Dodaj do ulubionych

Frankiewicz na posła !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 09:28
Zwracam się z apelem o głosowanie na kadydata Frankiewicza .
Uwolnijmy wreszcie miasto od jego rządów . To jedyny sposób aby się
go pozbyć z miasta . Dość bałaganu w UM Gliwice ( przykład :
aresztowania w jednym z wydziałow za załatwianie "na lewo"
mieszkań ).
Gliwiczanin ( od urodzenia )
Obserwuj wątek
    • Gość: wilczur Re: Frankiewicz na posła ! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.09.07, 10:53
      a masz pomysł co dalej? Ja się waham czy wypuścić takiego gospodarza z miasta,
      który sam może tutaj zdziałać wszystko a w sejmie niestety będzie na emeryturze
      niejako bo będzie w ławie partyjnej.

Nie wiem czy to dobry pomysł. Jeżeli pojawi się jakaś perspektywa inna to
      zdecyduję się na głos...
      • stasiek17 Re: Frankiewicz na posła ! 12.09.07, 11:08
        Gość portalu: wilczur napisał(a):

> Ja się waham czy wypuścić takiego gospodarza z miasta,....

:)

nie wahaj się - miasto sobie poradzi

• Gość: cynk Re: Frankiewicz na posła ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 11:37
          > > Ja się waham czy wypuścić takiego gospodarza z miasta,....
          Dobre jest tu slowo "wypuscic"
        • krk125 W samej rzeczy. Dodać tylko pragnę słowo jedno. 12.09.07, 14:08
          stasiek17 napisał:

> nie wahaj się - miasto sobie poradzi

Zupełnie się zgadzam!!!
          Dodam jedynie od siebie małe uzupełnienie, miasto jakoś radziło sobie z nim, to
          tym bardziej bez niego sobie poradzi.

• Gość: wilczur Re: W samej rzeczy. Dodać tylko pragnę słowo jedn IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.09.07, 15:43
            masz rację że bez ZF może sobie poradzić ale niestety to nie możliwe bo KTOŚ
            będzie musiał zasiąść na fotelu prezydenta!!!! Tego się obawiam. ZF wszyscy już
            znamy i mu ufam a nowemu .... nie bardzo
            • Gość: kibic Re: W samej rzeczy. Dodać tylko pragnę słowo jedn. IP: *.adsl.alicedsl.de 12.09.07, 21:23
              Zapamietaj, Stasiu ma zawsze racje. Nie martw sie, niestety jest to mozliwe,
              wybierzemy ciebie. Za pol roku zglosisz sie na posla, a potem bedzie juz dobrze
              nie tylko na forum, ale tez w Gliwicach.
            • krk125 Mam rację? czy jest to niemozliwe? zdecyduj się!!! 13.09.07, 08:48
              Przeczytaj coś Ty napisał!, i przetłumacz co wieszczysz.

Wyrywa Ci fragmentu mózgu, czy tego coś napisał?
              • Gość: kibic Re: Mam rację? czy jest to niemozliwe? zdecyduj s IP: *.adsl.alicedsl.de 13.09.07, 12:41
                Krk125, ostro. Moja odpowiedz nie byla skierowana do twojego postu. Uwazam, ze
                jezeli Prezio pokazal wszystkim, jak bez walki z nim mozna sie go pozbyc, to ta
                idee nalezy popierac. Wiec, jezeli ktos na tym forum wyraza troske, kto go
                zastapi to proponuje mu uczynic podobnie, jak robi to Prezio. Rozumiem, ze nie
                jest to droga najszybsza ale bardziej skuteczna dla usuniecia tego
                niepotrzebnego balastu w miescie.
    • Gość: cynk Z fotela w lawy - NG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 11:36
      "Po pierwsze, na razie w poważny sposób rozważam kandydowanie, ale jeszcze tego
      nie przesądziłem." Buhahaha. Nie przesadzil. Po prostu PO nie che go wystawic i
      i facet teraz kreci.

• Gość: gorol-ka Jak sie będę łopiyrała. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:18
        Jest taka prastara śpiewka Lachów sądeckich, pasująca rychtyk do tej żaby równie
        pięknej co i mądrej, która to nie potrafiła sie rozdwoić.

A brzmi ona następująco;

"Jak sie będę łociągała,
        to mnie chłopcy wyciągcie,
        wyciągcie mnie za stodołę,
        i dobrze sobie zróbcie".

Nic dla siebie!. Żadnej prywaty!. Społecznik "kurza melodia".
      • Gość: majka Re: Z fotela w lawy - NG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 21:33
        Gość portalu: cynk napisał(a):

Po prostu PO nie che go wystawic i
        > i facet teraz kreci.

No i niestety sprawdziło się. A szczęście było tak blisko
    • Gość: pawel Re: Frankiewicz na posła ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 19:07
      O rany! Na ktorego???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka