meg_s 26.09.05, 08:47 i tym co później wstają .... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annak12 Re: Dzień dobry (14) 26.09.05, 09:57 meg_s napisała: > i tym co później wstają .... :) Ja wstaję wcześnie;),ale do kompa tak szybko nie podchodzę!Pogoda wspaniała,to tak apropo ,że miałam już kontakt ze światem:)))Pora na ogniska i pieczenie kartofelków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Dzień dobry (14) IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 26.09.05, 10:09 meg_s napisała: > i tym co później wstają .... :) ;) Dziendobry panie i panowie, dobranoc kochani studenci. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (14) 26.09.05, 15:36 no to tradycyjne Dzień dobry, jeszcze prawie letnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Dzień dobry (14) 26.09.05, 19:04 szwager_z_laband napisał: > jo wstou dopiyro tera :) Gniyła;))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (14) 26.09.05, 19:45 a propos granicy ;) zmierzam w kierunku wszechogarniającej paniki :D jeszcze nigdy się nie przeprowadzałam - a tu gdzie jestem "okopuję się" i gromadzę zbiory ;) od lat ....., no od urodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (14) 26.09.05, 21:03 meg_s napisała: > a propos granicy ;) > zmierzam w kierunku wszechogarniającej paniki :D > jeszcze nigdy się nie przeprowadzałam - a tu gdzie jestem "okopuję się" i > gromadzę zbiory ;) od lat ....., no od urodzenia :) hmmm...przeprowadzałam sie dwa razy ...i przeżyłam :))) teraz przeżywam wyprowadzki ...nie swoje :) wierz mi Meg , to o wiele trudniejsze , trzy dni płakałam :( ale mam nadzieję też to pokonać :)) POWODZENIA NA NOWYM MIEJSCU ! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzień dobry (14) 26.09.05, 21:42 przeprowadzki są super ! przy okazji okazuje się jak "obrastamy" w różne nieprzydatne graty, a zmiana lokum, to świetna okazja by się takiego balastu [;)] pozbyć. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (14) 26.09.05, 21:48 sss9 napisał: > przeprowadzki są super ! > przy okazji okazuje się jak "obrastamy" w różne nieprzydatne graty, a zmiana > lokum, to świetna okazja by się takiego balastu [;)] pozbyć. :)) z tym akurat nie mam problemu, nie przywiazuje sie "szelkami" do rzeczy :)) czesto robię generalne "przewietrzanie" i powiększanie przestrzeni życiowej:)) ..bez żalu rozstaję się z rzeczami, które uważam za mało ważne Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzień dobry (14) 26.09.05, 21:57 :) ja też, jednak zawsze coś zostaje, bo szkoda, jeszcze się przyda... nigdy się nie przydaje. a podczas przeprowadzki - nie ma zmiłuj ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (14) 27.09.05, 17:07 sss9 napisał: > przy okazji okazuje się jak "obrastamy" w różne nieprzydatne graty, > a zmiana lokum, to świetna okazja by się takiego balastu [;)] pozbyć. mój problem nie polega na rozstaniu się z jakimś przedmiote, ale na tym że "od zawsze" mam kodowane, że nie wyrzuca się rzeczy które nie są zniszczone :( Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (14) 27.09.05, 06:47 .....jeszcze tylko godzina i kwadrans......brrrr.... witam wszystkich jeszcze z Zabrza :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: Dzień dobry (14) 27.09.05, 11:59 meg_s napisała: > .....jeszcze tylko godzina i kwadrans......brrrr.... > > witam wszystkich jeszcze z Zabrza :) dej znac jak juz bydziesz Glywiczokym na papioze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (14) 27.09.05, 17:03 szwager_z_laband napisał: > dej znac jak juz bydziesz Glywiczokym na papioze! :) hmmm - na papierze to ja jestem od 2.02.2002 :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: Dzień dobry (14) 27.09.05, 22:41 no to cza to obloc :))) incluzywnie 3 lata curik! to by wyuaziouo 4 kisty Tichauera :))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (14) 27.09.05, 15:40 meg_s napisała: > .....jeszcze tylko godzina i kwadrans......brrrr.... > > witam wszystkich jeszcze z Zabrza :) :))) zostawisz mnie sierotą ? Dobrego popołudnia ...zapamietaj pierwszy sen na nowym miejscu, podobno sie sprawdza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (14) 27.09.05, 17:05 myha1 napisała: > Dobrego popołudnia ...zapamietaj pierwszy sen na nowym miejscu, podobno sie > sprawdza :))) ja już tam mnóstwo razy nocowałam - i u rodziców i jako "właścicielka" :) ale od dziś jest tam moja ulubiona kanapa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dzień dobry (14) 27.09.05, 07:09 Tyle tych uśmiechów, co dzień się na swej drodze się spotyka One tylko na to czekają, by zabrzmiała w nas ich muzyka... ...jest srebrny uśmiech księżyca, co małą gwiazdką się zachwyca... ...jest w diamentowej kropli rosy, gdy o świcie dzień rozważa nasze losy... ...”Dzień Dobry” światło latarni mówi każdemu, kto swą radość zagubi... ...na liściach pięknie się już złoci, a tyle w nim słodyczy, a tyle dobroci... …stoi cierpliwie na przystankach, rozsiany, jak te leśne grzyby i taki jest promienny, słoneczny ... taaakkkki naprawdę PRAWDZIWY! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 dla mojego przyjaciela..................... 27.09.05, 07:13 szukam Cie w miękkim futrze kota w kroplach deszczu w sztachetach opieram się o dobry płot i zasnuta słońcem -mucha w sieci pajęczej- czekam... bądź przy mnie blisko bo tylko wtedy nie jest mi zimno chłód wieje z przestrzeni kiedy myślę jaka ona duża i jaka ja to mi trzeba twoich dwóch ramion zamkniętych dwóch promieni wszechświata jest cała ziemia samotności i tylko jedna grudka twojego uśmiechu jest całe morze samotności twoja tkliwość ponad nim jak zagubiony ptak jest całe niebo samotności i tylko jeden w nim anioł o skrzydłach tak nieważkich jak twe słowa potrafiłabym śmiać się płakać tańczyć boso w deszczu i skakać na linie mogłabym uszyć serce z pajęczyn namalować swoje uczucia i ulepić zamek ze śniegu -dla ciebie potrafiłabym to wszystko gdybyś chciał gdybyś mnie pokochał i żyć ze mną chciał -na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Dzień dobry (14) 27.09.05, 08:55 Witam tak z rana:)wszystkich pozytywnie" zakręconych";) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (14) 28.09.05, 06:31 chyba się nam pogoda odmieniła.. :( dzińdybry Odpowiedz Link Zgłoś
macpor Re: Dzień dobry (14) 28.09.05, 06:34 Mgła i rześko jak wczoraj rano, więc gdzie zmiana? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (14) 28.09.05, 07:38 no bo wicie, jako to powiadał dziadek Byrcyn wychodząc rano przed Betlejemkę "hmmm - gmy idom górą - piją wodę - bedzie loć" albo "hmmm - gmy idom dołe - opiły się wody - bedzie loć" albo "hmmm - gmy ni mo ? tyz bedzie loć" faktycznie przejrzało :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Pyrsk 28.09.05, 07:46 meg_s napisała: > no bo wicie, jako to powiadał dziadek Byrcyn wychodząc rano przed Betlejemkę > > "hmmm - gmy idom................ hmmm - w razie niypogody bydzie dyszcz Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 witam pięknie 28.09.05, 11:07 Dzisiaj o poranku, Wiatr chmury układa, Coś tam w drzewach szepce, - Plany dnia układa. Zastanawia się poważnie… Co dziś lepsze będzie: Czy, gdy je rozgoni? Czy, gdy ich przybędzie? Oj, wietrzyku miły, Zanim znajdziesz To najlepsze rozwiązanie, W jedno uszko szepnij: Witam, Cię Kochanie! Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: witam pięknie 28.09.05, 11:25 u nos louo wczora w nocy, dzisiej juzas klara fajnie dowo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (14) 28.09.05, 17:37 meg_s napisała: > chyba się nam pogoda odmieniła.. :( > > dzińdybry . ..no cóż jesień , idzie nieuchronnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (14) 29.09.05, 07:13 witam wszystkich - pozdrawiając szczególnie przeziębionych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Dzień dobry (14) IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip0.t-ipconnect.de 29.09.05, 08:06 a moze podacie jakies recepty dla tych przemarznientych? Np.: goraca herbata z cytryna. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (14) 29.09.05, 08:11 jeszcze na studiach to mi pomagało - co przerwę szklanka tak gorącej jak się dało wypić herbaty z cytryną oczywiście - i "dusiłam w zarodku" - ale teraz mam formę rozwiniętą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Dzień dobry (14) IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip0.t-ipconnect.de 29.09.05, 08:17 :-( osobiscie mam takzwany "3 stopniowy plan" w takiej sytuacji. - herbata z cytryna, ca. 0,5 l., - kapusta kiszona, ile sie da, - rosol z kurczaka z ryzem (moze byc i cos innego)+ czosnek w nieograniczonej ilosci, Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (14) 29.09.05, 08:39 Gość portalu: Ramon napisał(a): > .... czosnek w nieograniczonej ilosci, ale to bezwzględnie wymaga pozostania w domu pod groźbą infamii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (14) 29.09.05, 08:51 ...melduje się przeziębiona jak licho :))) Na ogół pomaga mi "końska" dawka rutinoscorbin na noc - 6-8 szt i rano poprawka 4 szt... ale pod warunkiem , że wezmę to na samym początku infekcji , zanim jeszcze ona się rozwinie :( a tak poza tym to cieplutkie Dzień dobry dla większości :))) Jestem nareszcie na nowo w sieci w godzinach rannych :))) Przymusowa abstynencja była cokolwiek dokuczliwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: Dzień dobry (14) 29.09.05, 10:57 a jo we poniydziauek dou sie szpryca zrobic na grypa - bydymy widziec co z tego bydzie Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dzień dobry (14) 29.09.05, 20:01 dzień dobry ,a raczej dobry wieczór wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: Dzień dobry (14) 29.09.05, 22:14 Dobry Pani Hawrankowo, jako se to mocie? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (14) 30.09.05, 06:31 "...jesień przyszła - nie ma na to rady..." Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (14) 30.09.05, 07:18 meg_s napisała: > "...jesień przyszła - nie ma na to rady..." no to w takim razie Jesienne Dzień Dobry .... " jesień, jesień ..idzie przez park .." witaj Meg, a jak Twoja przeprowadzka ?...jesteś bliżej czy dalej ? > Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (14) 30.09.05, 07:26 za przeproszeniem "w rozkroku" ;) np - wszystkie garnki są już w Gliwicach, ale kuchenka została w Zabrzu - no tak wyszło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (14) 30.09.05, 08:43 meg_s napisała: > za przeproszeniem "w rozkroku" ;) > > np - wszystkie garnki są już w Gliwicach, ale kuchenka została w Zabrzu - no > tak wyszło ;) :)))) ale za to z czystym sumieniem możesz "iść na obiadek" , a nie gotować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: Dzień dobry (14) 30.09.05, 10:41 meg_s napisała: > za przeproszeniem "w rozkroku" ;) > > np - wszystkie garnki są już w Gliwicach, ale kuchenka została w Zabrzu - no > tak wyszło ;) To yntlich byda mog sie przeknac jak warzysz! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dzień dobry (14) 01.10.05, 08:37 To co dajemy innym jest sensem życia Więc nie bójmy się Kochać ludzi Wspierać w potrzebie Płakać razem z nimi Cieszyć się razem z nimi Po prostu żyjmy tak jak serce dyktuje Cóż że nieraz zadrży głos Czy łza spłynie po policzku Oby nie zadrżała nam dusza Bo żadnego szlachetnego ruchu nie wykona Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Dzień dobry (14) 02.10.05, 10:29 Uśmiech z samego ranka,radosnych chwil.. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Dzień dobry (14) 02.10.05, 11:54 Piekna pogoda,czas gdzies wyjsc i poogladac jesienne drzewa... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (14) 03.10.05, 08:00 Może przebiję się z moim skromnym Dzień Dobry ....tylko dla wybrańców :) Miłego dnia , chociaż taki pochmurny . alter ego MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: Dzień dobry (14) 03.10.05, 08:10 wszyskim miouym paniom winszuja i jo Dobrego Dnia! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzień dobry (14) 03.10.05, 08:13 szwager_z_laband napisał: > wszyskim miouym paniom winszuja i jo Dobrego Dnia! > > :)) oooo... śwagiersacz się znowu wdupskawciska. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (14) 03.10.05, 08:14 sss9 napisał: > > :)) > oooo... śwagiersacz się znowu wdupskawciska. :))) :))) też Ci mówię Dzień dobry :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (14) 03.10.05, 08:13 szwager_z_laband napisał: > wszyskim miouym paniom winszuja i jo Dobrego Dnia! :) ...a dlaczego tylko Paniom ? > > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: Dzień dobry (14) 03.10.05, 08:18 bo mom w nich wiyncyj nadzieji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (14) 04.10.05, 07:43 Z nadzieją , że będzie lepszy ...Dzień dobry . Witam ciepło , bo za oknem ...tak sobie :)) Meg, czy uporałaś sie już z tą przeprowadzką :)) A może potrzebujesz pomocy ?...jakby co , chętnie pomogę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzień dobry (14) 04.10.05, 08:17 meg_s napisała: > Dzień dobry MyHa :) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Meg_s 04.10.05, 10:05 aż mi wstyd,ale jeszcze nie doszłam z tymi kwiatami--mam już je w domu --wolałabym jednak z Tobą je posadzić,bo a nuż będzie źle--zadzwonię dziś wieczorem do Ciebie i się umówimy,co? Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Meg_s 04.10.05, 12:10 Dzien dobry. Serwuje wszystkim paniom kawe, hmmm...:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Meg_s 04.10.05, 12:11 somepoint210 napisał: > Dzien dobry. Serwuje wszystkim paniom kawe, hmmm...:) taaa... to dobra pora na drugą kawkę :) Poproszę czarną , parzoną z cukrem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Meg_s 04.10.05, 12:14 mnie nikt nic nie proponuje, to pójdę sobie herbatę zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Meg_s 04.10.05, 12:16 bartoszcze napisał(a): > mnie nikt nic nie proponuje, to pójdę sobie herbatę zrobić:) a ja dopiero jem śniadanie ,( też sama musiałam sobie zrobić :( :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Meg_s 04.10.05, 12:17 MyHa, sie robi:) W jakiej filizance podac? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Meg_s 04.10.05, 12:18 somepoint210 napisał: > MyHa, sie robi:) > W jakiej filizance podac? ...w Twojej ulubionej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Meg_s 04.10.05, 12:20 ja tez herbatkę proszę ! ;) dzieeeeń dooobrrrryyyyy ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Meg_s 04.10.05, 12:25 Dzien dobry, co Wy z tymi herbatkami?:) Jak herbatka, to szachy i koniaczek...tylko cokolwiek za wczesnie, sam juz nie wiem, za wczesnie na szachy, czy koniaczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Meg_s 04.10.05, 12:26 po prostu, zawcześnie. ale na herbatkę - nigdy nie jest za wcześnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Dzien dobry MyHa. 04.10.05, 15:43 Przyłącze się do tego zwykłego dzien dobry, dla MyHy i wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzien dobry 05.10.05, 07:50 ..pierwszy raz od kilku dni nie zaspałam :)))) Meg , przeprowadzka przeprowadzką , a obowiązki należy wykonywać :)))) To Twój wątek , masz Nas dosyć już :))) Miłego dnia dla....prawie wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzien dobry 05.10.05, 13:29 Ja kawę,... a Tobie proponuję herbatkę...zieloną :) Cudownie uspokaja i czyści organizm z toksyn :) Mogę Ci zaparzyć , najlepiej liściasta ... Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzien dobry 05.10.05, 13:34 :))) tak, proszę. może być więcej, np. w dzbanku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzien dobry 05.10.05, 13:38 sss9 napisał: > :))) tak, proszę. może być więcej, np. w dzbanku ;) :))))))) nie wolno jej parzyć na zapas , ....jak skończysz zaparzę Ci nową :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzien dobry 05.10.05, 13:41 :)) jednak wydaje mi się, że jej "zbawienne" działanie objawia się po latach wchłaniania. a tu czas tak pędzi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzien dobry 05.10.05, 13:43 sss9 napisał: > :)) jednak wydaje mi się, że jej "zbawienne" działanie objawia się po latach > wchłaniania. a tu czas tak pędzi... ;) na te dzisiejsze , natychmiastowe potrzebujesz melisy moze he he he Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzien dobry 05.10.05, 13:49 sss9 napisał: > :))) raczej czegoś przeciwbólowego ... taaa potrzebujesz znieczulacza ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzien dobry 05.10.05, 13:58 sss9 napisał: > albo cudu... ;))) jeden taki " ślepowron" mowił , że : " kazdy ma taki cud , na jaki zasłuzył " , koniec cytatu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzien dobry 05.10.05, 14:28 :) tym "cudem" mógłby być moderator. wszystkim by to dobrze zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzien dobry 05.10.05, 14:44 sss9 napisał: > :) tym "cudem" mógłby być moderator. wszystkim by to dobrze zrobiło. noooo...nie wiem , nie wiem :)) jeszcze byś cieniutko piszczał , nie mógłbyś sobie tak folgować :))) na razie to " hulaj dusza , piekła nie ma " :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzien dobry 05.10.05, 14:51 zgadza się, ale miej w pamięci, że to ja ostatnio przypomniałem ten temat, bo też kiedy będzie mod nie będzie potrzeby takiego "folgowania". ja się jakoś tego nie obawiam, a i ty przecież zauważyłaś kto protestował... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Dzien dobry 05.10.05, 14:54 sss9 napisał: > zgadza się, ale miej w pamięci, że to ja ostatnio przypomniałem ten temat, bo > też kiedy będzie mod nie będzie potrzeby takiego "folgowania". ja się jakoś teg > o > nie obawiam, a i ty przecież zauważyłaś kto protestował... > ;) zauważyłam :) ....nie bądź taki wrażliwy , albo drażliwy he he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Dzien dobry 05.10.05, 13:53 cześć! Czyżbyś nieopatrznie przyczytał zbyt dużo wpisów naukowca "koniec-swiata-blisko-uwierzcie-mi"? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzien dobry 05.10.05, 13:56 :))) to też, ale się nie przejąłem... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Dzień dobry (14) 05.10.05, 16:14 .bry wszystkim. Cos mnie siem zdaje, ze to bedzie kolejny dzien Ballesta:) Taka jest "prawdo", "uwierzcie mi":) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzień dobry (14) 05.10.05, 16:17 somepoint210 napisał: > .bry wszystkim. > > Cos mnie siem zdaje, ze to bedzie kolejny dzien Ballesta:) Taka jest "prawdo", > "uwierzcie mi":) czyli jutro czytamy go na Oślej ławce ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzień dobry (14) 05.10.05, 16:21 somepoint210 napisał: > Czemu nie od razu:) ponieważ nie mamy moderatora. a propos, co wiesz, jak sprawa, kiedy decyzja ? Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Dzień dobry (14) 05.10.05, 16:24 Chyba nic jeszcze nie wiadomo. Moze Ballest cos wie, moze poszuka na google:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzień dobry (14) 05.10.05, 16:35 :))) nie kpij, on już dzwonił pod numer jaki podał mu Jabbur : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=29296255&a=29324955 Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Dzień dobry (14) 05.10.05, 16:47 Juz sam nie wiem co o tym myslec:) A moze siem dodzwonil...i cos wie, a nie chce powiedziec:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzień dobry (14) 05.10.05, 16:54 :))) nieee, jęczał tu na forum swego czasu, że się dodzwonić niy idzie ze Niemiec. łyknął to ! :))) p.s. twoja jest "setka", kto założy nową ? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (14) 05.10.05, 16:55 sss9 napisał: > p.s. twoja jest "setka", kto założy nową ? a niech tylko który spróbuje ............>((( Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Dzień dobry (14) 05.10.05, 16:57 Moze MyHa, albo Meg. Nie, poczekaj, niech to bedzie kolega Ballest:) Niech powie do forumowiczow "Dzien dobry, przepraszam, mylilem sie":) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Dzień dobry (14) 05.10.05, 16:58 :)))))))))))))))))))))))))))))))) X 2 , dla meg i somepoint'a. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
przeznaczony Re: Dzień dobry (14) 09.10.05, 09:26 Ile wątków na ten sam temat ? Dzień dobry (?) Proszę zapoznać sie z Netykietą. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dzień dobry (14) 09.10.05, 12:19 przeznaczony napisał: > Ile wątków na ten sam temat ? > Dzień dobry (?) błąd panie .... ooops "przeznaczony" to jest jeden i ten sam wątek w odcinkach - i gdyby nie twoje małpie złośliwości, wcześniejsze odcinki spokojnie opadałyby sobie na koniec, a aktywny byłby tylko jeden Odpowiedz Link Zgłoś