stasiek17 11.01.08, 11:56 Przez jakiś czas dokument "koncepcjaDK88.pdf" zamieszczony na stronie UM, był powszechnie dostępny, teraz został utajniony. Żeby go zobaczyć trzeba znać hasło www.um.gliwice.pl/pub/pliki/koncepcjaDK88.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Koncepcja objazdu dk88 - ściśle tajna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 12:07 U mnie pojawia się taki napis: "koncepcja DK- 88. pdf jest chroniony. Proszę wpisać hasło otwierania dokumentu". To o co w tym wszystkim chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Koncepcja objazdu dk88 - ściśle tajna ! 11.01.08, 18:21 > "koncepcja DK- 88. pdf jest chroniony. Proszę wpisać hasło otwierania dokumentu Ciekawe. Po prostu kliknąłem i obejrzałem. Żadnych haseł i żadnej tajności. Sam plan jest tak prosty, że w ogóle można sobie podarować jego oglądanie, bo obejmuje kilka kolorowych strzałek, jak mają prowadzić objazdy z Pszczynskiej na Toszecką i z Rybnickiej na Tarnogórską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusy Re: Koncepcja objazdu dk88 - ściśle tajna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 20:15 pr51 napisał: > > Ciekawe. Po prostu kliknąłem i obejrzałem. Żadnych haseł i żadnej > tajności. może to kwestia pory dnia, albo godzin parzystych, bo z rana sie jednak nie otwierała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: Koncepcja objazdu dk88 - ściśle tajna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 17:56 Tu jest jawna: bip.um.gliwice.pl/pub/pliki/koncepcjaDK88s.pdf A tu jest ekspertyza wiaduktu: bip.um.gliwice.pl/pub/pliki/ekspertyza_dk88.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Koncepcja objazdu dk88 - ściśle tajna ! 11.01.08, 18:41 :) Plik już nie jest chroniony i otwiera się bez hasła - chyba czytają to forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: Koncepcja objazdu dk88 - ściśle tajna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 18:45 Ten jest nadal chroniony: www.um.gliwice.pl/pub/pliki/koncepcjaDK88.pdf Natomiast ten nie jest chroniony: www.um.gliwice.pl/pub/pliki/koncepcjaDK88s.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Koncepcja objazdu dk88 - ściśle tajna ! 11.01.08, 19:02 u mnie się otwierają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: Koncepcja objazdu dk88 - ściśle tajna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 19:17 To tez? www.um.gliwice.pl/pub/pliki/koncepcjaDK88.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusy ale lecą w pręta z tym utajnianiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 20:22 trzeba to sobie skopiować, lub przegrać na dysk, bo czuję psim swędem że to niedługo zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ale lecą w pręta z tym utajnianiem. IP: *.adsl.alicedsl.de 16.01.08, 22:35 Gość portalu: kusy napisał(a): > trzeba to sobie skopiować, lub przegrać na dysk, bo czuję psim swędem że to nie > długo zniknie. Ledwie co wypowiedziałeś, i mojej już niema! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: większy Gatsby Re: ale lecą w pręta z tym utajnianiem. IP: *.polsl.pl 17.01.08, 07:32 Znowu nie rozumiesz idei działania forum. Admin forium może usunąc cały wątek (a własciewie przenieśc go do smietnika). Jeśli chodzi o pojedyncze wypowiedzi w wątku można je skazowac ale zostaje po nich ślad w postaci pustej wiadomosci (autor, ip, data, czas). Po twojej wypopwiedzi nie ma sladu więc coś cio sie znowu uroiło sPISkowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ale lecą w pręta z tym utajnianiem. IP: *.adsl.alicedsl.de 17.01.08, 22:28 Gość portalu: większy Gatsby napisał(a): > Znowu nie rozumiesz idei działania forum. Admin forium może usunąc cały wątek ( > a własciewie przenieśc go do smietnika). Jeśli chodzi o pojedyncze wypowiedzi w > wątku można je skazowac ale zostaje po nich ślad w postaci pustej wiadomosci ( > autor, ip, data, czas). > > Po twojej wypopwiedzi nie ma sladu więc coś cio sie znowu uroiło sPISkowcu. Wieśniaku, a przeczytałeś dobrze co napisałem? Jak się już wtrącasz. Rozumiesz znaczenie wyrazów: zniknąć - usunąć, to porównaj, i co dalej nic nie wykumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Koncepcja objazdu dk88 - ściśle tajna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 01:19 Za utajnianie, blokowanie i niepublikowanie informacji publicznej przez prezydenta mieszkancy powinni oddac sprawe do sadu. Nazbieralo sie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanka_x Re: Koncepcja objazdu dk88 - ściśle tajna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 18:18 ale o co tak naprawdę chodzi??? mi się wszystko otwiera... może acrobata nie macie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: Koncepcja objazdu dk88 - ściśle tajna ! IP: 75.125.48.* 12.01.08, 16:28 Gdyby ujawnic sparwy magistrackich, to juz po nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuska Re: Koncepcja objazdu dk88 - ściśle tajna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 21:43 Gość portalu: wilczur napisał(a): > Gdyby ujawnic sparwy magistrackich, to juz po nich. A dlaczego nie ujawniać?????????????? To już zostało (niestety dla franka) ujawnione. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Koncepcja objazdu dk88 - ściśle tajna ! 16.01.08, 23:35 > To już zostało (niestety dla franka) ujawnione Ujawnione zostały jakieś niewybredne fantazje grupki nawiedzonych (zawiedzonych?) osób i nic ponadto. To za mało, żeby miało być "po kimś". I nawet nikt się nie wysilił, żeby to przelać na papier, podpisać się pod tym, podpiąć dowody i złożyć tam, gdzie jego zdaniem powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi prokuratura odtajni IP: 128.241.110.* 15.01.08, 23:52 Miejmy nadzieje, ze prokuratura to wszystko odtajni Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: prokuratura odtajni 16.01.08, 23:29 > Miejmy nadzieje, ze prokuratura to wszystko odtajni A samemu, to nie łaska kliknąć? Myszka się zepsuła? Odpowiedz Link Zgłoś