piotlik 04.02.03, 11:43 Panie kelner, co macie do jedzenia? - Proponuję pieczeń husarską... - A co to ja husarz, żebym jadł husarską? - To może pieczeń wieprzową? - O tak, bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byk5 Re: Do husarza 04.02.03, 13:58 podbudowałeś moje ego skrzydłami husarskimi,teraz w oparciu o liberum veto wystąp na rzecz ograniczenia zasady jednomyślności.Z zasady ,że nikt nie powinien być przegłosowany zrób zasadę; jeden może zablokować wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
piotlik byk napisał 04.02.03, 22:13 byk5 napisał: > podbudowałeś moje ego skrzydłami husarskimi,teraz w oparciu o liberum veto > wystąp na rzecz ograniczenia zasady jednomyślności.Z zasady ,że nikt nie > powinien być przegłosowany zrób zasadę; jeden może zablokować wszystkich Byk w rodzinie to rozklad kazdego malzenstwa. Nawet u sasiadów. Spod znaku Byka: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Odpowiedz Link Zgłoś
byk5 Re: byk napisał 05.02.03, 12:11 no i;Kazimierz WIELKI,Karol Marks,Katarzyna II,Władysław Sikorski ..............KAROL WOJTYŁA-papież Jan Paweł II Odpowiedz Link Zgłoś