sss9 07.10.05, 20:32 są już trzy, a jak znamy "życie";), to na nich się nie skończy. będzie porządek, czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black.ok Re: ile wątków na ten sam temat ? 07.10.05, 20:37 mam wątpliwość, czy się skończy na trzech, czy FG będzie w końcu normalnym forum, energia tego gościa zdaje się być niewyczerpana. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: ile wątków na ten sam temat ? 07.10.05, 21:05 sss9 napisał: > są już trzy, a jak znamy "życie";), to na nich się nie skończy. > będzie porządek, czy nie ? Powtarzane posty beda usuwane. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ile wątków na ten sam temat ? 07.10.05, 21:08 nie ma tych samych watkow, tylko malo inteligentni nie rozrozniajom NIUANSOW! Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: ile wątków na ten sam temat ? 07.10.05, 21:10 Nie krzycz tyle, zachowuj się kulturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: ile wątków na ten sam temat ? 07.10.05, 21:17 Wystarczy ze sie bedzie zachowywal tak jak na Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: ile wątków na ten sam temat ? 07.10.05, 21:18 czyli, że go nie będzie ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: ile wątków na ten sam temat ? 07.10.05, 21:17 ballest napisała: > nie ma tych samych watkow, tylko malo inteligentni nie rozrozniajom NIUANSOW! Ballest, jezeli tresc watkow jest pod wzg. merytorycznym, a nawet strukturalnym:) taka sama, to zostanie jeden watek, reszta zostanie usunieta. Czy ja musze Ci to tlumaczyc:) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: ile wątków na ten sam temat ? 07.10.05, 21:23 Mysle ze tlumaczyc sie nie musisz ( nie musicie) Jak to juz pisal kiedys Bartoszcze ... placze i zale kierowac mozna na abuse@ Na Olsztynie borasca wykasowala mu wszystko co dublowal i sie szybko nauczyl .. a nawet ja teraz chwali wiec nie widze problemu. Oczywiscie ta sama zasada dotyczy nas wszystkich koniec zasmiecania . Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: ile wątków na ten sam temat ? 07.10.05, 21:13 somepoint210 napisał: > > Powtarzane posty beda usuwane. > Pozdr. Takiego dnia warto bylo dozyc ;))) To mały krok dla człowieka, dla ludzkości - krok olbrzymi. NEIL ARMSTRONG Pozdrawiam i trzymam kciuki Braid Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: ile wątków na ten sam temat ? 07.10.05, 21:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=30108932 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=30109112 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=30109847 w każdym z nich praktycznie to samo o tym samym. który zostanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: ile wątków na ten sam temat ? 08.10.05, 05:54 Witaj, Zbyt duzo osob zamiescilo tam komentarze. Niech sluza przykladem, jak nie nalezy postepowac:) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: braid 07.10.05, 21:35 Posty tego typu: "X masz pocztę" kwalifikuje się jako spam. I usuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: braid 07.10.05, 21:39 bartoszcze, ty notorycznie naruszasz Netykietę i dopuszczasz spam na zarządznych przez siebie forach. Odpowiedz Link Zgłoś
liza1000 Re: braid 07.10.05, 21:41 Nie ma o czym juz mowic . Moze Pan bartoszcze nie moze ogarnac tylu postow sam . Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: braid 07.10.05, 21:40 bartoszcze napisał(a): > Posty tego typu: "X masz pocztę" kwalifikuje się jako spam. > I usuwa. Jestem ZA ;))) Mam nadzieje ze pisane stylem "kuknij na kszinka " tez? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: braid 07.10.05, 22:23 rajskie szubienice duo wiadukty pukielne pępkiem centralnie a pokornie zwięzłe stereo-skrzydła nielot pokutą dekoracji barwnie bezużyteczny piękny trzepot muzyką poprzez akompaniament pod wiatr miasto around splot niewinności wczorajszy pierścieniem w złotej keratynie zamurowana zapomnieniem dziś estetyczną pramimiką k o k a r d a Odpowiedz Link Zgłoś
przeznaczony Re: ile wątków na ten sam temat ? 08.10.05, 21:27 przeznaczony napisał: > Dzień dobry (?) Proszę zapoznac sie z Netykieta. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Bartoszcze, 08.10.05, 12:48 bartoszcze napisał(a): > Posty tego typu: "X masz pocztę" kwalifikuje się jako spam. > I usuwa. mam tego typu wpisy,a Twojego autorstwa poszukać? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Bartoszcze, 08.10.05, 13:16 rico-chorzow napisał: > > Posty tego typu: "X masz pocztę" kwalifikuje się jako spam. > > I usuwa. > > mam tego typu wpisy,a Twojego autorstwa poszukać? Całkiem możliwe, że jeszcze gdzieś zostały - jak znajdziesz, to będzie można wyciąć:) (chyba że się zarchiwizowały) Odpowiedz Link Zgłoś