Dodaj do ulubionych

Dobry Endriju ...;))

04.02.06, 11:05
Jarosław Kaczyński: W tej chwili w Lepperze zwycięża dobro

"Gazeta Wyborcza": "Andrzej Lepper, w ciągu trzech miesięcy, nie ukrywam,
niespodziewanych dla mnie kontaktów, jeżeli coś powiedział, że zrobi, to
zrobił. To taki człowiek, w którym w tej chwili dobro zwycięża" - stwierdził
Jarosław Kaczyński.

wiadomosci.onet.pl/1254522,11,item.html
Już sam tytuł artykułu jest "dobry".
Jakoś nie mogę oprzeć sie wrażeniu , że Panowie nieźle się bawia w ta
ciuciubabkę...w tym napewno są "dobrzy" ;(
Obserwuj wątek
    • Gość: Pit A co nie prawda?! IP: 150.254.85.* 04.02.06, 11:18
      Z jego poczciwej twarzy wyziera sama dobroć. Chłostał goły tyłek nieuczciwego
      syndyka, walczy o biednych z zaprzancem Balcerowiczem co RP doprowadzil do
      ruiny.

BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ!!!!!
      • myha1 Re: A co nie prawda?! 04.02.06, 11:50
        Gość portalu: Pit napisał(a):

> Z jego poczciwej twarzy wyziera sama dobroć. Chłostał goły tyłek nieuczciwego
        > syndyka, walczy o biednych z zaprzancem Balcerowiczem co RP doprowadzil do
        > ruiny.
        >
        > BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ!!!!!

:)))
        jakoś ostatnio zarzucił to hasło...a szkoda,
        takie piekne było ..amerykańskie :))
        • Gość: Pit Re: A co nie prawda?! IP: 150.254.85.* 04.02.06, 12:01
          myha1 napisała:

jakoś ostatnio zarzucił to hasło...a szkoda,
          > takie piekne było ..amerykańskie :))

)))))))

Zarzucił, bo sie przeraził, że było zbyt hamerykanskie. On sie chwalil innymi
          idolami , sam mówił, że podziwia dr Gebelsa, teraz może czyta wspomnienia
          Alberta Speera, przed reformą polskiej gospodarki. Baćke Łuke tyż lubi, od
          niego też można się wiele nauczyć: bezrobocie zerowe, nikogo z mieszkań nie
          wyrzuca się na bruk, pensje płacone są w terminie, przestepczość pospolita tak
          jak w III Rzeszy niewielka. Zobacz Mysiu, przy produkcji tych 140 ustaw nie
          warto wywalać otwartych drzwi, wystarczy skorzystać z doswiadczeń tych mądrych
          ludzi......
          • myha1 Re: A co nie prawda?! 04.02.06, 12:18
            . Zobacz Mysiu, przy produkcji tych 140 ustaw nie
            > warto wywalać otwartych drzwi, wystarczy skorzystać z doswiadczeń tych
            mądrych
            > ludzi......

przeraża mnie to trochę...historia kołem się toczy, a to znaczy że lubi się
            powtarzać..;(

niczego się nie nauczyliśmy przez te 50 lat???
            • Gość: Pit Re: A co nie prawda?! IP: 150.254.85.* 04.02.06, 12:37
              myha1 napisała:

przeraża mnie to trochę...historia kołem się toczy, a to znaczy że lubi się
              > powtarzać..;(
              >
              > niczego się nie nauczyliśmy przez te 50 lat???

Obyś nie miała racji Myszko. Zaraz mi się przypomina przejmujący obraz
              Goyi "Gdy rozum śpi to budzą się upiory".......

• black.ok Re: A co nie prawda?! 04.02.06, 22:21
                Dajcie spokój tym pesymizmom, koła co prawda nie widzę, ale widzę zygzak,
                czyżby zaskroniec?
      • Gość: koliber Re: A co nie prawda?! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 05.02.06, 11:48
        Tylko "zaplute karły" (oj jeszcze ni siem oberwie) w rodzaju Fedorowicza sieją
        kalumnie. Żal mi programów gastronomicznych:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=36187618&a=36208410
        • Gość: Pit Re: A co nie prawda?! IP: 150.254.85.* 06.02.06, 15:28
          Gość portalu: koliber napisał(a):

> Tylko "zaplute karły" (oj jeszcze ni siem oberwie) w rodzaju Fedorowicza sieją
          > kalumnie. Żal mi programów gastronomicznych:
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=36187618&a=36208410

Zawsze dla mnie tyn Federowicz byl podejrzany. Wreszcie się za niego wzięli.
          Jak mogli za Cejrowskiego to czemu nie za Federowicza.
          • sss9 Re: A co nie prawda?! 06.02.06, 17:23
            po "Kabareciku", Fedorowiczu skasują też K.M.N. i zostaną już tylko biesiady...
    • Gość: Pit Ale się doigrałeś SSS9...... IP: 150.254.85.* 07.02.06, 13:37
      ...właśnie otrzymałem wiadomość, że jesteś w czarnym leksykonie Ojca Tadeusza.
      • Gość: koliber Re: Ale się doigrałeś SSS9...... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.02.06, 13:57

> ...właśnie otrzymałem wiadomość, że jesteś w czarnym leksykonie Ojca Tadeusza.

Eee, tam...
        Ojciec-Dyrektor ogląda teraz nową rządową limuzynę którą dopiero co dostał (info
        z dziesiejszej pierwszej strony jakiegoś szmatławca). Nie ma czasu by zajmować
        się czarną listą.
        Tak więc sss9-owi tą razą się upiekło.
        Na razie ;)
        • Gość: Pit Re: Ale się doigrałeś SSS9...... IP: 150.254.85.* 07.02.06, 14:02
          Gość portalu: koliber napisał(a):Ojciec-Dyrektor ogląda teraz nową rządową
          limuzynę którą dopiero co dostał (inf
          > o
          > z dziesiejszej pierwszej strony jakiegoś szmatławca). Nie ma czasu by zajmować
          > się czarną listą.
          > Tak więc sss9-owi tą razą się upiekło.
          > Na razie ;)

Zabrzmialo to doslownie, bo jak jakaś Gliwiczanka w moherze po przeczytaniu
          antyklerykalnych postów SSS9, pójdzie w ślady tej z Pruszkowa: "Obecna na
          pruszkowskim spotkaniu z Nowakiem działaczka lokalnego PiS Anna Kamińska
          jeszcze nie wie, czy zaangażuje się w tworzenie "czarnego leksykonu". - Muszę
          to przemodlić. Zastanawiam się, odpowiedzi poszukam z lekturze Biblii", to z
          kolegą SSS9 może być krucho.
          • sss9 Re: Ale się doigrałeś SSS9...... 07.02.06, 14:07
            > - Muszę
            > to przemodlić. Zastanawiam się, odpowiedzi poszukam z lekturze Biblii"

hahahaha... "przemodlić"... nie mogę... :)))
            ludziska różne rzeczy znajdują w Biblii, co tam komu akurat potrzeba - taka jest
            uniwersalna.
            • Gość: Pit Re: Ale się doigrałeś SSS9...... IP: 150.254.85.* 07.02.06, 14:09
              sss9 napisał:

> > - Muszę
              > > to przemodlić. Zastanawiam się, odpowiedzi poszukam z lekturze Biblii"
              >
              > hahahaha... "przemodlić"... nie mogę... :)))
              > ludziska różne rzeczy znajdują w Biblii, co tam komu akurat potrzeba - taka
              jes
              > t
              > uniwersalna.

Takiego curiosum to jeszcze nie czytałem, do dobrego kabaretu politycznego się
              nadaje jako gwóźdź programu.Nawet Witkiewicz czegos takiego by nie wymyslil po
              koce.
              • sss9 Re: Ale się doigrałeś SSS9...... 07.02.06, 14:15
                co tam koka - ciekawsze i bardziej twórcze miał loty po "pifku" i "kafce"...
                • Gość: Pit Re: Ale się doigrałeś SSS9...... IP: 150.254.85.* 07.02.06, 14:17
                  sss9 napisał:

> co tam koka - ciekawsze i bardziej twórcze miał loty po "pifku" i "kafce"...

))))))

A piekne miol wierszyki np; pódź to do mnie dziecko pódź ukoj mojom starczom
                  chuć.
                  • sss9 Re: Ale się doigrałeś SSS9...... 07.02.06, 14:18

> sss9 napisał:
                    >
                    > > co tam koka - ciekawsze i bardziej twórcze miał loty po "pifku" i "kafce"
                    > ...
                    >
                    > ))))))
                    >
                    > A piekne miol wierszyki np; pódź to do mnie dziecko pódź ukoj mojom starczom
                    > chuć.

:))) i te kolory !!!
                    • Gość: Pit Re: Ale się doigrałeś SSS9...... IP: 150.254.85.* 07.02.06, 14:38
                      sss9 napisał:

:))) i te kolory !!!

Mam taki album z jego szkicami. Najlepiej wyglądali Tumor Muzgowicz ( myślę że
                      tak może wyglądać nienazwany) i Kalasanty Futrynowicz.
        • sss9 Re: Ale się doigrałeś SSS9...... 07.02.06, 14:21
          z tą rządową limuzyną, to niezła wpadka.
          radio taxi "Rząd"... :)))
          • Gość: Pit Re: Ale się doigrałeś SSS9...... IP: 150.254.85.* 07.02.06, 14:36
            sss9 napisał:

> z tą rządową limuzyną, to niezła wpadka.
            > radio taxi "Rząd"... :)))

To taki ekwiwalent za wkład w zwycięztwo wyborcze. Bo przeca Virtuti nie mogli
            mu dać......
            • sss9 Re: Ale się doigrałeś SSS9...... 07.02.06, 14:38
              :))) ale na ...Odrodzenia Polski może się szykować.
              • Gość: Pit Re: Ale się doigrałeś SSS9...... IP: 150.254.85.* 07.02.06, 14:39
                sss9 napisał:

> :))) ale na ...Odrodzenia Polski może się szykować.

)))))) "Mosz recht",odznaczenie na czasie, bo Polska przeca się dopiero tera
                odrodziła.
                • Gość: koliber Re: Ale się doigrałeś SSS9...... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.02.06, 17:21

> )))))) "Mosz recht",odznaczenie na czasie, bo Polska przeca się dopiero tera
                  > odrodziła.

Jale becika ni dostaua, abo ;)
                  • Gość: Pit Re: Ale się doigrałeś SSS9...... IP: 150.254.85.* 08.02.06, 09:01

> Gość portalu: Pit napisał(a):
                    >
                    > > )))))) "Mosz recht",odznaczenie na czasie, bo Polska przeca się dopiero t
                    > era
                    > > odrodziła.
                    >
                    > Jale becika ni dostaua, abo ;)

Bo becikowe płacą za narodziny a nie odrodzenie.
                    • Gość: koliber Re: Ale się doigrałeś SSS9...... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 08.02.06, 12:29
                      Ja, ale niekiery to godajom co terozki narodziou sie IV rajch, no ni?
                      • braid Re: Ale się doigrałeś SSS9...... 08.02.06, 12:40

> Ja, ale niekiery to godajom co terozki narodziou sie IV rajch, no ni?

moze V bo zapomniales o Ranickim
                        • Gość: koliber Re: Ale się doigrałeś SSS9...... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 08.02.06, 12:57
                          braid napisał:

> moze V bo zapomniales o Ranickim

Jak już, to ten Ranicki był Reich, a nie rajch ;)
                          • sss9 Re: Ale się doigrałeś SSS9...... 08.02.06, 12:59
                            IV czy V, też Rajch... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka