meg_s 24.08.05, 07:01 oby naprawdę dobry ........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 24.08.05, 07:08 www.hellers-home.de/teufel.gif Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Dzień dobry (11) 24.08.05, 11:19 Na razie od rana leje, ale może będzie dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 24.08.05, 16:08 wcale nie taki dobry..ciągle pada:( ale wolę juz deszcz niż takie "gorące nocne rozmowy" jak wczoraj :))) doktora, doktora na forum ...wiadomej specjalności Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (11) 25.08.05, 05:48 Witam ludzi pracy Miałam dziś jechać na urlop........ Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 25.08.05, 06:32 znaczy niy bydzie obrozkow z Piekieuka??? :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dzień dobry (11) 25.08.05, 07:16 dzień dobry wszystkim choć pada deszcz--ale przynajmniej powodzi u nas nie ma tak jak w cieszyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (11) 25.08.05, 07:31 mam nadzieję, że to się tylko odwleka - i właśnie częściowo dlatego żeby zdjęcia wyszły, bo dziś i jutro pogoda fatalna - planuję na wtorek/środę Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 25.08.05, 07:37 a bydziesz we Wolce Plebanskyj? jak ja to klipsnij tyn dom zaro na przeciwko stacyjki kolejowyj po drugyj stronie ulicy! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (11) 25.08.05, 07:39 :D - właśnie wczraj patrzyłam na mapę i zauważyłam że mam po drodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 25.08.05, 07:42 :))) a ta rzeka tysz mosz po drodze? ps mozno sie i na grziby wybieresz, kiedys tam bouo pouno grzibow we lasach! Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband ps 25.08.05, 07:43 pod mostym kolejowym je puytko woda we rzece i pod kamiyniami zawsze szuo znonsc raki! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 25.08.05, 16:15 meg_s napisała: > Witam ludzi pracy > > Miałam dziś jechać na urlop........ :))..no właśnie !..co Ty tu jeszcze robisz ???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 06:55 witam uwierzyłam prognozom pogody i przesunęłam wyjazd na wtorek/środę - ale jeśli oni się z tą prognozą rypnęli....... >( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Dzień dobry (11) IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 26.08.05, 07:44 uod terouska urlop, i nic jyno urlop Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 07:50 meg_s napisała: > witam > uwierzyłam prognozom pogody i przesunęłam wyjazd na wtorek/środę - > ale jeśli oni się z tą prognozą rypnęli....... >( Witaj Meg, no i witam wszystkich "rannych" ptaszków telewizja kłamie , to nie wierzyłabym również ich prognozie :))))) Miłego dnia ...mam nadzieje , że przeżyje grzybobranie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 09:46 myha1 napisała: > telewizja kłamie , to nie wierzyłabym również ich prognozie :))))) a "onet" ? - bo to była prognoza z onetu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 10:02 dzień dobry wszystkim..................z ta pogodą zapowiadaną przez różne stacje to jest tak: Przychodzi turysta do górala i mówi: - Góralu, powiedzcie: chrząszcz brzmi w trzcinie. Góral na to: - Chrobok burcy w trowie. czyli to samo ale w innych słowach Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 10:05 ;)))))))))))))))) i jak tu sie nie rozesmiac??? Doskonaly dowcip ;))) Rowniez milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
zelgoszcz Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 10:12 Rozmawia dwóch kolegów -czy po stosunku seksualnym rozmawiasz ze swoja zona?- Nato kolega. -zawsze, jezeli w poblizu lózka stoi telefon!- Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 10:27 Hehe ....ale z dowcipami to mamy inny watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=27310300&a=28204997 Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 12:23 A w Katowicach się ładnie zrobiło, więc dzień jest dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
zelgoszcz Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 13:12 bartoszcze napisał(a): > A w Katowicach się ładnie zrobiło, więc dzień jest dobry:) Czytam i czytam Twoja sygnaturke i oczom nie wierze, czyzby slezan nagle sie nawrócil!!!!!! Jezeli tak to jade w niedziele do Swietej Lipki > Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 11:35 jak to je ize niykere jeszcze majom urlop ???? a co do pogody to u nos zimno i mokro a co do grzibow to sie tysz wybiyrom, ale podobno nic niyma, tak ze chyba otworza kurki w occie ze TESCO Gliwice :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 11:40 baaardzo uroczy dzionek ! w Zawadzkiem, pod Olkuszem grzybów tyle, że kosą ciąć ! pełne kosze ! Odpowiedz Link Zgłoś
zelgoszcz Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 12:01 sss9 napisał: > baaardzo uroczy dzionek ! > w Zawadzkiem, pod Olkuszem grzybów tyle, że kosą ciąć ! pełne kosze ! Pamietam jak mieszkalem na GS to czesto jezdzilismy na grzyby do Zawadzkiego, Fosowskiego czy Kieleczki. Grzybów jak na zatrzesienie! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 12:11 :))) wkradł mi się błąd, miało być pod Olesnem... i od tygodnia jest wysyp grzybów... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 12:13 zelgoszcz napisał: > sss9 napisał: > > > baaardzo uroczy dzionek ! > > w Zawadzkiem, pod Olkuszem grzybów tyle, że kosą ciąć ! pełne kosze ! > > Pamietam jak mieszkalem na GS to czesto jezdzilismy na grzyby do Zawadzkiego, > Fosowskiego czy Kieleczki. > Grzybów jak na zatrzesienie ;))) z tym zatrzesieniem to moze jak u wedkarzy z ta przyslowiowa Taaaaaka ryba, ale moze parkowalismy kolo siebie w tym "Zawadzkiem" Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 12:23 :))) powaga ! zresztą, MyHa (może i Stasiek17) też tam zbiera, to pewnie coś napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 12:44 wysyp chyba się skończył, trzeba poczekać do następnego :(( Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 13:38 stasiek17 napisał: > wysyp chyba się skończył, trzeba poczekać do następnego :(( chyba pojechałam o jeden dzień za późno ...nazbieralismy w sumie ok.10 kg( dwie osoby),... Nie wiem czy trafiłam do tych lasów które polecałes??..był dosyć pozarastany , Nastepnym razem pojade chyba do Kocurów lub Mnichusa , to okolice Zawadzkich Teraz tylko znaleźć kogos do testowabnia tych zbiorów :)) Przydałaby sie jakaś "ukochana" teściowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 14:47 z brzegu jest pozarastany, tam trzeba iść dość daleko w głąb lasu - jakieś 2km, nie masz własnej teściowej do testowania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 14:58 stasiek17 napisał: > z brzegu jest pozarastany, tam trzeba iść dość daleko w głąb lasu - jakieś 2km, ale te zawadzkie są chyba bardziej czyste:) > nie masz własnej teściowej do testowania :)) niee:( Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 15:13 myha1 napisała: > > nie masz własnej teściowej do testowania :)) > > niee:( to masz problem :), jak popatrzysz na mape, to Zawadzkie jest 7 km dalej - można dojść lasem Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 22:51 przejeżdżałam w ubiegłą niedzielę przez Zawadzkie i Olesno,i macie rację--taki wysyp grzybiarzy już dawno nie widziałam--a ile grzybów--ho,ho--jeszcze późnym wieczorem można było kupić ile się chciało Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 15:02 stasiek17 napisał: > nie masz własnej teściowej do testowania :)) wiesz ...na grzyby jezdzi sie co roku a tesciowa byla tylko jedna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 15:03 braid napisał: > stasiek17 napisał: > > nie masz własnej teściowej do testowania :)) > > wiesz ...na grzyby jezdzi sie co roku a tesciowa byla tylko jedna ;) no właśnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zelgoszcz Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 13:07 Nie przesada, tylko trzeba bylo wczesnie rano tam byc (o 8mej to bylo juz "po ptokach") Acha moim tajemnym miejscem to byl takze Kokotek/k. Lublinca Pozdrawiam wszystkich grzybiarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
zelgoszcz Re: Dzień dobry (11) 26.08.05, 13:13 Re: Dzień dobry (11) Autor: bartoszcze Data: 26.08.2005 12:23 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- A w Katowicach się ładnie zrobiło, więc dzień jest dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband ino do Margotki 26.08.05, 13:38 Pyrsk Margotko! Posyuom Ci zaroski te hasuo na konkurs ze prosbom cobys je, jak bydziesz Twoje posyuac, tysz za mie i pod moim mianym posuaua. Kuknij do kszinki!!! Piyknie Dziynkuja! i mom nadzieja ize jeszcze tysz Ci sie za to byda mog odwdziynczyc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (11) 27.08.05, 07:29 hop, hop - wiecie jak pięknie jest przy takiej pogodzie na "hutniczym" ? a wiecie jak odstresowuje pożyteczna praca ? zapraszam na 10 :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 27.08.05, 11:32 sam som same gryzipiorka, oni sie roboty bojom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 27.08.05, 11:57 jo dzisiej chciou isc na te grziby, ale wstouech o jedynostyj :)) a dziyn taki dobry jak kozdy inkszy, znaczy niy - musza dzisiej warzyc zupa ze sznitbonow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 27.08.05, 12:04 szwager_ze_laband napisał: >zupa ze > sznitbonow :))) a cóż to jest ???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 27.08.05, 12:10 to je zupa ze pociyntyj na ukos fasolki szparagowyj. Warzysz jom na konsku miynsa i poru jarzinach, na koniec przidom jeszcze pokrone we kostka kartofle. Ale jak niydosz bonynkrautu to sie niy udo. No i trocha octu do smaku tysz musi byc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 27.08.05, 12:15 szwager_ze_laband napisał: > to je zupa ze pociyntyj na ukos fasolki szparagowyj. Warzysz jom na konsku > miynsa i poru jarzinach, na koniec przidom jeszcze pokrone we kostka kartofle. > Ale jak niydosz bonynkrautu to sie niy udo. > > No i trocha octu do smaku tysz musi byc!!! nooo też taką robię , a ten bonynkraut ??? ( magi ?) a piszże do mnie po polsku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 27.08.05, 12:18 niy!!! bonynkraut to je po polsku(zawsze to zapominom) chyba czomber!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 27.08.05, 12:26 kozdy sznujoncy sie slonzok mo abo we ogrodku rosnonc bonynkraut, abo przinajmiyj wiy kery somsiod go mo :))) do tyj zupy musisz dowac swiyrzy bonynkraut, to nojlepiyj smkuje! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 27.08.05, 12:30 szwager_ze_laband napisał: > kozdy sznujoncy sie slonzok mo abo we ogrodku rosnonc bonynkraut, abo > przinajmiyj wiy kery somsiod go mo :))) > > do tyj zupy musisz dowac swiyrzy bonynkraut, to nojlepiyj smkuje! czomber to nie tylko do smaku , ale i do lepszego trawienia fasoli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 27.08.05, 12:31 tysz prowda:)) ps jak mosz w ogrodku normalno fasola rosnonc, to mogesz mode stronki tysz obrywac i kroc na skos - z tego tysz idzie tako zupa od biydy uwarzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 27.08.05, 12:10 szwager_ze_laband napisał: > jo dzisiej chciou isc na te grziby, ale wstouech o jedynostyj :)) > > laband , a ja wczoraj jakieś same "stare grzyby " znalazłam :)) nic młodego nie było w tym lesie he he he ... czyszczenia do czorta , a robaczywych też dzużo , pomimo tego , że selekcja chorych "osobników" odbyła się już w lesie :))) widocznie mało skutecznie :( Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 27.08.05, 12:12 to je w doma zawsze moja robota, no i przi okazkji zawsze jeszcze kontroluja co inksze richtik do odnich koszykow nawciepywali za muchomory :))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 27.08.05, 12:13 szwager_ze_laband napisał: > to je w doma zawsze moja robota, no i przi okazkji zawsze jeszcze kontroluja co > inksze richtik do odnich koszykow nawciepywali za muchomory :))) :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dzień dobry (11) 28.08.05, 10:05 meg_s napisała: > witam jubileuszowo/nostalgicznie ;P I dodam jeszcze odpustowo (w parafi Bartłomieja);P Witam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 na dzień dobry każdemu z osobna 28.08.05, 10:34 Pocałunek "Na Pwitanie" Całuję Cię słońcem, a chłodzę Cię deszczem. W krysztale Twego lustra, JESTEM Wyobraźni istnieniem, Twego serca pragnieniem. Twoich myśli grzechem i... ECHEM... W poziomkowym zapachu, w malinowym trunku. Brak mi czego? NAJSŁODSZEGO TWEGO POCAŁUNKU... Słowa pisane wielką literą,bezpośrednio dedykuję Tobie. (choć to napisał ktoś inny ale ja tak myślę ) Autor: Sabrina1 z 12 poziomów Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 28.08.05, 11:54 a jaki to jubileusz dzisiej je? szczelouch jakos gaffa? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 28.08.05, 14:26 ...dla wszystkich smutny , jubileusz ...? zwykle są radosne ;( Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (11) 29.08.05, 05:03 coraz później robi się jasno - nieuchronnie zbliża się jesień witam was w pierwszym dniu reszty waszego życia Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzień dobry (11) 29.08.05, 08:17 rześko! ale pięknie! bardzo dobry dzionek się rozwija. : ) wczoraj, 5kg grzybów/3h... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Dzień dobry (11) 29.08.05, 08:30 A ja w sobotę tylko trzy maślaki. Ale za to wszystkie pod własną hortensją:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Dzień dobry (11) 29.08.05, 08:28 Faktycznie coraz później - niedawno zaczynałaś pracę o 4.43, a dzisiaj pierwszy post dopiero o 5.03:) To ile Ty śpisz dziennie, Meg? Dzień dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 29.08.05, 18:02 ..ale ktoś jeszcze sie cieszy z naszego Dzień dobry >>:( same awantury i kłótnie , i epitety żeee..:(( Taki nerwowy koniec wakacji? A jednak witajcie i miłego popołudnia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (11) 29.08.05, 18:42 bartoszcze napisał(a): > Faktycznie coraz później - niedawno zaczynałaś pracę o 4.43, a dzisiaj > pierwszy post dopiero o 5.03:) > To ile Ty śpisz dziennie, Meg? nie chciałam Was straszyć wcześniejszym wpisem - bo dziś spałam tylko godzinę 2.00-3.00 - ale normalnie to około 5 godzin :) MyHa napisała: > ..ale ktoś jeszcze sie cieszy z naszego Dzień dobry >>:( > same awantury i kłótnie , i epitety żeee..:(( > Taki nerwowy koniec wakacji? ja się cieszę , bo JADĘ, JADĘ :D komórkę wrzucę do sedesu, spuszczę wodę - i lotto.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 29.08.05, 18:55 meg_s napisała: > > nie chciałam Was straszyć wcześniejszym wpisem - bo dziś spałam tylko godzinę > 2.00-3.00 - ale normalnie to około 5 godzin :) > > > ja się cieszę , bo JADĘ, JADĘ :D > komórkę wrzucę do sedesu, spuszczę wodę - i lotto.... ;) fajnie masz, ja też bym znowu pojechała na urlop:) pogoda chyba będzie ładna więc życzę Ci duuuużo światła:)) Odpocznij też troszkę i wyśpij się może nareszcie :)))....no i wracaj do Nas szybko , bo komu będę mówić Dzień dobry:( :)))))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 29.08.05, 22:34 Dziouszki, no to znaczy ize u wos tysz suonce wylazuo - u nos od dzisiej piykno letnio pogoda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (11) 30.08.05, 05:04 będzie dobry, będzie BARDZO dobry zapowiadane pełne słońce (choć do zdjęć malownicze chmurki by się przydały :) większa karta do aparatu kupiona akumulatorki naładowane mapy i przewodniki spakowane nocleg zapewniony samochód zatankowany do pełna tylko się przejaśni - budzę dziecko i W DROGĘ !!! bądźcie grzeczni jak mnie nie będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 30.08.05, 09:45 niyma sprawy, bo mie tysz niy bydzie :))) Piyknego urlopu winszuja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Dzień dobry (11) 30.08.05, 11:44 meg_s napisała: > bądźcie grzeczni jak mnie nie będzie ;) dobrze mamusiu:)) będziemy za Ciebie zakładać kolejne wątki dzieńdobrowe dobrego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 30.08.05, 16:41 bartoszcze napisał(a): > meg_s napisała: > > > bądźcie grzeczni jak mnie nie będzie ;) > > będziemy, bedziemy...przynajmniej ja!...zawsze jestem grzeczna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 31.08.05, 15:40 wszystkich witam...w imieniu nieobecnej gospodyni wątku :) Ktoś tu sie deklarował , że będzie mówił to Dzień dobry pod nieobecność rzeczonej ..:))) ..a nie pisałam , że ja jestem grzeczna ?? miłego popołudnia dla mnie niekoniecznie dobry dzień ...podp......mi rower:((( i na czym teraz bede jeździć :( Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzień dobry (11) 31.08.05, 15:54 trzeba go było ubezpieczyć - trawestując oświadczenie pewnego premiera... ;) szkoda, zawsze to strata, a jakiś gó..arz opyli go za grosze... ale głowa do góry ! może sprzedając go trafi na ciebie... a wtedy! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 31.08.05, 16:00 sss9 napisał: > trzeba go było ubezpieczyć - trawestując oświadczenie pewnego premiera... ;) > szkoda, zawsze to strata, a jakiś gó..arz opyli go za grosze... > ale głowa do góry ! może sprzedając go trafi na ciebie... a wtedy! :))) gorsze jest to , że nie mam teraz kasy na nowy :(((...a wrzesień zapowiada się całkiem ładny:( na piechura raczej się nie nadaję :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzień dobry (11) 31.08.05, 16:03 RATY 0 % ! oczywiście to ściema, ale zawsze nie tak dotkliwe dla kieszeni... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 31.08.05, 16:07 sss9 napisał: > RATY 0 % ! > oczywiście to ściema, ale zawsze nie tak dotkliwe dla kieszeni... a "najśmieszniejsze" jest to , że ja tego złodziejaszka słyszałam ( to było w nocy) , ale nie przyszło mi do głowy , że własnie rozstaję sie z moim "pojazdem" :((..nie chciało mi się wstawać , to mam :( ..i skończy sie chyba na tych 0% ratach ...cholerka ! Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dzień dobry (11) 31.08.05, 18:02 myha1 napisała: ...podp......mi rower:((( Znam ten ból,synowi gwizdnęli nowiuśkiego górala .Po czasie dowiedziałam się kto,ale i tak już nic nie mogłam zrobić. Miłego popołudnia wszystkim Uśmiechnij się Myha,na przekór,a tym wszystkim złodziejaszkom i chętnym taniego towaru-NIE Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 31.08.05, 18:48 Hallo Anno dzięki za "zrozumienie" ..to też był góral:( dobrze , że jak jadę w góry do moich przyjaciół czeka tam na mnie rower...inaczej musiałabym sie przekonac do wycieczek pieszych :)) złodziejom mówimy NIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (11) 31.08.05, 19:25 ...a właściwie wieczór :D ale fajnie było - tyle wrażeń, że najpierw muszę wszystko uporządkować Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 31.08.05, 19:26 meg_s napisała: > ...a właściwie wieczór :D > > ale fajnie było - tyle wrażeń, że najpierw muszę wszystko uporządkować a to było tak króciutko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (11) 31.08.05, 19:55 dużo się zmieściło, bo jak zwykle "w galopie" ;) ale i odespałam całe 10 godzin :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 31.08.05, 22:42 a mosz tyn domek??? czekom blank geszpant na te bildy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (11) 01.09.05, 04:09 nie mam - bo to coś co pozostało po stacyjce kolejowej nie miało nic "naprzeciwko" - w pobliżu było wprawdzie jedyne gospodarstwo, ale domek miałam dokładnie pod słońce a ze zdjęć nie jestem zadowolona :( - jak się okazuje nadmiar słońca też nie służy - za mocne kontrasty Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 01.09.05, 11:30 szkoda, ale i tak kozde jedne zdjyncie z ciekawosciom obejza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 01.09.05, 15:42 dobry, dobry... miłego popołudnia i wieczoru:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (11) 03.09.05, 09:02 jak was czytam - to tracę nadzieję na nadejście dobrego dnia ale potem wychodzę na dwór - rozglądam się, spotykam sympatycznych ludzi (jak np wczoraj w miejscowości pomiędzy Niekarmią i Niewiesze ;)).... i dlatego życzę wszystkim bez wyjątku pracowitego dnia - uczciwa, ciężka praca wygania z głowy gupoty [ort.zam] a po pracowitym dniu zasłużonego odpoczynku - najlepiej z dala od komputera :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 03.09.05, 11:15 Margotko, ciesza sie ize tak to widziosz - no to mozno sam konsek pomogesz te forum posprzontac, jakis piykny temat rozkulac, cos o Glywicach nowego szkryfnonc ... Mie np interesuje, jak tam mo sie sprawa ze nogami od "Jezuska" (?) ps do tych kere o tym niy wiedzom to informuja ize na starym "poniymieckim" Cmyntarzu Hutniczym jakes debile oduomali Jezusowi nogi Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (11) 03.09.05, 15:02 jeżdżą ze mną :( pewnie nie uwierzysz - ale naprawdę nie miałam czasu się tym zająć :( Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dzień dobry (11) 03.09.05, 17:30 Idź tam gdzie chce twe serce, Nie trwaj długo w jednej rozterce. Doceń to co los dał Ci dobrego, A nie spotka Cię nic złego. Autor: lunathrien1 z 12 poziomów Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 03.09.05, 23:49 Margotce wierza ze niymo czasu, bo jo som prawie psziszou ze fjeru, a Suoneczko sam richtik piykne konski dowo, ino durch niy poradza sie przizwyczaic do tych "poziomow" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myha1 Re: Dzień dobry (11) IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 03.09.05, 12:51 o taak Meg! ...ciężka praca i jeszcze raz ciężka praca !...i nie ma już siły na głupoty :((( miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Dzień dobry (11) IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 04.09.05, 09:17 ...na wieki wiekow Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dzień dobry (11) 04.09.05, 09:45 witom wszystkich i życza miłego dnia serwisy.gazeta.pl/magia/980606,36415,980604.html Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 04.09.05, 09:46 dobry pani Hawrankowo!, co to tera bydziecie sam czarowac abo jako? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dzień dobry (11) 04.09.05, 09:47 szwager_ze_laband napisał: > dobry pani Hawrankowo!, co to tera bydziecie sam czarowac abo jako? > > :))) a dyć Pane Hawranek-----zerknijcie sie jako wom dziś idzie Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 04.09.05, 09:54 jo to juz wia, dyc jak zech ino wstanou to zaro zech miou tego kaca - tak to je jak sie suepie ze muykami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dzień dobry (11) 04.09.05, 10:02 szwager_ze_laband napisał: > jo to juz wia, dyc jak zech ino wstanou to zaro zech miou tego kaca - tak to je > jak sie suepie ze muykami :))) kto to je "muyki"? Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Dzień dobry (11) 04.09.05, 10:05 no widzisz!!! gynau tak to potym je :))) te MUZYKI to byli do tego jerszcze ze Polski ... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (11) 04.09.05, 13:44 bardzo..miłej niedzieli dla wszystkich :) MyHa Odpowiedz Link Zgłoś