Dodaj do ulubionych

Forum - Sprawy Gliwic

10.01.08, 20:10
Pod adresem:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50318
założone zostało forum, w którym na bieżąco zamieszczane będą informacje o
istotnych aktualnych dokumentach odebranych i przesłanych.
Informacje o pozostałych dokumentach znajdują się pod adresem:
www.berezowski.neostrada.pl/
Obserwuj wątek
    • fesia Re: Forum - Sprawy Gliwic 10.01.08, 21:44
      dobry pomysł ,zgłosiłam chęć udziału :)
      • Gość: marta502 Re: Forum - Sprawy Gliwic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 22:17
        Kto będzie za to forum odpowiadał?, bo ja póki co, nie mogę się na tym forum zalogować.
        Absolutnie na tym mi nie zależy, gdyż mogę swobodnie pisać jako niezalogowana, jednak restrykcje jakie niesie mój "grzech pierworodny", ciągną się za mną również tu, i dla tego mam pewne podejrzenia co do niezależności.
        I tylko tyle.

ps. Jeśli zostanie stworzone jakieś niezależne forum, pokażę Wam za co mnie spotykają te restrykcje.
        Na razie nie mogę, gdyż wg obecnych adminów FG, dowody te uznawane są za spam.
        Jest to oczywiście wierutne kłamstwo, ale cóż mam zrobić?
        • mieszko966 Re: Forum - Sprawy Gliwic 10.01.08, 22:23
          > Absolutnie na tym mi nie zależy, gdyż mogę swobodnie pisać jako
          > niezalogowana [...]

Zła wiadomość: na forach prywatnych mogą pisać tylko zalogowani
          użytkownicy.
          • Gość: marta aluzju nie paniał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 22:34
            mieszko966 napisał:
            > Zła wiadomość: na forach prywatnych mogą pisać tylko zalogowani
            > użytkownicy.

Ależ ja się chcę zalogować- tylko nie mogę, a skoro nie mogę, no to piszę niezalogowana.
            Widzisz w tym zablokowaniu mnie- jakikolwiek sens?, bo ja nie!
            • stasiek17 Re: aluzju nie paniał! 10.01.08, 22:40
              > > Zła wiadomość: na forach prywatnych mogą pisać tylko zalogowani
              > > użytkownicy.
              >

Zalogowani i zaakceptowani przez właściciela forum. Chcesz tam pisać, to musisz
              zgłosić chęć i poczekać na odpowiedź.
              • mieszko966 Re: aluzju nie paniał! 10.01.08, 22:49
                > Chcesz tam pisać, to musisz zgłosić chęć i poczekać na odpowiedź.

Zależy, czy forum jest otwarte czy zamkniete. Na otwartym wystarczy
                się zalogować.
                • stasiek17 Re: aluzju nie paniał! 10.01.08, 22:56
                  > Zależy, czy forum jest otwarte czy zamkniete.

Pewnie będzie zamknięte, inaczej byłoby zdublowaniem tego forum z sierściuchem
                  rozwalającym wszystkie wątki. Po co to komu ?

• mieszko966 Re: aluzju nie paniał! 10.01.08, 23:03
                    > Pewnie będzie zamknięte

Masz rację. Jest zamknięte. Właściwie to nie ma się czemu dziwić.
                    Ś.P. radaroz.fora.pl też było tylko dla wybranych.
                    • stasiek17 Re: aluzju nie paniał! 10.01.08, 23:09
                      > Masz rację. Jest zamknięte.

Po to są prywatne fora, żeby można było sobie dobierać towarzystwo.
                      Otwarte jet tutaj, jak wygląda, to każdy widzi.
    • Gość: gosc swietny pomysł IP: 195.205.21.* 10.01.08, 23:06
      Pan radny przeniesie sie tam ze swoimi pismami, odpowiedziami na pisma,
      interpelacjami, odpowiedziami na interpelacje, protestami przeciwko odpowiedziom
      na odpowiedzi na interpelacje, miejscem parkingowym, skradzionym rowerkiem itd itp.

Mam nadzieję, że nie zapomni wziąć stąd swoich licznych niezalogowanych klonów.
      • Gość: galileo Re: swietny pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 23:18
        > Pan radny przeniesie sie tam ze swoimi pismami, odpowiedziami na pisma,
        > interpelacjami, odpowiedziami na interpelacje, protestami przeciwko odpowiedzio
        > m
        > na odpowiedzi na interpelacje,
        No widzisz ile jest roboty z powodu bajzlu jaki stworzyl w UM i Gliwicach
        Frankiewicz.
        • Gość: US Re: swietny pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 00:03
          > > Pan radny przeniesie sie tam ze swoimi pismami, odpowiedziami na pisma,
          > > interpelacjami, odpowiedziami na interpelacje, protestami przeciwko odpow
          > iedzio
          > > m
          > > na odpowiedzi na interpelacje,
          A to wszystko bierze sie z matactw prezydenta
          • Gość: gosc Re: swietny pomysł IP: 195.205.21.* 11.01.08, 08:27
            Ja już mówiłem: Mam nadzieję, że nie zapomni wziąć stąd swoich licznych
            niezalogowanych klonów.
      • Gość: augustyn Re: swietny pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 15:32
        A co, gubisz sie kochasiu? he he Nie pij tyle
      • Gość: augustyn prywatny folwark prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 15:32
        Gliwice - prywatny folwark prezydenta
    • Gość: wilczur Re: Forum - Sprawy Gliwic IP: *.gprs.plus.pl 11.01.08, 09:56
      mam mieszane uczucia w związku z tą akcją

dobrze by było żeby spamiarze się wynieśli z FG na tamtejsze - w co nie wierzę
      bo z kim mieli by dyskutować?
      kto będzie czytał tamte forum skoro jest restrykcyjne? To nie jest forum tylko
      tablica ogłoszeń a po co druga tablica ogłoszeń skoro jedna już jest na jego
      stronie?

Swoją drogą Pan Radny jak widać boi się demokracji skoro dopuszcza do głosu
      tylko to co sam zaakceptuje. Nawet nie chodzi o głosy a o osoby. Dziwne to
      trochę nie wydaje się Wam?
      • faar Re: Forum - Sprawy Gliwic 11.01.08, 22:00
        Gość portalu: wilczur napisał(a):

> mam mieszane uczucia w związku z tą akcją

Szczęściarzu - możesz się tak nazwać jeśli masz wątpliwości dotyczące tylko tego
        przypadku :)
      • Gość: kibic Re: Forum - Sprawy Gliwic IP: *.adsl.alicedsl.de 13.01.08, 20:14
        Gość portalu: wilczur napisał(a):

> Swoją drogą Pan Radny jak widać boi się demokracji skoro dopuszcza do głosu
        > tylko to co sam zaakceptuje. Nawet nie chodzi o głosy a o osoby. Dziwne to
        > trochę nie wydaje się Wam?

Nie wydaje sie nam. Pan Radny to czysta demokracja i zal, ze pozostali radni
        dotychczas tego nie rozumieja. Rada to miejsce gdzie powinne scierac sie
        problemy naszego miasta . A nie forum. Poniewaz jest inaczej, to informacje Pana
        radnego sa tym bardziej cenne. Mam nadzieje, ze nie utrace swobodnego dostepu do
        tych informacji, bo z racjami Radnego trudno byloby mi polemizowac. Obdarzam Go
        pelnym zaufaniem.
        • jeanalesi Re: Forum - Sprawy Gliwic 13.01.08, 20:21
          Obdarzam Go
          > pelnym zaufaniem.
          Na szczęście z pewnej odległosci!

Pan Radny to czysta demokracja i zal,
          Tu chodzi o wyminienie dwóch cech radnego jednej tej pięknej i
          wesołej oraz tej smutnej i pełnej powagi.
          Czyli pan radny to Czapka i szal.
          • Gość: kibic Re: Forum - Sprawy Gliwic IP: *.adsl.alicedsl.de 13.01.08, 21:10
            Sortownik napisal:

> Tu chodzi o wyminienie dwóch cech...

W tym przypadku przyznam trudnym, juz sie z niczego nie wyminiesz!
        • wilczur_123 Re: Forum - Sprawy Gliwic 13.01.08, 20:58
          a nie wpuszczenie mieszkańców na obrady było słuszne czy nie?
          nie danie głosu na forum poruszającym sprawy mieszkańców jest słuszne czy nie?
    • Gość: trzeźwomyślący Pyrtwatny folwark radnego. IP: *.icm.edu.pl 11.01.08, 11:59
      No gratuluję pomysłu. Skoro "elita" nie potrafi się dostosować do panujących tu zasad i okiełznać emocji to zakłada się prywatne forum gdzie bedzie można rządzić po swojemu. Widać netykieta i kilka zasad dobrego wychowania to było za dużo do przeskoczenia dla "zatroskanych o losy gliwic".

Mam szczera nadzieję że wszystkie niezalogowane oszołomy typu kibice, galilea, martusie, majeczki, stasie, USy, sss9 i inne klony klonów wyniosa sie na tamto forum i kisząc sie we własnym sosie beda mogli zasypywać sie wzajemnie apelami o pozbawienie ZF władzy.

Ciekawe jak długo zniosą taką idyllę i zaczną znowu trollowac na forum publicznym. Niemniej jednak wszystkim liczytirom i sympatykom działań profesora z pisu życzę powodzenia na nowej drodze życia.
      • stasiek17 Re: Pyrtwatny folwark radnego. 11.01.08, 12:22
        Jak bardziej wytrzeźwiejesz, to przeczytaj sobie powoli kilka razy, to co radny
        napisał o założeniu nowego forum :

..." założone zostało forum, w którym na bieżąco zamieszczane będą informacje o
        istotnych aktualnych dokumentach odebranych i przesłanych."...

Tutaj informacje tonęły w szambie, które natychmiast w takim wątku robił
        sierściuch i jemu podobni.
        • Gość: wilczur Re: Pyrtwatny folwark radnego. IP: *.gprs.plus.pl 11.01.08, 14:22
          to może jaśnie oświecony stasiusiuśku powiesz nam czym te prywatne forum różnić
          się będzie od strony:
          www.berezowski.neostrada.pl/ którą pan radny też podał?

nie wiem kto robi większe szambo akurat przy postach MB ja czy ty jak chcesz to
          sprawdź ja akurat o swoje jestem spokojny.
        • Gość: galileo Re: Pyrtwatny folwark radnego. IP: *.icm.edu.pl 11.01.08, 23:01
          A kto stasu robił to szambo i zakładał 1000 tematów o frankiewiczu ? Chyba nie piszesz całkoem powaznie. Osołomy robią szmbo na forum a potem sie swojają (oby) i ida na swoje podwórko.

Mam nadzieję że towarzystwo wzajemnej adoracji z profesorem na czele wyniesie sie z tego forum i bedzie dalej prowadziło swoje akcje we własnym gronie.
          • stasiek17 Re: Pyrtwatny folwark radnego. 11.01.08, 23:08
            > Mam nadzieję że towarzystwo wzajemnej adoracji .....

nadzieja jest matką głupich, chyba nie uważasz się za takiego.
            A gdyby te wątki wychwalały frankiewicza, to miałbyś pretensję, że ich tak dużo
            ... i bez przesady 1000 się nie doliczysz.
      • faar Re: Pyrtwatny folwark radnego. 11.01.08, 21:58
        Gość portalu: trzeźwomyślący napisał(a):

> No gratuluję pomysłu. Skoro "elita" nie potrafi się dostosować
        > do panujących tu zasad i okiełznać emocji to zakłada się
        > prywatne forum gdzie bedzie można rządzić po swojemu.
        Spoko. Daję im szansę. Może okaże się lepsze od ś.p. poprzedniego forum :) gdzie
        się sami załatwili. Może akurat wykreują coś ciekawego. Jestem póki co załamany
        poziomem opozycji. Może po prostu nasza opozycja nie lubi opozycji :) i lepiej
        im się myśli i pisze jak nie ma im kto przeszkadzać. Martwi mnie jednak historia
        tamtego o tyle słynnego co krótko trwającego forum.

> Mam szczera nadzieję że wszystkie niezalogowane oszołomy typu
        > kibice, galilea, martusie, majeczki, stasie, USy,
        > sss9 i inne klony klonów wyniosa sie na tamto forum i
        > kisząc sie we własnym sosie beda mogli zasypywać sie
        > wzajemnie apelami o pozbawienie ZF władzy.
        Zapomniałem opserwera, Irmę, Verstanda, weuna, krk125 :)
        Ciekawe, czy tam też się będą mnożyć :)

> Ciekawe jak długo zniosą taką idyllę i zaczną znowu
        > trollowac na forum publicznym.
        Czas pokaże. Nie wierzę w wyniesienie się Marty z forum. Ten koleś jak zobaczy,
        że tu jest za czysto to zrobi pewnie znowu bajzel. Od słynnych czasach
        spamowania z domeny konst.silesianet.pl (czy jakoś tak podobnie, ale z łącza na
        Konstytucji) nie mam wątpliwości, że wszelkie jego obietnice wycofania się z
        forum są płonne. Żeby choć przestał spamować i trollować to już byłby jakiś pozytyw.
        • stasiek17 Re: Pyrtwatny folwark radnego. 11.01.08, 22:50
          > Jestem póki co załamany poziomem opozycji.

Spokojnie faar, niedługo twoja klika będzie w opozycji, więc będziesz
          usatysfakcjonowany poziomem :)
        • Gość: kibic Re: Pyrtwatny folwark radnego. IP: *.adsl.alicedsl.de 11.01.08, 23:46
          faar napisał:

> Gość portalu: trzeźwomyślący napisał(a):

> > Mam szczera nadzieję że wszystkie niezalogowane oszołomy typu
          > > kibice, galilea, martusie, majeczki, stasie, USy,
          > > sss9 i inne klony klonów wyniosa sie na tamto forum i
          > > kisząc sie we własnym sosie beda mogli zasypywać sie
          > > wzajemnie apelami o pozbawienie ZF władzy.

> Zapomniałem opserwera, Irmę, Verstanda, weuna, krk125 :)
          > Ciekawe, czy tam też się będą mnożyć :)
          >

"G E N I U S Z U", co juz sam ze soba rozmawiasz? Ja zawsze bylem pewny, ze sie klonujesz, a teraz mamy dowod!
          I jeszcze jedna uwaga: w sosie to mozna plywac(kluski). Kisic w beczce n.p. (kapusta).
          "Geniuszu" daj choc jeden przyklad, ze sie klonuje, i okresL jak?
          Pomysl z tym forum b.dobry, tylko szkoda ze w gadzinowce. Dla mnie jest to powazny hamulec do zalogowania. A wiec "pozytywisci magistraccy", nie bedziecie spac spokojnie!
          • faar Re: Pyrtwatny folwark radnego. 12.01.08, 00:13
            Chcesz kibica ośmieszyć? Daj mu pisać i cytuj go :)

kibic napisał(a):

> Ja zawsze bylem pewny, ze sie klonujesz, a teraz mamy dowod!
            Podaj mi dowód. Chętnie się dowiem :)

> I jeszcze jedna uwaga: w sosie to mozna plywac(kluski).
            > Kisic w beczce n.p. (kapusta).
            A jakbyś tak starł tę czerwoną ciecz co zalewa Ci oczy podczas pisania (chyba
            krew która Cię zalewa) to może dojrzałbyś, że to nie ja piszę o kiszeniu :)

> "Geniuszu" daj choc jeden przyklad, ze sie klonuje
            > i okresL jak?
            Drugie zadanie byłoby akurat proste. Pierwsze jest głupie. Nie twierdzę, że się
            klonujesz. chyba, że sobie to dopisałeś, jak większość innych rzeczy, ale to
            zdaje mi się nie mój problem, a jak najbardziej Twój.

Jeśli masz na myśli ten fragment:
            > > Zapomniałem opserwera, Irmę, Verstanda, weuna, krk125 :)
            > > Ciekawe, czy tam też się będą mnożyć :)
            to zauważ, że do grona oszołomów wymienionych przez trzeźwomyślącego wśród
            których było kilka wcieleń klona dodałem inne znane mi przypadki klonów. Nie
            oznacza to, że staśka uważam za klona oseska. Nie uważam też za klona Ciebie,
            czy jeszcze inne kombinacje alpejskie. To Wy jesteście 'miszczami' w ściganiu
            wyimaginowanych spisków. Pomyliłeś mnie z transwestytką martą :)

> Pomysl z tym forum b.dobry, tylko szkoda ze w gadzinowce.
            No i co z tego, że w gadzinówce. Mi się też to średnio podoba, bo za wyborczą
            nie przepadam oględnie pisząc. Uważam jednak, że akurat to forum jest zarządzane
            bardzo dobrze. W porównaniu z Zabrzem, gdzie jest katastrofa wręcz (chociaż
            widziałem gorsze miejsca).
            Żałuję tylko tego, że nie udało się zatrzymać tutaj Michała Jaśnioka. Może jakby
            go klony i tzw. opozycja nie pogoniły to zadomowiłby się tutaj i może ściągnął
            jeszcze kilku innych radnych, a tak to dalej FG jest miejscem o którym być może
            magistraccy nie mają zielonego pojęcia.

> A wiec "pozytywisci magistraccy", nie bedziecie spac spokojnie!
            To im to powiedz, bo jak na razie przez te głupie pyskówki to magistraccy pewnie
            tutaj nie trafią.

BTW: forum radnego wprost tętni życiem ;)
            Różnica w porównaniu z jego stroną jest kolosalna ;))))
            • Gość: galileo Re: Pyrtwatny folwark radnego. IP: *.icm.edu.pl 12.01.08, 00:49
              Racja faar. Ja pisałem o kiszeniu ale kibic nawet nie rozumie idei "wątkowania" na forum i może przez to czesto sam sobie odpowiada i dyskutuje z własnymi przemyśleniami. Musi byc bardzo samotny i zakopleksiony w niemczech. Szczeglnie jak ma tam taką sama opinie ja tutaj.
              • Gość: kibic Re: Pyrtwatny folwark radnego. IP: *.adsl.alicedsl.de 12.01.08, 01:47
                Anonimowy Alkoholiku przeczytaj twoje teksty, a potem polecam:

portalwiedzy.onet.pl/abc-polszczyzna.html?S=So&tr=pol-fra)
              • Gość: kibic Re: Pyrtwatny folwark radnego. IP: *.adsl.alicedsl.de 13.01.08, 21:20
                Oszolom galileo napisal:

Szczeglnie ja
                > k ma tam taką sama opinie ja tutaj.

Wysoko mierzsz, ale jak wiem takiej kreatury jak ty tu nikt nie zna.
            • Gość: kibic Re: Pyrtwatny folwark radnego. IP: *.adsl.alicedsl.de 12.01.08, 01:42
              faar napisał:

> Jeśli masz na myśli ten fragment:
              > > > Zapomniałem opserwera, Irmę, Verstanda, weuna, krk125 :)
              > > > Ciekawe, czy tam też się będą mnożyć :)

T A K G E N I U S Z U ten fragment mam na mysli, gdybys chcial cos dodac do wpisu tego A.A. to napisalbys ZAPOMNIALES, a wiec zgubila cie twoja 15-letnia rutyna.
              Nieprzypadkowy jest tez, ten prymitywny atak pod moim adresem twoich klonow z pod IP*imc.edu.pl. Produkuj sie tak dalej "geniuszu"
              • majka220 wscieklosc i ujadanie 12.01.08, 01:52
                magistraki ujadaja bez opamietania
                widac niepewni co przyniesie im jutro
              • faar Re: Pyrtwatny folwark radnego. 12.01.08, 12:37
                nieprzyjemny gość portalu: kibic napisał:

> faar napisał:
                >
                > > Jeśli masz na myśli ten fragment:
                > > > > Zapomniałem opserwera, Irmę, Verstanda, weuna, krk125 :)

> T A K ten fragment mam na mysli

Pozostaje mi więc zapytać, którym z nich jesteś skoro twierdzisz, że Ciebie
                posądzam o klonowanie :)
                Z tamtego fragmentu coś mi wycięło. Faktycznie brzmi to nieszczególnie :)
                Chodziło mi o to, że już niemalże zapomniałem opserwera, Irmę, Verstanda, weuna,
                krk125.. a wyszło jak wyszło więc miej pożywkę :)
                Mogę tylko zapewnić, że piszę wyłącznie jako zalogowany faar.

> Nieprzypadkowy jest tez, ten prymitywny atak pod moim
                > adresem twoich klonow z pod IP*imc.edu.pl.
                Zgodzę się tylko z tym, że to nieprzypadkowe. Prymitywne to nie jest, a już na
                pewno nie na takim poziomie jak Twój. Przyznaję, że czasami klikam w kosz przy
                wypowiedziach z ICM, bo są za ostre. Przy Twoich wypowiedziach mi się już
                czasami nie chce, bo musiałbym to robić przy każdej Twej wypowiedzi.
                Co do Twojej osoby jeszcze to myślę, że wyłącznie wymienione wcześniej klony
                oraz osesek i stasiek nie uważają Cię za kogoś chamskiego. Reszta raczej tak.
                Nie jestem za publicznym chłostaniem, więc nie założę wątku: 'czy kibic z
                Niemiec jest chamem' bo sam pewnie miałbym opory natury moralnej z oddaniem
                głosu. Gdyby jednak przyszło forumowiczom się wypowiadać zgodnie z prawdą
                dostałbyś miażdżącą liczbę głosów na to, że jesteś chamem. Gdyby jeszcze była
                opcja - nie mam zdania, to tam pewnie oddałyby głos osoby, które Ciebie lubią.
                Nie wiem, czy ktoś zalogowany, a nie sklonowany (weun, krk125, marta502,
                majka220, itp) oddałby głos na 'NIE jest chamem'.
                • Gość: kibic Re: Pyrtwatny folwark radnego. IP: *.adsl.alicedsl.de 12.01.08, 21:58
                  faar napisał:

> nieprzyjemny gość portalu: kibic napisał:....

No coz "geniuszu" nie glaszcze cie po pupci, jak nasz siersciuch. Twoje zlosliwe reakcje b.chlodno sobie w kalkulowalem, powiem wiecej b.lubie twoja szczera spontanicznosc.
                  Jezeli chodzi o twoj ulubiony temat "klonowanie", to bazuje tylko na twoich opracowaniach, i nie chce mi sie wierzyc w to , co napisano w "Slow.Wyr. Obcych"w tym temacie. Popatrz jak tobie zaufalem.

> Co do Twojej osoby jeszcze to myślę, że wyłącznie wymienione wcześniej klony
                  > oraz osesek i stasiek nie uważają Cię za kogoś chamskiego. Reszta raczej tak.
                  > Nie jestem za publicznym chłostaniem, więc nie założę wątku: 'czy kibic z
                  > Niemiec jest chamem' bo sam pewnie miałbym opory natury moralnej z oddaniem
                  > głosu. Gdyby jednak przyszło forumowiczom się wypowiadać zgodnie z prawdą
                  > dostałbyś miażdżącą liczbę głosów na to, że jesteś chamem. Gdyby jeszcze była
                  > opcja - nie mam zdania, to tam pewnie oddałyby głos osoby, które Ciebie lubią.
                  > Nie wiem, czy ktoś zalogowany, a nie sklonowany (weun, krk125, marta502,
                  > majka220, itp) oddałby głos na 'NIE jest chamem'.
                  >

Ciesze sie, ze twoim zdaniem mam tylu zyczliwych zwolennikow.
                  Doceniam twoja troske o to, zeby dyzurne blazny magistrackie nie oglosili mnie chamem. Ale wydaje mi sie, ze musieliby sie rekordowo sklonowac.
                  Moj drogi chce poinformowac cie, ze tak jak obiecalem przed urlopem swiatecznym odpowiem wkrotce na jeden z twoich wpisow, w ktorym walnoles pod moim adresem z bardzo grubej rury. Tylko najpierw odrobie zaleglosci w firmie.
                  • Gość: galileo Re: Pyrtwatny folwark radnego. IP: *.icm.edu.pl 12.01.08, 23:03
                    A co kibucu żeby odpisać faarowi musisz mieć parę dni do namysłu. Może czekasz na słownik poprawnej polszczyzny który ci rodzina wysłała ? :]

Ośmieszasz się stwierdzeniami "mam teraz dużo roboty i nie mogę ci odpisać" bo codziennie śledzisz forum i udzielasz się w kilku watkach.
                    • faar Re: Prywatny folwark radnego. 13.01.08, 01:34
                      Gość portalu: galileo napisał(a):

> Ośmieszasz się stwierdzeniami "mam teraz dużo roboty
                      > i nie mogę ci odpisać" bo codziennie śledzisz forum
                      > i udzielasz się w kilku watkach.

Tutaj trochę kibica obronię. Ja też na ogół nie mam czasu na nic, a jednak
                      siedzę na forum czym jeszcze bardziej pogrążam swój zaplanowany dzień pracy -
                      rozumiem więc ten ból :) bo od czasu do czasu chcę napisać na forum coś, co
                      wymaga czasu i namysłu i nie jestem w stanie zrobić tego od ręki.
                      Co nie zmienia faktu, że pewnie od kibica specjalnie błyskotliwego i
                      merytorycznego posta nie zobaczę. Chciałbym się mile rozczarować.
                      • Gość: kibic Re: Prywatny folwark radnego. IP: *.adsl.alicedsl.de 13.01.08, 20:47
                        "Mily geniusz" napisal(a):

> Tutaj trochę kibica obronię. Ja też na ogół nie mam czasu na nic, a jednak
                        > siedzę na forum czym jeszcze bardziej pogrążam swój zaplanowany dzień pracy -
                        > rozumiem więc ten ból :) bo od czasu do czasu chcę napisać na forum coś, co
                        > wymaga czasu i namysłu i nie jestem w stanie zrobić tego od ręki.
                        > Co nie zmienia faktu, że pewnie od kibica specjalnie błyskotliwego i
                        > merytorycznego posta nie zobaczę. Chciałbym się mile rozczarować.
                        >

W tym temacie jestesmy blizej siebie.
                        Co do merytoryki, to taka rozpoczelem w temacie wadliwego wiaduktu poniewaz uwazam, ze nalezy powiedziec Preziowi DOSC ciecia naszego miasta ciezkim transportem. Trzeba wykorzystac optymalnie to co juz mamy, i zadbac wreszcie o dobro mieszkancow. Przyznam szczerze, ze liczylem z twojej strony na merytoryczna polemike. Zdecydowanie zawiodlem sie, wprowadziles do tematu BAGNO, co odbilo sie czkawka twoim magistrackim idolom i sympatykom, czyli oszolomom.
                        Co do obiecanej drugiej czesci mojej odpowiedzi dla ciebie, to uprzedzam nie bedzie ona merytoryczna, bo do takiej trzeba partnera.
                        • wilczur_123 Re: Prywatny folwark radnego. 13.01.08, 21:00
                          >zadbac wreszcie o dobro mieszkancow.
                          zapomniałeś dodać ul. Wyszyńskiego bo innych mieszkańców masz w ... poważaniu....
                        • Gość: galiLEO Re: Prywatny folwark radnego. IP: *.icm.edu.pl 13.01.08, 21:52
                          Jakim prawem kibucu używasz stwierdzeń typu "nasze miasto" w kontekście Gliwic ? Ty wybraleś emigrację zarobkową. To nie jest już twoje miasto, wybrałeś szwabię. Ciekawe czy tez jesteś taki aktywny na forum swojego miasta czy siedzisz cicho jak mysz pod miotłą.

• majka220 Re: Prywatny folwark radnego. 13.01.08, 23:12
                            Gość portalu: galiLEO napisał(a):

> Jakim prawem kibucu używasz stwierdzeń typu "nasze miasto" w kontekście Gliwic
                            Jakim prawem galiLeo,czy jak mu tam naprawde, uzurpuje sobie prawo do
                            "wydziedziczania" kogokolwiek z miasta. Wylaza SBeckie korzenie, komunisci tez
                            odbierali obywatelstwo polskie za opuszczenie "raju" jaki stworzyli.
                            • wilczur_123 Re: Prywatny folwark radnego. 14.01.08, 08:29
                              bohaterzy nie uciekają z tonącego statku a najpierw ratują innych, reszta to
                              szczury.
                              • majka220 Re: Prywatny folwark radnego. 14.01.08, 23:18
                                wilczur_123 napisał:

> bohaterzy nie uciekają z tonącego statku a najpierw ratują innych, reszta to
                                > szczury.
                                To jednak miasto tonie i trzeba go ratowac
                                W kazdej akcji najwazniejsza jest rzetelna informacja i skuteczny instruktaz,a
                                miejsce emisji nie ma najmniejszego znaczenia
                            • Gość: galiLEO Re: Prywatny folwark radnego. IP: *.icm.edu.pl 14.01.08, 08:32
                              Po pierwsze masz fatalny zwyczaj wtracania się w dyskusje która ciebie nie dotyczny. Troche kultury !

Po drugie kibuc wybrał sobie nową ojczyznę i skoro tu nie mieszka niech nie wtrąca sie w NASZE lokalne sprawy. Niczego mu nie odbieram ale niech zajmie się problemami SWOJEJ metropoli. No chyba że mieszka w raju na ziemi.
                        • pr51 Re: Prywatny folwark radnego. 14.01.08, 10:16
                          > Co do obiecanej drugiej czesci mojej odpowiedzi dla ciebie, to
                          uprzedzam nie be
                          > dzie ona merytoryczna, bo do takiej trzeba partnera.

Szukasz partnera na poziomie parteru? Wyżej nie sięgasz.
                          • Gość: kibic Re: Prywatny folwark radnego. IP: *.adsl.alicedsl.de 14.01.08, 22:09
                            Duch Pr....(pr51)napisal:

> Szukasz partnera na poziomie parteru? Wyżej nie sięgasz.

A ty nawet parteru nie siegasz, wiec po co ta wstawka?

Podejrzewam, ze u faara jako pucybut pracujesz. A szkoda, bo w sortowni lepiej bys sie sprawdzil.
                            • pr51 Re: Prywatny folwark radnego. 15.01.08, 07:56
                              > A ty nawet parteru nie siegasz, wiec po co ta wstawka?

Żebyś zauważył, że jeszcze jesteś na poziomie piaskownicy.
                        • faar rozbudowa DK88? To zły pomysł. 15.01.08, 00:03
                          Gość portalu: kibic napisał(a):

> Co do merytoryki, to taka rozpoczelem w temacie
                          > wadliwego wiaduktu poniewaz uwazam, ze nalezy
                          > powiedziec Preziowi DOSC ciecia naszego miasta
                          > ciezkim transportem.

I tu się zgodzę, ale nie tu ...

> Trzeba wykorzystac optymalnie to co juz mamy,
                          > i zadbac wreszcie o dobro mieszkancow.

... bo właśnie o to chodzi, że przerzucanie problemu z ramion jednych
                          mieszkańców na innych nie jest rozwiązaniem. Pomijając już sam fakt, że DK88
                          będąc 4 pasmówką jest już bardzo niebezpieczna, to jeszcze dorzucenie 2 pasów
                          ruchu i skierowanie tu ruchu ciężkiego uważam za bardzo niebezpieczne. Nie
                          dlatego, że to gorsze niż ruch na Wyszyńskiego. Po prostu ruch na Wyszyńskiego
                          łatwiej jest usunąć, bo są ku temu podstawy i powolutku (poniekąd dzięki MB)
                          sprawa idzie do przodu. Jak wrzucisz 6 pasów ruchu na DK88 i zezwolisz na to,
                          aby ciężki ruch walił tamtędy, to na kilkadziesiąt pewnie długich lat zatrujesz
                          życie mieszkańcom os. Powstańców Śląskich i Obrońców Pokoju. Ja sobie nie
                          potrafię nawet wyobrazić, aby coś takiego wtłoczyć w tę szczelinę. Ty potrafisz?
                          Potrafiłbyś powiedzieć coś takiego tamtym mieszkańcom? Jakbyś nie patrzył na
                          sprawę ruch na Wyszyńskiego jest sprawą tymczasową i na zasadzie 'z braku laku'
                          - to co proponujesz byłoby stanem permanentnym.

Popatrz na ruch na Wyszyńskiego pod innym kątem - tam on już większy nie będzie
                          - na m2 powierzchni nie znajdzie się więcej TIRów niż teraz o kilka czy
                          kilkanaście procent - zakładając płynność ruchu (co już widać od otworzenia A4
                          gdy samochody przemieszczają się płynniej przez miasto). Pomyśl teraz o 6
                          pasmówce w godzinach szczytu - wszystkie pasy zajęte - samochody suną z
                          prędkością ~90kmph - na razie fajnie. Na takiej trasie nie obędzie się bez
                          wypadków - wyobraź sobie te 6 pasów kompletnie zakorkowanych przez jakąś
                          godzinę. Przez tę godzinę mieszkańcy okolicznych bloków będą wdychać ogromne
                          ilości spalin. Wyobraź sobie, że nie ma wypadku, ale droga od czasu do czasu się
                          korkuje jak to w godzinach szczytu. Pomyśl o tych ilościach spalin. To jest
                          bardzo pesymistyczny wariant, ale trzeba go brać pod uwagę.

Nie problem wydać pieniądze na rozbudowę DK88. Problem w tym, aby nie okazało
                          się, że to pieniądze wyrzucone w błoto, bo mieszkańcy osiedli zagrożonych masą
                          spalin (na stałe!!!) nie zezwolą na to. Rozwiązania, które się robi należy robić
                          z głową i możliwie najmniejszym ludzkim kosztem. Zdajesz się to dostrzegać tylko
                          w przypadku mieszkańców trutych obecnym przebiegiem ruchu tranzytowego.

W tym wszystkim chodzi właśnie o to, że wymagasz (nie tylko Ty) wyprowadzenia
                          ruchu ciężkich pojazdów z Wyszyńskiego, ale nie widzisz problemu, aby
                          uszczęśliwić porównywalnym, albo większym ruchem innych mieszkańców.
                          • stasiek17 Re: rozbudowa DK88? To zły pomysł. 15.01.08, 08:48
                            > Po prostu ruch na Wyszyńskiego łatwiej jest usunąć, bo są ku temu podstawy i
                            powolutku (poniekąd dzięki MB)
                            > sprawa idzie do przodu.

sprawa stoi w miejscu, bo ZF ją blokuje.

>Jak wrzucisz 6 pasów ruchu na DK88 i zezwolisz na to,
                            > aby ciężki ruch walił tamtędy, to na kilkadziesiąt pewnie długich >>lat
                            zatrujesz życie mieszkańcom os. Powstańców Śląskich i Obrońców >>Pokoju. Ja
                            sobie nie potrafię nawet wyobrazić, aby coś takiego >>wtłoczyć w tę szczelinę ......

:)))

ale dtś-kę wciśniętą w centrum miasta potrafisz sobie wyobrazić. DtŚ-ka nie
                            będzie truła przez długie lata mieszkańców centrum ?
                            Wyobraź sobie na niej korek w godzinach szczytu. To ma być czteropasmówka bez
                            separatora, więc bardzo niebezpieczna i o kolizję łatwo, a wtedy samochody będą
                            stały na wszystkich pasach przez godzinę na włączonych silnikach, bo np. zima.
                            Czym wtedy mieszkańcy centrum będą oddychali, kolego faar ?
                            Mieszkańców centrum można truć, a mieszkańców os. Obrońców Pokoju, nie można ?
                            • Gość: galileo Re: rozbudowa DK88? To zły pomysł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 12:06
                              Bo Pan Frankiewicz jest prezydentem mieszkancow willowych. Tak napisal do
                              mieszkancow centrum w 2006 roku, ktorych ma w nosie.
                              • pr51 Re: rozbudowa DK88? To zły pomysł. 15.01.08, 13:56
                                > Bo Pan Frankiewicz jest prezydentem mieszkancow willowych. Tak
                                napisal do
                                > mieszkancow centrum w 2006 roku, ktorych ma w nosie.

Nie ma to, jak głos w dyskusji inteligentny inaczej.
                                • Gość: kibic Re: rozbudowa DK88? To zły pomysł. IP: *.adsl.alicedsl.de 15.01.08, 23:48
                                  Duch Pr....napisał:

> Nie ma to, jak głos w dyskusji inteligentny inaczej.

Nie popisuj się twoja ynteligencja wieśniaku.
                            • pr51 Re: rozbudowa DK88? To zły pomysł. 15.01.08, 13:55
                              > > Po prostu ruch na Wyszyńskiego łatwiej jest usunąć, bo są ku
                              temu podstaw
                              > y i
                              > powolutku (poniekąd dzięki MB)
                              > > sprawa idzie do przodu
                              >
                              > sprawa stoi w miejscu, bo ZF ją blokuje.

Piszesz bzdury. Projekt jest w trakcie ostatecznego zatwierdzania i
                              lada dzień powinien być zatwierdzony, to o jakim blokowaniu piszesz?

> >Jak wrzucisz 6 pasów ruchu na DK88 i zezwolisz na to,
                              > > aby ciężki ruch walił tamtędy, to na kilkadziesiąt pewnie
                              długich >&#
                              > 62;lat
                              > zatrujesz życie mieszkańcom os. Powstańców Śląskich i Obrońców
                              >>Pokoju
                              > . Ja
                              > sobie nie potrafię nawet wyobrazić, aby coś takiego >>wtłoczyć w
                              tę szc
                              > zelinę ......

Nie przesadzajcie z tą szczeliną. Chciałbym, żeby inne drogi miały
                              takie "szczeliny", to by nie było większości problemów
                              komunikacyjnych. Jedno tylko mnie nurtuje, na kiego grzyba by była
                              ta rozbudowa, skoro przy obecnej szerokości droga ta starczy na
                              wiele lat.

> ale dtś-kę wciśniętą w centrum miasta potrafisz sobie wyobrazić.
                              DtŚ-ka nie
                              > będzie truła przez długie lata mieszkańców centrum ?
                              > Wyobraź sobie na niej korek w godzinach szczytu.

Mogę sobie wyobrazić, tylko skąd niby miałby być ten korek na
                              bezkolizyjnej trasie z dwoma jezdniami po dwa-trzy pasy każda?
                              Sporadycznie może się zdarzyć jakiś wypadek, ale na codzień nic
                              takiego nie grozi.

> To ma być czteropasmówka bez separatora

Jesteś pewien? Czy na istniejącym odcinku DTŚ-ki jest takie miejsce?
                              Uważasz, że w Gliwicach będzi gorzej zaprojektowana? A niby dlaczego?

> wtedy samochody będą
                              > stały na wszystkich pasach przez godzinę na włączonych silnikach,
                              bo np. zima.
                              > Czym wtedy mieszkańcy centrum będą oddychali, kolego faar ?

Głosisz jakieś katastroficzne wizje rodem z księżyca. Czy umiesz
                              podać ile takich sytuacji miało miejsce w Polsce w ostatnich latach?

> Mieszkańców centrum można truć, a mieszkańców os. Obrońców Pokoju,
                              nie można ?

Zgodnie z normami można każdego truć. Tylko na pustyni można
                              spodziewać się, że trucie tam nie dotrze. Problem zaczyna się, gdy
                              trutemu w normie zaczynają puszczać nerwy.
                              • stasiek17 Re: rozbudowa DK88? To zły pomysł. 15.01.08, 17:41
                                > Piszesz bzdury. Projekt jest w trakcie ostatecznego zatwierdzania i
                                > lada dzień powinien być zatwierdzony, to o jakim blokowaniu piszesz?
                                >

Poczytaj sobie korespondencje radnego Berezowskiego w tej sprawie, tam jest
                                czarno na białym, kto mataczy i blokuje.

> Mogę sobie wyobrazić, tylko skąd niby miałby być ten korek na
                                > bezkolizyjnej trasie z dwoma jezdniami po dwa-trzy pasy każda?

na odcinku od dk88 do kujawskiej ma być droga klasy G1/4 czyli jedna jezdnia i 4
                                pasy. Są wizualki na stronie dtś-ki.

> > To ma być czteropasmówka bez separatora
                                > Jesteś pewien?

bez pasa rozdzielającego i bez pasów awaryjnych - będzie gorzej niż na dk88.

> Zgodnie z normami można każdego truć. Tylko na pustyni można
                                > spodziewać się, że trucie tam nie dotrze. Problem zaczyna się, gdy
                                > trutemu w normie zaczynają puszczać nerwy.

W Gliwicach już jesteśmy truci ponadnormatywnie, a twoi idole w to tło chcą
                                jeszcze wpisać gigantyczny generator spalin w postaci autostrady w centrum miasta.

Pytałem faara, a odpisuje pr51 :)
                                musisz bardziej uważać faar jak się logujesz, te kolejne wilczury, to też ty ?
                                • Gość: galileo Re: rozbudowa DK88? To zły pomysł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 18:32
                                  Zaden projekt nie bedzie ostatecznie zatwierdzony. Tak sie mowi tylko pod
                                  publiczke, zeby uspic mieszkancow. Frankiewicz ma w kieszeni jeszcze co najmniej
                                  kilka falszywych kart znaczonych. Na razie nie wie, ktora w tej chwili wyciagnac
                                  i macha nimi na oslep jak cepem. Dzieki temu machaniu wyszly na jaw te matactwa.
                              • Gość: kibic [...] IP: *.adsl.alicedsl.de 15.01.08, 23:40
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • faar Re: Pyrtwatny folwark radnego. 13.01.08, 01:30
                    niemiły gość portalu kibic napisał:

> No coz "geniuszu" nie glaszcze cie po pupci, jak nasz siersciuch.
                    Chcesz ośmieszyć kibica - daj mu pisać :) Cóż tutaj dodać ;-)

> i nie chce mi sie wierzyc w to , co napisano
                    > w "Slow.Wyr. Obcych"w tym temacie. Popatrz jak tobie zaufalem.

Nie chcę być złośliwy, ale nie posługuj się zbyt wyszukanym językiem, ale po
                    prostu układaj proste zdania, bo te bardziej złożone są bez sensu. Nie oceniam
                    Cię źle za fakt, że nie potrafisz już po polsku, ale ja przykładowo nie staram
                    się w języku angielskim tworzyć wierszy, bo ten język mam opanowany w stopniu
                    dobrym i ani trochę lepiej.
                    Zabawa ze Słownikiem Wyrazów Obcych też zapewne nie należy do lekkich przeżyć w
                    Twoim przypadku, więc jak koniecznie chcesz mi dokuczać to rób to w sposób,
                    który Ciebie przy okazji nie pogrąża zupełnie.
                    Naturalnie najbardziej w tym wszystkim jest to, że to co piszesz nie ma nawet
                    składu gramatycznego i szyku. Póki piszesz proste rzeczy i nie bawisz się w
                    semantykę na zbyt wysokim poziomie, czy nie daj Boże - gry słowne - to sens
                    wypowiedzi da się jeszcze odczytać z kontekstu. Jak zaczynasz się silić na coś
                    więcej - forumowicze mają zgryz.

> Ciesze sie, ze twoim zdaniem mam tylu zyczliwych zwolennikow.
                    Nie przesadzaj z tymi _osobami_ - tak na siłę to są dokładnie 3 :) ale jeśli
                    chodzi o ilośc nicków to już wiadomo - jest ich więcej. Nie powoduje u mnie to
                    ani komfortu, ani dyskomfortu. Nie napisałem, żeby Ci sprawić frajdę. Po prostu
                    prawda jest taka, że masz tutaj swoich zwolenników czy mi się to podoba czy też
                    nie. Moim zdaniem nie piszesz ani z sensem, ani dobrze, ani merytorycznie, a
                    jednak są tutaj wypowiedzi, które świadczą o tym, że jesteś lubiany.

> Doceniam twoja troske o to, zeby dyzurne blazny magistrackie
                    > nie oglosili mnie chamem.
                    Tutaj może Cię zmartwię, ale sądzę, że magistrat nie ma większego pojęcia o tym
                    forum. Pisałem to już zresztą. Śmiem twierdzić, że wypowiadają się tutaj osoby,
                    które tego chcą, a nie że mają w tym jakiś podrzędny interes. SGDG uważa, że
                    działa dla dobra Gliwic. Ja tak uważam o sobie, a jednak przez wiele miesięcy
                    jesteśmy najczęściej po przeciwnych stronach barykady.
                    Nie wiem jak z innymi forumowiczami - kim są i czym się zajmują (kilka osób się
                    zdekonspirowało jak Mieszko, czy AP oraz KL2), ale magistrackich prędzej - JEŚLI
                    JUŻ - to dopatrywałbym się po stronie maruderów spod znaku oseska. Mam w życiu
                    zawodowym trochę z nimi (urzędnikami) do czynienia i może obrażę teraz lepszą
                    część urzędniczego światka, ale oni tacy są często, że pomarudzą na pracę, na
                    szefa, na przepisy, podatki i naturalnie głupich i wrednych interesantów myśląc,
                    że sami są idealni.
                  • jeanalesi Re: Pyrtwatny folwark radnego. 13.01.08, 13:02
                    Pieknie kibicu nie tylko ja się na tobie poznałem ale okazało się ze
                    byłem pierwszy, ludzie po prostu twojego stylu obrażania nie lubią i
                    mam nadzieje ze wraz z radniutkim będziecie pisac sobie na prywatnym
                    forum.
                    Może dojsć do takiej sytuacji że klonujacy się zwolennicy radnego
                    (sztuk pomiedzy 2-6) rozpoczną wzajemny dyskurs prowadzący do
                    podziałów i rozłamów łonie. A wtedy kto wie.
                    • Gość: kibic Re: Pyrtwatny folwark radnego. IP: *.adsl.alicedsl.de 13.01.08, 21:02
                      Witam sortowniku, co wolne mamy?

Napisales:

> Pieknie kibicu nie tylko ja się na tobie poznałem ale okazało się ze
                      > byłem pierwszy, ludzie po prostu twojego stylu obrażania nie lubią i
                      > mam nadzieje ze wraz z radniutkim będziecie pisac sobie na prywatnym
                      > forum.
                      > Może dojsć do takiej sytuacji że klonujacy się zwolennicy radnego
                      > (sztuk pomiedzy 2-6) rozpoczną wzajemny dyskurs prowadzący do
                      > podziałów i rozłamów łonie. A wtedy kto wie

O jakich ty ludziach mowisz? Tych co z toba w sortowni smieci pracuja? Przyznaje , ze to bardzo "interesujaca grupa" same jeanalesi, czyli oszolomy.
                      Nie podzielam twoich obaw tak, ze zatroszcz sie o twoj wlasny smietnik!
                      • pr51 Re: Pyrtwatny folwark radnego. 14.01.08, 10:20
                        > O jakich ty ludziach mowisz? Tych co z toba w sortowni smieci
                        pracuja?

Drogi kibicu! Lepiej pracować w sortowni, niż samemu być śmieciem.
                        • Gość: kibic Re: Pyrtwatny folwark radnego. IP: *.adsl.alicedsl.de 14.01.08, 21:58
                          Duch Prezia napisal(a):

> Drogi kibicu! Lepiej pracować w sortowni, niż samemu być śmieciem.

Tez tak uwazam, wiec sie szybko tam zatrudnij, bo cie spala.

A tutaj dla ciebie "madrosc" wyksztalciucha:

Gość: galiLEO 14.01.08, 08:32 Odpowiedz

Po pierwsze masz fatalny zwyczaj wtracania się w dyskusje która ciebie nie dotyczny. Troche kultury !
                          • pr51 Re: Pyrtwatny folwark radnego. 15.01.08, 07:55
                            > Po pierwsze masz fatalny zwyczaj wtracania się w dyskusje która
                            ciebie nie doty
                            > czny. Troche kultury

Nie zaznaczyłeś, że prowadzisz tutaj jakąś prywatną dyskusję. Jakaś
                            nowość na Forum. Myślałem, że do prywatnej wymiany zdań służą maile,
                            ale widocznie z nas dwóch tylko ja tutaj myślę.
                • majka220 Re: Pyrtwatny folwark radnego. 13.01.08, 00:34

faar napisał:
                  > Co do Twojej osoby jeszcze to myślę, że wyłącznie wymienione wcześniej klony
                  > oraz osesek i stasiek nie uważają Cię za kogoś chamskiego. Reszta raczej tak.

Prosze,prosze nie tylko mamy na forum autorytet intelektualno-moralny ale i
                  wróżbitę (tylko,ze samozwanczy)
          • Gość: galileo Brawo kibic - "kisić sie we własnym sosie" - IP: *.icm.edu.pl 12.01.08, 00:46
            No teraz sie kibic popisałeś wiedzą. Widocznie za długo siedzisz w za granica i zapomniałeś polskiego. Chciałeś dopiec faarowi a sie tylko ośmieszyłeś.

Otwórz sobie pierwszy lepszy słownik frazeologiczny (np : portalwiedzy.onet.pl/abc-polszczyzna.html?S=So&tr=pol-fra) i sprawdź to wyrażenie które wg ciebie nie istnieje.

Na polszczyźnie tak dobrze się znasz jak na sprawach Gliwic ? Nie zabieraj w ogóle głosu albo pisz sobie na forum profesora.
    • Gość: galileo Re: Forum - Sprawy Gliwic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 00:54
      Jedno na pewni rzuca sie w oczy: tragicznie niski poziom intelektualny
      poplecznikow Frankiewicza. On zreszta reprezentuje tez nie wyzszy.
    • galieo Re: Forum - Sprawy Gliwic 12.01.08, 01:02
      Te pacany od ZF nawet oryginalnego nicka wymyslec nie potrafia
      • majka220 Re: Forum - Sprawy Gliwic 12.01.08, 01:54
        galieo napisał:

> Te pacany od ZF nawet oryginalnego nicka wymyslec nie potrafia

A czym maja wymyslic??
      • Gość: dooh Re: Forum - Sprawy Gliwic IP: *.icm.edu.pl 12.01.08, 08:57
        A ty galileo masz już 3 wcielenia na forum. Z domeny tpsa, icm i teraz jako zarejestrowany użytkownik. Masz roztrojenie jaźni ?
    • Gość: klara Cieszmy sie, tanczmy na ulicach! IP: 75.125.48.* 12.01.08, 02:59
      Rozwiazali PO w Gliwicach, wywalili Moszynskiego, Frankiewicza nie wpisali na
      liste. Radujmy sie!
      • Gość: galileo Re: Cieszmy sie, tanczmy na ulicach! IP: *.icm.edu.pl 12.01.08, 08:55
        Gliwiczanie nie sa na tylke głupi żeby PiS-iakom oddac władzę.
    • Gość: wilczur Re: Forum - Sprawy Gliwic IP: 75.125.48.* 12.01.08, 16:09
      Chcialbym zalozyc staly nick. Jak to zrobic?
    • wilczur_123 Re: Forum - Sprawy Gliwic 13.01.08, 17:40
      whow Stasiek doczekał się dotknięcia i audiencji u jedynego słusznego. Zrobił
      tłok na forum sprawy MB gliwic. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka