Dodaj do ulubionych

Sorki Kochani Fan-forumianie

08.09.03, 15:06
Zeby efektywnie walczyc z Waszym "balastem", musialabym byc albo bezrobotna
albo cierpiec na bezsennosc, a na szczescie nie mam takich problemow,chociaz
nie powiem, zazdrosze wszystkim "forumianom" ich dyspozycyjnosci.Zycze Wam
jak najmniej wankow-wsatnkow i sorki za zamieszanie, milo bylo troche
posciemniac i jezeli pozwolicie, od czasu do czasu wpadne sprawdzic kto
wybiera sie do dentysty:)
Obserwuj wątek
    • kolcero Re: Sorki Kochani Fan-forumianie 08.09.03, 15:17
      sakara napisała:

> Zeby efektywnie walczyc z Waszym "balastem", musialabym byc albo bezrobotna
      > albo cierpiec na bezsennosc, a na szczescie nie mam takich problemow,chociaz
      > nie powiem, zazdrosze wszystkim "forumianom" ich dyspozycyjnosci.Zycze Wam
      > jak najmniej wankow-wsatnkow i sorki za zamieszanie, milo bylo troche
      > posciemniac i jezeli pozwolicie, od czasu do czasu wpadne sprawdzic kto
      > wybiera sie do dentysty:)

Alez nikt Ci nie kaze z nim walczyc!! Przeciez jest tyle innych tematow-
      lepszych i gorszych, ale potrzeba je wydobyc na swiatlo Forum. Szkoda byloby
      tracic jeszcze jedna mozliwosc :(((
      • Gość: sakara Re: Sorki Kochani Fan-forumianie IP: *.pl 08.09.03, 20:39
        juz obie stracone :(
        • kolcero Re: Sorki Kochani Fan-forumianie 08.09.03, 20:42
          Gość portalu: sakara napisał(a):

> juz obie stracone :(
          tak szybko??? ;((
          • Gość: sakara Re: Sorki Kochani Fan-forumianie IP: *.pl 08.09.03, 20:53
            i tak dlugo
            • kolcero Re: Sorki Kochani Fan-forumianie 08.09.03, 20:55

> i tak dlugo

hm.........
    • Gość: Szwager Krziz panski ze Sakarom IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 15:35
      Myslauas ize sam dostoniesz "Krziz Walecznych" a tu psinco.
      • Gość: sakara Re: Krziz panski ze Sakarom IP: *.pl 08.09.03, 15:47
        Nie, po prostu nie myslalam, ze odwiedziny na tej stronie to taki pozeracz
        czasu, w pracy-przeszkadza, w kuchni nie inspiruje,..... a noc sprzyja
        przyjemniejszym rzeczom:)
        • Gość: Szwager Re: Krziz panski ze Sakarom IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 15:49
          Widac je zes naprowdy "Frelka" kero niymo lepszych problymow.

Chyba ze fulauas, he?
          • Gość: sakara Re: Krziz panski ze Sakarom IP: *.pl 08.09.03, 15:57
            problemem sa dla mnie wszyscy ci ktorzy za duzo mowia a nic nie robia.....
            • Gość: Szwager Re: Krziz panski ze Sakarom IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 16:05
              To znaczy mosz z nimi krziz panski abo problymy?
              • Gość: sakara Re: Krziz panski ze Sakarom IP: *.pl 08.09.03, 16:28
                i jedno i drugie tylko ze ten krzyz poki co dzwiga cala Polska
                • Gość: Szwager wieszcze i inksze take IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 16:40
                  to tera mi sie przipomniou tyn hauptbohater ze tyj ksionzki kaj ino godali co
                  trocha "gucho wszyndzie, ciymno wszyndzie,..." bo on tysz ino godou i godou i
                  couko ksionzka boua jakos tako dziwno.
                  • Gość: sakara Re: wieszcze i inksze take IP: *.pl 08.09.03, 17:19
                    w takim razie zeby dziwnie juz nie bylo polecam literature "czynu" ktora jak
                    to kiedys ktos pieknie powiedzial jest rusztowaniem narodowego bytu
                    • Gość: Szwager Re: wieszcze i inksze take IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 17:24
                      Mosz na mysli jakos rubo czerwono ksionzka?
                      • Gość: sakara Re: wieszcze i inksze take IP: *.pl 08.09.03, 17:37
                        jezeli idea czynu kojarzy ci sie tylko z ideologia marksistowska to zal mi
                        ciebie i nie mamy o czym rozmawiac
                        • Gość: Szwager Re: wieszcze i inksze take IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 17:52
                          Niybydz juzas tako choby ta mola we szranku. Skond ktos mo wiedziec jake ty
                          czytosz ksionzki i jakos je robotno.

ps

Jo mom prawie wolne, ale proponuja Ci chycic sie ze "Mafiozami" za bluszcz.

Margotka Ci wszysko wyklaruje jak bydziesz miec chync konsek porobic.
                          • Gość: Szwager Bez picu! IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 18:20
                            A cobys niy myslaua ize to je tak na pic, to powia ize ostatnio nawet bou
                            kuchyn i tyj ze rumym.
                            • kolcero Najazd!! 08.09.03, 19:35
                              Szwager,
                              cos mi sie widzi, ze nasze forumowe dziewczyny za bardzo po uszach nam daja
                              ostatnio. Chyba temat tesciowych, ktory tak meznie podjelismy, nie spasowal
                              im :/
                              • Gość: Szwager Re: Najazd!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.03, 08:15
                                Jo juz tak podejzywou ize sam moja swiykra w tym palce tonkaua.
                                • kolcero Re: Najazd!! 09.09.03, 10:00
                                  Gość portalu: Szwager napisał(a):

> Jo juz tak podejzywou ize sam moja swiykra w tym palce tonkaua.

A ja cos podejrzewam, ze Sakara to jakis klon Meg!!!! Taki nekryczny nick :)))))
                                  • Gość: Szwager Re: Najazd!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.03, 10:12
                                    Ty wiysz ize i jo na poczontku take wrazynie miou(?!)
                                    • kolcero Re: Najazd!! 09.09.03, 10:17
                                      Gość portalu: Szwager napisał(a):

> Ty wiysz ize i jo na poczontku take wrazynie miou(?!)

TAKIE sa kobiety!!!!
                    • Gość: Nu! Re: wieszcze i inksze take IP: *.bmj.net.pl 09.09.03, 02:26

> w takim razie zeby dziwnie juz nie bylo polecam literature "czynu" ktora jak
                      > to kiedys ktos pieknie powiedzial jest rusztowaniem narodowego bytu

Hemingway?
                      instrukcja obsługi czegoś tam?
                      książka kucharska?
                      Stachura?
            • meg_s Re: Krziz panski ze Sakarom 08.09.03, 16:18

> problemem sa dla mnie wszyscy ci ktorzy za duzo mowia a nic nie robia.....

o cholera, ale mi nazdała
              muszę się wreszcie wziąć do roboty bo nic tylko gadam i gadam
        • kolcero Re: Krziz panski ze Sakarom 08.09.03, 15:57

...w kuchni nie inspiruje,.....

Hm..... patrze po watkach, szczegolnie dostrzegajac te kulinarne i naprawde nie
          wiem co Ty robisz w kuchni!!!!!! ;))
          • Gość: sakara Re: Krziz panski ze Sakarom IP: *.pl 08.09.03, 15:59
            caly czas sie ucze- od lepszych:)))))
            • Gość: ballest Re: Krziz panski ze grzysznom Sakarom IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.09.03, 10:25
              To ta sakara za kara jest na gliwickim forum?
              Wiym, ze napewno tysz nagrzyszoua, bo jak uech bou w kosciele to 3 ksieza mszou
              robiyli, a wiycie czymu, bo jedyn tych grzychow uodpuscic nie umiy!

pyrsk
              ballest
              • Gość: Sakara Re: Krziz panski ze grzysznom Sakarom IP: 158.75.197.* 09.09.03, 13:36
                Tylko trzech ?!!! oj chyba sie poprawilam :)))))))))
              • kolcero Re: Krziz panski ze grzysznom Sakarom 09.09.03, 15:44
                Gość portalu: ballest napisał(a):

... bo jak uech bou w kosciele to 3 ksieza mszou robiyli, a wiycie czymu, bo
                jedyn tych grzychow uodpuscic nie umiy!

Tak, tak, tez slyszalem o tej mszy!
                3 ksiezy odprawialo egzorcyzmy, a 30 ministrantuuf robilo wentylacje, bo jeden
                z przykladnych wiernych ( plci meskiej ) dymil okrutnie siarka!!!
                Ales narobil Ballest ho ho ho !!
                hihihihihii
                • Gość: Sakara Re: Krziz panski ze grzysznom Sakarom IP: *.pl 09.09.03, 17:20
                  Biedny ballest i tak dlugo wytrzymal z takim balastem:)))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka