meg_s 05.07.05, 22:33 podobno w okolicach ul. Śliwki jest duży pożar - wiecie coś ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ebenezer Re: co się pali ? IP: *.imperiumnet.pl 05.07.05, 22:35 Nie, ale z okna widzę suży, smolisty, gęsty dym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violetta Re: co się pali ? IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.05, 15:03 braid jak ci zodyn niy chce uotpowiedziec to jo ci uotpowiym ;-) Pożar mieszkania na parterze w budynku mieszkalnym 5 kondygnacyjnym. W wyniku zdarzenia 2 osoby zostały poszkodowane (2 dzieci zabranych do szpitala na obserwacje). Działania straży polegały na zabezpieczeniu miejsca zdarzenia, ewakuacji 8 lokatorów budynku, ugaszeniu pożaru, oraz na oddymieniu pomieszczeń. Spaleniu uległo: wyposażenie przedpokoju ( boazeria, szafki, stolarka drzwiowa i okienna oraz częściowo meble kuchenne), a także okna na klatce schodowej. Stary 12 tys. www.policja.katowice.pl/index.php www.gliwice.kmp.gov.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: co się pali ? 06.07.05, 15:42 dzięki Violetta za tą informację. A swoja drogą tak wielce nie dociekałam,bo myślałam ,że ten,któremu odpowiadałaś ,płonął ze wstydu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violetta Re: co się pali ? IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.05, 15:52 ;-))) mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: co się pali ? 06.07.05, 15:58 ja typuje na labanda ..wkoncu jest juz w Gliwicach .. biedactwo ..a dookola same gorole . Ps: pani Violettcie ( Violi?) dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola :) Re: co się pali ? IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.05, 16:23 a bardzo prosze panie braid :) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: co się pali ? 06.07.05, 16:01 Ostro pracujesz na ciaki. Nie odechciało ci się jeszcze osobistych wycieczek? annak12 napisała: > dzięki Violetta za tą informację. A swoja drogą tak wielce nie dociekałam,bo > myślałam ,że ten,któremu odpowiadałaś ,płonął ze wstydu:) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: co się pali ? 06.07.05, 16:09 ee tam ..to jej zwykle szczekanie z bezsilnosci Acha ..mam przy okazji pytanie do Admina .. skoro niektore "panienki" tego forum uzywaja formy ratlerek w stosunku do meskich forumowiczow.. to czy takie okreslenie mozna odwzajemnic porownaniem do "suczki" ??? Ratlerek Adminowi nie przeszkadza wiec chyba i suczka bedzie ok ? abo?? Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: co się pali ? 06.07.05, 16:21 braid napisał: > > ee tam ..to jej zwykle szczekanie z bezsilnosci Ja nie jestem bezsilna i nie szczekam .Ani nie lamentuję ,ani nie skamlę i innych rzeczy co ostatnio pisałeś.Nazwałam wtedy pewne zachowanie po" imieniu " i nie prosiłam nikogo o pomoc .A swoją drogą twe słowa pokazały twoje oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: co się pali ? 06.07.05, 16:24 twoje "wycieczki" jak na kobietę oczekującą li tylko szacunku i uwielbienia pozostawiają zbyt wiele do życzenia by traktować cię zgodnie z twoim pragnieniem. na to też pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: co się pali ? 06.07.05, 16:43 sss9 napisał: > twoje "wycieczki" jak na kobietę oczekującą li tylko szacunku i uwielbienia > pozostawiają zbyt wiele do życzenia by traktować cię zgodnie z twoim pragnienie > m. > na to też pracujesz. Uwielbienia ;)) Jedynie to szacunku.Niczego więcej nie oczekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: co się pali ? 06.07.05, 16:13 aqua napisał: > Ostro pracujesz na ciaki. Nie odechciało ci się jeszcze osobistych wycieczek? Po tym co mi się ostatnio dostało (uważam ,że nie słusznie)to jeszcze hohoho:)) a swoją drogą dotrzymuję słowa;)) Ps. A trochę też nudnawo się zrobiło (zobacz jak się posypało):)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: co się pali ? 06.07.05, 16:18 od dłuższego czasu mam wrażenie annak12 , że zaglądasz tu tylko by wszcząć kłótnię , mylę się ? abo ? Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: co się pali ? 06.07.05, 16:27 sss9 napisał: > od dłuższego czasu mam wrażenie annak12 , że zaglądasz tu tylko by wszcząć > kłótnię , mylę się ? abo ? Abo się mylisz ;))i to całkiem mocno:)) Ale jak troszkę za dużo ,to i mi zdarzy się wybuchnąć:)) A tak to jestem najspokojniejsza ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: co się pali ? 06.07.05, 17:47 annak12 napisała: > aqua napisał: > > > Ostro pracujesz na ciaki. Nie odechciało ci się jeszcze osobistych wyciec > zek? > > Po tym co mi się ostatnio dostało (uważam ,że nie słusznie)to jeszcze hohoho:) > ) > > a swoją drogą dotrzymuję słowa;)) > > Ps. A trochę też nudnawo się zrobiło (zobacz jak się posypało):)) Tak???? Zmień nick na męski, nie zasłaniaj się swoją kobiecością i zaczynamy zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: co się pali ? 06.07.05, 19:34 aqua napisał: <Zmień nick na męski, nie zasłaniaj się swoją kobiecością i zaczynamy zabawę.> O nicku pomyślę;)) a z resztą męskości ,o nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jafo Re: co się pali ? IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 16:45 Z płonących szafek i boazerii nie byłoby tyle ognia dymu. Jak podaje strona Śląskiej Komendy Woj. PSP ( www.katowice.kwpsp.gov.pl/d_statystyka.html ) 05.07.godz. 22.04 Gliwice ul. H. Sienkiewicza. Pożar budynku przeznaczonego do rozbiórki. Działania straży polegały na zabezpieczeniu miejsca zdarzenia, ugaszeniu pożaru, oddymianiu pomieszczeń oraz na rozbiórce nadpalonych elementów budynku. Spaleniu uległo: 200m2 dachu oraz wnętrze budynku (stare, pozrywane stropy i śmieci). Udział jednostek: PSP-9/26, Policja-1/2, Pogotowie Energetyczne-1/2, Straż Miejska-1/2. Odpowiedz Link Zgłoś