Gość: karolina IP: *.he-dsl2plus.de 02.07.08, 20:02 bajbaj i nie wracaj!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gej from kopernik Re: jeszcze 500 głosów i żegnamy ZF :)) IP: *.kopnet.pl 02.07.08, 20:29 Najpierw jeszcze referendum, a potem nowe wybory, w których też trzeba mieć kogo wystawić. Odpowiedz Link Zgłoś
majka220 Re: jeszcze 500 głosów i żegnamy ZF :)) 02.07.08, 21:19 Najpierw przez 3 miesiace komisarz, ktory dokladnie przetrzepie co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: formierz Komisarz to izolacja franka od koryta i grzebanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 21:29 majka220 napisała: > Najpierw przez 3 miesiace komisarz, ktory dokladnie przetrzepie co trzeba. Konieczna byłaby też wymiana kierownictwa prokuratur. Takie przekręty jakie ostatnio uchodziły na sucho, świadczą że ośmiornica zapuściła swoje macki, i nawet komisarz niewiele zmieni, tyle tylko że wywlecze co nieco na wierzch! Odpowiedz Link Zgłoś
milchr Zwołajmy referendum! Odwołajmy prokuratorów! 04.07.08, 16:37 hahaha śmiech na sali. Tylko czekać jak Pan Pieczyrak wraz z Panem "Prof." Berezowskim będą chcieli odwołać gliwickich prokuratorów, bo umarzają bądź odmawiają wszczęcia postępowania w coraz to nowych "ważnych" dla dobra miasta sprawach! Bądź też stwierdzają że władze miasta działały zgodnie z prawem administracyjnym. Najciekawszy jest fakt iż przez 2 lata rządów PiS Ministrem Sprawiedliwości był Ziobro który robił aplikacje prokuratorską w Gliwicach więc jak można tu mówić o jakiejś ośmiornicy? Czyżbyś miał na myśli PiSowską ośmiornice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Zwołajmy referendum! Odwołajmy prokuratorów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 17:54 > Najciekawszy jest fakt iż przez 2 lata rządów PiS > Ministrem Sprawiedliwości był Ziobro który robił > aplikacje prokuratorską w Gliwicach no i wsio jest jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: jeszcze 500 głosów i żegnamy ZF :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 21:25 Gość portalu: gej from kopernik napisał(a): > Najpierw jeszcze referendum, a potem nowe wybory, w których też > trzeba mieć kogo wystawić. Nie sądzisz chyba że w chwili obecnej, wrzawy i skandali jednego za drugim, oraz odrzucenia projektu Drogowego przez FRANCOwatego, mógłby on kandydować by sie skompromitować do końca. Skup się i posłuchaj, co ludzie mówią szeptem na ulicy albo w tramwaju czy autobusie! Jeśli nie o agencie Bolku, to niewątpliwie o takim drugim i lokalnym agento-ajencie, który przy okazji kadzenia że ludziom robi dobrze, robi im najzwyczajniej koło dpuy. jego dni są już policzone, i nie pomogą żadne czary mary ani pukanie w nieheblowane. On na to pracował całe szesnaście lat: www.berezowski.neostrada.pl/otrzymane/wojewoda1.jpg www.um.gliwice.pl/pub/msi/MSI_45_2005.pdf berezowski.ovh.org/listy/A4-1.jpg berezowski.ovh.org/listy/A4-2.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina countdown IP: *.he-dsl2plus.de 03.07.08, 23:00 podobno jeszcze kilka glosow i do svidanija ZF!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szept Re: jeszcze 500 głosów i żegnamy ZF :)) IP: *.gl.digi.pl 04.07.08, 07:35 Ludzie mowia szeptem bo sie obawiaja siepaczy wiadomo kogo. A pozniej przedstawiaja sie mediom. Psycha siada z wiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżejms Chcesz powiedzieć, że już wiesz ile głosów za? IP: *.voxnet.pl 04.07.08, 11:57 Skąd wiesz ile jest głosów za a ile przeciw? Czyżby już jakieś matactwo? Odpowiedz Link Zgłoś
quilheure Jeszcze 500 głosów i rozliczamy oszołomów 04.07.08, 12:55 O ile ciułać przez miesiać i żebrać o głosy można pod kościołem i zaczepiając ludzi to już z głosowaniem w referendum tak się nie zmusi ludzi. Jeśli nie wynik to i ferkfekcja zadecyduje o porażce oszołomów. Bardzo mnie cieszy (jeśli to prawda) możliwość referednum. Ciekawe jak pieczara i reszta oszołomów bedzie się tłumaczyła z wyrzucenia w błoto 300 000zł. Ciekawe czy bedzie to dyżurny temat na forum lub w NSI tak jak wypominanie kosztów akcji "Gliwice nadają ton". Ale znając oszłomów forumowych obtrąbią sukces typu "ZF poczuł oddech ludu na plecach". Bo co to jest 300 tysięcy nieswoich złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Jeszcze 500 głosów i rozliczamy oszołomów IP: *.he-dsl2plus.de 04.07.08, 12:59 hehehe szczury marudza a statek tonie mozecie uciekac do torunia z waszym pseudorydzykiem demonem wasze dni sa liczone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżejms Re: Jeszcze 500 głosów i rozliczamy oszołomów IP: *.voxnet.pl 04.07.08, 13:02 buahaha- znów to nawiedzenie hahaha - w samych szóstkach będziemy liczyć. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżejms Re: Jeszcze 500 głosów i rozliczamy oszołomów IP: *.voxnet.pl 04.07.08, 13:00 e - luzik. Zawsze znajdą temat do ujadania - taka już natura krzykacza. Ale dobrze, że tak sobie piszą, bo bez nich nudno by było w tym całym internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Jeszcze 500 głosów i rozliczamy oszołomów IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.08, 13:45 > O ile ciułać przez miesiać i żebrać o głosy można pod kościołem i > zaczepiając ludzi to już z głosowaniem w referendum tak się nie > zmusi ludzi. U(o)żerający sie ~Napoleonie~ 'imponujesz' nam coraz bardziej zabawnymi skrótami myślowymi;-) No cóż upały i dawki medykamentów w izolatce dają ci wyraźnie popalić:-))) Wiesz oszołomie, ze od kiedy prowadzisz firmę, z którą sie tutaj błaźnisz a i 'ręce ci opadli' wyraźnie siadła twoja poprawna pisownia a o logice matematycznej celowo nie wspominam. Moja rada: zanurz pustą łepetynkę w zimnej wodzie i nie bój sie, ze utonie. Kumasz? -- 'Napoleonie' przykro mi ale w twojej idiotycznej sygnaturce, w której eksplodowała twoja pomylona duma zauważam tylko jedną osobę(QUILLEUR). Wiesz dobrze, ze dla mnie (QUILHEURE) to troll śmieć. Odpowiedz Link Zgłoś
quilheure Re: Jeszcze 500 głosów i rozliczamy oszołomów 04.07.08, 22:55 img360.imageshack.us/img360/6820/motivator9704902ky0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Jeszcze 500 głosów i rozliczamy oszołomów IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.08, 01:42 Pustak sobie ulżył: > img360.imageshack.us/img360/6820/motivator9704902ky0.jpg Ojej, ojej aleś sie naharował wklejając prawdę o sobie w ramkę:-))) Zastanawiam sie mój króliczku, jak po takim fikaniu jeszcze nie masz dojść;-) A tu krótkie migawki, z twoich wczorajszych harców: www.widelec.pl/widelec/1,82861,4508643.html -- 'Napoleonie' przykro mi ale w twojej idiotycznej sygnaturce, w której eksplodowała twoja pomylona duma zauważam tylko jedną osobę(QUILLEUR). Wiesz dobrze, ze dla mnie (QUILHEURE) to troll śmieć. Odpowiedz Link Zgłoś
milchr Re: Jeszcze 500 głosów i rozliczamy oszołomów 05.07.08, 01:49 > www.widelec.pl/widelec/1,82861,4508643.html Gdyby nie ten niebieski kolor dałbym sobie rękę uciąć że to jeden z członków Grupy Inicjatywnej Akcji Referendalnej zbiera podpisy w parku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Jeszcze 500 głosów i rozliczamy oszołomów IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.08, 21:11 milchr napisał: > Gdyby nie ten niebieski kolor dałbym sobie rękę uciąć że to jeden z członków Gr > upy Inicjatywnej Akcji Referendalnej zbiera podpisy w parku.:) No popatrz, gdyby cię rodzice po *dobranockach ze Smerfami*, do snu nie utulali utraciłbyś drogocenną rączkę;-) -- 'Napoleonie' przykro mi ale w twojej idiotycznej sygnaturce, w której eksplodowała twoja pomylona duma zauważam tylko jedną osobę(QUILLEUR). Wiesz dobrze, ze dla mnie (QUILHEURE) to troll śmieć. Odpowiedz Link Zgłoś
majka220 supernowa na forum 06.07.08, 00:58 milchr-nowa gwiazda intelektu kompletnie przycmila blask dotychczasowego niekwestionowanego lidera mieszka 966 Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: jeszcze 500 głosów i żegnamy ZF :)) 04.07.08, 17:25 Na razie żegnamy bereklonów? Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Re: jeszcze 500 głosów i żegnamy ZF :)) 04.07.08, 23:24 pr51 napisał: > Na razie żegnamy bereklonów? > nawzajem magistracki oszołomie Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 bereklon puszcza głupawe teksty 05.07.08, 11:24 > nawzajem magistracki oszołomie Bereklon puszcza głupawe teksty. Ani oszołom, ani magistracki. Taki bełkot bez pokrycia. W sam raz na poziom bereklona. Odpowiedz Link Zgłoś