Gość: Szwager IP: 217.96.251.* 02.10.01, 09:20 Pyrsk ! Niy mom wiela czasu coby sie smykac , ale niych mi kery pwiy co ch powiniyn obejrzec w Gliwicach . Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg_s Re: niych mi kery powiy 02.10.01, 16:32 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Pyrsk ! > > Niy mom wiela czasu coby sie smykac , ale niych mi kery pwiy co ch powiniyn > obejrzec w Gliwicach . przejrzyj wątki "ciekawe miejsca", "zabytki", "jadłem w ...", poza tym było już to hasło co byś pokazał VIP-owi w trzy dni, ale nikt za bardzo nie podjął tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obrzida Re: niych mi kery powiy IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.01, 22:33 Heute in Gleiwitz Bajka Cinema ul. Dolnych Wałów 3, tel. 231-38-55, [www] 8.00, 11.15, 17.00, 20.15 Quo Vadis Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: niych mi kery powiy 02.10.01, 22:48 Szwager zrob tylko jedno zajedz do PLAWNIOWITZ i uobejrzy ten schloss uot BALLESTrema to ten z Neu Schwanstein jest za nic. Jak tego nie zrobisz tos u mnie PRZEGROU. Z O B A C Z Y C i U M R R Z E C. ALE NIE ROB GUPOT. Jou so wie so nie rozumiam Ee, meg, magi . piotlika, XJ i INNYCH co dyskutuja na temat kultury a tego zamku nie widzieli. Moze PIONEK tam jakos restauracja otworzy , (MYSLAM POWARZNIE) a mnie za ta idea zawsze bedzie na Dinner zaproszou jak bydam w Glywicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XJ600 Re: niych mi kery powiy IP: *.necik.pl 03.10.01, 00:58 ballest napisał(a): > Jou so wie so nie rozumiam Ee, meg, magi . piotlika, XJ i INNYCH co dyskutuja > na temat kultury a tego zamku nie widzieli. Gdzie napisałem, że go nie widziałem? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: niych mi kery powiy 03.10.01, 10:58 XJ, jou to czujam w moczu, bydziesz widziou jak Szwager go uobejrzy i te 100 wiezyczkow co uon powie. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: niych mi kery powiy 04.10.01, 21:53 ballest napisał(a): > Szwager zrob tylko jedno zajedz do PLAWNIOWITZ i uobejrzy ten schloss uot > BALLESTrema to ten z Neu Schwanstein jest za nic. > Jak tego nie zrobisz tos u mnie PRZEGROU. > Z O B A C Z Y C i U M R R Z E C. każda pliszka (?) swój ogonek chwali :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: niych mi kery powiy 03.10.01, 11:26 Spotkalas go, to jedz zaraz z nim i zobacz to cudenko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: niych mi kery powiy IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.01, 17:51 Pyrsk ! Kurdelebele ! Bolech blank krotko bo dzisiej je zech juzas w robocie i niyobejzolech wszyskego coch chciol , ale fajnie sam dziynkuja wszyskim za porady i przepraszom ze niy moglech sie wczesniyj odezwac . Szkoda ze Ee niy szkryknola szybciyj . ale mom jeszcze jedne "niych mi kery powiy" - widziolech tyn nowy pomnik do ofiar totalitaryzmu i wojen . NMiy wiycie na czyja inicjatywa zastol postowiony . PS 1)Fajnie je odnowiony tyn park za nim . Pyrsk ! 2)Tyn zamek jeszcze szafna na nowy rok , kajsik kole Sylwestra . Alech go widziol juz na poru bildach - Piykny ! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: niych mi kery powiy 04.10.01, 21:01 Szwager i tys go richtig nie widziou, schade no wszyscy jadom na BAYERY uoglongac bo to daleko ale w doma cos uot keregos co z Glywic pochodzi uobejrzec to jest za duzo. Tu wszyscy uo kulturze piszom i se kultuealni robiom ale zadan domowych nie robiom. O italii , Grecji na Glywickim FORUM pisac i pokazywac kaj uech nie byu i co uech jod, ale co pod nosem jest tego nie nie znom. Jou to znom ze Frankfurtu, uoni tysz byli na Mauricius, Maledive ale byl ues w heusenstamie (miejscowosc 1o km od frankfurtu) to powie niy tego nie znom PYRSK byly SCHWAGER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niymrawa Re: niych mi kery powiy IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.01, 04:36 Czekej , czekej , jak Cie za to postrasza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: niych mi kery powiy IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 05.10.01, 07:05 Gość portalu: Niymrawa napisał(a): > Czekej , czekej , jak Cie za to postrasza !!! Idz spac, bo jutro nie staniesz, abo postrosz somsiada, to bydzie miou uciecha. Niymrawa , byuas tysz w Glywicach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niymrawa Re: niych mi kery powiy IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.01, 11:36 No toc ! A jeszcze spotkalach tam tela znajomych . A wszyske mi pszoli i sie nadziwic niy poradzili zech sie tako szykowno zrobiola (i tego puklu juz tak niy widac , mi nowet jedyn stary "szac" pedziol) . Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś