praszka.m 01.03.06, 21:19 Dziś Środą popielcową rozpoczęliśmy Wielki Post. Co by tu postanowić, z czego zrezygnować ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myha1 Re: Wielki Post 01.03.06, 21:26 praszka.m napisała: > Dziś Środą popielcową rozpoczęliśmy Wielki Post. > Co by tu postanowić, z czego zrezygnować ???? :)) miałabym z czego zrezygnować...ale czy chcę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Wielki Post 01.03.06, 22:13 odpuszczam sobie kolacyjki... a co... Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Wielki Post 01.03.06, 22:17 betoniarz-zbrodniarz napisał: > odpuszczam sobie kolacyjki... a co... > Ja tam kolacyjek już nie jadam, to co obiadek też mam sobie odpuścić... ? hmmm > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miglanc Re: Wielki Post IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 02.03.06, 14:48 Odpowiadasz na : kasjopea_1 napisała: > betoniarz-zbrodniarz napisał: > > > odpuszczam sobie kolacyjki... a co... > > > Ja tam kolacyjek już nie jadam, > to co obiadek też mam sobie odpuścić... ? hmmm To zależy od obwodu w pasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś