Dodaj do ulubionych

Tereny gieldy samochodowej

17.02.06, 12:29

mam pytanie ....
czy teren gliwickiej gieldy samochodowej ...ma tez jakies inne
przeznaczenie jak byc stoiskiem dla aut ...
albo takim innym "balcerkiem"

Ciekawym rozwiazaniem jest ( wiem bo bylem;)) wykorzystanie takiego
wielkiego terenu jako "Auto kino" ...
Jest to ciekawe przezycie ;))) mozna skoczyc po pizze , frytki popkorn ...
i w intymnosci wlasnego pojazdu ... ogladac film ..alebo i nie tylko ;)))

W duzisiejszych czasach przesylanie glosu bezprzewodowo nie stanowi zadnego
problemu ... jedyne co to teren powinnien byc "uzbrojony" w mozliwosc
wynajecia grzejnika wkladanego do auta ... na czas filmu ...

Ciekawe czy taka atrakcja spotkala by sie z zainteresowaniem ???
Obserwuj wątek
    • myha1 Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 12:37
      braid napisał:

>> Ciekawym rozwiazaniem jest ( wiem bo bylem;)) wykorzystanie takiego
      > wielkiego terenu jako "Auto kino" ...
      > Jest to ciekawe przezycie ;))) mozna skoczyc po pizze , frytki popkorn ...
      > i w intymnosci wlasnego pojazdu ... ogladac film ..alebo i nie tylko ;)))

no tak..braid ,co ci chodzi po głowie ?.. he he he

Ale poważnie mówiąc to chyba słyszałam o takim pomyśle dla zmotoryzowanych pod
      Mulitikinem w Zabrzu...moje dziecko dorosłe mi dniosło, ale była to historia
      chyba jednorazowa :))

Jeśli to nie było Multikino to niech mnie ktoś poprawi :))
      • kasjopea_1 Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 12:56
        Tak, to multikino w Zabrzu, ale nie była to akcja jednorazowa, no może ze 3
        razy się zdarzyło ;)
        Tylko ponoć strsznie okoliczni mieszkańcy narzekali i jakoś kino samochowe nie
        przetrwało do kolejnego seansu. Trudno tylko powiedzieć czy to dobrze, czy też
        nie, gdyż jakoś przedsięwzięcia ponoć pozostawiała wiele do życzenia.
        • sss9 Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 13:33
          pewnie nie było chłopców z wiaderkiem i gąbką...
          • braid Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 13:53
            sss9 napisał:

> pewnie nie było chłopców z wiaderkiem i gąbką...

;)))))))))))))))) Dobre ;)))

• sss9 Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 14:07
              giełdą nadal "opiekuje" się Piast?
              na tym grzęzawisku nie da się nic zrobić bez kosztownych inwestycji, a jeszcze
              trzeba by zagonic siłą kierowców na seans.
              • myha1 Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 14:10
                sss9 napisał:

>a jeszcze
                > trzeba by zagonic siłą kierowców na seans.

:)))

z tym , że nie napewno he he he ...zależy co byś im zafundował z tego ekranu ;)
                • sss9 Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 14:13
                  a na jaki film pojechalibyście do takiego kina?
                  • myha1 Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 14:26
                    sss9 napisał:

> a na jaki film pojechalibyście do takiego kina?

jakbym miała parę lat mniej , a seans byłby wieczorem ....to na jakiś
                    przytulaniec

buhahahahaha
                    • braid Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 14:30
                      myha1 napisała:
                      > a seans byłby wieczorem ...

seanse w autokinach bywaja chyba wylacznie wieczorem ...
                      dlatego tez te kina dzialaja sezonowo od jesieni do wiosny.

• myha1 Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 14:31
                        braid napisał:

> myha1 napisała:
                        > > a seans byłby wieczorem ...
                        >
                        > seanse w autokinach bywaja chyba wylacznie wieczorem ...
                        > dlatego tez te kina dzialaja sezonowo od jesieni do wiosny.

dobra , dobra..nie poprawiaj mnie tylko pisz na co Ty byś pojechał ?
                        >
                        • braid Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 14:33

to zalezy z kim ;)))
                          • myha1 Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 14:36
                            braid napisał:

>
                            > to zalezy z kim ;)))

no przecież wiadomo z kim się jeżdzi do takiego kina...oj wykręcasz mnie siem
                            od odpowiedzi ;))
                            • Gość: Pit Re: Tereny gieldy samochodowej IP: 150.254.85.* 17.02.06, 14:39
                              myha1 napisała:

> braid napisał:
                              >
                              > >
                              > > to zalezy z kim ;)))
                              >
                              >
                              > no przecież wiadomo z kim się jeżdzi do takiego kina...oj wykręcasz mnie siem
                              > od odpowiedzi ;))

Braid lubi być owiany mgłą tajemnicy.
                              • sss9 Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 14:41
                                Gość portalu: Pit napisał(a):

>
                                > Braid lubi być owiany mgłą tajemnicy.

:))) w ogóle lubi chłodny klimat...
                                • Gość: Pit Re: Tereny gieldy samochodowej IP: 150.254.85.* 17.02.06, 14:44
                                  sss9 napisał:

> Gość portalu: Pit napisał(a):
                                  >
                                  > >
                                  > > Braid lubi być owiany mgłą tajemnicy.
                                  >
                                  >
                                  > :))) w ogóle lubi chłodny klimat...

Ach te mgły nad fiordami.....
                                  • meg_s Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 14:46
                                    bo pytanie zasadnicze brzmi : czy jedziesz na film czy do kina ? :)
                                  • sss9 Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 14:47
                                    mam! braid obejrzałby pewnie coś Bergmana, tylko kto by tam to wytrzymał prócz
                                    niego... ;)
                                    • Gość: Pit Re: Tereny gieldy samochodowej IP: 150.254.85.* 17.02.06, 14:53
                                      sss9 napisał:

> mam! braid obejrzałby pewnie coś Bergmana, tylko kto by tam to wytrzymał prócz
                                      > niego... ;)

))))))!!!!!!!
                                      • braid Re: Tereny gieldy samochodowej 17.02.06, 15:00
                                        ;)))

Ogladal ktos ostatnio ... ( tydzien dwa temu)
                                        chyba na polsacie Szwedzki film o doroslym synu co z matka polecial na
                                        Majorke??? To byl odjazd ...
                                        Mial byc powazny film ... a dla mnie to byl jak "Rycerze kokosowego orzeszka"
                                        Takie polaczenie czeskiego z wegierskim stylem ..
                                        • Gość: Pit Re: Tereny gieldy samochodowej IP: 150.254.85.* 17.02.06, 15:03
                                          braid napisał:

> ;)))
                                          >
                                          > Ogladal ktos ostatnio ... ( tydzien dwa temu)
                                          > chyba na polsacie Szwedzki film o doroslym synu co z matka polecial na
                                          > Majorke??? To byl odjazd ...
                                          > Mial byc powazny film ... a dla mnie to byl jak "Rycerze kokosowego orzeszka"
                                          > Takie polaczenie czeskiego z wegierskim stylem ..

No Braidzie taka "hybryda" to musi być dla człeka o mocnych nerwach......No ale
                                          domyślam się, żeś wzorem Skandynawów, przyjął to ze stoickim spokojem.
                                          • Gość: Pit No Braid i SSS9..... IP: 150.254.85.* 17.02.06, 15:15
                                            ....giełda, giełdą ale "tichauera" czas zacząć. Wielki czas. Czy Wy też macie
                                            taki zamiar ?

Jeśli tak, to życze miłego popołudnia chopy, ale uważejcie, jedno góra osiem,
                                            więcej nie.
                                            • braid Re: No Braid i SSS9..... 17.02.06, 15:24

;)) dzis jeszcze nie ...bo musze sie oszczedzac do jutra
                                              male spotkanie na osiedlu ;))) dziewczyny chca cos "ciekawego" razem
                                              gotowac ... wiec mysle ze z kumplami bedzie czas na jakies piwo..
                                              ale jedno gora trzy...

Ufff... ostatnie wspolne gotowanie bylo u nas ... tym razem
                                              jestesmy zaproszeni;))
                                              • Gość: Pit Re: No Braid i SSS9..... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.06, 17:33
                                                braid napisał:

>
                                                > ;)) dzis jeszcze nie ...bo musze sie oszczedzac do jutra
                                                > male spotkanie na osiedlu ;))) dziewczyny chca cos "ciekawego" razem
                                                > gotowac ... wiec mysle ze z kumplami bedzie czas na jakies piwo..
                                                > ale jedno gora trzy...
                                                >
                                                > Ufff... ostatnie wspolne gotowanie bylo u nas ... tym razem
                                                > jestesmy zaproszeni;))

Ja także spożyłem trzy i już jestem w domu. Smacznego i "owocnego" gotowania z
                                                dziewczynami, Braid.
                                                • braid Re: No Braid i SSS9..... 17.02.06, 22:03
                                                  Gość portalu: Pit napisał(a):
                                                  > Ja także spożyłem trzy i już jestem w domu. Smacznego i "owocnego" gotowania z
                                                  > dziewczynami, Braid.

Dzieki ;)))
                                                  Tobie rowniez milego Weekendu (tudziez Wochenende )
                                                  • sss9 Re: No Braid i SSS9..... 18.02.06, 17:51
                                                    albo jadło się przypaliło, albo było za mało - braid, o tej porze już w domu?

ja bawiłem się do 3 rano, bez gotowania. ;)
                                                  • braid Re: No Braid i SSS9..... 19.02.06, 10:45
                                                    sss9 napisał:

> albo jadło się przypaliło, albo było za mało - braid, o tej porze już w domu?
                                                    >
                                                    > ja bawiłem się do 3 rano, bez gotowania. ;)

Eee tam wszystko sie udalo ....
                                                    Jak pisalem Pitowi ... w piatek sie oszczedzam z jedzeniem i piciem ..bo
                                                    zaproszeni jestesmy/bylismy) naaaa Sobote ;)))
                                                    Byla to dla mnie premiera "Gyrossuppe" ...i musze powiedziec ze bardzo to dobre
                                                    i sycace ...
                                                  • sss9 Re: No Braid i SSS9..... 19.02.06, 13:30
                                                    to się cieszę. :)
                                                    a dziś wstałeś skoro świt (10.45) z powodu pragnienia? ;)))
    • mazee_one Re: Tereny gieldy samochodowej 20.04.06, 13:21
      ja mam pytanie zupelnie z innej beczki :) czy oprocz samochodow i czesci mozna
      cos jeszcze spotkac na tej gieldzie ? np. sprzet rtv :D ?
      • Gość: bux Re: Tereny gieldy samochodowej IP: *.gliwice.pl 20.04.06, 13:24
        sprzet RTV, komputery, meble, proszki z Niemiec, czekoladki, płyty CD i DVD (te legalne i nie ;-)) ogółem wszystko. Tylko trzeba sie spieszyc bo niedlugo ruszy budowa A1 i DTŚ, a w związku z tym giełda będzie zlikwidowana w tym miejscu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka