Dodaj do ulubionych

Hotel Laguna,Pod Platanem, Cobra- gdzie wesele?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 18:19
Witam serdecznie
Chciałabym sie dowiedzieć czy ktos był w tych na weselu w tych miejscach?

hotel Laguna w Niewieszu
restauracja Cobra w Gliwicach
Pod Platanem w Kozłowie

Interesuja mnie informacje na temat jedzienia oraz ogolne wrazenia z tych
miejsc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: alois Re: Hotel Laguna,Pod Platanem, Cobra- gdzie wesel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:10
      w NIEWIESZY sie pisze.Laguna jak najbardziej polecam ale drogo.
      • Gość: pooja Re: Hotel Laguna,Pod Platanem, Cobra- gdzie wesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:17
        oj przepraszam, literki mi sie przestawily

bylas tam moze na weselu?
    • Gość: młoda Re: Hotel Laguna,Pod Platanem, Cobra- gdzie wesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:58
      Polecam Cobrę, byłam tam na weselu naprawde niezła atmosfera,jedzenia dużo i
      dobre, niczego nie brakowało.Jedyne zastrzeżenie to DJ. Organizacja
      niezła,tylko swoją orkiestrę sobie załatw a na pewno impreza będzie super.
      POLECAM
      • Gość: pooja Re: Hotel Laguna,Pod Platanem, Cobra- gdzie wesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:34
        a bylas na tej malej czy duzej sali?
    • www_slubik_pl Re: Hotel Laguna,Pod Platanem, Cobra- gdzie wesel 02.03.07, 12:23
      polecam Lagune, sami mieliśmy tam ślub. Dobra kuchnia, fajna sala. obsluga ok!

---
      www.slubik.pl
      • Gość: pooja Re: Hotel Laguna,Pod Platanem, Cobra- gdzie wesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:54
        Napisz cos wiecej o Lagunie :) zdecydowalam sie wlasnie na ta restauracje i
        chcialabym znac opinie kogos kto tam byl
        jakie jedzonko i najwazniejsze ile?
        jakie wybraliscie menu?
        bardzo prosze o info
        pozdrawiam
        • www_slubik_pl Re: Hotel Laguna,Pod Platanem, Cobra- gdzie wesel 04.03.07, 20:26
          ogolnie jestesmy bardzo zadowoleni. jesli chodzi o menu to bylo mocno
          zamieszane ale nikt nie robil nam problemow. z tego co pamietam ;) byl obiad +
          3 gorace dania (o jedno za duzo jak sie potem okazalo)do tego zimna plyta itp.

jedzenie bardzo dobre, proponuje wybrac menu i umówic sie na obiad - przygotuja
          Wam to co wybraliscie i faktycznie w takiej wersji jaka bedzie na weselu.

sala ma bardzo ladna dekoracje i faktycznie nie wiele trzeba dodatkowo
          dekorowac, poza tym to nowa - bardzo ladna i dobrze klimatyzowana sala.

wlascicielka mocno "rozbiegana" i pewna ze wie wszytko najlepiej ;) na wszelki
          wypadek warto sie o wszystko dopytac raz jeszcze na tydzien dwa przed imreza :D

duzy plus za elegancka obsluge i profesjonalizm!

a tu znajdziesz zdjecie z sali i dekoracji stolow:
          www.ksiazkaslubna.pl/impreza1.jpg

kiedy wesele?

• Gość: pooja Re: Hotel Laguna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:30
            dziekuje bardzo za szybka odpowiedz, jestem bardzo wdzieczna
            Zdecydowalismy sie na ta sale,jednak te menu jest naprawde mocno zamieszane.
            Mam taka mala prozbe, masz moze jeszcze swoje menu jakie sobie wybrales? oraz
            pamietasz cene na osobe,jaka zaplaciles? Miales moze poprawiny?:)
            Mam nadzieje ze nie zameczam pytaniami,ale chcialabym przed wplaceniem zaliczki
            miec juz pewnosc ze nie pozaluje :)

Wesele odbedzie sie we wrzesniu 2008 :)

• Gość: agnieszka Re: Hotel Laguna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 12:30
              a ile płacicie za "talerzyk"?
              • Gość: pooja Re: Hotel Laguna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 14:52
                meunu jest od 120-170 za osobe :)

• www_slubik_pl Re: Hotel Laguna 05.03.07, 17:53
                  niestety nie mamy menu... jeslichodzi o cene to chyba 130 ale nie dam za to
                  glowy...

na poczatku zamawialismy tort w hani ale powiem szczerze - wlascicielka chciala
                  za bardzo zakombinowac na wadze. Z tego co pamietam to mial wazyc 1/2 z tego co
                  finalnie zamówiony gdzie indziej. Co dziwne, uparla sie ze tyle tortu nam
                  wystarczy i wiecej nie bedzie :D

zycze milych przygotowań!

ps. jak juz podpiszecie umowe w lagunie zapraszam na prezentację zdjęć - chyba,
                  ze macie juz fotografa :)

pawel
                  • Gość: pooja Re: Hotel Laguna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:47
                    Laguna juz jest nasza :D Mam nadzieje ze bedzie super :)

szkoda ze nie masz menu, a kiedy miales tam wesele? pamietasz moze co miales na
                    stolach?

a moze polecilbys jakis fajny zespol? szukam szukam i nie moge nic znalezc

ogladalam twoja stronke z fotkami i bardzo mi sie podobala, jak znajde zespol
                    przejde do fotografa. Napewno zachowam namiary :)

• www_slubik_pl Re: Hotel Laguna 06.03.07, 07:13
                      jesli chodzi o zespol to na pewno www.helikopter.civ.pl - sa super! albo
                      allegroci - www.allegroci.republika.pl/

wesele mielismy 26 sierpnia zeszlego roku, sala wtey byla swierzo oddana ale
                      nadal pewnie jest dobrze utrzymana.

pozdrawiam pawel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka