IP: 212.106.151.* 29.10.02, 12:08
Witam ? Ciekaw jestem jak tam wybory samorzadowe do dzielnicy sośnica .Stego
co wiem w wyborach startowalo tylu znakomitych - WYKSZTAŁCONYCH ludzi ze
mnie już głowa boli kogo wybierac A najlepszym kandydatem stej listy jest
Pan Szczesza.... .Podziwiam ludzi ktorzy na niego bedą głosować.Mam nadzieje
że wybór tego Pana bedzie najgorszym wyborem dla tej dzielnicy.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: wybory IP: *.zory.pl.auchan.com, / 62.148.92.* 29.10.02, 13:29
      Gość portalu: Leszek napisał(a):

> Witam ? Ciekaw jestem jak tam wybory samorzadowe do dzielnicy sośnica .Stego
      > co wiem w wyborach startowalo tylu znakomitych - WYKSZTAŁCONYCH ludzi ze
      > mnie już głowa boli kogo wybierac A najlepszym kandydatem stej listy jest
      > Pan Szczesza.... .Podziwiam ludzi ktorzy na niego bedą głosować.Mam nadzieje
      > że wybór tego Pana bedzie najgorszym wyborem dla tej dzielnicy.Pozdrawiam

A pan panie Leszku jakie ma wykształcenie?
      W sosnicy wybrali Orzecha i Widucha, braciszka Marka, no coz w nastepnych
      wyborach zostali jeszcze ich ojciec i mama, i znowu gowno zrobia dla
      dzielnicy, czy ktos widzial kiedy Widucha dzialajacego w jakims stowarzyszeniu
      na Sosnicy? JA nie! A jak boli glowa to polecam to co Gożdzikowej ETOPIRYNE;-)
      chociaz ciesze sie ze pan jako jeden z nielicznych zaglosowal, a nie jak
      pozostale 75 % gliwiczan. A pan szczeszak nie jest znowu takim zlym wyborem dla
      sosnicy jak np. pan Urban 4-lata temu, czy wielu innych o których juz nawet nie
      pamietamy
      pozdrawiam
      i do zobaczenia 10 listopada przy urnach i zmienmy prezydenta
      • Gość: Stary Re: wybory IP: proxy / *.gliwice.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 14:11
        O zmianie prezydenta trzeba było myśleć jak był wybór. Teraz to już "po
        ptokach" ...
        • Gość: miki Re: wybory IP: *.zory.pl.auchan.com, / 62.148.92.* 29.10.02, 14:51
          Gość portalu: Stary napisał(a):

> O zmianie prezydenta trzeba było myśleć jak był wybór. Teraz to już "po
          > ptokach" ...

no jeszcze jest druga tura
          • Gość: mlk Re: wybory IP: *.oepd.com.pl 29.10.02, 23:19
            ciekaw jestem frekwencji?
    • Gość: PKP pan Kania??? brak odwagi się podpisać? IP: *.zory.pl.auchan.com, / 62.148.92.* 29.10.02, 15:06
      Gość portalu: Leszek napisał(a):

> Witam ? Ciekaw jestem jak tam wybory samorzadowe do dzielnicy sośnica .Stego
      > co wiem w wyborach startowalo tylu znakomitych - WYKSZTAŁCONYCH ludzi ze
      > mnie już głowa boli kogo wybierac A najlepszym kandydatem stej listy jest
      > Pan Szczesza.... .Podziwiam ludzi ktorzy na niego bedą głosować.Mam nadzieje
      > że wybór tego Pana bedzie najgorszym wyborem dla tej dzielnicy.Pozdrawiam
    • Gość: drol Re: wybory IP: 80.48.229.* 31.10.02, 11:00
      no cóż jak się wybiera tak się ma. Nie wiem kto zacz p. Wiśniewski ale
      przeszedł. No i p.Pszonak, który nie jest z Sośnicy. Gdy mieszkancy Sośnicy
      dzielili swe głosy na drobne, tenże zebrał wszystkie w dzielnicy Robotnicza.
      No cóż, ale jak widz p. orzecha to......szkoda słów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka