arnold7 08.05.03, 20:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10650&w=5942458<a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=10650&w=5942458"target="_blank">www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.htm l?f=10650&w=5942458</a> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnold7 Re: My, S`loonzoki 08.05.03, 20:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10650&w=5942458 teroski jes oki Odpowiedz Link Zgłoś
pistulka2 Re: My, S`loonzoki 09.05.03, 19:28 Nie zabardzo mozna zrozumiec o co ci wlasciwie chodzi? Poczytaj troche to forum, gdzie ciebie tu jakis "Polok" wyzywa albo wyrzuca? Co albo kto to ma byc ten "sikorki krzicknick" albo jakis nurt "wszechgermanski",czytajac ten twoj lament mozna odniesc wrazenie, ze twoja ciagla prezencja w internecie zaczynala ci powoli szkodzic. Jestem Slazak z krwi i kosci, ale nie znosze tego ciaglego wajania, ktore niestety cechuje wiekszosc z nas, a ci nas uciskali wtedy a ci potem a teraz to jeszcze inni nas uciskaja. Owszem, to lub tamto tez mi sie nie podoba, staram sie ale przeciwdzialac, zmienic a nie szlocham w internecie. Arnold idz sobie na piwo i postekaj w knajpie z tobie podobnymi i nie rob nam tu obciachu. Odpowiedz Link Zgłoś
willli2 Re: My, S`loonzoki 09.05.03, 22:17 JO YNO CHCEM ZEBY NASZ SLOONSK BYL NIYMIECKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: My, S`loonzoki 10.05.03, 01:12 pistulka2 napisał: > Nie zabardzo mozna zrozumiec o co ci wlasciwie chodzi? > Poczytaj troche to forum, gdzie ciebie tu jakis "Polok" wyzywa albo wyrzuca? > Co albo kto to ma byc ten "sikorki krzicknick" albo jakis > nurt "wszechgermanski",czytajac ten twoj lament mozna odniesc wrazenie, ze > twoja ciagla prezencja w internecie zaczynala ci powoli szkodzic. > Jestem Slazak z krwi i kosci, ale nie znosze tego ciaglego wajania, ktore > niestety cechuje wiekszosc z nas, a ci nas uciskali wtedy a ci potem a teraz to > > jeszcze inni nas uciskaja. Owszem, to lub tamto tez mi sie nie podoba, staram > sie ale przeciwdzialac, zmienic a nie szlocham w internecie. > Arnold idz sobie na piwo i postekaj w knajpie z tobie podobnymi i nie rob nam > tu obciachu. Chyba zes mie niy zrozumiou. Jo niy stynkom. Ino wiela mozna to samo godac a co chwila wyskakuje kretyn kiery godo co nos szanuje za walka we powstaniach ze niymieckim okupantym uo odwiecznie polski S`loonsk! To jes tyn analfabetyzm funkcjonalny. Sam zas mosz krzicknicka - paciuloka ze drugij zajty. Pyrsk - Arnold Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: My, S`loonzoki 10.05.03, 01:15 pistulka2 napisał: > Nie zabardzo mozna zrozumiec o co ci wlasciwie chodzi? > Poczytaj troche to forum, gdzie ciebie tu jakis "Polok" wyzywa albo wyrzuca? > Co albo kto to ma byc ten "sikorki krzicknick" albo jakis > nurt "wszechgermanski",czytajac ten twoj lament mozna odniesc wrazenie, ze > twoja ciagla prezencja w internecie zaczynala ci powoli szkodzic. > Jestem Slazak z krwi i kosci, ale nie znosze tego ciaglego wajania, ktore > niestety cechuje wiekszosc z nas, a ci nas uciskali wtedy a ci potem a teraz to > > jeszcze inni nas uciskaja. Owszem, to lub tamto tez mi sie nie podoba, staram > sie ale przeciwdzialac, zmienic a nie szlocham w internecie. > Arnold idz sobie na piwo i postekaj w knajpie z tobie podobnymi i nie rob nam > tu obciachu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=5828038 ! - krzicknick - sikorka ze wsi pod Gleiwitz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JX Re: My, S`loonzoki IP: *.lv.lv.cox.net 10.05.03, 07:10 Arnold;czy ty naprawde wiesz kim ty jestes? Bo Ja mysle ze u ciebie wystapily problemy natury egzymy mozgowej a to jest niewyleczalne.Staraj sie to ukrywac nie rob z tego odkrycia nowej planety bo to ci nie wychodzi.Czasem zastanawiam sie nad Twoimi wypowiedziami i mwsle ze Ty Slazakiem naprawde nie jestes bos za glupi Polakiem byc nie mozesz bos nie okszesany czyli pozostalo to ostatnie jestes krzyzowka niwiadomego pochodzenia wiec zamilknij Ty tumanie i nie rob wstydu Slazakom i Polakom bo tak nie przystoi na normalna istote.Prosze pomysl o tym przy nastepnym razie.Z wspulczuciem JX Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: My, S`loonzoki 10.05.03, 08:51 "A my Slonzoki boroki bez chleba idymy na hoki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: My, S`loonzoki IP: 213.186.78.* 10.05.03, 10:29 Gość portalu: JX napisał(a): > Arnold;czy ty naprawde wiesz kim ty jestes? Bo Ja mysle ze u ciebie wystapily > problemy natury egzymy mozgowej a to jest niewyleczalne.Staraj sie to ukrywac > nie rob z tego odkrycia nowej planety bo to ci nie wychodzi.Czasem zastanawiam > sie nad Twoimi wypowiedziami i mwsle ze Ty Slazakiem naprawde nie jestes bos za > > glupi Polakiem byc nie mozesz bos nie okszesany czyli pozostalo to ostatnie > jestes krzyzowka niwiadomego pochodzenia wiec zamilknij Ty tumanie i nie rob > wstydu Slazakom i Polakom bo tak nie przystoi na normalna istote.Prosze pomysl > o tym przy nastepnym razie.Z wspulczuciem JX O, nastympny! Hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k0lc Re: My, S`loonzoki IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.255.* 10.05.03, 20:37 A mnie sie widzi, ze po obu stropnach sa Andrzeje i Andreasy Leppery, czyli pieniacze, jako wodospad na Klodce :)) Odpowiedz Link Zgłoś