią."

--
            W Chicago za mordy w wiekszosci odpowiedzialna byla wloska Mafia!
            W Anglii ludnosc sklada sie z Germanow i potomkow Celtow,
            w Isalndii tylko z Germanow
            - natomiast w Chicago to mieszanina wszystkich mozliwych ras !
          • meg_s Re: 26.06.05, 09:15
            " Tymczasem pod względem genów i natury ludzkiej mieszkańcy owych miejsc
            niezbyt się różnią. Widać to wyraźnie, gdy przyjrzymy się suchym statystykom.

Helen Cronin - współdyrektor Centre for Philosophy of Natural
            and Social Sciences w London School of Economics, prowadząca badania z obszaru
            teorii ewolucji "

to chyba się na tych genach dobrze zna
    • sloneczko1 Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 09:23
      Jak zapowiadają twórcy Genographic Project, będzie to największa podróż w ludzką
      przeszłość. A każdy, kto tylko ma ochotę (i 99 dolarów w kieszeni), może do niej
      dołączyć. Na oficjalnej internetowej stronie projektu
      www.nationalgeographic.com/genographic/ można zamówić zestaw do pobrania
      próbki DNA z policzka (za pomocą wacika, całkowicie bezbolesne). Do pakietu
      dołączonych jest kilka gadżetów - m.in. DVD z filmem o projekcie, mapa migracji
      naszego gatunku. Zabezpieczony wymaz wystarczy zapakować do przygotowanej
      koperty, wysłać do laboratorium i... poczekać cztery-sześć tygodni, aż badacze
      zanalizują nasze DNA i sprawdzą, jak i skąd wędrowali nasi praprzodkowie.
    • sloneczko1 Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 09:25
      Bestia, która w modelu Lipowskich pustoszy planetę, jest zachłannym i przede
      wszystkim niezwykle skutecznym myśliwym. Swoją żarłocznością doprowadza do
      zaburzenia ustalonej w ciągu milionów lat równowagi sił pomiędzy drapieżnikami a
      ich ofiarami, a także pomiędzy rozmaitymi gatunkami drapieżców. Kiedy już zyska
      przewagę nad innymi, zaczyna się szybko rozmnażać i panoszyć po całym świecie,
      zabierając pokarm i przestrzeń życiową pozostałym drapieżnikom, które wymierają
      jeden po drugim.

Raz rozkręcona spirala śmierci zatacza coraz szersze kręgi. - Na planecie, gdzie
      los jednego gatunku jest ściśle uzależniony od losu innego, superzabójca
      powoduje taki chaos, że zwierzęta zaczynają masowo ginąć. Następuje globalna
      zagłada - tłumaczy Lipowski. Ostatnim akordem jest upadek samej bestii, która
      odnosi pyrrusowe zwycięstwo - po zjedzeniu wszystkich swoich ofiar i opanowaniu
      większości ekosystemów zostaje zabita przez głód.
    • sloneczko1 Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 09:26
      - Rywalizacja dotyczy tego, kto pierwszy zdobędzie pokarm, ale również tego, kto
      zajmie opanuje większe terytorium. Przebiega ona dość spokojnie, dopóki w
      ekosystemie przeważają średniej wielkości drapieżniki, które mają umiarkowany
      apetyt i przeciętne umiejętności łowieckie. Tacy równi pod względem sił łowcy
      kontrolują siebie nawzajem, dzięki czemu żaden nie może się wybić ponad innych -
      mówi Lipowski.

Jednak wirtualne zwierzęta cały czas ewoluują. Trwa nieustanny wyścig zbrojeń
      między gatunkami - jedne, te mniej przystosowane do warunków środowiska,
      odchodzą, na ich miejsce przychodzą inne. Stopniowo zaostrza się rywalizacja
      między drapieżnikami. Także dlatego, że ich ofiary stają się coraz czujniejsze,
      szybsze w ucieczce i sprytniejsze w obronie. Trzeba nie lada umiejętności
      łowieckich, by nie wypaść z tej gry na śmierć i życie.

- Stopniowo, w wyniku kolejnych mutacji genetycznych, pojawiają się coraz lepsi
      myśliwi, aż w końcu rodzi się zabójca doskonały, który szybko pokonuje innych i
      zgarnia całą pulę. Jego panowanie jest krótkie, lecz dla przyrody wyniszczające.
      Większość wykonanych przez nas symulacji kończyła się zagładą wywołaną
      pojawieniem się superdrapieżnika - relacjonuje Lipowski.
    • sloneczko1 Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 09:26
      Co się dzieje, kiedy zagłada dobiegnie końca? Nieliczne ocalałe z katastrofy
      gatunki zasiedlają nisze ekologiczne opustoszałe po gatunkach, które bestia
      pociągnęła ze sobą na dno. Rusza niezmordowana machina ewolucji - w wyniku
      mutacji genetycznych powstają coraz to nowe linie rozwojowe - gatunków przybywa,
      organizmy stają się bardziej wyspecjalizowane. Drapieżniki i ofiary coraz lepiej
      odgrywają swoje role. Te pierwsze znów zaczynają się doskonalić w sztuce
      polowania, z czasem nabierają w niej biegłości i... historia powtarza się od nowa.

- W dziejach Ziemi były dziesiątki takich katastrof. Jedne przebiegały mniej
      dramatyczne, inne bardziej. Po każdej przyroda powracała do stanu równowagi i
      znów przez na wiele milionów lat było spokojnie. Dopóki nie pojawiło się kolejne
      monstrum sprowadzające apokalipsę - zauważa Lipowski. Jego model nie podaje
      dokładnie, ile czasu może upłynąć od jednego masowego wymierania do drugiego. -
      To zależy od tego, jakie tempo mutowania genów przyjmiemy. Jeśli bardzo wolne,
      mogą to być nawet dziesiątki milionów lat - mówi.
    • sloneczko1 Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 09:28
      Do zagłady nie są potrzebne żadne czynniki zewnętrzne - komety, supernowe czy
      wybuchy wulkanów. Wystarczy drapieżca idealny, który co jakiś czas powraca na
      Ziemię w nowej postaci, wykreowany przez samą naturę.
      • sloneczko1 Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 09:30
        serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34142,2752319.html
    • Gość: cysorzowa moja opinia o aque IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 09:38
      nie dotarłam do końca wątku, bo nie daję rady czytać wypicin aquy. Takiego
      prymitywa to forum jeszcze nie niosło, a ja chyba nie wytrzymam czytania tych
      słów -już nawet nie wiem, jak to-to nazwać. I ten bubek próbuje kogoś
      straszyć!!! Żałosny przedszkolak, który jeszcze śmie się nabijać z
      niepełnosprawnych umysłowo. Do przedszkola, chyba naewt do żłobka, a może i
      chmury ciść i urodzćś się raz jeszcze! Jesteś PASKUDNYM PRYMITYWNYM DRESIARZEM.
      • sloneczko1 Re: moja opinia o aque 26.06.05, 09:54
        taka nerwowa już od rana?
        • annak12 Re: moja opinia o aque 26.06.05, 09:59
          sloneczko1 napisała:

> taka nerwowa już od rana?

I na dodatek w niedzielę!
          • sloneczko1 Re: moja opinia o aque 26.06.05, 10:02
            i jak to się mówi--nerwy do konserwy -----
    • sloneczko1 Re: do tego co pisze wielkimi literami 26.06.05, 19:37
      synek--przedstaw sie sam--abo Ci wstyd ,że takie głupoty wypisujesz?czujesz się
      niedowartościowany?wstydzisz sie samego siebie ?to jak Ci idzie pomoc,jak niy
      chcesz tyj pomocy
    • ballest Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 19:40
      " Żałosny przedszkolak, który jeszcze śmie się nabijać z
      niepełnosprawnych umysłowo. Do przedszkola, chyba naewt do żłobka, a może i
      chmury ciść i urodzćś się raz jeszcze! Jesteś PASKUDNYM PRYMITYWNYM DRESIARZEM."

Cysarzowo, dziynkujam, ze tak samo myslisz, dodej, ze kazdy co zu tym
      dzieciakiem dyskutuje tysz wszystkich w doma nie mou!
      Trudniejszego jak Aqua , zech na forum nie znod , ale PONBOCZEK mu przebaczy !
      • sloneczko1 Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 19:45
        spokój Ballest---------każdy mo prawo do chwili słabości i trzeba mu podać ręka
        a niy kopnyć--to do ciebie godo ta co niy mo wszystkich w doma
        • ballest Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 19:55
          Sloneczko, uopamientej se, ile miesiecy slabosci dajesz Aque, przeca nie ma
          bardziej UPOSLEDZONEGO na tym forum , jak on je!
          Jou np. z niym nie dyskutujam, bo se wstydzam ty dyskusji!
          Suoneczko, Tobie tego nie zabraniam, moze dla Ciebie on dobry jest, ale to jest
          Twoj Entscheidung !
        • myha1 Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 19:56
          sloneczko1 napisała:

> spokój Ballest---------każdy mo prawo do chwili słabości i trzeba mu podać
          ręka
          > a niy kopnyć--to do ciebie godo ta co niy mo wszystkich w doma

słoneczko to chyba było do mnie, faktycznie kogoś brakuje...syn właśnie
          wyszedł:))
          • ballest Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 20:16
            Nie bylo do Ciebie MyHa !
            Entscheidung = Twoje roztrzygniecie czy Twoj wybor!
            • sloneczko1 Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 20:21
              to było do mnie--bo jo niy mom wszystkich w doma,brakuje zawsze kogoś--a
              najczynściyj jestym sama
            • myha1 Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 20:22
              ballest napisała:

>> Entscheidung = Twoje roztrzygniecie czy Twoj wybor!

akurat to wiem.
              • ballest Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 20:28
                NO to se cieszam, ze takou gorolka jak MyHa to wiy !
                • myha1 Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 20:33

ballest napisała:

> NO to se cieszam, ze takou gorolka jak MyHa to wiy !

Gorole też się czasem uczą!
                  • ballest Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 20:42
                    Wiem o tym i dlatzego ich tak cenie !
    • model.wieczniewczorajszy Re: Podziwiam rodacka! 26.06.05, 21:25
      ballest napisała:

> Musze przyznac, ze jestem pod wrazeniem jak latwo sobie rodack poradzil z
      > tym faszystowskim frontem, - mam na mysli braida, sss i betoniarza , o aquie
      > nie wspomne , bo to dzieciak!
      > Dzieki Rodacku :))))`

To musi być strasznie "chorobliwe" wrażenie. "Poradził sobie" - bzdurki typowo
      ballestowskie - normalni ludzie mieli weekend - i tylko ballest i rodack
      ślęczyli przed komputerem - ponieważ niczego innego nie potrafią.

Pewnie już was ponownie rączki swędzą, najchętniej pewnie zaczęlibyście już
      ponownie gazować, wirtualnie już to robicie.

---
      Model Wieczniewczorajszy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka