marek_berezowski 03.12.07, 16:24 Program ochrony środowiska przed hałasem: www.berezowski.ovh.org/wyslane/wniosek50.jpg www.berezowski.ovh.org/wyslane/interp45.jpg www.berezowski.ovh.org/wyslane/wniosek51.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta502 Re: Ochrona przed hałasem 03.12.07, 20:54 Dochodziły mnie swego czasu słuchy, że Pan Prezydent Frankiewicz zarzucany jest wnioskami, na które już nie nadąża odpisywać. Szperając w portalu radnego profesora Marka Berezowskiego, zauważyłam kolejne pismo, z datą dzisiejszą. img504.imageshack.us/img504/5360/pismogp9.jpg Mam wiec pytanie do Pana Prezydenta, czy aby on sam nie jest generatorem tego nawału pism, i nie jest tym samym sobie winien ???. Po rozum do głowy- lepiej późno niż wcale, i oby nie za późno, bo sprawy idą w niekontrolowanym (podejrzewam) kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opserfer Re: Ochrona przed hałasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:29 Wyniki badań hałasu (jakie prezentuje odnośna mapa), są tak "rzetelne" i piękne, że aż strach pokazać? Prawdziwa cnota, krytyki przecież się nie boi, w czym więc rzecz?. Nawet szanujący się (i swój fach) iluzjonista, pokazuje co raz swoje puste ręce!. Kiedy ma puste, czyli "czyste" oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
marta502 sory! małe przekłamanie i sprostowanie. 03.12.07, 21:52 Użyty wcześniej poniższy link: img504.imageshack.us/img504/5360/pismogp9.jpg otrzymałam poprzez gg, nie pochodzi więc z portalu w/w radnego. Ponieważ treść powyższego pisma koresponduje z założonym wątkiem, stąd moje nieuprawnione skojarzenie. Przepraszam, jeśli pomyłka ta, mogła kogoś dotknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sory! małe przekłamanie i sprostowanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 22:03 Jesli to ktos przyslal przez gg to zanczy ze ludzie zaczynaja brac swoje sprawy we wlasne rece. Ciekawe czy ten ktos dostanie te dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal. Ochrona "generatora hałasu" przed prawem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 08:37 Tak powinien brzmieć tytuł tego wątku! Odpowiedz Link Zgłoś