Gość: Chmurka IP: *.gprs.plus.pl 18.09.08, 20:35 Proszę tutaj wpisywać KONKRETNE tamaty, którymi mogą zająć się dziennikarze FAKT-u. Tylko wiarygodne i łatwe do weryfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opserfer Re: FAKT_ografia 18.09.08, 20:37 Prowokacja o zamknięciu jedynej linii metra w Gliwicach, podpisana rzekomo przez Radę Miejską i Prezydenta. Mieszkańcy wiedzą czyja to sprawka i bez trudu wskazują na radnego Berezowskiego i jego paru popleczników, słynących z takich prowokacji. Czy jednak tym razem skończy się szczęście i prokuratura ujawni te nędzne machinacje? Odpowiedz Link Zgłoś
gliwicjus Re: FAKT_ografia 18.09.08, 21:24 Dzisiaj nad miastem nisko latał helikopter robiąc hałas i stwarzając zagrożenie. Wiadomo kto za tym stoi! Ci, którym za mało jest zdziczałych świńskich tirów i którzy chcą pognębić mieszkańców miasta również z powietrza! (Tekst na 1 stronę Faktu wraz ze zdjęciem domów należacych do pracowników UM.) Odpowiedz Link Zgłoś
quilheure Re: FAKT_ografia 18.09.08, 21:46 Ja bym prisł żeby fakt wyjaśnił: 1. Co za bestia tym zarządza ? 2. Dlaczego Irma nie dostała jeszcze medalu za bohaterską akcję sygnalizacyjną. 3. Czy profesor pisze interpelacje na ekologicznym papierze makulaturowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: FAKT_ografia IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.08, 23:57 Czy udzielenie czasowej amnestii na prośbę magisrackich stałym pensjonariuszom przy gliwickiej 5 Toszek, obecnie zalogowanym na tym forum, jako opser-kameleon, gliwicjusz, quilheure i ich klony było mądrym pomysłem? Obecnie ta niedoleczona grupa oszołomów poczuła na naszym forum kolejną misję rozkładania forum, organizując sie jako *pampersiacy*. Nie byłoby być może w tym nic rewelacyjnego gdyby nie to, ze używają przeterminowanych pampersów, trując w tym sposób gliwickie środowisko. Jako tytuł artykułu proponuję: 'Totalne zapampersowienie w ..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: FAKT_ologia stosowana? 19.09.08, 00:51 Najwyraźniejszy fakt to to, ze Fakt nie ma o czym pisać, skoro szuka podpowiedzi na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: FAKT_ologia stosowana? IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.08, 11:18 > Najwyraźniejszy fakt to to, ze Fakt nie ma o czym pisać, skoro szuka > podpowiedzi na Forum. Przyznaj bredziu sam wymyśliłeś? Czy być może twoja szkapa sie znowu przesiliła? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: FAKT_ologia stosowana? 19.09.08, 19:13 > Czy być może twoja szkapa sie znowu przesiliła > ? :-) Za długo jej dogadzałeś, to i się przesiliła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: FAKT_ologia stosowana? IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.08, 22:33 > > Czy być może twoja szkapa sie znowu przesiliła > > ? :-) > > Za długo jej dogadzałem, to i się przesiliła. > Poważnie? O to cię nie podejrzewałem;-) Kochać zwierzątka nikt nie może ci zabronić przecia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Re: FAKT_ografia 19.09.08, 20:55 1.Tiry na Wyszyńskiego i przeciążony mostek orlickiego 2.Brud Syf Kił i Mogiła w Centrum Gliwic 3.Prezydent Frankiewicz Szkodzi Miastu 4.Rozwalone Śmietniki na Zwycięstwa 5.korki na toszeckiej Odpowiedz Link Zgłoś