Gość: dori IP: *.jota.za.digi.pl 05.10.07, 16:25 Czy ktoś zna co sądzicie? Bo przypadkowo zostalam do niej zarejestrowana a boje sie wizyty bo mam mieć kanalowke proszę o rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek Re: Eurodent- dr sawicka IP: *.kopnet.pl 05.10.07, 20:32 Jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Eurodent- dr sawicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 21:17 Moze pani jeszcze cos o sobie napisze, p. dr Sawicka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko na urlopie Re: Eurodent- dr sawicka IP: *.cable.ubr12.edin.blueyonder.co.uk 05.10.07, 23:23 Super fachowiec. Mozna walic, jak w ogien!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murof Re: Eurodent- dr sawicka IP: *.broker.com.pl 06.10.07, 01:36 Całkiem niedawno leczyłem u pani doktor zęba kanałowo - zero ólu, ząb zrobiony pierwsza klasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka Re: Eurodent- dr sawicka IP: *.broker.com.pl 23.10.07, 22:46 mam wrażenie że nie byłam u tej samej.....a niestety byłam i napewno już tam nie wróce!! odradzam potraktowała mnie beznadziejnie jak przedmiot sie czułam który ani troche nie moze sie poruszyć mimo że bolało jak cholera i najlepiej jakbym jeszcze wcale nie oddychała i nie dawała ludzkich oznak życia.....coś strasznego myślałam ze tak nie zapamietam tej wizyty a tu niestety......jak najbardziej odradzam :( !! jeszcze musiałam 3 razy mówić ze chce znieczulenie i dostałam je jakby z wielką łaską...modliłam sie zeby działało bo inaczej chyba robiłaby mi tego zęba na chama.... KOSZMAR Odpowiedz Link Zgłoś