Gość: mia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 19:56 Czy ktoś może wie gdzie się tak strasznie pali , bez ustannie jezdzi straż i chyba karetki. To chyba okolice Jagiellońskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gliwiczanka Re: pozar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 21:13 Jesli ktos wie to i ja bym chetnie sie dowiedziala co sie stalo. Syreny wyly jak szalone. Odpowiedz Link Zgłoś
lopezosss Re: pozar 10.09.06, 21:56 Strasznie mnie to ciekawi a tu żaden serwis informacyjny nic nie podaje. Głowa normalnie mnie bolała od tych syren!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: pozar 10.09.06, 22:12 Zbliżając się do Gliwic od strony Kozłowa po udanej wyciece rowerowej, zauważyliśmy z żoną słup czarnego dymu - skojarzenie z 11 września mi się nasunęło natychmiast - nigdzie dotąd nie było o zdarzeniu żadnej informacji, oczywiście bardzo ciekawym tej historii..... Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: pozar 11.09.06, 08:55 Na terenie byłej huty 1 maja, od strony ul. Jagiellońskiej palił się dach jakichś zabudowań (hala, warsztaty czy coś takiego). Widzialem, że ktoś robił fotki, więc może pojawią się w necie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: pozar 11.09.06, 09:22 betoniarz-zbrodniarz napisał: > Na terenie byłej huty 1 maja, od strony ul. Jagiellońskiej palił się dach > jakichś zabudowań (hala, warsztaty czy coś takiego). Widzialem, że ktoś robił > fotki, więc może pojawią się w necie. :-) > > hmmm...może taniej spalić, niźli ponieść koszt rozbióki ;) ..to mi przypomina nasz zabrzański młyn ....też spłonął ....a miał nowego właściciela :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: pozar 11.09.06, 09:28 to co, rozpoczęło się wypalanie pod następny hipermarket? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: pozar 11.09.06, 09:31 sss9 napisał: > to co, rozpoczęło się wypalanie pod następny hipermarket? ;) ...to tylko może moje skojarzenie...ale przyznasz, że tańsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko966 Re: pozar 11.09.06, 09:55 Zapominacie, że pogorzelisko tak czy owak trzeba uprzątnąć, więc koszty koniec końców są porównywalne. Zresztą, Focus do tej pory uczciwie wszystko wyburzał, wiec dlaczego miałby nagle zacząć wypalać. Pożary się zdarzają. Nie tak dawno spłonęła hala produkcyjna przy ulicy Pionierów i z pewnością nie było to podpalenie. Odpowiedz Link Zgłoś