mamaagaforever 25.08.06, 18:21 gdzie można usunąć laserowo włoski i czy ktoś próbował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszek Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 23:08 szkoda kasy, ja wydałam jakieś 1600 zł i nic nie pomogło, odrosły po ok poł roku do roku po dep. laserowej :( a robiłam "jednym z najlepszych laserów" na Zwycięstwa na wysokości McDonalds ale po przeciwnej stronie (tam gdzie szkoła językowa i sklep z lampami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaagaforever Re: depilacja laserowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:16 i nie ma na to reklamacji? a co sobie depilowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszek Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 23:11 Nie sądzę żebym mogła "reklamować" ;) Depilowałam brzuszek (pasek włosków w dół) i trochę wokół brodawek :] a więc było tego nie dużo a i tak bezskuteczne, owszem parę zniknęło na zawsze a część została :[ Odpowiedz Link Zgłoś
w_er26 Re: depilacja laserowa 24.02.17, 19:10 Ja wykonywałam depilacje laserową w Atelier Paulina Kafel i gorąco polecam to miejsce ponieważ moja skóra jest gładka cały czas i włosy w ogóle nie odrastają. Odpowiedz Link Zgłoś
w_er26 Re: depilacja laserowa 06.03.17, 15:35 Jeśli w jednym miejscu depilacja niestety się nie sprawdziła to nie znaczy, że tak jest wszędzie. Ja wykonywałam depilacje w Atelier Paulina Kafel i jestem ogromnie zadowolona. Fantastyczna obsługa, ogromna wiedza na temat wykonywanych zabiegów i dzięki temu efekty są spektakularne :) gorąco polecam to miejsce ponieważ ja mogę cieszyć się gładką skórą👌😘 Odpowiedz Link Zgłoś
w_er26 Re: depilacja laserowa 24.02.17, 19:18 Zabiegi depilacji laserowej można wykonać w Atelier Paulina Kafel. Świetne miejsce, a przede wszystkim genialne efekty. Po tylu latach walki z włoskami nie mam już żadnego problemu i mogę cieszyć się gładką skórą. Odpowiedz Link Zgłoś