Dodaj do ulubionych

Nuda - wakacje forumowiczów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 06:38
No i gdzie się większość podziała? Ballest pewnie się wyleguje gdzieś w
tropikach, Braid podobnie, co z SSS9 i innymi milusińskimi? Nuda tu
zapanowała... Pewnie zbierają siły i jak tylko powrócą to zacznie się tu
kurzyć aż miło. Już myslą nad tematami, jakie poruszą.
Póki co wszystkim forumowiczom życzę miłego odpoczynku i delektowania się tą
ciszą i spokojem.
Obserwuj wątek
    • annak12 Re: Nuda - wakacje forumowiczów 27.07.05, 09:58
      Gość portalu: olab1 napisał(a):

<Już myslą nad tematami, jakie poruszą>

eeehh pewno na takie bzdety;)) nawet nie mają czasu:)

• sloneczko1 Re: do olab1 27.07.05, 22:50
      nie wiem do czego tęsknisz? do ciągłych kłótni?chyba Ci nie przeszkadza,że jest
      tu teraz tak miło
      • rico-chorzow Re: do olab1 28.07.05, 00:42
        sloneczko1 napisała:

> nie wiem do czego tęsknisz? do ciągłych kłótni?chyba Ci nie przeszkadza,że jest
        > tu teraz tak miło

Gryfne Sonecko,dyć jo chca haji,tam kaj durś sońce świyci je póstyniom i yno
        piosek;)))
        • sloneczko1 Re: do Rica 28.07.05, 07:36
          a ja myślałam ,że wolisz pokój od wojny
          • rico-chorzow Re: do Rica 28.07.05, 09:07
            sloneczko1 napisała:

> a ja myślałam ,że wolisz pokój od wojny

Ja,prowda;)),yno korzdy mo inkszy blik na swoj pokój,besto przichodziy do haje.
      • Gość: Miesionczek Re: Do Sloneczka IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.05, 01:20
        Oj Sloneczko ty tez nie wiesz czego chcesz ,raz spokoju a i klotnia ci
        przeszkadza,a jak Hans_Hanys, Ballest itd. tutaj zajda to ganiasz za nimi po
        wszystkich Forach , i cieszysz sie jak dzieciak,jak ich nie ma to za plecami
        obgadujesz,ty tez to jestes dobra Jaskolka .Ty to jestes dobre Sloneczko ale o
        zachodzie .
        • sloneczko1 Re: Do Miesionczka 28.07.05, 07:44
          Gość portalu: Miesionczek napisał(a):

> Oj Sloneczko ty tez nie wiesz czego chcesz ,raz spokoju a i klotnia ci
          > przeszkadza,a jak Hans_Hanys, Ballest itd. tutaj zajda to ganiasz za nimi po
          > wszystkich Forach , i cieszysz sie jak dzieciak,jak ich nie ma to za plecami
          > obgadujesz,ty tez to jestes dobra Jaskolka .Ty to jestes dobre Sloneczko ale o
          > zachodzie .
          ja ganiam za kimś?nie pomyliłeś mnie z kimś innym?i jeszcze do tego
          obgaduję?jak mogę coś takiego robić jak ich wszystkich lubię?a swoje zdanie też
          mam,zazdrość przez Ciebie przemawia o moich przyjaciół?
          • Gość: Treptow Re: Do SUONECZKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:07
            OBGADUJESZ, OBGGADUJESZ
            • sloneczko1 Re: Do SUONECZKA 28.07.05, 17:42
              Gość portalu: Treptow napisał(a):

> OBGADUJESZ, OBGGADUJESZ
              co prawda to nie do mnie,ale Panie Treptow --
          • Gość: Pit Pozdrawiam Sloneczko !!!! IP: 150.254.85.* 28.07.05, 11:12
            W Poznaniu lalo i jest pochmurno......
            • Gość: Ramon Re: Pozdrawiam Sloneczko !!!! IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 28.07.05, 11:53
              Pit, a kajs ty to wyczytou?
              • Gość: Pit Re: Pozdrawiam Sloneczko !!!! IP: 150.254.85.* 28.07.05, 11:56
                Gość portalu: Ramon napisał(a):

> Pit, a kajs ty to wyczytou?

Teraz sie wlasnie rozpogodzilo, twoj post pewnie to sprawil Ramonie.
                • Gość: Ramon Re: Pozdrawiam Sloneczko !!!! IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 28.07.05, 12:09
                  niy pszesoudzej, bo na pogoda to jou nic niy smoga.
                  • rico-chorzow Re: Pozdrawiam Sloneczko !!!! 28.07.05, 12:15

> niy pszesoudzej, bo na pogoda to jou nic niy smoga.

Hallo Ramon,gryfniy bouo wcora.
                    • Gość: Ramon Re: Pozdrawiam Sloneczko !!!! IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 28.07.05, 13:23
                      Nie wia blank gynau co mousz na myjsli, ale jak sie niy myla to uo tym ausflugu
                      na Warszawa wspominosz? abo?
                  • Gość: Pit Re: Pozdrawiam Sloneczko !!!! IP: 150.254.85.* 28.07.05, 12:16

> niy pszesoudzej, bo na pogoda to jou nic niy smoga.

Ramonie nie doceniasz siebie, ale tak na powaznie, to lalo niezle ale krotko, a
                    teraz jest niebo jak w Hiszpanii lub we Wloszech. Bez "Tichauera" sie chyba
                    dzis nie obejdzie.....
                    • Gość: Ramon Re: Pozdrawiam Sloneczko !!!! IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 28.07.05, 13:28
                      Pit, powiyc jyny, ze wy we Poznaniu i tysz "Tichauer" tutloucie?
                      Dyc abo baniecie mieli we Poznaniu pozondne piwo.
                      Niy je ech pewny., ale jak sie niy myla to boua kejsik we Poznaniu tako
                      braueraj s mianym "Lech"?
                      • Gość: Pit Re: Pozdrawiam Sloneczko !!!! IP: 150.254.85.* 28.07.05, 13:36

> Pit, powiyc jyny, ze wy we Poznaniu i tysz "Tichauer" tutloucie?
                        > Dyc abo baniecie mieli we Poznaniu pozondne piwo.
                        > Niy je ech pewny., ale jak sie niy myla to boua kejsik we Poznaniu tako
                        > braueraj s mianym "Lech"?

Ramonie "Lech" to "dawnych wspomnien czar". Syf to jest teraz i tyle
                        a "Tichauer" jest przyzwoity, mam fajna knajpe gdzie pijam go czasami z sokiem
                        imbirowym. Na Starym Rynku robia od razu niepasteryzowane piwo, w kanjpie co
                        Brovaria sie nazywa. Swietne piwo i swietna lokal, w Niemczech czy Austrii
                        takiego by sie niepowstydzili, jak kiedys bedziesz w Poznaniu bardzo Ci to piwo
                        i lokal polecam.
                        • Gość: Ramon Re: Pozdrawiam Sloneczko !!!! IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 28.07.05, 14:17
                          slyszou zech ze Poznan to fajne miasto. Som bou zech tam dwarazy. Piyrsz rous
                          to jak my do rajchu wyjyzdzali i w Poznaniu do zuga Moskwa-Parysz sie
                          przesiodli. Drudi rous to bolo w 1981 krutko przed "Stanym", ale w nocy.
                          We uonskirok tysz zech chciou do poznania dojechac, ale udauo mi sie jyny do
                          Sremu;-)
                          Dziynki za tip, napewno kejsik skozystom. Samoloty som terouski take tonie, ze
                          nie ma zoudnego problymu na wochenende do Poznania na piwo skoczyc.
                          • Gość: Pit Re: Pozdrawiam Sloneczko !!!! IP: 150.254.85.* 28.07.05, 14:24

> slyszou zech ze Poznan to fajne miasto. Som bou zech tam dwarazy. Piyrsz rous
                            > to jak my do rajchu wyjyzdzali i w Poznaniu do zuga Moskwa-Parysz sie
                            > przesiodli. Drudi rous to bolo w 1981 krutko przed "Stanym", ale w nocy.
                            > We uonskirok tysz zech chciou do poznania dojechac, ale udauo mi sie jyny do
                            > Sremu;-)
                            > Dziynki za tip, napewno kejsik skozystom. Samoloty som terouski take tonie,
                            ze
                            > nie ma zoudnego problymu na wochenende do Poznania na piwo skoczyc.

Ramonie dobrych browarkow i milego pobytu w Poznaniu. Co prawda Poznan to nie
                            Krakow ( troche nudna post-pruska prowincja ) ale ogolnie jest milo,
                            szczegolnie latem stare miasto tetni zyciem.
            • sloneczko1 Re: pozdrawiam moich przyjaciół-sloneczko1 28.07.05, 17:34
              • ballest Targi 01.08.05, 17:27
                Pit, jako muody synek, uech kazdego roku na Targi Poznanskie jezdziou, zacznoui
                uech jak uech miou 14 lot! czasami uech dwa razy do roku jezdziou.
                Miou uech tysz dzioucha we Swarzedzu ;)
                Ramon, jou tysz do Niemiec z Poznania uodjezdzou!
                Jechauo nos wpierony ludzi pozegnac !
                • Gość: gostek Nuda....gdze? IP: *.range81-155.btcentralplus.com 01.08.05, 21:20
                  Pozyczylem kiedys od kogos w Gliwicach 150zl. aby moja chora zone do psychiatry
                  wozic.Po 3-miesiacach niesplacania dlugu, przyszli lysi.
                  Oj nie nudzilem sie...
                  www.danerd.com/Show.php?vid=917
                  • Gość: gostek Re: Nuda....gdze? IP: *.range81-155.btcentralplus.com 01.08.05, 21:24
                    Nie moglem juz szybciej uciekac.Piwkuje sobie ostatnimi czasy a wszytko przez
                    ten stres...
                    www.danerd.com/Show.php?vid=916
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka