Dodaj do ulubionych

czy moge sobie obrac nick "hitler"?

IP: *.anon-online.org 29.10.05, 13:01
zagadka dla mnie jest akceptacja na tym forum nickow takich jak "morgenthau"
lub "stalin". one same niezaleznie od publikowanego tekstu sa juz jawna
prowokacja. jak dlugo moderatorzy te nicki beda jeszcze tolerowali?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kosma Re: czy moge sobie obrac nick "hitler"? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 29.10.05, 13:08
      powiedz mi lepiej czy Jasna jest już czynna?
    • Gość: Pukający Puknij się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 14:47
      > Gość portalu: MdS napisał:
      > zagadka dla mnie jest akceptacja na tym forum nickow takich jak "morgenthau"
      > lub "stalin". one same niezaleznie od publikowanego tekstu sa juz jawna
      > prowokacja.

Koziołku-matołku, a w czym ci zawinił amerykański sekretarz skarbu Henry
      Morgenthau sprawujący tę funkcję w latach 1934-1945?
      • sss9 Re: Puknij się 29.10.05, 14:58
        :)))
        mds podjął po prostu myśl innego kolegi, który ma bardzo osobisty stosunek do H.M.
        dla mnie, mds równie dobrze może nazwać się "kupa", "ścierwojad", etc,etc...
        równie dobre jak "Hitler", a skojarzeń historycznych uniknie. ;)
        • Gość: Pukający Re: Puknij się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 15:27
          > sss9 napisał:
          > :)))
          > mds podjął po prostu myśl innego kolegi, który ma bardzo osobisty stosunek do
          > H .M. dla mnie, mds równie dobrze może nazwać się "kupa", "ścierwojad",
          > etc,etc... równie dobre jak "Hitler", a skojarzeń historycznych uniknie. ;)

:-))

Może MdS miał pradziadków w Ameryce, a Henry Morgenthau tak zreformował system
          finansowy państwa, że może pradziadkom zbankrutował jakiś biznes?

• henry.morgenthau_jr.jr Czy MdS to ... ? 29.10.05, 16:14
            Gość portalu: Pukający napisał(a):

> Może MdS miał pradziadków w Ameryce, a Henry Morgenthau tak zreformował
            system
            > finansowy państwa, że może pradziadkom zbankrutował jakiś biznes?
            >
            > :-))

:) he he :)

sss9 napisał:

> mds podjął po prostu myśl innego kolegi, który ma bardzo osobisty stosune
            > k do H .M.

:) he he :)

> dla mnie, mds równie dobrze może nazwać się "kupa", "ścierwojad",
            > etc,etc... równie dobre jak "Hitler", a skojarzeń historycznych uniknie.

W kwestii MdS ...

To chyba skrót od "Mitglied der Schutzstaffel / MdS" ... po naszemu :
            Członek "SS"

Bye !
            Against fascism !
            HENRY MORGENTHAU jr. jr.

PS.
            ... ten świat widziany z koparki ... wygląda doprawdy zupełnie inaczej ...
            • rico-chorzow Re: Czy MdS to ... ? 29.10.05, 16:30
              henry.morgenthau_jr.jr napisał:

>
              > To chyba skrót od "Mitglied der Schutzstaffel / MdS" ... po naszemu :
              > Członek "SS"
              >
              >
              > Bye !
              > Against fascism !
              > HENRY MORGENTHAU jr. jr.
              >
              >
              > PS.
              > ... ten świat widziany z koparki ... wygląda doprawdy zupełnie inaczej ...

Ale sygnaturkę Pan zmienił(kill german pigs),która pasowała do Henry
              Morgenthaua,było Panu wstd za pańskiego idola-ścierwojada?;)),właściwie to i Pan
              się może "zaoptrzyć" w nik -Hitler-,nie ma specjalnej różnicy między oboma;))
              • henry.morgenthau_jr.jr Dziecko ... a "nazi" to co .... ? 29.10.05, 16:46
                rico-chorzow napisał:

> Ale sygnaturkę Pan zmienił(kill german pigs),która pasowała do Henry
                > Morgenthaua,było Panu wstd za pańskiego idola-ścierwojada?;)),właściwie to i
                Pa
                > n
                > się może "zaoptrzyć" w nik -Hitler-,nie ma specjalnej różnicy między oboma;))

Nie manipuluj dziecko ... co prawda twoje myśli blisko goebbelsa ... ale mimo
                wszystko daleko tobie azotku do niego ...

A co do sygnaturki ... to konstalowski dzidziusiu, jak zwykle skreśliłeś to co
                cię najbardziej w oczy kole ... mianowicie ... "nazi" ... i to by było na
                tyle ... azotowy propagandzisto ...

Bye !
                Against fascism !
                HENRY MORGENTHAU jr. jr.

PS.
                Do tych dla których świat kończy się za Brynicą i jedyną słuszną kulturą jest
                kultura niemiecka ... nie każdy Niemiec był nazistą ...

Niestety prawie każdy (Niemiec) nazistów wybrał ...

Niestety większość niemieckich nazistów uszła przed zasłużoną karą ...
                • rico-chorzow Re: Dziecko Morgenthau. 29.10.05, 18:11
                  Pan ma już problemy z dziecięcymi wypowiedziami,co będzie jak przyjdą dorośli?;))
                  • henry.morgenthau_jr.jr W sprawie piaskownicy 29.10.05, 18:53
                    rico-chorzow napisał:

> Pan ma już problemy z dziecięcymi wypowiedziami,co będzie jak przyjdą
                    dorośli?;

Ano mam ... niech ci będzie .... łazisz za mna jak ten cień ... znajdź se inną
                    piaskownicę ...

Chciałbym ci to wytłumaczyć ... ale nie wiem czy dotrze ...
                    Mimo wszystko spróbuję ... w sposób w miarę plastyczny ... wyobraź sobie więc
                    dziecko taki furgon z przyczepą ... nadążasz ? ... Przyczepa stoi pod
                    Konstalem ... tak pod tym w Chorzowie ... można tam kupić kiełbaski i
                    frytki ... mam nadzieję że nadążasz ? ... frytki żeby były chrupkie muszą się
                    troszkę pokąpać w gorącym oleju ... nadążasz, dziecko ... ? ... i już
                    dochodzimy do sedna sprawy ... facio (ten od tej przyczepy od furgonu) zmienia
                    ten olej w tej swojej frytkownicy raz na miesiąc ... i właśnie ty Rico jesteś
                    tak jak ten olej ... nudny, ciężkostrawny, bezpłciowy i cieknący jak smoła ...
                    chyba teraz zrozumiałeś ...? i dlatego nie dostaniesz ode mnie ni kawałka
                    czekolady ... ni landrynki.

Bye ! Rico ... mam nadzieję że na zawsze ...

Bye !
                    Against fascism !
                    HENRY MORGENTHAU jr. jr.

PS.
                    Jedno marudne i markotne "ono" już na forum mieliśmy ...
                    • rico-chorzow [...] 29.10.05, 19:07
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                    • rico-chorzow Re: W sprawie piaskownicy 29.10.05, 19:32
                      Skoro moderatorzy nie lubią dzieci,to może dać Hitlerowi-Morgenthauowi dać
                      "lizaka";))
                      • henry.morgenthau_jr.jr Flaki w oleju .... 29.10.05, 19:42
                        rico-chorzow napisał:

> Skoro moderatorzy nie lubią dzieci,to może dać Hitlerowi-Morgenthauowi dać
                        > "lizaka";))

.. tak jak ten olej ... nudny, ciężkostrawny, bezpłciowy i cieknący jak
                        smoła ... dołożę jeszcze flaki w oleju ... a co ?

Bye !
                        Against fascism !
                        HENRY MORGENTHAU jr. jr.

PS.
                        Mógłbym się jeszcze raz odnieść do tego jegomościa (uups... dziecka) ... jednak
                        będzie lepiej gdy potraktuję go jak ... "chorzowskie powietrze" ...
                        • sss9 Re: Flaki w oleju .... 29.10.05, 19:51
                          > PS.
                          > Mógłbym się jeszcze raz odnieść do tego jegomościa (uups... dziecka) ... jednak
                          >
                          > będzie lepiej gdy potraktuję go jak ... "chorzowskie powietrze" ...

i o to chodzi i o to chodzi. ;)
                          • rico-chorzow Re: Flaki w oleju .... 29.10.05, 20:02
                            sss9 napisał:

> i o to chodzi i o to chodzi. ;)

Powiedział chłopek roztropek.
                            • sss9 Re: Flaki w oleju ..../ teksty komiczne... 29.10.05, 20:07
                              rita100 napisała:

> Witam Rico, dziękuje za wszystkie miłe słowa skierowane do mnie , jesteś
                              > niesamowity i masz wspaniały refleks i humor, ale już póżno i ciezko mi
                              > mysleć ... ;)))
                              > dobrze, że jesteś :)

:)))))))))))))))))))))))))))))))
                              • rico-chorzow Re: Flaki w oleju ..../ teksty komiczne... 29.10.05, 20:14
                                sss9 napisał:

> rita100 napisała:
                                >
                                > > Witam Rico, dziękuje za wszystkie miłe słowa skierowane do mnie , jesteś
                                > > niesamowity i masz wspaniały refleks i humor, ale już póżno i ciezko mi
                                > > mysleć ... ;)))
                                > > dobrze, że jesteś :)
                                >
                                > :)))))))))))))))))))))))))))))))

Znalazł chłopek roztropek;))
                              • rico-chorzow Re: Flaki w oleju ..../ teksty komiczne... 29.10.05, 21:32
                                sss9 napisał:

> rita100 napisała:
                                >
                                > > Witam Rico, dziękuje za wszystkie miłe słowa skierowane do mnie , jesteś
                                > > niesamowity i masz wspaniały refleks i humor, ale już póżno i ciezko mi
                                > > mysleć ... ;)))
                                > > dobrze, że jesteś :)
                                >
                                > :)))))))))))))))))))))))))))))))

Może Pan samą Ritę zapyta?;)),Panie SS.
                    • rico-chorzow Re: W sprawie piaskownicy 29.10.05, 19:42

>
                      > Chciałbym ci to wytłumaczyć ... ale nie wiem czy dotrze ...
                      > Mimo wszystko spróbuję ... w sposób w miarę plastyczny ... wyobraź sobie więc
                      > dziecko taki furgon z przyczepą ... nadążasz ? ... Przyczepa stoi pod
                      > Konstalem ... tak pod tym w Chorzowie ... można tam kupić kiełbaski i
                      > frytki ... mam nadzieję że nadążasz ? ... frytki żeby były chrupkie muszą się
                      > troszkę pokąpać w gorącym oleju ... nadążasz, dziecko ... ? ... i już
                      > dochodzimy do sedna sprawy ... facio (ten od tej przyczepy od furgonu) zmienia
                      > ten olej w tej swojej frytkownicy raz na miesiąc ... i właśnie ty Rico jesteś
                      > tak jak ten olej ... nudny, ciężkostrawny, bezpłciowy i cieknący jak smoła ...
                      > chyba teraz zrozumiałeś ...? i dlatego nie dostaniesz ode mnie ni kawałka
                      > czekolady ... ni landrynki.
                      >
                      >
                      > Bye ! Rico ... mam nadzieję że na zawsze ...
                      >
                      >
                      > Bye !
                      > Against fascism !
                      > HENRY MORGENTHAU jr. jr.
                      >
                      >

Hehehe,jo niygdy niy mou szklokow i szoklady rod:)),a do dziycka tsz być
                      ciyrplywy;))
                • slezan Re: Dziecko ... a "nazi" to co .... ? 01.11.05, 19:21

> PS.
                  > Do tych dla których świat kończy się za Brynicą i jedyną słuszną kulturą jest
                  > kultura niemiecka ... nie każdy Niemiec był nazistą ...

Bardzo odkrywcze.

>
                  > Niestety prawie każdy (Niemiec) nazistów wybrał ...

Taaak? A w których wyborach?
                  >

> Niestety większość niemieckich nazistów uszła przed zasłużoną karą ...

Ciekawe. A nie wzrusza Cię, że ten zbrodniarz Morgenthau też uniknął kary?
            • Gość: MdS Re: Czy MdS to ... ? IP: *.anon-online.org 30.10.05, 00:40
              moze szanowna redakcja od czasu do czasu powinna byc obiektywna=
    • Gość: Schicklgruber Ja moge:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:26
      Pyrsk!
    • Gość: Hitler Re: czy moge sobie obrac nick "hitler"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:45
      Ja mogę.
    • Gość: MdS Dzieki, duze dzieki! IP: *.anon-online.org 30.10.05, 00:26
      dzieki moderatorom za ta szpilke :)
      • Gość: MdS do jabura IP: *.anon-online.org 30.10.05, 00:29
        tylko nadal nie rozumiem, ze nikt z was moderatorow nie byl w stanie przyznac
        sie do bledu wyciecia mojego komentarza na temat niemieckich stacji radiowych
        niemieckich odbiornikow znajdujacych sie obecnie w polskim muzeum...
    • Gość: MdS nie robcie sobie jaj!!! IP: *.anon-online.org 30.10.05, 00:38
      Gdzie moja szpilka???!!!!
      • Gość: MdS ps IP: *.anon-online.org 30.10.05, 00:42
        i dlaczego te morgentauy jeszcze tu pisza?
        • Gość: MdD prosze o troche konsekwencji! IP: *.anon-online.org 30.10.05, 01:04
          nie znajdujemy sie przeciez na polsko-narodowym forum? - albo?
          • rico-chorzow Re: prosze o troche konsekwencji! 30.10.05, 12:26
            Gość portalu: MdD napisał(a):

> nie znajdujemy sie przeciez na polsko-narodowym forum? - albo?

Nie wiem,ale wycięto moje lody do SS-manna,które się temu dziecku należą,może to
            są moderatorzy antylodowcy;))
    • bartoszcze Re: czy moge sobie obrac nick "hitler"? 30.10.05, 18:35
      Parę osób już próbowało używac nicka "Hitler" i podobnych.
      Nie trwało to długo.
      • Gość: alojs Re: czy moge sobie obrac nick "hitler"? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.10.05, 22:11
        ale morgenthauy i staliny sa nadal widoczny! jak to je?!
        • Gość: alojs Re: czy moge sobie obrac nick "hitler"? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.10.05, 22:12
          abo polsky nazi som lepszy od obcich nazi?
          • slezan Re: czy moge sobie obrac nick "hitler"? 01.11.05, 19:22
            Najwyraźniej tak. Dla mnie również niewytłumaczalne jest to, że nick stalin
            jest tolerowany, a nick hitler nie.
            • rico-chorzow Re: czy moge sobie obrac nick "hitler"? 01.11.05, 19:59
              slezan napisał:

> Najwyraźniej tak. Dla mnie również niewytłumaczalne jest to, że nick stalin
              > jest tolerowany, a nick hitler nie.

Jest nik -Morgenthau- lepszy od tych dwóch?
              • slezan Re: czy moge sobie obrac nick "hitler"? 01.11.05, 20:16
                Morgenthau był kanalią, ale jego chore projekty realizował kto inny. Stalin i
                Hitler mieli moc sprawczą.
                • rico-chorzow Re: czy moge sobie obrac nick "hitler"? 01.11.05, 20:32
                  slezan napisał:

> Morgenthau był kanalią, ale jego chore projekty realizował kto inny. Stalin i
                  > Hitler mieli moc sprawczą.

Dlatego też kiedyś napisałem,Morgenthau był -Hitlerem zza biurka-,tylko
                  posługujący się tym nikiem nie potrafi tego pojąć.
                  • slezan Re: czy moge sobie obrac nick "hitler"? 01.11.05, 20:33
                    Nie, raczej był takim Rosenbergiem.
            • towarzysz.hitler [...] 01.11.05, 21:18
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka